Jump to content

DockFlow: Εντυπωσιακά animations στο Dock της συσκευή σας!


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πείτε μου, όταν είχατε κολλήσει στο iOS 7 χώρις τη δυνατότητα jailbreak ποιο από τα tweaks σας είχε λείψει περισσότερο και ανυπομονούσατε να κατεβάσετε; Εάν κάνατε σε μένα αυτή την ερώτηση πιθανόν να σας απαντούσα το Barrel. Το Barrel ήταν ένα από τα βασικά tweaks στη συσκευή μου, αλλά τελευταία πριν την iOS 7.1 χρησιμοποίησα ένα παρόμοιο, το Cylinder.

 

Το Cylinder είναι παρόμοιο με το Barrel, αν και για μένα έχει πάει λίγο πιο μπροστά το θέμα animation. Ο λόγος που σας ανέφερα τα παραπάνω είναι γιατί και το DockFlow μοιάζει πολύ με το Barrel με τη διαφορά πως είναι καθαρά για το dock. Εάν είστε σαν εμένα και σας αρέσουν τα διάφορα animation στην συσκευή σας τότε το πιο πιθανό είναι να γίνετε φανατικός οπαδός και του DockFlow. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά πιστεύω όσοι το εγκαταστήσετε δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε. Το συγκεκριμένο tweak δεν προσθέτει μόνο animations στο dock αλλά αλλάζει και την όλη εμφάνιση. Θα σας συνιστούσα να επιλέξετε το "Rotary" (βλ. video).

 

Επιτρέπει τα εικονίδια να γυρίζουν γύρω από έναν άξονα και να είναι μία στο προσκήνιο και μία στο παρασκήνιο. Εάν μεταφερθείτε στις ρυθμίσεις το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι η ονομασία, καθώς δεν ονομάζεται "DockFlow" αλλά "BarrelDock", όπου μάλλον έτσι είχε ονομαστεί αρχικά αλλά δεν έγινε update ώστε να διορθωθεί στη συνέχεια. Εάν προχωρήσετε στις ρυθμίσεις θα βρείτε διακόπτες και εναλλαγές όπου θα σας επιτρέψουν την πλήρη προσαρμογή, σελιδοποίηση, αφαίρεση των dock labels και να κεντράρετε το εικονίδιο μιας επιλεγμένης εφαρμογής.

 

Αλλά η διασκέδαση αρχίζει με την επιλογή animations. Υπάρχουν 11 διαφορετικές επιλογές έως τώρα και οι περισσότερες πραγματικά αξίζουν. Δεν είναι αναγκαίο να τις ελέγξετε μία προς μία, μπορείτε να δείτε τι κάνουν, παρατηρώντας προσεκτικά το video που σας επισυνάπτουμε. Aποκτήστε το DockFlow στην τιμή του 1,99$ από το Cydia. Επιτρέψτε μας να γνωρίζουμε την άποψή σας στα σχόλια όσοι το εγκαταστήσετε καθώς εμείς πλέον λόγω της iOS 7.1, αδυνατούμε.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=sG9UR6F7Jcc]iOS 7 Jailbreak Tweak: DockFlow - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...