Jump to content

WWJC 2014: Το ετήσιο συνέδριο της Jalibreak κοινότητας!


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42644&stc=1&d=1395259189

 

Έαν είστε οπαδός του jailbreaking και ξεκλειδώνετε τη συσκευή σας κάθε φορά που εμφανίζεται ένα jailbreak tool, έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε και να γνωρίσετε από κοντά τους hackers οι οποίοι τα δημιούργησαν. Είναι οι άνθρωποι που έκαναν αυτά τα εργαλεία τόσο εύκολα στη χρήση. Σημείο συνάντησης το WorldWide Jailbreak Conventions (WWDC) το οποίο θα λάβει χώρα στο San Francisco τον ερχόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 12-13 Απριλίου. Το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 17 Σεπτεμβρίου του 2011 κι από τότε πήρε ετήσιο χαρακτήρα.

 

Μέλη της jailbreak κοινότητας όπως ο Jay Freeman aka Saurik, ο ιδρυτής του Cydia, και ο άνθρωπος ο οποίος έχει αναπτύξει πολλές jailbreak εφαρμογές, ο pod2g όπου οι συστάσεις γι' αυτόν τον άνθρωπο είναι περιττές και μερικούς από τους διάσημους Cydia developers όπως ο Ryan Petrich, ο οποίος ανέπτυξε μερικά από τα υπέροχα tweaks όπως το Activator, ο Fillipo Bigarella δημιουργός του Springtomize ένα από τα πιο χρήσιμα αλλά και δημοφιλή tweaks, το οποίο σας επιτρέπει να προσαρμόσετε κάθε σημείο του iOS. Ο Thientam Bach aka Surenix σχεδιαστής και δημιουργός υπέροχων πραγματικά θεμάτων όπως το Aura και το Ayecon και πολλά άλλοι οι οποίοι θα μιλήσουν στο συνέδριο και θα μοιραστούν τη δουλειά τους και την εμπειρία τους με το jailbreak.

 

Εάν κι εσείς θέλετε να μάθετε πως θα μπορούσατε να γίνετε developer jailbreak εφαρμογών και tweaks, τότε έχετε ένα επιπλέον κίνητρο να παραβρεθείτε στο συνέδριο καθώς την πρώτη ημέρα συμπεριλαμβάνονται workshops για μια σειρά από θέματα που αφορούν το jailbreak συμπεριλαμβανομένων την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό τους. Εισιτήρια είναι διαθέσιμα προς πώληση από σήμερα, έτσι εάν θα θέλατε να πάτε στο San Francisco και να παρακολουθήσετε το συνέδριο δηλώστε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο. Τα πρώτα 200 εισιτήρια θα διατεθούν προς 30$ και για παιδιά κάτω των 18 ετών προς 10$.

 

WWJC 2014

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...