aiakos Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 φιλε athanaso την εχω βγαλει 100 φορες γιατι οταν κολλαει μονο ετσι ξεκολαει. εβγαλα κ την καρτα sim και την καρτα μνημης. εκει που το εχω παρατημενο στο τραπεζι ξαφνικα δονειται και αναβοσβηνει. οταν το πιασει το τρελο πχ αν εισαι στις ρυθμισεις σου γυρναει πισω βημα βημα σαν να πατας το κουμπι back. oταν δουλευει καλα (20-30 δευτ) ειναι γρηγορο , αλλα μετα παγωνει κ δεν κανει τιποτα ΥΓ. αν το ρουταρω κ περασω αλλη ρομ λες να φτιαξει ? η ειναι προβλημα απο τα κουμπια (κατι πατιεται)? κολλημένο το touch είναι φίλε μου γι αυτό και κάνει δόνηση. Αν έχει φυσικά buttons τότε είναι ένα από αυτά, αλλιώς κάτι κολλάει το touch στην οθόνη. Δες αν χτύπησε το κινητό ή έχει τίποτα εμφανές. (εάν δεν έχει ips οθόνη μπορείς να ψάξεις για αποχρωματισμό σε μέρος τις οθόνης... εκεί που θα δεις αποχρωματισμό είναι το πρόβλημα... εκεί "πατάει" το touch) Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 κολλημένο το touch είναι φίλε μου γι αυτό και κάνει δόνηση. Αν έχει φυσικά buttons τότε είναι ένα από αυτά, αλλιώς κάτι κολλάει το touch στην οθόνη. Δες αν χτύπησε το κινητό ή έχει τίποτα εμφανές. (εάν δεν έχει ips οθόνη μπορείς να ψάξεις για αποχρωματισμό σε μέρος τις οθόνης... εκεί που θα δεις αποχρωματισμό είναι το πρόβλημα... εκεί "πατάει" το touch) εχει μονο ενα κεντρικο κουμπι στη μεση που εξεχει. τα δεξια κ αριστερα δεν ειναι κουμπια αλλα ειναι touch. οταν λες ( άν δεν έχει ips οθόνη μπορείς να ψάξεις για αποχρωματισμό σε μέρος τις οθόνης) τι εννοεις?? ευχαριστω πολυ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 οι απλές lcd οθόνες όταν κάνεις tap αποχρωματίζουν την περιοχή. Τα χρώματα είναι διαφορετικά. Στις IPS δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο. Οπότε εάν το κινητό σου ΔΕΝ έχει ips οθόνη αυτός είναι ενας τρόπος να ελέγξεις του είναι κολλημένο το touch. Δες ακομα και εαν το home button (αυτό που έχει) είναι οκ... μπορεί να έχει κολλήσει αυτό (που μάλλον αυτό είναι αν κρίνω από αυτό που λες ότι σαν να "γυρναει" πίσω στα μενου) Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 οι απλές lcd οθόνες όταν κάνεις tap αποχρωματίζουν την περιοχή. Τα χρώματα είναι διαφορετικά. Στις IPS δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο. Οπότε εάν το κινητό σου ΔΕΝ έχει ips οθόνη αυτός είναι ενας τρόπος να ελέγξεις του είναι κολλημένο το touch. Δες ακομα και εαν το home button (αυτό που έχει) είναι οκ... μπορεί να έχει κολλήσει αυτό (που μάλλον αυτό είναι αν κρίνω από αυτό που λες ότι σαν να "γυρναει" πίσω στα μενου) σε ευχαριστω πολυ φιλε μου δηλαδη λες οτι ειναι θεμα συσκευης κ οχι λειτουργικου.. το εκανα κ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κ παλι τα ιδια εκανε. και παλι 1000 ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 90% είσαι σε hardware. Δεν πιστεύω να δεις λύση με αλλαγή rom -edit- την Πέμπτη έπεσε στα χέρια μου tablet από πελάτη που είχε ακριβώς το ίδιο θέμα.... αυτός μάλλον πάτησε με δύναμη (πιθανότατα στηρίχτηξε πάνω του) πάνω στην οθόνη και κόλλησε ένα σημείο στα δεξιά Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_a Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Aπο κει τα πηρα κι εγω τα εχω πληρωσει καμια βδομαδα και ακομα να μου στειλει η Κινεζα. Αν συνεχισει ετσι θα ζητησα πισω τα λεφτα. Και μου ειχε πει πως θα τα στειλει το συντομοτερο αλλα δεν. Απ οσο εχω διαβασει εδω στο φορουμ την περασμενοι βδομαδα ειχαν αργια οι κινεζοι, (μαλλον) γι αυτο η καθυστερηση. Αν σου ειναι ευκολο οταν παρεις tracking number ενημερωσε για να γνωριζουμε κι υπολοιποι ενδιαφερομενοι την αξιοπιστια του πωλητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geminimax Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Εκανα παραγγελία και εγώ ενα galaxy S4 i9500 (015) και περιμένω να πακεταριστεί και να ερθει. Με hong kong post εγραφε ο πωλητης στην δημοσιευση του. Απο το aliexpress το πηρα. Λιγο μπερδεμα μεχρι να το παραγγειλω, καθως υπαρχουν πολλες version με 1-2 sim, διαφορετικες συσκευασιες και ονομασιες, με logo ή χωρις κλπ. Ελπιζω να βγει καλη αγορα και να ερθει με 2 μπαταριες γιατι θα ειναι κοροιδια να πληρωνεις για 2 και να σου ερχεται με 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Εκανα παραγγελία και εγώ ενα galaxy S4 i9500 (015) και περιμένω να πακεταριστεί και να ερθει. Με hong kong post εγραφε ο πωλητης στην δημοσιευση του. Απο το aliexpress το πηρα. Λιγο μπερδεμα μεχρι να το παραγγειλω, καθως υπαρχουν πολλες version με 1-2 sim, διαφορετικες συσκευασιες και ονομασιες, με logo ή χωρις κλπ. Ελπιζω να βγει καλη αγορα και να ερθει με 2 μπαταριες γιατι θα ειναι κοροιδια να πληρωνεις για 2 και να σου ερχεται με 1. Aν δε στο στειλει με αλλο ταχυδρομειο (οπως sweden-swiss post-απλο dhl κλπ) τοτε να περιμενεις 1 μπαταρια. Απο που το παραγγειλες? Δικαρτο ή μονοκαρτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geminimax Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Από αυτό http://www.aliexpress.com/store/626711 Θα επικοινωνήσω να τους το πώ. Με 2 sim το πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Από αυτό http://www.aliexpress.com/store/626711 Θα επικοινωνήσω να τους το πώ. Με 2 sim το πηρα. Απο κει εχω παραγγειλει κι εγω καποια κομματια κ εχω πληρωσει πριν μια βδομαδα κι ακομα τπτ. Μαλλον θα περιμενουμε πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Πάντως απο κάποιες μικροπαραγγελίες που έχω κάνει απο aliexpress οι πωλητές παρόλο που έγραφε π.χ. "ship to 3 days" έστειλαν την παραγγελία την προ-τελευταία ημέρα πριν την αυτόματη ακύρωση απο το σύστημα δηλαδή ουσιαστικά σε περίπου μια βδομάδα απο την παραγγελία Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ρε παιδια να ρωτησω κατι που μπορει να ειναι και βλακεια; :lol: Αν το παραγγειλω με μονη sim και οχι dual μπορει να παιζει λαύτερα το gps; Η μπορει να ειναι πιο γρηγορο; Γιατι εμενα το dual μου ειναι αχρηστο... Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Παιδιά, κ εγώ έδωσα παραγγελία και πλήρωσα Παρασκευή μεσημέρι... Μόλις χτες βράδυ έγινε δεκτή η πληρωμή, άκυρο χρονικό σημείο θα έλεγα... ελπίζω να δω σύντομα αποστολή αλλιώς θα ξενερώσω...αρκετά περιμένω το ps4... πόσα να αντέξω πια;;;;:ninja: Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Γενικώς με τέτοιες αγορές Θα πρέπει να είσαι εξοπλισμένος με υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 καλημερα κ απο μενα, θελω να παραγγειλω απο εδω http://www.aliexpress.com/item/Cheaper-GPS-3G-MTK6589-Quad-core-1-6GHz-galaxy-S4-Android-4-2-4-7-IPS/962479726.html το συγκεκριμενο τηλ. αλλα δεν βλεπω paypal για πληρωμη. ποιος ειναι ο ασφαλεστερος τροπος για να το αγορασω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Έχουν αγοράσει πολλοί από το συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς προβλήματα. Η μέθοδος πληρωμής του είναι ασφαλής, τα χρήματα φεύγουν από το λογαριασμό σου όταν παραλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου, αλλα ποιος τροπος ειναι ο ασφαλεστερος για εμας? αυτο εννουσα. ευχαριστω κ παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenitaaaaa Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Έχουν αγοράσει πολλοί από το συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς προβλήματα. Η μέθοδος πληρωμής του είναι ασφαλής, τα χρήματα φεύγουν από το λογαριασμό σου όταν παραλάβεις. Τα χρηματα φευγουν απ το λογαριασμο σου μολις εγκριθει η αγορα. απλα τα δίνει στον πωλητή το site οταν εχεις παραλαβει το πακετο κ πεις οτι ειναι οκ. αλλιως σου επιστρεφονται ή κανεις διακανονισμο με τον πωλητη! τουλαχιστον στη δικη μ αγορα ετσι εγινε. τα χρηματα εχουν αφαιρεθεί, το προϊόν ομως δεν ηρθε ακομα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eskes Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 εχει παραλάβει τελικα κανεις αυτο το τελευταίο μοντέλο για το οποιο συζητάτε? (που προτείνει και ο stargreek) ή ολοι ειστε σε αναμονη λογο του μπερδεματος που γινεται με τις 2 μπαταριες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geminimax Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Τιποτα ακομα, κανενα νεο. μαλλον θα ερθουν κατα τα μεσα Νοεμβρη στην καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) Εγω παρελαβα 2 τεμ με 2 μπαταριες προλαβα τις αλαγες ,εχω γραψει πιο πανω αναλυτικα ,ολα καλα με μια λεξη Edited October 23, 2013 by morfo1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eskes Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Μετα απο αρκετο διαβασμα και ψαξιμο δεν εχω βρει πουθενα σύγκριση μεταξυ του συγκεκριμένου κλώνου και του THL W8S.Εχω διαβάσει το παρον τοπικ αλλα και αλλα και δεν νομιζω να αναφέρεται ξεκαθαρα κάποια σύγκριση. Εχει καποιος συγκρίνει τον συγκεκριμένο κλώνο με το THL W8S ? Οκ ειδα πως υπαρχει η διαφορά στην μνημη 1 αντι 2 gb, επεξεργαστή γραφουν και τα δυο το ιδιο, mtk6589t, ισχύει? Επίσης διαφορά στην καμερα, ειναι τοσο αισθητή η διαφορά στις φωτογραφίες? Στην ανάλυση της οθόνης που ειναι διαφορετική, καλύτερη του w8s, ειναι οντως με το μάτι ορατή η διαφορά ή παίζουμε στις λεπτομέρειες? Ειμαι ανάμεσα στα δυο, η χρηση που κανω ειναι τηλεφωνα, μηνυματα, ιντερνετ και viber αντε και κανα skype που και που, gps πολυ λιγο αν τυχει 2-3 φορες τον χρονο και αυτο για ταξιδια κ οχι μεσα στην πολη. Φωτογραφίες δεν πολυ βγαζω αλλα πιο καλη καμερα απο το 3gs μου εχουν σίγουρα και δεν ειναι κριτήριο η διαφορα ανάλυσης για την αγορα. Το βασικότερο κριτήριο μου ειναι η ποιότητα κατασκευής, ειναι το THL καλύτερο μιας που εχει ενα όνομα ή και ο κλώνος εχει ακριβως την ιδια ποιότητα?(καλα δεν περιμένω και παπαδες εννοείται για 200€ κινητο αλλα και το Samsung Galaxy Duos που εχει η αδερφή μου δεν με εντυπωσίασε). Απο εκει και περα για την χρηση που θα κανω, μιας που δεν παιζω και πολυ παιχνιδια στο κινητο, η διαφορά στην μνήμη θα γινει αισθητή στον χειρισμό του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Μόλις έλαβα ειδοποίηση ότι ταχυδρόμησαν και το δικό μου...άντε και με το καλό να παραλάβουμε... να γλιτώσω από την γκρίνια της sister που το περιμένει εναγωνίως :cry: Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Εγω παρελαβα 2 τεμ με 2 μπαταριες προλαβα ις αλαγες ,εχω γραψει πιο πανω αναλυτικα ,ολα καλα με μια λεξη Φίλε μπορείς μήπως να δοκιμάσεις αν έχει usb otg; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) Φίλε μπορείς μήπως να δοκιμάσεις αν έχει usb otg; Εαν λες εαν διαβαζει usb στικακια,μαλλον ναι με την ρομ που εχω,οταν αγορασω το αναλογο εξαρτημα θα το δοκιμασω.Ο καταλληλος ανθρωπος για ολες τις αποριες σας θα επιστρεψει σε 3 εβδομαδες.Υπομονη:)Παντος η μπαταρια δεν πεφτει με τιποτα ,τσαμπα αγορασα φορτιστες και μπαταριες επιπλεον Edited October 23, 2013 by morfo1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts