Jump to content

Κερδίστε ένα iPhone 5S, προσφορά του CitisShop.com!


myphone.bot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα myphonerzz! Το Apple iPhone 5S που τόσο πολύ θόρυβο δημιούργησε με την επίσημη παρουσίασή του στην Ευρωπαική αλλά και την Ελληνική αγορά είμαστε σίγουροι οτι το... γνωρίζετε.

 

Ε λοιπόν, έφτασε ο καιρός ένας από εσάς να το κάνει δικό του, μετά από μία πολύ ευγενική προσφορά του CitisShop.com (Creative Image Technologies Integrated Solutions AEBE), προς τα μέλη του myPhone.gr, σε έναν ακόμα διαγωνισμό (ναι από αυτούς που έγιναν πλέον θεσμός στις σελίδες μας, έτσι για να σας κακομαθαίνουμε). Διαβάστε λοιπόν- αν δεν το έχετε ήδη κάνει- την hands on παρουσίαση της κορυφαίας συσκευής, ενημερωθείτε για τα τεχνικά της χαρακτηριστικά όσοι ελάχιστοι δεν το έχετε κάνει ήδη και στη συνέχεια λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας.

 

Γνωρίστε το CitisShop.com από την Creative Image Technologies Integrated Solutions ΑΕΒΕ

 

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, η Creative Image Technologies Integrated Solutions ΑΕΒΕ εγκαινίασε πριν λίγους μήνες το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.CitisShop.com. Λειτουργώντας πάντα με κύριο γνώμονα την εξασφάλιση εκπληκτικά χαμηλών τιμών για τους πελάτες της, η εταιρεία συγκεντρώνει στο καινούργιο της ηλεκτρονικό κατάστημα ποιοτικά προϊόντας τεχνολογίας (και όχι μόνο), με τιμές άκρως ανταγωνιστικές.

 

Η Creative Image Technologies Integrated Solutions ΑΕΒΕ με τον τρόπο αυτό εκμεταλλεύεται στο έπακρο την υπάρχουσα υποδομή της και τις άρτια οργανωμένες υπηρεσίες που έχει αναπτύξει για να βρίσκεται κοντά στους πελάτες της. Αντίστοιχα το καταναλωτικό κοινό μπορεί πλέον στο http://www.CitisShop.com να απολαμβάνει ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων, πάντα σε συνδυασμό με τους ταχύτατους ρυθμούς παράδοσης και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

 

Το http://www.CitisShop.com αντιστέκεται σθεναρά στις προκλήσεις των καιρών και αντιμετωπίζει ενεργά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα με έξυπνες προσφορές και κύριο σύνθημά του το «value for money» . Εστιάζει στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη των καταναλωτών, τονίζοντας παράλληλα την πάγια δέσμευση της εταιρίας να προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

 

 

Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά:

 

 

 • Like στην σελίδα του διαγωνισμού (κλικ εδώ) υποχρεωτικά και εισαγωγή των στοιχείων σας.
 • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές.

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν την Κυριακή 30 Μαρτίου 2013, στις 23.59.

 

Όπως πάντα, ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email.

 

 

 

 • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr
 • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.
 • Για τη συμμετοχή στην κλήρωση θα πρέπει να διαθέτετε Facebook λογαριασμό και να έχετε εισάγει τα στοιχεία σας στην σελίδα του CitisShop (θα γίνει διασταύρωση στοιχείων του username του νικητή με το Facebook account του)
 • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).
 • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
 • Greeklish μηνύματα απαγορεύονται στο φόρουμ εδώ και χρόνια, έτσι δεν θα λαμβάνονται υπόψην στην κλήρωση. Αν κληρωθεί κάποιο greeklish μήνυμα, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται.
 • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.
 • Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού: http://ediagonismoi.gr/, http://www.saveandwin.gr, http://www.nethall.gr, http://www.diagonismoidwra.gr

Edited by Mythozz

myphone.bot

don't send any PMs, 'cause I am a bot.

don't add me to your friends list, 'cause I am always online.

Link to comment
Share on other sites

 • Απαντήσεις 2,8χιλ.
 • Δημιουργία
 • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και καλή επιτυχία !

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Link to comment
Share on other sites

Καλή επιτυχία MyPhonerzzz! :)

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση
×
×
 • Create New...