dimnaf89 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Ναι ρε φιλαράκι το έχω δεί, αλλά αυτό γράφει κατόπιν παραγγελίας. Μήπως αργήσει και το "Tokinito" είναι έμπιστο; sorry κιόλας αλλά όπως προείπα δεν έχω ξαναψωνίσει από τέτοια μάγαζιά και δε κατέχω πολλά. Δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα την αληθεια θα την πω.Παρηγγειλα το κινητο απο tokinito.gr και βρισκοταν σε αποθεμα.Ειμαι σε επαρχια κοντα στην Αθηνα σε 2 μερες το ειχα με ταινια κανονικοτατα κλειστη ολα αθικτα μεσα και με σειρα.Ειχα διαβασει πολλες κριτικες και ολες σχεδον ηταν αριστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george08041973 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα την αληθεια θα την πω.Παρηγγειλα το κινητο απο tokinito.gr και βρισκοταν σε αποθεμα.Ειμαι σε επαρχια κοντα στην Αθηνα σε 2 μερες το ειχα με ταινια κανονικοτατα κλειστη ολα αθικτα μεσα και με σειρα.Ειχα διαβασει πολλες κριτικες και ολες σχεδον ηταν αριστες. ΟΚ φίλε μου ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Είμά από Πάτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakosx Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Πώς την βλέπεις την θήκη, είναι καλή ποιοτικά, δίνει πολύ όγκο; Λοιπόν τη θήκη αυτή την είδα σε γνωστό μου που έχει το note 3 και είναι πολύ καλή! Δεν δίνει ιδιαίτερο όγκο και δείχνει ποιοτικό το δέρμα της! Εγώ με τη πρώτη ευκαιρία θα τη χτυπήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Δεν δίνει καθόλου όγκο.είναι κομψή.ωραία.Εγώ την έχω βολευτεί.έχει και το s view.δίνει καλή αίσθηση στο χέρι. ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλά να δεις να είναι η αυθεντική με τον μαγνήτη για να σου δουλεύει το s view.υπάρχουν και χωρίς μαγνήτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!! :D Παρήγγειλα το κινητό σήμερα και το περιμένω αύριο από ότι μου είπαν... Και το πρώτο πράγμα φυσικά που κοιτάω να πάρω είναι μια θήκη.. Με μια πρώτη γρήγορη ματιά βρήκα αυτές εδώ: http://www.ebay.com/itm/New-NFC-Wake-up-S-View-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-N7505-/231267154164?pt=AU_TabletAccessories&hash=item35d898b8f4 http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Premium-Frosted-Hard-Case-Cover-LCD-For-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-N7505-/141364439915?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item20e9fa2b6b http://www.ebay.com/itm/Nillkin-S-View-Flip-Leather-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-N7505-N7502-/141335987088?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item20e8480390 Tις έχει κανείς για να μου πει εντυπώσεις;; Πάντως αυτές που βρήκα εδώ στην Ελλάδα με 40€ είναι πανάκριβες απλά! :rolleyes: Edited August 4, 2014 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Από το πρώτο site έχω παραγγείλει και εγω τη λευκή.είναι νομιζω η αυθεντική.τη περιμένω.αλλά για να μη το έχω "γυμνο" μέχρι να έρθει,πήρα και τη μαύρη ήδη από Ελλάδα.τη πλήρωσα βέβαια 38€.αλλά χαλάλι.προκειμένου να πάθει κάτι το τηλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Kι εγώ αυτή λέω τελικά.. Θα πάρω αυτή και τη δεύτερη, αν βαρεθώ τη μία να αλλάζω με την άλλη... Για root ακολουθούμε αυτό τον οδηγό ή υπάρχει κάποιος άλλος: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2777693 Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george08041973 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!! :D Παρήγγειλα το κινητό σήμερα και το περιμένω αύριο από ότι μου είπαν... Και το πρώτο πράγμα φυσικά που κοιτάω να πάρω είναι μια θήκη.. Με μια πρώτη γρήγορη ματιά βρήκα αυτές εδώ: http://www.ebay.com/itm/New-NFC-Wake-up-S-View-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-N7505-/231267154164?pt=AU_TabletAccessories&hash=item35d898b8f4 http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Premium-Frosted-Hard-Case-Cover-LCD-For-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-N7505-/141364439915?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item20e9fa2b6b http://www.ebay.com/itm/Nillkin-S-View-Flip-Leather-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-N7505-N7502-/141335987088?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item20e8480390 Tις έχει κανείς για να μου πει εντυπώσεις;; Πάντως αυτές που βρήκα εδώ στην Ελλάδα με 40€ είναι πανάκριβες απλά! :rolleyes: Από πού και πόσο, αν επιτρέπεται; ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από πού και πόσο, αν επιτρέπεται; sorry ΑΚΥΡΟ. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!! :D Παρήγγειλα το κινητό σήμερα και το περιμένω αύριο από ότι μου είπαν... Και το πρώτο πράγμα φυσικά που κοιτάω να πάρω είναι μια θήκη.. Με μια πρώτη γρήγορη ματιά βρήκα αυτές εδώ: http://www.ebay.com/itm/New-NFC-Wake-up-S-View-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-N7505-/231267154164?pt=AU_TabletAccessories&hash=item35d898b8f4 http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Premium-Frosted-Hard-Case-Cover-LCD-For-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-N7505-/141364439915?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item20e9fa2b6b http://www.ebay.com/itm/Nillkin-S-View-Flip-Leather-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-N7505-N7502-/141335987088?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item20e8480390 Tις έχει κανείς για να μου πει εντυπώσεις;; Πάντως αυτές που βρήκα εδώ στην Ελλάδα με 40€ είναι πανάκριβες απλά! :rolleyes: Από πού παράγγειλες το κινητό και πόσο; Ρωτάω για τη διαθεσιμότητα περισσότερο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Kαλημέρα.. Το παρήγγειλα σε ένα κατάστημα εδώ στην περιοχή μου που αγόρασε μετρητοίς και το προηγούμενο τηλέφωνο μου.. Στα 320€.. Το είχα βρει και στα 300€ στο skroutz αλλά έπρεπε να κατέβω κέντρο οπότε για ευκολία το πήρα από εδώ.... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george08041973 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Kαλημέρα.. Το παρήγγειλα σε ένα κατάστημα εδώ στην περιοχή μου που αγόρασε μετρητοίς και το προηγούμενο τηλέφωνο μου.. Στα 320€.. Το είχα βρει και στα 300€ στο skroutz αλλά έπρεπε να κατέβω κέντρο οπότε για ευκολία το πήρα από εδώ.... ΟΚ. Ευχαριστω φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel123 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Καλημερα σας Back up & restore πως κάνουμε? Παράθεση FIGE ILIE MOU XIONAKI ELA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Back up & restore πως κάνουμε? Ρυθμίσεις--->Γενικά--->Cloud--->Αντίγραφο Ασφαλείας Πρέπει φυσικά να διαθέτεις Samsung account... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel123 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Καλημερα σας Back up & restore πως κάνουμε? --το βρήκα με το kies-- Παράθεση FIGE ILIE MOU XIONAKI ELA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το 1 δευτερόλεπτο (όχι παντά, αλλά συνήθως) που χρειάζεται η συσκευή από αδράνεια να παρουσιάσει την κλειδωμένη οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το 1 δευτερόλεπτο (όχι παντά, αλλά συνήθως) που χρειάζεται η συσκευή από αδράνεια να παρουσιάσει την κλειδωμένη οθόνη; Και σε μένα τόσο θέλει, μην ανησυχείς δεν έχει κάτι το δικό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakosx Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Παιδιά το τηλέφωνο είναι τέλειο!!! Έχω ξετρελαθεί!!!! Έχετε να προτείνετε κάτι για gps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παιδιά το τηλέφωνο είναι τέλειο!!! Έχω ξετρελαθεί!!!! Έχετε να προτείνετε κάτι για gps; Εγώ το Navigon έχω και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel123 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 για gps το sygic για ολο τον κόσμο δωρεάν δεν εχει μονο φωνητική Παράθεση FIGE ILIE MOU XIONAKI ELA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Υπάρχει σχετικό θέμα που αφορά το GPS και την πλοήγηση μπορείτε να συνεχίσετε εκει ώστε να μην βγαίνουμε off topic . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimnaf89 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 εχει ακουσει κανενας για αναβαθμιση σε kit kat τιποτα αξιοπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ρε παιδιά,Έχει παρατηρήσει κανένας τη μπαταρία?Παρατηρώ ότι μέχρι το 90% φεύγει νερό.Και μετά από εκεί είναι σκυλί,μετά το 90% πέφτει πολύ αργά η μπαταρία του.για παράδειγμα,το βγάζω από τη φόρτιση στις 11πμ με 100% μπαταρία και μέχρι τις 12 είναι ήδη στο 93%,ΧΩΡΊΣ να το ακουμπησω καν.Ούτε να ανοίξω την οθόνη για να δω αν έχω κάνα μνμ ή αναπάντητη.Μετά από εκεί λοιπόν και μόλις το χρησιμοποιησω λίγο,αργεί να πέσει η μπαταρία του.σκυλί σοβαρά .αν δε παίξω και παιχνίδια μου βγάζει άνετα 1.5-2 μερες μέχρι να κλεισει.στις πληροφορίες για τη μπαταρία μου δείχνει τις υπηρεσίες Google να είναι πρώτες σε κατανάλωση ενέργειας με 40-50% αν θυμάμαι καλά.Ενώ η οθόνη που είναι το αμέσως επόμενο μου βγάζει 3% κατανάλωση (τραγικο?).Όταν βέβαια το χρησιμοποιώ το τηλέφωνο αλλάζει η κατάταξη και μου βγάζει άλλοτε το παιχνίδι που παίζω,άλλοτε την οθόνη, άλλοτε τις κλήσεις,ανάλογα με το τι χρησιμοποιώ.να σημειώσω ότι συνήθως το φορτίζω κλειστό και αφού έχει τελειώσει πλήρως η μπαταρία του και αυτό μου το κάνει όταν το ανοίγω και το αφήνω για καμιά ώρα χωρίς να το ακουμπησω καν όπως είπα και πιο πάνω.Επίσης να πω ότι έχω χαμηλή σε φωτεινότητα την οθόνη κάτω του μισού και γενικά τις αυτόματες λειτουργίες που έχει το τηλέφωνο όλες κλειστές.το wifi είναι μονο μόνιμα ανοιχτό. Όλα τα άλλα κλειστά.δε ξέρω πως μπορώ να κλείσω αυτό με τις υπηρεσίες της Google για να μη μου καταναλώνει τόση ενέργεια ώστε να μη πέφτει στην αρχή τόσο γρήγορα.Εσείς πώς το βλέπετε?Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο?έχετε να μου προτείνετε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Εγώ θα σου πρότεινα να μη το αφήνεις να κλείνει από μπαταρία. Δεν είναι σωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Τι εννοείς δεν είναι σωστό?Οι περισσότεροι λένε ότι είναι καλό να αφήνεις τη μπαταρία να τελειώσει μέχρι να κλείσει το κινητο και να το φορτιζεις κλειστό γιατι έτσι έχει μεγαλύτερο χρόνο ζωής η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Από όσο έχω διαβάσει από άλλα παιδιά οι μπαταρίες δεν πρέπει πλέον να τελειώνουν.. όσο πιο συχνά φορτίζονται τόσο το καλύτερο.. Προσωπικά δεν το αφήνω ποτέ να πέσει κάτω από 20% αν έχω τη δυνατότητα να το φορτίσω... Μου ήρθε το μεσημέρι κι εμένα το κινητό!! Τα σπάει!!! :D :D :D Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλορίζικο φίλε.Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Χαχα.σε ευχαριστώ για τη πληροφορία.Θα το δοκιμάσω έτσι και θα το παρατηρήσω. Τις υπηρεσίες Google play πώς μπορώ να τις μειώσω στη κατανάλωση?μπορεί να μην είναι πρώτο μετά από κάποια χρήση παραμένει όμως ψηλά στη λίστα κατανάλωσης της μπαταρίας.Κάτω από 20% δε το έχω δει να πέφτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts