Jump to content

Mobile World Congress 2014 @ myphone.gr: Ανασκόπηση και Best Of!


vlachaquito
 Κοινοποίηση

Ποιά εταιρία πρωταγωνίστησε στο MWC 2014  

216 members have voted

  1. 1. Ποιά εταιρία πρωταγωνίστησε στο MWC 2014

    • Samsung
      45
    • Nokia
      50
    • Sony
      69
    • LG
      14
    • HTC
      6
    • Lenovo
      10
    • Huawei
      2
    • ZTE
      0
    • Alcatel
      4
    • Άλλη εταιρία
      16


Recommended Posts

Βαρκελώνη. Η πόλη της τέχνης, της διασκέδασης, του Messi αλλά και του Mobile World Congress. Μια εβδομάδα σημείο αναφοράς στον τεχνολογικό κόσμο, όπου (σχεδόν όλοι) οι μεγάλοι κατασκευαστές μαζεύονται για να παρουσιάσουν τα δημιουργήματά τους μπροστά σε κοινό και δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο. Νέα smartphones, νέα tablets, καινούργιες υπηρεσίες και εξελίξεις από τον χώρο της κινητής τηλεφωνίας ήταν μόνο μερικές από τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εξελίξεις που είδαμε φέτος στην Ισπανία.

 

Φυσικά, όπως κάθε χρονιά, το myphone.gr ήταν και πάλι εκεί, με τον ακούραστο απεσταλμένο μας MsK[/member] να σας μεταφέρει τον παλμό της έκθεσης. Δεκάδες βίντεο, εκατοντάδες φωτογραφίες και 67 άρθρα (and still counting) μετά, βρισκόμαστε εδώ για να κάνουμε έναν απολογισμό της έκθεσης, να ψηφίσουμε το smartphone και το tablet που μας έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση, αλλά και να δώσουμε σε εσάς την επιλογή για το ποια εταιρεία ξεχώρισε στο MWC.

 

Ακολουθήστε μας, σε μια ανασκόπηση όσων είδαμε στο Mobile World Congress μέσα στις τελευταίες ημέρες! Φυσικά, μην ξεχάσετε να δώσετε και τη δική σας ψήφο, στη ψηφοφορία που συνοδεύει αυτό το άρθρου, όσον αφορά στην εταιρεία που κατά τη γνώμη σας ξεχώρισε στο φετινό MWC!

 

 

Samsung

 

http://content.myphone.gr/photo/full/22246/mwc14-5312129964-2.jpg

 

Η Samsung ήρθε στη Βαρκελώνη με το μεγάλο της όπλο, το Galaxy S5 . Σε μια εκδήλωση λιγότερο φαντασμαγορική από εκείνη του Galaxy S4, μας έδειξε τη ναυαρχίδα της για το 2014 με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα. Ταυτόχρονα, μας παρουσίασε τρία smartwatches, το Gear 2, το Gear 2 Neo αλλά και το Gear Fit , δείχνοντας πως παίρνει πολύ στα σοβαρά τη συγκεκριμένη κατηγορία. Το τελευταίο μάλιστα κέρδισε και τον τίτλο Best Mobile Device του MWC14.

 

Sony

 

http://content.myphone.gr/photo/full/21798/mwc14-530b2206310-5.jpg

 

H εταιρία από την Ιαπωνία έχει στην καρδιά της την MWC και το απέδειξε και φέτος. Xperia Ζ2 λοιπόν, με την ναυαρχίδα των 6 πρώτων μηνών του 2015 να είναι γεγονός. Δεν σταμάτησε όμως εδώ, αλλά παρουσίασε και τον αντικαταστάτη του επιτυχημένου Ζ tablet, Z2 Tablet. Δεν ξέρουμε πως θα τα πάνε στην αγορά, αλλά στην καρδία των editors τα πήγαν πολύ πολύ καλά. H Sony παρουσίασε επίσης και το Μ2 στη μεσαία κατηγορία, ενώ τέλος μπαίνει και αυτή δυνατά στην αγορά των wearables με την δική της πρόταση, το SmartBand SWR10.

 

Nokia

 

http://content.myphone.gr/photo/full/22198/mwc14-5312007584-2.jpg

 

Τελικά οι φήμες έγιναν πραγματικότητα. Η προσμονή του DJDB[/member] που καρτερικά περίμενε τη στιγμή που θα μας έλεγε «σας τα έλεγα εγώ» έφτασε και η Nokia παρουσίασε τρεις συσκευές με λειτουργικό Android. X, X+ και XL μπαίνουν στην αγορά σαν τον δούρειο ίππο της Microsoft, μιας και ενώ έχουν στην καρδιά τους Android, η εμφάνιση τους είναι Windows Phone. Με όπλο την πολύ χαμηλή τιμή αλλά και την παραμετροποίησή τους, ίσως πρόκειται για την εμπορική επιτυχία της χρονιάς. Στο περιθώριο αυτών των πολύ σημαντικών παρουσιάσεων, είχαμε και την παρουσίαση δύο ακόμα μοντέλων, του Nokia 220 , αλλά και του Asha 230.

 

LG

 

http://content.myphone.gr/photo/full/22430/mwc14-53122b7a82-1.jpg

 

Μπορεί η LG να μην έφερε κάποια ναυαρχίδα της (περιμένουμε το G3 σε ειδική εκδήλωση), δεν ήρθε όμως με άδεια χέρια. Ο μικρός αδερφός του G2, G2 mini (ξανά)παρουσιάστηκε στη Βαρκελώνη, ενώ είδαμε για πρώτη φορά και το LG G Pro 2. Επίσης, είδαμε και δύο μοντέλα της σειράς F, F70 και F90. Όλα αυτά περιμένοντας τον μεγάλο αδελφό G3.

 

HTC

 

http://content.myphone.gr/photo/full/22379/mwc14-5312285374-2.jpg

 

Και η HTC ακολούθησε την ίδια τακτική με την LG. Λίγες μέρες πριν την παρουσίαση του New One, έφερε μαζί της στο MWC δύο καινούργια μοντέλα της οικογένειας Desire, το 810 και 816.

 

ΖΤΕ

 

http://content.myphone.gr/photo/full/22290/mwc14-53121ff758-4.jpg

 

Ιδιαίτερα ενεργή η ZTE στη Βαρκελώνη, έφερε smartphone για όλα τα γούστα. Εδώ λοιπόν παρουσίασε το Grand Memo II LTE, ένα phablet 6 ιντσών, διάδοχο του πρώτου Grand Memo, αλλά και δύο smartphone με λειτουργικό Firefox OS, τα Open II και Open C.

 

Alcatel

 

http://content.myphone.gr/photo/full/21663/alcatel-mwc-ta-idol-2-idol-2-mini-pop-fit.jpg

 

H κινέζικη εταιρεία κάθε χρόνο εμφανίζεται με μία… στρατιά από smartphone και φέτος έκανε ακριβώς το ίδιο. Όχι μία, όχι δύο αλλά… 7 νέες συσκευές παρουσίασε λοιπόν η Alcatel: Idol 2, Idol 2 mini, Pop Fit, Pop S3, Pop S7, Pop S9 από smartphone, PIXI 7 σε tablet με το Pop Fit να είναι το πρώτο wearable smartphone στον κόσμο. Καθόλου άσχημα…

 

Lenovo

 

http://content.myphone.gr/photo/full/22348/mwc14-5312255212-1.jpg

 

Οι Κινέζοι, φρέσκοι μετά την εξαγορά της Motorola, ήρθαν με αξιόλογα smartphone αλλά και ένα κορυφαίο tablet. Έτσι, έφεραν μαζί τους το S860 με την θηριώδη μπαταρία των 4000 mAh αλλά και τα S850 και S660. Tablet είχαν το κορυφαίο σε επιδόσεις και design Yoga Tablet 10 HD+, ένα από τα καλύτερα tablet που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

 

Huawei

 

Και η Huawei δεν τα πήγε άσχημα. Πολλές συσκευές και εδώ για όλα τα γούστα, επικεντρώνοντας την προσοχή της περισσότερο στα tablet. Μ1 λοιπόν και Χ1 πέρασαν από τις προθήκες της εταιρίας, ενώ παρουσίασε και ένα mid-end smartphone, το Ascend G6 . H Huawei όμως θέλει να μπει και αυτή στην κατηγορία των wearables παρουσιάζοντας το έξυπνο βραχιόλι TalkBand B1.

 

Blackberry

 

Φιλότιμες προσπάθειες κάνει η Blackberry για να μείνει στην επιφάνεια της τεχνολογίας. Έτσι εδώ παρουσίασε δύο νέες συσκευές. Το Z3 με οθόνη αφής 5 ιντσών, αλλά και το Q2, με το γνωστό πληκτρολόγιο QWERTY που όλοι αγαπήσαμε.

 

The rest

 

MWC δεν είναι όμως μόνο μεγάλα ονόματα. Έτσι, η Acer έφερε μαζί της τα δύο μοντέλα που παρουσίασε λίγες μέρες πριν την έκθεση, τα Liquid E3 και Z4 , η Archos τα 50c Oxygen, 40b Titanium, 64 Xenon αλλά και το tablet 80 Helium 4G. Σημείο αναφοράς για την έκθεση ήταν το Yota Phone 2, από την ρώσικη Yota Devices, με δύο οθόνες για περισσότερη οικονομία, αλλά και το Blackphone, ένα smartphone κατασκευασμένο από την Geeksphone για να κρατάτε τα προσωπικά σας δεδομένα μακριά από περίεργα μάτια.

 

The Best of MWC2014 by myphone.gr

 

Μετά από τόσα άρθρα λοιπόν, αλλά και την ψηφοφορία του MWC που ανακήρυξε σαν καλύτερη συσκευή το Gear Fit, οι editors ανακήρυξαν τις δικές τους καλύτερες συσκευές για φέτος στη Βαρκελώνη.

 

Best Smartphone

 

1. Sony Z2

 

Μπορεί να είχε μεγάλο αντίπαλο (Nokia X series) όμως στο myphone.gr κατάκτησε την κορυφή. Κορυφαία χαρακτηριστικά, premium αίσθηση και όμορφο σχέδιο έδωσαν την κορυφή για το φετινό MWC στη ναυαρχίδα της Sony.

 

2. Nokia X series

 

Τα χαρακτηριστικά μόνο premium δεν τα λες. Είναι μεγάλα σε μέγεθος, βαριά και τρέχουν μια… Windows Phone έκδοση Android. E και; Δεν παύει να πρόκειται για μία πρόταση της Nokia που με το σωστό χειρισμό μπορεί να την ξαναφέρει στην κορυφή.

 

3. Samsung Galaxy S5

 

Όπως είπαμε, τα συναισθήματα για το S5 ήταν ανάμεικτα, και αυτό φάνηκε και στην ψηφοφορία μας. Οι editors περίμεναν κάτι περισσότερο από την ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρίας. Το ίδιο και οι χρήστες, σύμφωνα με το poll που ανεβάσαμε.

 

Best Tablet

 

Sony Z2 Tablet: Εδώ τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Ο ανταγωνισμός δεν ήταν τόσο δυνατός, με αποτέλεσμα η Sony να μην δυσκολευτεί να κερδίσει και αυτήν την κατηγορία. Το καλύτερο Android tablet της αγοράς μόλις έγινε ακόμα καλύτερο.

 

Αυτή λοιπόν ήταν η ανασκόπηση του MWC 2014. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις ειδήσεις εδώ, ενώ όλα τα hands-on θα τα βρείτε όχι μόνο σε αυτή την ανασκόπηση, δίπλα σε κάθε συσκευή, αλλά και στο

. Περιμένουμε φυσικά την ψήφο σας για να αναδείξετε και εσείς την εταιρία που πιστεύετε ότι κέρδισε τις εντυπώσεις φέτος στη Βαρκελώνη! Edited by gnt
Link to comment
Share on other sites

τιποτα ιδιαιτερο απο την εκθεση.

ενα z2 μονο και αυτο βελτιωμενο στα σημεια. λογικο αυτο αφου ουτε 5 μηνες δε περασαν απο τη κυκλοφορια του προκατοχου του , ειδαμε τη samsung να απογοητευει οικτρα αφου και το gear 2 ειναι μετριο, ουτε τον exynos 64 bit παρουσιασε τελικα και το s5 κρινεται απλα ως ανεπαρκη να βγαλει ολο το '14 με τα θηρια που επεται να ακολουθησουν μεσα στη χρονια.

 

 

ειπαμε! επεξεργαστες intel , snap 805 ,snap 810 -64 bit ισως android 5.0 και αυτα προγραμματισμενα για μεσα στο 2014! οτι ειδαμε στην εκθεση ειναι ψιχουλα σε σχεση με αυτα που θα δουμε το καλοκαιρι.

[sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει

o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση

ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι??

- Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. )

Link to comment
Share on other sites

Ψήφισα άλλη, μιας και θεωρώ οτι η πραγματική καινοτομία ήταν αυτή εδώ Yota Devices @ MWC: YotaPhone2, νέα βελτιωμένη έκδοση με dual-screen.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

βασικα το "ΚΑΜΙΑ" λειπει...και αυτο θα ψηφιζα.

πολυ βαρετα ολα. οχι γιατι δεν ειδαμε specs και παραμυθια, αλλα γιατι απλα δεν ειδαμε ωραια κινητα. τουλαχιστον σε επιπεδο ναυαρχιδων.

το Ζ2 θα προτιμουσα γιατι απλα ειναι ενα βελτιωμενο Ζ1 στα σημεια που πασχει, αλλα δεν παυει να ειναι ενα αβολο μαλλον (πραγματικα εχω περιεργεια να το πιασω), μεγαλυτερο παλι, και ιδιο με το προηγουμενο.

Το S5 κατωτερο των περιστασεων μιας και το σχημα αλλα και τα υλικα μοιαζουν πολυ μετρια, αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου και εκφραζω προσωπικη αποψη, και η LG με το μινι της δεν εδωσε εναν αξιο ανταγωνιστη του Ζ1 compact. απο την htc τιποτα το σπουδιο, ενα yotaphone που δεν ξερουμε πολλα για αυτο και μερικα κινεζικα ισως ειχαν πιο πολυ ενδιαφερον, και αν η τιμες τους ειναι χαμηλες, ισως πλεον αξιζουν περισσοτερο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

Θερμή παράκληση να προστεθεί και η επιλογή ''καμία'' . (εύκολα θα πιάσει ποσοστό 60% και πάνω)

Απογοήτευση για μένα η έκθεση και πραγματικά σε σχέση μ' αυτά που έρχονται σ ένα 5μήνα θα έχει ξεχαστεί τελείως.

Η samsung με το s5 κατάφερε να κάνει συμπαθές το z2, το οποίο είναι ένα facelift z1, bezel τα ίδια και χειρότερα- ελπίζω με καλή οθόνη αυτή τη φορά.

Η LG ανακοίνωσε το g2 mini, εντελώς αδιάφορο εκτός και αν κάνει 200ευρώ, και το πολύ συμπαθές αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο g2 pro , εφάμιλο του note 3, χωρίς πενάκι. (τουλάχιστον έχει ράδιο & δεν έχει ΚΝΟΧ).

Η Nokia έκανε την έκπληξη και έβγαλε android, εντούτοις περιμένουμε από τη Nokia να βγάλει high-end προτάσεις, αλλιώς είναι σαν να μην μπήκε ποτέ στο χώρο του android.

Edited by bas13
Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά με ικανοποίησαν οι κινήσεις που στόχευαν σε:

 

_μεγάλες μπαταρίες

 

_μεγάλες οθόνες με πλάτος συσκευής ως 66 mm

 

_ kit Kat

 

_καλές τιμές

 

 

μια εταιρεία τα είχε όλα αυτά στο μέγιστο ...

Citizen AW5000-24E | Creek A50i R | Dual CV-1160 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | JBL T110 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | Legend | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | ONYX BOOX Nova 2 | Pioneer PD-S602 | QED XT Evolution | Xiaomi Redmi Buds 4 Active    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Link to comment
Share on other sites

Δεν έκανε καμία εταιρία το μπαμ,αλλα το z2 κερδίζει στα σημεία πιστεύω σαν πιο ολοκληρωμένη πρόταση.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Samsung από μένα, αφού έκλαιψε αρνητικά την παράσταση. παρουσιάζοντας ένα κινητό κατώτερο των προσδοκιών που είχε δημιουργήσει η ίδια στο κόσμο τα τελευταία χρόνια.:O
Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Το ποιο ωραιο για εμενα ειναι το βραχιολι TalkBand B1 της Huawei.

Εβγαλε ενα bluetooth με οθονη και το τοποθετησε σε ενα βραχιολι, ετσι δεν αναγκαζει κανεναν να βγαλει το κανονικο του ρολοι ;)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Link to comment
Share on other sites

Sony Xperia Z2!!! Απελευθερώθηκε η μαγεία της Sony από την Ericsson και πετάει!! Το Xperia Z2 είναι η αφρόκρεμα!! Εκτός από τα πολλά βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχει αυτά που περίμενα: οθόνη Live LED με μεγάλη γωνία θέασης και στερεοφωνικά ηχεία!!! :up:
Link to comment
Share on other sites

Sony και από εμένα κυρίως λόγω Xperia Z2. Samsung απογοήτευση, περίμενα περισσότερα...

 

Λίγο πολύ βέβαια είδαμε ενδιαφέρουσες προτάσεις από τις εταιρίες, όπως επίσης και τα wearable αξεσουάρ..

Link to comment
Share on other sites

Εγώ για κανένα κινητό από αυτό δεν είπα μακάρι να το είχα μα κανένα

 

Μία από τα ίδια κι εγώ

Ψήφισα όμως sony γιατί μονό το z2 ξεχώρισα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Ψήφισα άλλη, μιας και θεωρώ οτι η πραγματική καινοτομία ήταν αυτή εδώ Yota Devices @ MWC: YotaPhone2, νέα βελτιωμένη έκδοση με dual-screen.

 

Απλά το κορυφαίο! Και πανέμορφο

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

 

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ειλικρινά βάλτε και επιλογή "Καμία" στο poll. Αντιπροσωπεύει πολύ κόσμο (συμπεριλαμβανομένου εμού ΚΑΙ του ιδίου) :lol:
http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg
Link to comment
Share on other sites

Η νοκια εκλεψε την παρασταση με το καινουριο λειτουργικο συστημα. Επισης το smartphone των 25 ευρω ηταν ευχαριστη εκπληξη με firefox.
Link to comment
Share on other sites

Η κάλυψη από το myphone.gr στο MWC ήταν πολύ καλή. Ωστόσο προσωπικά θα ήθελα να είχαμε περισσότερα νέα εκτός των μεγάλων κατασκευαστών και των smart devices. Να μαθαίναμε για νέες υπηρεσίες και εφαρμογές που πιστεύετε ότι έκαναν τη διαφορά στην έκθεση ή θα μας απασχολήσουν στο μέλλον. Ευχαριστώ :)
Link to comment
Share on other sites

Ελλειψει "Καμίας" έβαλα "Samsung" από τη στιγμή που "any publicity is good publicity". Κοινώς το θέμα που είχε τα περισσότερα hits ήταν το S5, άσχετα το αν οι περισσότεροι κράζαν...
Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison
Link to comment
Share on other sites

Μήπως πρέπει να μπει και το καμία σαν επιλογή.

έτσι ακριβώς, ΚΑΜΙΑ, όλες με απογοήτευσαν με την διστακτικότητά τους σε καινοτομίες και φρέσκα "σχέδια", είδαμε μια από τα ίδια, ο "successor του successor ω successor" τα ίδια σχέδια οι ίδιες "περιττές" αναβαθμίσεις.

μου δίνουν δε την εντύπωση οι εταιρείες ότι βρήκαν τρόπο, δίνοντας με το σταγονόμετρο, να μας τα παίρνουν χοντρά για το τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

οι εταιρείες ότι βρήκαν τρόπο, δίνοντας με το σταγονόμετρο, να μας τα παίρνουν χοντρά για το τίποτα.

 

εδώ και χρόνια τον έχουν βρει τον τρόπο, απλά τώρα σιγά-σιγά το καταλαβαίνουμε

Link to comment
Share on other sites

έτσι ακριβώς, ΚΑΜΙΑ, όλες με απογοήτευσαν με την διστακτικότητά τους σε καινοτομίες και φρέσκα "σχέδια", είδαμε μια από τα ίδια, ο "successor του successor ω successor" τα ίδια σχέδια οι ίδιες "περιττές" αναβαθμίσεις.

μου δίνουν δε την εντύπωση οι εταιρείες ότι βρήκαν τρόπο, δίνοντας με το σταγονόμετρο, να μας τα παίρνουν χοντρά για το τίποτα.

 

και εδω ο κανενας κυβερνα! αυτη η MWC ουτε δημοσκοπηση εκλογων της ελλαδας!

Βεβαια φιλε μου, θα ελεγα οτι πλεον δεν πρεπει να ζηταμε αλλα specs με την κλασσικη εννοια, φτασαμε στα ορια των pc σε θεμα χρονισμων, πυρηνων κτλ, η ραμ ειναι σχετικα οκ..

για μενα αυτο που λειπει πλεον ειναι το συμαζεμα, bezels, ωραια σχεδια, και επισης δυνατα midrange κινητα, πχ με 1,5Gb ram -- θα μπορουσε ανετα να εχει το Μ2 της σονυ και το htc 816 που παρουσιαστηκαν, και δυνατες ναυαρχιδες στις 4.3"-4,7" ιντσες ως μινι, αλλα με specs ναυαρχιδων, οπως το Ζ1 compact..

τοτε ισως ναχε ενδιαφερον το MWC

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

Έκανε μια εμφάνιση το Vivo Xplay 3S αλλά πιστεύω ότι το Υotaphone2 και το Huawei TalkBand B1 ήταν οι πλέον πρωτότυπες συσκευές.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...