sso Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ανεβάζω τώρα την τελευταία έκδοση για το Redmi Note 3G στο account μου στο basketbuild. Βασίζεται στην MIUI-5.1.16 (official beta MIUI 6). Έχει Ελληνικά, Αγγλικά, Κινέζικα. 160 χαρακτήρες στα μηνύματα. Ωραίος!!! Ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τον κόπο σου και την δουλειά σου:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Μήπως εχεις προσθέσει δυνατότητα εναλλαγής του 3G και στις δυο κάρτες; Επίσης επειδή δε το έχω ψάξει καθόλου η miui 6 είναι βασισμένη στη 4.2.2 που ηταν μέχρι τώρα η ROMs που ειχαμε ή ανέβηκε σε kit-kat? Απο διαχείριση μπαταρίας πως τα πάει; Edited January 18, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Βασίζεται στη 4.4.2, η εναλλαγή του 3G λειτουργεί πάλι με την χρήση εξωτερικής εφαρμογής, από διαχείριση μπαταρίας όχι τόσο καλά όσο πριν, όμως ελπίζω να διορθωθεί αυτό μόλις βγει σταθερή έκδοση. Επίσης έχει κάποια προβληματάκια ακόμα, με το πιο βασικό ότι δεν λειτουργεί ο φωτισμός στα πλήκτρα. Αυτή η έκδοση είναι για όσους δεν μπορούν να περιμένουν... Edited January 18, 2015 by deliopoulos Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια σου!! Εγώ έχω ήδη την τελευταία δική σου ΡΟΜ, αλλά εάν δεν βγει σταθερή 5αρα, δεν θα την βάλω.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν κ εγώ, οπότε θα περιμένω την stable έκδοση. Όπως κ να'χει βέβαια πολλά πολλά συγχαρητήρια κ παλι για τη δουλειά που κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StergiosDS Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Και http://www.xiaomishop.com.. Έχει και Ευρωπαϊκή αποθήκη, με αποστολή σε 4 μέρες.. Edited January 19, 2015 by StergiosDS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Επισης απο κινητο δε μπορω να μπω με τπτ πεταει δηθεν μνμ με ιους και χαζα χαχα. Ειναι τσεκαρισμενο το site; δε το κοβω για σοβαρο. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής έχει απαγορευτεί στο forum, εδώ δεν είναι chat room. Edited January 19, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StergiosDS Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Xiaomishop, έκανε λάθος το autocomplete του κινητού μου, και δεν το πρόσεξα... http://www.xiaomishop.com My bad :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 ειπα και εγω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Μετά την 5.1.14 με τα πολλά προβλήματα, μου εμφανίζει ΟΤΑ την 5.1.18. Καμία βοήθεια για την εγκατάσταση; Δε γίνεται όπως οι προηγούμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Κανε χειροκινητο τσεκαρισμα δε μπορει θα στην βγαλει.Μολις το τσεκαρα και οντως βγηκε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Πως μπορώ να αλλάξω την προεπιλεγμένη Sim για Data Connection? Μου έχει προεπιλεγμένη την SIM2 και θέλω να έχω την SIM1. Θέλω να το αλλάξω πριν ενεργοποιήσω τα Data, διότι δυο φορές την πάτησα και η Wind χρεώνει 1€ το 24ωρο. (GTV-5.1.18) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Πως μπορώ να αλλάξω την προεπιλεγμένη Sim για Data Connection? Μου έχει προεπιλεγμένη την SIM2 και θέλω να έχω την SIM1. Θέλω να το αλλάξω πριν ενεργοποιήσω τα Data, διότι δυο φορές την πάτησα και η Wind χρεώνει 1€ το 24ωρο. (GTV-5.1.18) Σου απάντησα στο xiaomi-miui.gr forum. ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά την 5.1.14 με τα πολλά προβλήματα, μου εμφανίζει ΟΤΑ την 5.1.18. Καμία βοήθεια για την εγκατάσταση; Δε γίνεται όπως οι προηγούμενες. Αν εννοείς την ελληνική κατέβασε την από τον OTA και εγκατέστησε την από τον updater. Όχι από τον OTA. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Σου απάντησα στο xiaomi-miui.gr forum. Ευχαριστώ για την απάντηση.... Πηγαίνω Ρυθμίσεις/Διαχείριση Sim/Data Connection, αλλά αν δεν ενεργοποιήσω τα data δεν μπορώ να αλλάξω την προεπιλεγμένη SIM. Πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσω τα data. Επι πλέον και να κάνω την αλλαγή αφού πρώτα ενεργοποιήσω τα data δεν κρατάει την αλλαγή. Μόλις κλείσω τα data επαναφέρει σαν προεπιλεγμένη SIM thn 2. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση.... Πηγαίνω Ρυθμίσεις/Διαχείριση Sim/Data Connection, αλλά αν δεν ενεργοποιήσω τα data δεν μπορώ να αλλάξω την προεπιλεγμένη SIM. Πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσω τα data. Επι πλέον και να κάνω την αλλαγή αφού πρώτα ενεργοποιήσω τα data δεν κρατάει την αλλαγή. Μόλις κλείσω τα data επαναφέρει σαν προεπιλεγμένη SIM thn 2. Ναι για να επιλέξεις πρέπει να ενεργοποιησεις. Επέλεξε και φύγε από τις ρυθμίσεις. Μετά κλείσε data άνοιξε τα πάλι και πάνε ρυθμίσεις να δεις τι γίνεται. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Κατέβασε την εφαρμογή MTK control free να κάνεις τη ζωή σου εύκολη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ναι για να επιλέξεις πρέπει να ενεργοποιησεις. Επέλεξε και φύγε από τις ρυθμίσεις. Μετά κλείσε data άνοιξε τα πάλι και πάνε ρυθμίσεις να δεις τι γίνεται. Φίλε μου έγραψα και πιο πάνω ότι δεν κρατάει την ρύθμιση. Κατέβασε την εφαρμογή MTK control free να κάνεις τη ζωή σου εύκολη... Ευχαριστώ φίλε μου. Αυτή η εφαρμογή κάνει τη δουλειά!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaougeo Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει με την λειτουργία στο κινητό μας του sygik navicator. To έχει εγκαταστήσει κάποιος; λειτουργεί;Σε μένα κολλάει στη λευκή οθόνη με το λογότυπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terminator69 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπερα φαινεται σε αλλους παραξενη η καμερα? Εχει μονο δυο επιλογες να αλλαξεις το camera frame σε 4:3 και 16:9 και φαινεται λες και εχω κανει ζουμ. Κοβει πολυ εικονα πλευρικα, και χρειαζεται αρκετη αποσταση για να βγαλεις μια νορμαλ φωτο. Υπαρχει καποια εφαρμογη 'η κατι που μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει με την λειτουργία στο κινητό μας του sygik navicator. To έχει εγκαταστήσει κάποιος; λειτουργεί;Σε μένα κολλάει στη λευκή οθόνη με το λογότυπο. Ποια εκδοση εχεις; Η 14.5.1 που εχω δουλευει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Από χθες παιδευόμαι να κατεβάσω την 5.1.18 και δεν την βρίσκω με το οτα , γιατί αυτό? Πως κάνω την χειροκίνητη αναζήτηση? Την έχει εγκατάσταση κάνεις να μας πει τι παίζεται? Και μένα δεν μου την έβγαζε και μόλις έκανα επαννεκίνηση την έβγαλε! Θα την κατεβάσεις και μετά θα την εγκαταστήσεις μέσω recovery. θα την βρείς στον χώρο συσκευής\ΟΤΑ updater\download\ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Απο χτες την φοραω και ολα good ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δηλαδη αν βαλουμε την εφαρμογη MTK Control Free θα μπορουμε να εναλλασουμε το 3G μεταξυ των καρτών SIM που απο προεπιλογης ειναι ενεργο μονο στην SIM1? Επισης δεν βλεπω να υπαρχει πουθενα ο updater (ειναι με την multi), και οταν παω στο About Phone>Ενημερωσεις συστηματος , με πεταει στο Home. Σε ολες τις Multi ετσι ειναι, δεν υπαρχει η μαμα Update εφαρμογη? Πρεπει να φλασαρω την ελληνικη για να στρωσουν ολα? Και αν ναι θα πρεπει να σεταρω το κινητο απο την αρχη (εφαρμογες, emails, επαφες, φωτο κτλ) ??? Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Βασίζεται στη 4.4.2, η εναλλαγή του 3G λειτουργεί πάλι με την χρήση εξωτερικής εφαρμογής, από διαχείριση μπαταρίας όχι τόσο καλά όσο πριν, όμως ελπίζω να διορθωθεί αυτό μόλις βγει σταθερή έκδοση. Επίσης έχει κάποια προβληματάκια ακόμα, με το πιο βασικό ότι δεν λειτουργεί ο φωτισμός στα πλήκτρα. Αυτή η έκδοση είναι για όσους δεν μπορούν να περιμένουν... Λοιπόν εγκατέστησα τη v6 στο note μας λόγω mi-band. Αν και έχει κάμποσα bugs η εμπειρία μου φαίνεται στο σύνολο πιο smooth από τη v5. Βασικότερα των bugs:Φωτισμός πλήκτρων,δεν αναγνωρίζει τα handsfree. Επίσης για κάποιο λόγω στα άλμπουμ δεν εμφανίζονται καθόλου οι φωτογραφίες(είτε είναι περασμένες στην sd είτε στην εσωτερική).Οπότε αναγκαστικά πρέπει να πάω μέσω κάποιου file broswer :( Μία ακόμη ασυμβατότητα υπάρχει και με το widget της what's up(αυτό που εμφανίζει υπόλοιπο ομιλίας,μηνύματα κ.τ.λ) Αυτά από μένα. Ευχαριστούμε τον deliopoulos για τον κόπο του.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δηλαδη αν βαλουμε την εφαρμογη MTK Control Free θα μπορουμε να εναλλασουμε το 3G μεταξυ των καρτών SIM που απο προεπιλογης ειναι ενεργο μονο στην SIM1? Αυτή την δυνατότητα εναλλαγής του 3G μεταξύ των δυο Sim την έχει προσθέσει ο deliopoulos στις rom που μεταφράζει και ανεβάζει ο ίδιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts