Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει μια γνωστη ενα κινεζικο mt6235 dual sim.

Μπορει να περασει ελληνικα για μενου στο κινητο ???

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Γεια σας!

Έχω ένα κινητό K599 (κλώνος iphone). Κατέβασα κάποιες εφαρμογές JAVA από το ίντερνετ και τις εγκατέστησα επιτυχώς. Όταν τρέχω τις εφαρμογές, μου βγάζει μία ερώτηση αν θέλω να χρησιμοποιήσω το Virtual Keypad, οποία και απαντώ ναι, γιατί οι εφαρμογές δεν είναι για κινητά με touch screen. Το πρόβλημα είναι ότι στην πραγματικότητα το virtual keypad δεν εμφανίζεται πουθενά με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η λειτουργία της εφαρμογής. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα?

Σας ευχαριστώ!

Δε νομίζω να γίνεται να εμφανίζονται τα πλήκτρα. Πχ για πάνω, θα πατήσεις στο πάνω μέρος της οθόνης αλλά στο κέντρο. Για κάτω θα πατήσεις στο κάτω μέρος της οθόνης αλλά στο κέντρο. Αντίστοιχα αριστερά και δεξιά.

Για επιλογή δεν θυμάμαι ακριβώς. Νομίζω είναι στο κέντρο της οθόνης ή πάνω αριστερά.

• 2 weeks later...

Ξέρει κανένας αν το w008 iphone 4 clone με android αν αξίζει? Με ενδιαφέρει συγκεκριμένα η μπαταρία αν κρατάει...Όποιος το έχει δοκιμάσει ας μου πει εντυπώσεις

Ευχαριστώ

Πήρε το μάτι μου αυτό εδώ εμένα: Gooapple V5 3G

πανακριβο κινητο :down:

δεν αξιζει να δωσεις τοσα πολλα χρηματα για κλωνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδία αν ψάχνετε για ένα πάρα πολύ καλό iphone 4 κλώνο αγοράστε αυτό: http://www.cwell-hk.com/products/PS-I4GS--.aspx ...

Πρόκειται για το παλιό και πολυσυζητημένο εδώ μέσα Kiphone 4GS...

Για μένα είναι ο καλύτερος iphone clone που έχει κυκλοφορήσει...

Πολύ καλή οθόνη, στιβαρή μεταλλική κατασκευή, πολύ γρήγορο, τέλεια λήψη TV & Radio, καλή τιμή κλπ...

Edited by zacharis1955

εχει πολυ κακη οθονη ομως. 320*240. Καποιον βεβαια μπορει να μην τον απασχολει.

Η οθόνη του στη πράξη είναι απλά τέλεια (μιλώντας πάντα για κινέζικο κλώνο των 100$)...

Για ειδικά χαρακτηριστικά (ανάλυση οθόνης κλπ ψάχτο στο internet γιατί ο κάθε πωλητής γράφει ότι νάναι)...

Δές το και εδώ:

http://www.fastcardtech.com/goods-4997-Kiphone+4GS+Capacitive+screen+dual+sim+Super+thin+35+inch+Dual+sim+standby+WIFI+JAVA+Quadband+cell+phone+dual+camera.html

http://www.china-direct-buy.com/v/4/products/0-k-l-1/Kiphone_4GS.html

Edited by zacharis1955

Ο επεξεργαστής του και η resistive οθόνη θα σε κουράσουν. Δε νομίζω να υπάρχει καλή συσκευή android με κάτω από 100 ευρώ. Πάντως είναι αρκετά φθηνή συσκευή.. γύρω στα 72 ευρώ!

http://www.everbuying.com/product110893.html

Λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη συσκευή δεν γνωρίζω.

Γεια σας παιδεια θα ηθελα την γνωμη σας,θελψ να αγορασω ενα κλωνο του iphone αλλα θελω οσο γινεται να μοιαζει με το γνησιο οχι να λεει πχ. wifi kai tetoia apo pisw..Kai kati αλλο αν ξερεται οι θηκεσ του γνησιου οι λαστιχενιεσ με τα χρωματα ταιργιαζουν στον κλωνο? Ευχαριστω..!! :)

Έχει ψάξει κανένας firmware windows mobile για κινητά κλώνους mtk6235? Ευχαριστώ

Γεια σας παιδεια θα ηθελα την γνωμη σας,θελψ να αγορασω ενα κλωνο του iphone αλλα θελω οσο γινεται να μοιαζει με το γνησιο οχι να λεει πχ. wifi kai tetoia apo pisw..Kai kati αλλο αν ξερεται οι θηκεσ του γνησιου οι λαστιχενιεσ με τα χρωματα ταιργιαζουν στον κλωνο? Ευχαριστω..!! :)

Εγώ φίλε μου έχω το s888 και είναι στις ίδιες διαστάσεις με το αυθεντικό και με logo στο πίσω μέρος του τηλεφώνου...Τώρα για το αν οι αυθεντικές θήκες κάνουν στους κλώνους αυτό δεν το ξέρω...

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

(και μεσα απο μια θαλασσα topic και απαντησεων επι απαντησεων εμφανιζεται ο κλασσικος ελληναρας που το θελει οσο πιο απλο και ευκολο γινεται....) Καλησπερα παιδια!!ψαχνω καποιο κλονο οπως ολοι ο οποιος να ειναι αξιοπρεπεστατος απο θεμα design και καθημερινης λειτουργικοτητας(ανταποκριση οθονης,σημα κλπ απλα δηλαδη καθημερινα πραγματα!).δεν με ενδιαφερουν ουτε προγραμματα ουτε καλο wifi ουτε αξελερομετρα!εχοντας ενα iphone στην κατοχη μου ψαχνω απλα μια δευτερη συσκευη να κανω την δουλεια μου αλλα να φερνει εξωτερικα οσο περισσοτερο μπορει στο 4αρι (για πουλ μουρ βεβαιως βεβαιως! :lol: ).υπαρχει κατι στην ενχωρια αγορα?

• 2 weeks later...

Καλησπερα παιδια και καλος σας βρικα.

σημερα μολις παρελαβα ενα iphone κλωνο 4s a1332 κατι.. απο εναν φιλικο ατομο που το εφερε απο την κινα.

ενο ηταν μια χαρα εκει που προσπαθουσα να αλλαξω τα Wap προφιλ για να φτιαξω της wind και να μπορω να μπαινω στο ιντερνετ και με gsm settings, με το που εκανα delete το τελευτεο wap profile το κινιτο εσβησε και τωρα δεν ξανα ανοιγει με τιποτα.....

δοκιμασα τα παντα με καρτες χωρις καρτες κλπ . αν το βαλω στον υπολογιστη δειχνει οτι φορτιζει αλλα παλι δεν ανοιγει..

πραγματικα δεν ξερω τι να κανω....

οι οδηγιες ειναι σχεδον ανηπαρκτες σε ολο το νετ...

ξερει κανενας καποια λυση υπαρχει (να ξαναπερασω καπως το λογισμικο)

η να το βαψω μπλε και να το πεταξω στην θαλασσα?

ξερω οτι μπορει να το ποσταρω σε λαθος topic αλλα πραγματικα εχω σαλταρει....

62 Ε τελειως στο βροντο....

Καλησπερα παιδια και καλος σας βρικα.

σημερα μολις παρελαβα ενα iphone κλωνο 4s a1332 κατι.. απο εναν φιλικο ατομο που το εφερε απο την κινα.

ενο ηταν μια χαρα εκει που προσπαθουσα να αλλαξω τα Wap προφιλ για να φτιαξω της wind και να μπορω να μπαινω στο ιντερνετ και με gsm settings, με το που εκανα delete το τελευτεο wap profile το κινιτο εσβησε και τωρα δεν ξανα ανοιγει με τιποτα.....

δοκιμασα τα παντα με καρτες χωρις καρτες κλπ . αν το βαλω στον υπολογιστη δειχνει οτι φορτιζει αλλα παλι δεν ανοιγει..

πραγματικα δεν ξερω τι να κανω....

οι οδηγιες ειναι σχεδον ανηπαρκτες σε ολο το νετ...

ξερει κανενας καποια λυση υπαρχει (να ξαναπερασω καπως το λογισμικο)

η να το βαψω μπλε και να το πεταξω στην θαλασσα?

ξερω οτι μπορει να το ποσταρω σε λαθος topic αλλα πραγματικα εχω σαλταρει....

62 Ε τελειως στο βροντο....

Πες μας ακριβώς το μοντέλο του κλωνου.

τωρα μου εβαλες δυσκολα

γιατι πουθενα πανω στο μοντελο δεν βλεπω καπου που να παραπεμπει στο κινεζικο ονομα του

μονο κοπιες απο το κανονικο

παντος θα σου δωσω οτι γραφει πανω και οψομεθα

4s wifi απο μπροστα.

model a1332 emc 380 A fcc id:bcg-e2380a ix:579c-e2380a οπισθεν

μεσα γραφει απλα 4s+ wifi και κατι κινεζικα ακαταλαβιστικα.

καπου εχει και ενα αυτοκολητακι μεσα που εχει ASD 6

edit: ΜΤ6235 εβγαλε τωρα κατι το pc και λεει οτι δεν εγινε σωστη εγκατασταση του driver(παντος δισκακι με driver δεν ειχε obv)

εξακολουθει να μην ανοιγει. επισης δειχνει οι φορτιζει η μπαταρια και με απλο πατημα το κοθμπι On off φενετε να ξεκλιδωνει και να κλειδωνει (μονο απο ηχο) αλλα η οθονη ειναι μαυρη. φενετε οτι κσεκιναει να ανηξει αλλα οταν ειναι να φυγει το αστερακισ στυλ κλεψυδρα που βγαζει μετα ξαναμαυριζει η οθονη και δεν ανοιγει)

Edited by Paliatsos

γεια σας παιδια ποιος εινε ο καλύτερος κλώνος 4s αυτή τη στιγμή.ενδιαφερόμε να αγοράσω αλλά δεν γνωρίζω ποιος
:!:

Έχει ψάξει κανένας firmware windows mobile για κινητά κλώνους mtk6235? Ευχαριστώ

Εγώ φίλε μου έχω το s888 και είναι στις ίδιες διαστάσεις με το αυθεντικό και με logo στο πίσω μέρος του τηλεφώνου...Τώρα για το αν οι αυθεντικές θήκες κάνουν στους κλώνους αυτό δεν το ξέρω...

Φίλε μου καλημέρα και από εμένα μήπως μπορείς να μου στείλεις κάποιον σύνδεσμο από την σελίδα που το αγόρασες?

Ψάχνω εδώ και καιρό για κλώνο με το λογότυπο πίσω άλλα σε όσα σάιτ ρώτησα μέσο email, είτε δεν το βάζουν καθόλου είτε το δίνουν ξεχωριστά ως αυτοκόλλητο..

Edited by max21

• 2 weeks later...
Φίλε μου καλημέρα και από εμένα μήπως μπορείς να μου στείλεις κάποιον σύνδεσμο από την σελίδα που το αγόρασες?

Ψάχνω εδώ και καιρό για κλώνο με το λογότυπο πίσω άλλα σε όσα σάιτ ρώτησα μέσο email, είτε δεν το βάζουν καθόλου είτε το δίνουν ξεχωριστά ως αυτοκόλλητο..

Ρε παιδιά παράκληση, ας μου πει κάποιος που μπορώ να παραγγείλω κλώνο με λογότυπο στο πίσω μέρος...Έστω και σε πμ.Έχω ψάξει σε 7 κινέζικα eshops χωρίς αποτέλεσμα.

Δεν νομίζω να ζητώ κάτι παράλογο.

Δες τα παρακάτω:

Gphone F27

Kiphone Pro Q9 - νομίζω έχει και το έχουν κρυμμένο στις φωτογραφίες

Kiphone 4GS - στο βίντεο που έχει δείχνει ότι έχει το λογότυπο. Επίσης στην μία την φωτογραφία φαίνεται σαν να έχουν σβήσει το λογότυπο με κάποιο πρόγραμμα.

Ρώτα καλού κακού στο κατάστημα αν είναι αυτοκόλλητο ή κανονικό.

Ρε παιδιά παράκληση, ας μου πει κάποιος που μπορώ να παραγγείλω κλώνο με λογότυπο στο πίσω μέρος...Έστω και σε πμ.Έχω ψάξει σε 7 κινέζικα eshops χωρίς αποτέλεσμα.

Δεν νομίζω να ζητώ κάτι παράλογο.

και αυτοhttp://www.fastcardtech.com/goods-6898-Yophone+4S+35+inch+Capacitive+Multi-touch+screen+WIFI+Bluetooth+G-Sensor+dual+cameras+with+flash+lamp.html ειναι πολυ καλο αλλα προσεχε γιατι οι περισσοτεροι stelnoyn me ups kai 8a perasi από τελωνείο.αν το βρης πουθενά σε άλλο σαιτ ενημέρωσε μήπως το στέλνει πουθενά δωρεάν .γιατί 34$ μεταφορικά εινε πολα

:!:

• The title was changed to Κινέζικα Clones