Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει καμιά εφαρμογή Live Messenger, finger friendly? η αδερφή μου παραπονιέται πως το eBuddy δεν είναι πολύ

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μπορεις να τα απεγκαταστήσεις όλα όσα έχει ήδη εγκατεστημένα.Αν σου βγάζει το μήνυμα για το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο κάνε μια επανεκκίνηση και ξαναπροσπάθησε και αν δεν σου κάνει τίποτα, τότε κάνε μια επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις

Οκ, το έκανα επαναφορά στις εργαστασιακές ρυθμίσεις και όντως μου επέτρεψε να εγκαταστήσω 1-2 java apps (μεταξύ αυτών και το bolt)..... μέχρι εκεί.... τώρα και πάλι μου βγάζει αυτό το μήνυμα, χωρίς ουσιαστικά να έχω πειράξει κανένα από τα settings για τη java....

Παράξενο.....

Έχει και ελληνικό..Είναι java οπότε δε μπορείς να βάλεις destinator..GPS δεν εχει το κινητό εξάλλου

Οκ ευχαριστω.

Το ότι εχει Ελληνικους χαρτες ειναι πολυ θετικο.

Άλλωστε και το htc μου που εχει gps, συνηθως το χρησιμοποιω ψαχνοντας διευθυνσεις και διαδρομες σε <<ελευθερη περιηγηση>>, χωρις να βρισκει το σημειο που ειμαι δηλαδη, γιατι αργει να βρει σημα...

Οποτε θα μπορω να το κανω και τωρα αυτο.

Μπές μέσα στις ρυθμίσεις του gprs και χάλασε τες :rolleyes:

Άλλοι πασχίζουν και ιδρώνουν για να τις φτιάξουν και εσύ που τις έχεις έτοιμες δεν το εκτιμάς...άκαρδε :p

斯塔夫罗斯 :O

Ξερει κανεις αν στα κινητα που χρησιμοποιουν java μπορεις να ακουσεις ραδιο μεσω ιντερνετ δηλαδη streaming radio?

Xρειαζεται καποιο προγραμμα επιπροσθετο σε μορφη java η απλα του δινεις ενα direct link?

Με direct link δεν μπορεις να ακουσεις πχ eradio.gr διοτι δεν αναγνωριζει τον player.

Ακουω γνωμες!

Kαι κατι ακομα:πως το χρησιμοποιω σα φακο το κινητο μεσω του φλας.

Το κανα κατα λαθος αλλα δε μπορω να το βρω εχω φαει τον κοσμο.

Το κεντρικο κουμπακι οταν το παταω διαρκως δε γινεται τιποτα.

Edited by trixoptosi
Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

Ξερει κανεις αν στα κινητα που χρησιμοποιουν java μπορεις να ακουσεις ραδιο μεσω ιντερνετ δηλαδη streaming radio?

Xρειαζεται καποιο προγραμμα επιπροσθετο σε μορφη java η απλα του δινεις ενα direct link?

Με direct link δεν μπορεις να ακουσεις πχ eradio.gr διοτι δεν αναγνωριζει τον player.

Ακουω γνωμες!

Kαι κατι ακομα:πως το χρησιμοποιω σα φακο το κινητο μεσω του φλας.

Το κανα κατα λαθος αλλα δε μπορω να το βρω εχω φαει τον κοσμο.

Το κεντρικο κουμπακι οταν το παταω διαρκως δε γινεται τιποτα.

Απάντηση μπορώ να σου δώσω μόνο για το φακό. Βρίσκεται στο πλαι και είναι το ασημί κουμπακι που είναι πάνω από το μεγάλο κουμπί επιλογής εντασης ήχου.

One for all, all for one.

Μπές μέσα στις ρυθμίσεις του gprs και χάλασε τες :rolleyes:

Άλλοι πασχίζουν και ιδρώνουν για να τις φτιάξουν και εσύ που τις έχεις έτοιμες δεν το εκτιμάς...άκαρδε :p

:lol::lol::lol: καλή ιδέα:D

network/setup/profile/σιμ1 εκει οριζεις wlan αν θυμαμαι καλα αυτα ειναι τα βηματα

θενκς,θα το δω αύριο μάλλον και θα σας πω αν τα κατάφερα:D

network/setup/profile/σιμ1 εκει οριζεις wlan αν θυμαμαι καλα αυτα ειναι τα βηματα

Aν εννοείς settings/network setup/sim1 network setup που έχει τις επιλογές (1.network selection,2.preferred mode),αν πατήσω στο 2,μου βγάζει όπως είπα και πριν wlan only, GSM only,wlan preferred , Gsm preferred,και αν εκεί βάλω wlan only,δε μπορώ να πάρω τηλ..

Aν εννοείς settings/network setup/sim1 network setup που έχει τις επιλογές (1.network selection,2.preferred mode),αν πατήσω στο 2,μου βγάζει όπως είπα και πριν wlan only, GSM only,wlan preferred , Gsm preferred,και αν εκεί βάλω wlan only,δε μπορώ να πάρω τηλ..

αν μπεις στο πρωτο τη λεει? καπου λεει για προφιλ εκει επιλεγεις σιμ 1 και wlan

Στο network selection έχει new search,select network,selection mode,preferences...Kαι βρίσκει πχ wind,vodafone,cosmote κλπ...Δε νομίζω να ναι απο κει :(

Eν τέλει,δε συνδεόταν με gprs,αλλά με τo WLAN,το οποίο ανοιγε από μόνο του όταν άνοιγα εφαρμογή που ήθελε ίντερνετ και έκλεινε μετά..Το μπλε λαμπάκι το πρόδοσε!!χεχε...Το ερώτημά μου παραμένει πάντως :D

edit: Aκόμα μία απορία:Είχα δει ότι ανάλυση έχει 240*400 ,αλλά κάποια java που πέρασα που υποτίθεται ότι είναι για 240*400 δε παίζουν fullscreen..any ideas?

Edited by s2117
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής παράθεσης".

Ξέρετε τι φορτιστής από άλλη εταιρεία ταιριάζει;

Ταιριάζει από το SAMSUNG Ε900, κοστίζει 22 € στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Το καλώδιο USB, είναι ακριβό και αυτό, περίπου 37 €. Ψάξε καλύτερα στο eBay..

Καλησπέρα παιδιά!Είμαι κάτοχος του κ599 εδώ και μερικές μέρες και οφείλω να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Το κινητό δουλεύει άψογα μέχρι τώρα και δεν έχω παράπονο.

Να σας ρωτήσω κάτι τώρα...

Πώς φτιάχνω mail account στην επιλογή mail του μενού μέσω wireless?Μου ζητάει income και outgoing servers και δεν ξέρω τι να βάλω...Μπορεί κάποιος να βοηθήσει???

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

μαλιστα...οχι οτι εχω κατι στο μυαλο μου για το που θα παω αλλα οκ...

για hotmail ας πουμε τι να κανω?

Ωραια.

Παντως παω για αναβαθμιση σιγουρα των ακουστικων.

Δεν εχουν πολυ καλη ποιοτητα,ο ηχος δεν ειναι καλος.

Σκεφτομαι να κοψω τις ακρες και να βαλω αλλα ηχειακια που εχω περισευομενα απο ακουστικα.Αν δουλεψει καλως!!!

Η αλλιως θα αλλαξω ολοκληρα τα ακουστικα.Κατι ειχα διαβασει οτι κανουν ενος samsung.Εχετε καμια ιδεα?

Ειναι κριμα να εχουμε πολυ μουσικη μεσω της καρτας και να μην την απολαμβανουμε χωρις καλο ηχο.

Παιδια γεια σας ειμαι κ εγω κάτοχος του M002L εδω και μερικες μερες. Γενικα το κινητο λειτουργει καλα απο οσα προλαβα να χρησιμοιποιησω θα σας πω περισσοτερες εντυπωσεις σε λιγες μερες , το βασικο μου προβλημα ειναι αυτο που αναφερει και φιλος μας παραπανω γιαυτο παραθετω και το μυνημα του.

Αν γνωριζει κανενας καμια λυση για καλυτερα ακουστικα ας ριξει καμια ιδεα. Φιλε trixoptosi αν βρηκες καμια λυση δωσε μας σε παρακαλω τα φωτα σου γιατι ειναι ενα θεμα αυτο με τα ακουστικα του και νομιζω οτι ειναι χρησιμα στον καθενα μας .

Ευχαριστω

Βασικα εγω πηρα hands free απο το samsung e-900 που ειχε ενας φιλος μου και ολα καλα.Αρα μπορεις να τα παρεις κι εσυ
Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

Θήκη σιλικόνης σίγουρα κάνει το έχω δοκιμάσει.Για hard case δεν ξέρω αλλά πιθανολογώ ότι θα κάνει

斯塔夫罗斯 :O

Βασικα εγω πηρα hands free απο το samsung e-900 που ειχε ενας φιλος μου και ολα καλα.Αρα μπορεις να τα παρεις κι εσυ

Ωραίος ευχαριστώ φίλε θα δοκιμάσω απ το samsoung . Φαντάζομαι θα έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα αυτά που πήρες εεε?

Το μοντελο που έχω παρει ειναι μάλλον με το τελευταίο λογισμικο που εχει και το εικονιδιο με το fb http://www.e-mobilo.com/m002l.html δεν ξερω αν εχει αλλες διαφορες με τα προηγουμενα δεν το εχω ψάξει καλα ακομα. Θα σας πω στην πορεία νεότερα.

εχει δοκιμασει κανενας να βαλει θηκη σιλικονης ή hard case απο το γνησιο iphone?

κανει?

Κανει απόλυτα...τουλάχιστον με του 3GS του ερχονται κουτί...το δοκιμασα στο δικό μου με ενός φίλου μου που έχει πάρει για τo 3GS ...το μόνο να ξέρεις οτι σου καπακώνει το φλας.

• The title was changed to Κινέζικα Clones