Jump to content

Polus |Προσαρμόστε το Κέντρο Ελέγχου με συντομεύσεις!


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του iOS 7 είναι το Κέντρο Ελέγχου. Διαθέτει πολλές χρήσιμες εναλλαγές και συντομεύσεις, χώρις όμως τη δυνατότητα της προσαρμογής για γρήγορη εκκίνηση των εφαρμογών που εμείς θέλουμε. Γι αυτό λοιπόν δημιουργήθηκε το Polus. Το Polus tweak σας επιτρέπει να προσθέσετε ό,τι εφαρμογές επιθυμείτε στην ενότητα γρήγορης εκκίνησης στο Κέντρο Ελέγχου.

 

Μπορείτε να προσθέσετε επίσης και ρυθμίσεις σε συντόμευση. Εάν η επιλογή σας δεν έχει εικονίδιο, μπορείτε να επιλέξετε ένα της αρεσκείας σας από τα 300 σχέδια που μας προτείνει η εφαρμογή και συμπεριλαμβάνονται στο tweak, ή να κατεβάσετε ακόμη περισσότερα από το Cydia.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρεται στο Video, μπορούν τα εικονίδιά σας να έχουνε τετράγωνο ή στρογγυλό περίγραμμα. Επίσης μπορείτε να αλλάξετε και τον αριθμό των εφαρμογών ανά σελίδα.

 

Η δυνατότητα είναι από 0-6 εφαρμογές ανά σελίδα ή να απενεργοποιήσετε τη σελιδιποίηση. Αποκρύψτε συγκεκριμένες εφαρμογές από το Κέντρο Ελέγχου θέτοντας και σειρά με την οποία θα εμφανίζονται οι εφαρμογές όταν αποκαλύπτετε το Κέντρο Ελέγχου. Το πραγματικά εντυπωσιακό του Polus είναι πως μπορείτε να ορίσετε επιλογές ενεργοποιήσης μέσω των gestures. Μέσω αυτής μπορείτε να έχετε δύο εφαρμογές για μηνύματα, την προεγκατεστημένη και το WhatsApp. Παρακολουθήστε το video όπου αναλύει πλήρως την εφαρμογή. Θα τη βρείτε διαθέσιμη στο Cydia για 0,99$.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VC93xAbGbfU]iOS 7 Jailbreak Tweak: Polus - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...