Jump to content

IntelliscreenX 7 και Messages+ |Διαθέσιμα για downloading, σπεύσατε!


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχουμε πολύ καλά νέα για τους φανατικούς οπαδούς του IntelliscreenX 7. Διαθέσιμο έγινε πριν από λίγο το IntelliscreenX 7 και το Messages + για το λειτουργικό iOS 7. Οι Intelliborn, οι προγραμματιστές του δημοφιλούς tweak της Oθόνης κλειδώματος IntelliscreenX είχαν ανακοινώσει μία beta έκδοση του για το iOS 7 πως θα ήταν διαθέσιμη την εβδομάδα που πέρασε.

 

Από ό,τι φαίνεται είχε καθυστερήσει και για να μειώσουν την αγωνία μας οι Intelliborn δημοσίευσαν Video - που σας έχουμε επισυνάψει, - όπου δείχνει όλα χαρακτηριστικά του. Το inteliscreenX υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή tweaks για την οθόνη κλειδώματος, δεδομένου ότι επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε εφαρμογές όπως τα email σας, Ημερολόγιο, twitter feed, το facebook κλπ. χωρίς να χρειάζεται καν να ξεκλειδώσετε τη συσκευή.

 

To demo video δείχνει το IntelliscreenX 7 ανασχεδιασμένο ώστε να ταιριάζει με το iOS 7, με πιο επίπεδη εμφάνιση αλλά με την ίδια βασική αρχή: Να κάνει την πρόσβαση στην πληροφόρηση ευκολότερη κατευθείαν από την οθόνη κλειδώματος. Το IntelliscreenX 7 είναι επίσης προσβάσιμο και από το Κέντρο Γνωστοποιήσεων, έτσι ώστε όλες οι πληροφορίες να είναι διαθέσιμες μέ ένα swipe μέσα από οποιαδήποτε εφαρμογή.

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41919&stc=1&d=1393875469

 

Επίσης συμπεριλαμβάνονται τα Μηνύματα + μία λειτουργία η οποία ενισχύει την προεγκατεστημένη εφαρμογή Μηνύματα, με χαρακτηριστικά όπως γρήγορη σύνθεση και γρήγορη απάντηση. Μέσα από το demo Video βλέπουμε επίσης ένα νέο slide χαρακτηριστικό το αλλάζει το περιβάλλον multitasking στο iOS. Το slide μας επιτρέπει γρήγορα και εύκολα να εναλλάσουμε εφαρμογές οι οποίες βρίσκονται στο παρασκήνιο χωρίς να απομακρυνθούμε από την εφαρμογή που βρισκόμαστε.

 

Είναι ένα κάθετο panel με μία λίστα από εικονίδια και πατώντας πάνω σε αυτά, μας δίνει σε πραγματικό χρόνο, επισκόπηση εφαρμογής. Η λίστα με τα εικονίδια μπορούν να ομαδοποιηθούν και προσαρμοστούν με βάση την εμπειρία και τη συχνότητα χρήσης. Εάν χρησιμοποιείτε κωδικό πρόσβασης (και καλά κάνετε), η εφαμρογή δεν θα σας αφήσει εκτεθημένους.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση IntelliscreenX 7 και το Messages+ για λειτουργικό iOS 7. Κοστίζει 09,99$ μετά τη δοκιμαστική χρήση 3 ημερών. Επίσης για χρήστες που έχουν αγοράσει ήδη το tweak στην έκδοση iOS 6 διατίθεται δωρεάν. Τέλος χρήστες οι οποίοι έχουν αγοράσει εκδόσεις του IntelliscreenX 7 παλαιότερες της έκδοσης 6, θα έχουν έκπτωση 4,99. Είμαστε σε διαδικασία downloading, εσείς;

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3vwzLWVGrrc]IntelliScreenX 7 - Official Teaser - YouTube[/ame]

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...