Jump to content

TwitkaFly |Γρήγορη απάντηση, και γρήγορη σύνθεση


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενδεχομένως να είχατε ακουστά την εφαρμογή TwitkaFly, η οποία είχε κυκλοφορήσει για τις προηγούμενες jailbreak εκδόσεις. Πριν από λίγες ημέρες ενημερωθήκαμε πως αναβαθμίστηκε για το iOS 7. Αν είστε λοιπόν δεινός χρήστης του twitter θα το λατρέψετε. Το TwitkaFly έρχεται με μία δωρεάν δοκιμαστική έκδοση, για να σας δώσει την ευκαιρία να το δοκιμάσετε και να δείτε αν σας αρέσει, πριν προβείτε στην αγορά του με κόστος 3,99 δολάρια, τα οποία πιστέψτε μας τα αξίζει.

 

Αφού κάνετε τη λήψη και το εγκαταστήσετε από το Cydia, συνδέστε μόνο το λογαριασμό σας από το twitter και βεβαιωθείτε πως είστε συνδεδεμένοι στο twitter από τις Ρυθμίσεις >Twitter. Στη συνέχεια πηγαίνετε Ρυθμίσεις >TwitkaFly και αγγίξτε το Connect" και επιλέξτε το username σας. Όταν ολοκληρώσετε τις παραπάνω ενέργειες είστε πλέον σε θέση να προσαρμόσετε τις λειτουργίες του.

 

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργποιήσετε τα πλήκτρα Quick Reply και QuickCompose και να προσαρμόσετε τη θέση που θα εμφανίζονται. Σας δίνεται η δυνατότητα να εγκαταστήσετε εύκολα FlipSwitch του Κέντρου Ελέγχου από τις ρυθμίσεις. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε διαθέσιμη μία εναλλαγή TwitkaFly στο Κέντρο Ελέγχου. Εάν είστε υπέρ των χειρονομιών, μπορείτε να ορίσετε μία ώστε νά έχετε άμεση πρόσβαση.

 

Υπάρχουν διαθέσιμα 5 διαφορετικά θέματα τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ώστε να το προσαρμόσετε καλύτερα με το υπόλοιπο θέμα της συσκευής σας. Κλείνοντας να αναφέρουμε μερικές ακόμη επιλογές: Αλλαγή του εικονιδίου της γρήγορης απάντησης, TwitkaFly, επίσης να προσαρμόσετε το πλήκτρο "Now Playing" ώστε να αλλάξετε τον ήχο που κάνει όταν στέλνετε ένα μήνυμα. Παρακολουθήστε το video και περιμένουμε σχόλιά σας.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=W4-4hOefGH4]iOS 7 Jailbreak Tweak: TwitkaFly - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...