Jump to content

winocm: Τριπλό boot σε iPad 2 (iOS 5, iOS 6.1.3 & iOS 7.0.6) μέσω terminal


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο developer winocm ο οποίος έχει περάσει πλέον στην αγκαλιά της Apple, θα αρχίσει να εργάζεται εκεί μέσα στο χρόνο που διανύουμε. Α! δεν είναι οπαδός του Jailbreaking όπως δήλωσε ο ίδιος, αλλά συνεχίζει να hackαρει iOS συσκευές για διασκέδαση και ικανοποίηση. Σε ένα νέο video ο winocm μας δείχνει ένα iPad 2 να κάνει τριπλό boot με iOS 5, iOS 6.1.3 και iOS 7.0.6. Ο winocm είχε ήδη καταφέρει να τρέχει ταυτόχρονα, iOS 5.1, και 6.1.3 στο ίδιο iPad πριν μερικές μέρες, τώρα σε ένα νέο video μας δείχνει την προοδό του στο να προσθέσει και το iOS 7.

 

Μας διευκρινίζει πως δεν έχει χρησιμοποιήσει SHSH files τα οποία μπορεί να είχε σώσει νωρίτερα από τις iOS εκδόσεις. Στο νέο τρίλεπτο video μας δείχνει ένα iPad 2 σε σύνδεση με ένα Macbook. Το iPad κάνει boot και στις τρεις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Apple μέσω terminal. Στην περιγραφή του video ο winocm αναφέρει πως δεν έχει χρησιμοποιήσει το Evasi0n 7 για να το πετύχει, συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

 

(Since some people can’t tell the difference between say, iOS 5 and iOS 6 based on icons. Oh well. Hopefully the massively white iOS 7 UI will open your eyes. Oh yeah, no evasion 7 either.)

 

Πάντως δεν φαίνεται στα σχέδιά του να έχει σκοπό να κυκλοφορήσει κάποιο εργαλείο στο ευρύ κοινό, αλλά θα ήταν χρήσιμο ιδιαίτερα στους developers εφαρμογών, που χρειάζεται να τεστάρουν την εφαρμογή τους σε διάφορες versions. Πριν απο λίγες ημέρες επίσης ο winocm είχε κάνει demonstrated και ένα jailbreak για iPhone 4. Πώς βλέπετε τις παραπάνω ενέργειες; Μήπως προσπαθεί να κάνει επίδείξη δυνατοτήτων του προκειμένου να διασφαλίσει για περισσότερο καιρό τη θέση του στην Apple; Τα σχόλια δικά σας!

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=G1yW4n17lhc]Triple-booting iOS 5.1, 6.1.3 and 7.0.6 on iPad 2. - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...