menioseten Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Έχω πάρει και εγώ χτες το ΝΕΟ :) πολύ ωραίο! Το antutu μου έβγαλε σκορ 23.000 μόνο, ενώ παντού παίζει 30 και πάνω... Δεν έχω το power save ανοιχτό... Γνωρίζει κανείς τίποτα;Μην δίνεις σημασία σε αυτά αλλά για να βγάλεις καλό σκορ πρέπει να κλείσεις όλες τις εφαρμογές και το τηλέφωνο να είναι κρύο. Άστο κάτω από ένα κλιματιστικό και τρέξε το antuntu και θα δεις καλά νούμερα. , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Πάντως το τηλέφωνο σε αυτή την τιμή δεν νομίζω να έχει συναγωνισμό. Πραγματικό διαμάντι. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν το έφεραν ποτέ οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών. Θα έμεναν όλα τα Note 3 στο ράφι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Αυτό που φοβάστε να διαβάσετε 2-3 σελίδες πίσω ... :blink: Τι εννοείς φοβόμαστε?σε άλλο site έχω δει να γράφει completed.αυτό είναι το ερώτημα μου.θα πάρουμε το kit kat η όχι?ξέρουμε?και αν ναι,πότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Πάντως το τηλέφωνο σε αυτή την τιμή δεν νομίζω να έχει συναγωνισμό. Πραγματικό διαμάντι. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν το έφεραν ποτέ οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών. Θα έμεναν όλα τα Note 3 στο ράφι... Ποσοι ομως δεν θα το αγορασουν και θα παρουν το g2 δεν το σκεφτεται η samsung?? Κατι που θα ειναι στα λεφτα του lg δεν θα εκανε κακο στη samsung...??ουτως η αλλως το νοτε 3 το ελληνικο ειναι για λιγους... Edited July 30, 2014 by psiliammos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Το note 3 το Ελληνικό είναι κλοπή ... για την τιμή μιλάω ... και γενικά τα κινητά πάνω από τα 500 euro είναι καλοπληρωμένο marketing . Τώρα το NEO είναι εκπληκτική συσκευή στα 290 . Κανένας κινέζος δεν δίνει πληρέστερη συσκευή σε αυτά τα λεφτά . Σταθερό , γρήγορο , πολυεργαλείο και πστεύω με την 4,4 θα γίνει ακόμα καλύτερο ( όταν την πάρει ... :shifty: ) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Προσωπικά πάρε ένα tempered glass και την θήκη της nekeda και δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο. Φίλε achillesgk να σε ρωτήσω, μου ήρθε η Nekeda, άριστη ιδιαίτερα για τα χρήματα της!! :-) Αλλά δεν έχεις πρόβλημα να συνδέσεις το micro usb φορτιστή με το default καλώδιο στην υποδοχή του Neo?? Κάθε φορά που θέλω να το φορτίσω πρέπει να βγάζω από την κάτω πλευρά την θήκη της Nekeda για να το φορτίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Το κινητό το πήρα από το skroutz, νομίζω είναι γαλλικό. Δυστυχώς όταν βγάζω φωτογραφίες ακόμα και με mute, ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος. Πώς μπορώ να το φτιάξω αυτό; Με root; Αν ναι, μπορεί να μου προτείνει κάποιος οδηγό τον οποίο ακολούθησε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grammenos92 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδια εσείς που πηρατε το κινητό..παίρνει κανονική sim ή την micro-sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδια εσείς που πηρατε το κινητό..παίρνει κανονική sim ή την micro-sim? MicroSim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grammenos92 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 MicroSim... ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Αν εχεις κανονικη καρτα μπορεις να ζητησεις να στην κοψουν..καλυτερα ομως να αγορασεις μια καινουρια micro sim με 5 ευρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Εγώ την έκοψα μόνος μου από όταν πήρα iPhone.έχει παρατηρήσει κανένας να πέφτει γρήγορα η μπαταρία?έχω την αίσθηση ότι φεύγει σχετικά γρήγορα.επιπλέον.ξέρουμε αν σίγουρα θα πάρουμε το kit kat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Φίλε achillesgk να σε ρωτήσω, μου ήρθε η Nekeda, άριστη ιδιαίτερα για τα χρήματα της!! :-) Αλλά δεν έχεις πρόβλημα να συνδέσεις το micro usb φορτιστή με το default καλώδιο στην υποδοχή του Neo?? Κάθε φορά που θέλω να το φορτίσω πρέπει να βγάζω από την κάτω πλευρά την θήκη της Nekeda για να το φορτίσω... Μου φαίνεται παράξενο, φορτίζει κανονικά. [ATTACH]47994[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Εγώ την έκοψα μόνος μου από όταν πήρα iPhone.έχει παρατηρήσει κανένας να πέφτει γρήγορα η μπαταρία?έχω την αίσθηση ότι φεύγει σχετικά γρήγορα.επιπλέον.ξέρουμε αν σίγουρα θα πάρουμε το kit kat? Προσωπικά μου έβγαλε 5 ώρες οθόνη σε 2,5 μέρες με πολύ ομιλία, αρκετό Wi-Fi και χωρίς gaming. Πιστεύω θα πάρουμε σίγουρα KitKat για να υπάρχει συμβατότητα και με το SideSync 3.0... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Εγώ με πολύ χαμηλή φωτεινότητα,με λίγο gaming,όλη την ώρα σε wifi και σπίτι και στη δουλειά,με λίγη ομιλία και με πολύ messaging,κρατάει το maximum 14-16 ώρες.μου φαίνεται λίγο το διάστημα όταν για την ίδια χρήση στο iPhone με πολύ μικρότερη μπαταρία είχα 10-12 ώρες.όπως και να χει είναι φοβερό το τηλ. Το έχω καταχαρει.απλά κοιτάω μήπως συμβαίνει κάτι διαφορετικό από τους άλλους χρήστες ώστε να το διευθέτησω όσο είμαι ακόμα σε εγγύηση.μακάρι να πάρουμε το kit kat.κάθε καλή αλλαγή καλοδεχουμενη.όχι ότι με την 4.3 υπάρχει θέμα.ίσα ίσα είναι φοβερό το τηλ.στο note 2 αν περάσεις το χέρι σου από πάνω από το τηλ θα σου δείξει αν έχεις μνμτα η κλείσεις.στο note 3 neo γίνεται αυτό?και αν ναι πως?ξέρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Εγώ με πολύ χαμηλή φωτεινότητα,με λίγο gaming,όλη την ώρα σε wifi και σπίτι και στη δουλειά,με λίγη ομιλία και με πολύ messaging,κρατάει το maximum 14-16 ώρες.μου φαίνεται λίγο το διάστημα όταν για την ίδια χρήση στο iPhone με πολύ μικρότερη μπαταρία είχα 10-12 ώρες.όπως και να χει είναι φοβερό το τηλ. Το έχω καταχαρει.απλά κοιτάω μήπως συμβαίνει κάτι διαφορετικό από τους άλλους χρήστες ώστε να το διευθέτησω όσο είμαι ακόμα σε εγγύηση.μακάρι να πάρουμε το kit kat.κάθε καλή αλλαγή καλοδεχουμενη.όχι ότι με την 4.3 υπάρχει θέμα.ίσα ίσα είναι φοβερό το τηλ.στο note 2 αν περάσεις το χέρι σου από πάνω από το τηλ θα σου δείξει αν έχεις μνμτα η κλείσεις.στο note 3 neo γίνεται αυτό?και αν ναι πως?ξέρουμε? Κάτι δεν πάει καλά, η μπαταρία του είναι τερατώδης. Κάποια εφαρμογή πρεπει να σου την καταναλώνει. Δες στην φώτο χρόνους που έχω στο 50% , εκπληκτικούς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Άρα καλύτερα να το κοιτάξω Γτ εμένα μου φαίνεται ότι κρατάει πολύ λίγο...σε ευχαριστώ.για αυτό που ρώτησα,για το να περνάς το χέρι σου από πάνω και να σου δείχνει η οθόνη τις κλήσεις και τα σχετικά ξέρεις κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Λογικα δεν εχει θεμα το συγκεκριμενο κινητο με την μπαταρια..Δεν εχω ακουσει παραπονα απο ενα γνωστο μου που το εχει... Για να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Πώς μπορώ να δω αν φταίει κάποια εφαρμογή για την μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Άρα καλύτερα να το κοιτάξω Γτ εμένα μου φαίνεται ότι κρατάει πολύ λίγο...σε ευχαριστώ.για αυτό που ρώτησα,για το να περνάς το χέρι σου από πάνω και να σου δείχνει η οθόνη τις κλήσεις και τα σχετικά ξέρεις κάτι? Τα έχω κλειστά όλα τα μπιμπλικια της Σαμσουνγκ να σου πω την αλήθεια, γιατί δεν μου αρέσουν. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πώς μπορώ να δω αν φταίει κάποια εφαρμογή για την μπαταρία? Το βλέπεις με το better battery stats,αλλά θέλει ρουτ. Μπορείς όμως να πάρεις μια αίσθηση με το Gsam battery monitor, που σου δείχνει ποσοστά κατανάλωσης από εφαρμογές και διεργασίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) Μου φαίνεται παράξενο, φορτίζει κανονικά. [ATTACH]47994[/ATTACH] Και εμένα μου φαίνεται περίεργο... Το πάνω μέρος του πλαστικού του καλωδίου micro usb (εκεί που φαίνεται το σήμα του usb) δεν με αφήνει να μπει το βύσμα του micro usb. μπορείς να τραβήξεις μία φωτογραφία την υποδοχή micro usb του smartphone με εφαρμοσμένη την θήκη; Ευχαριστώ! :) Edited August 1, 2014 by konstantinos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 οποτε παραμενω στο νοτε 2.Δουλευω πολύ το ραδιο και ειχα σχεδον ψηθει με αυτα που διαβαζω εδω να παρω το 3αρι.Κριμα Αμα παρεις το SBH-50 της Σονυ.Το ΒΤ δηλαδη,που εχει δικο του ραδιο,θα εχεις δυο σε ενα.Αψογο ταιριασμα με το Note 3. Αυτο εχω κι εγω,ως ραδιοφωνακιας. Ενα πενηνταρι κανει.Δεν ειναι και φοβερο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 καλησπερα απο καμερα πως ειναι το κιν?εχω το s3 και θελω να το παρω αλλα με ενδιαφερει πολυ η ποιοτητα της καμερας.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 καλησπερα απο καμερα πως ειναι το κιν?εχω το s3 και θελω να το παρω αλλα με ενδιαφερει πολυ η ποιοτητα της καμερας.ευχαριστω Πρέπει να είναι λίγο καλύτερη από του S3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Πρέπει να είναι λίγο καλύτερη από του S3. Αρκετά καλύτερη θα έλεγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts