Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας και απο μενα ειμαι κατοχος του κ599 εδω και δυο μηνες αλλα σημερα σας ανακαλυψα. Διαβασα σχεδον ολες τις σελιδες 2 φορες αλλα δεν ειδα να αναφερεται καπως πως μπορει καποιος να απεγκαταστησει μια εφαρμογη το προβλημα μου ειναι οτι εχω ρυθμισει το Ebuddy στα ισπανικα και δεν μπορω ουτε να το επαναφερω ουτε ξερω πως να το απεγκαταστησω.

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για το φίλο που ρώτησε για ελληνικά e-book.

η λύση είναι:

κεντρικό μενού: books>προαίρεση>global settings>enconding format>UTF8.

διαβάζει κανονικότατα ελληνικά

@abtboug

Κάνε επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξανασέταρε μετά από την αρχή το ebuddy

斯塔夫罗斯 :O

Εκανα επαναφορα στις εργοστσιακες ρυθμισεις και γενικα οτι επαναφορα εχει το κινητο λλα παλι το ebaddy ειναι ισπανικο. Καμια αλλη ιδεα?

Δεν γινεται να το εγκατστησω με ξεκιναει απο εκει που ζηταει να βαλεις στοιχεια για να κανεις log in

καλησπερα

κατι αποριες καi απο μενα

για να διαβασει ebook τη format πρεπει να ειναι το αρχειο pdf και doc δεν διαβαζει

μπορω να αλλαξω το keyboard σε στιλ iphone?

υπαρχει καποιο site με διαφορα apps games οχι μονο java

[sIGPIC][/sIGPIC]

το πρώτο κουμπί ενεργοποιεί την κάμερα αν το κρατήσεις πατημένο

ΟΚ, ευχαριστώ πολύ φίλε, άρα δουλεύει και αυτό, όλα καλά λοιπόν...

για το φίλο που ρώτησε για ελληνικά e-book.

η λύση είναι:

κεντρικό μενού: books>προαίρεση>global settings>enconding format>UTF8.

διαβάζει κανονικότατα ελληνικά

Ναι διαβάζει, αρκεί όμως και το αρχείο txt να έχει την ίδια κωδικοποίηση, UTF8.

Αν το αρχείο txt έχει άλλη, ακόμα και αν διαλέξεις utf8 από το Κ599, θα δείχνει κινέζικα...

Επομένως πρώτα αλλάζουμε το txt αρχείο σε utf8 και μετά μπορεί να το διαβάσει...

Ξερει κανεις γιατι οταν κατεβαζω ενα προγραμμα και παω να το εγκαταστησω γραφει ''πανω απο το μεγιστο όριο εγκαταστασης'' και δεν κανει εγκατασταση?

Λοιποοον, το παρέλαβα και γώ τον δικο μου κλώνο.. αλλα έχω πρόβλημα, ενώ δείχνει (με τις τελιτσες στο μενου) οτι εχει 10 σελιδες, δεν μπορω να αλλαξω σελίδα με τιποτα... καμιά ιδέα;

Edit: Το βρήκα παιδια, εκανα slide προς λάθος κατεύθυνση! :P Εχω 2 αλλες ερωτησεις ομως

Υπάρχει κάποιο κρυφό μενού ρυθμίσεων σε αυτα τα κινητά;

Μπορω να προσαρμόσω εγώ τι θα έχει σε κάθε σελίδα του μενού;

Μπορώ να βάλω theme;

Ευχαριστω

Leagoo Lead 5 - Black

KingZone N5 - Pink

Xiaomi Redmi Note 2 Prime - White

1. υπαρχει κρυφο μενου αλλα καλυτερα μην το πειραξεις γιατι θα κανεις αχρηστο το τηλ.(το εχω παθει)

2. δοκιμασε να πατησεις παρατεταμενα πανω στην οθονη και αν το εικονιδια ''χορευουν'' τοτε τα τραβας και τα πας οπου θες

3. δεν μπορεις να βαλεις theme

Απλά ήθελα να δώ τι έχει μεσα στο κρυφό.. Οταν παταω παρατεταμενα την οθονη, ενεργοποιείτε μια εφαρμογή σαν παιχνιδι θα το ελεγα, που οπου πατας κανει την οθονη σαν να την βαρας και να την σπας.. αρα μαλλον δεν μπορω να αλλαξω το μενου μου... Ευχαριστώ πάντως φιλε

Leagoo Lead 5 - Black

KingZone N5 - Pink

τον κωδικος για το κρυφο μενου δεν τον θυμαμε τωρα.

παντος μην αλλαξεις τιποτα γιατι εχεις πολλες πιθανοτητες να χαλασεις το τηλεφωνο

Ναι διαβάζει, αρκεί όμως και το αρχείο txt να έχει την ίδια κωδικοποίηση, UTF8.

Αν το αρχείο txt έχει άλλη, ακόμα και αν διαλέξεις utf8 από το Κ599, θα δείχνει κινέζικα...

Επομένως πρώτα αλλάζουμε το txt αρχείο σε utf8 και μετά μπορεί να το διαβάσει...

σε ευχαριστω για την απαντηση καθως και τα υπολοιπα παιδια το επιβεβαιωνω παιζει ελληνικα e-book αλλα μονο κειμενο οχι φωτο μην τα θελουμε ολα δικα μας νομιζω ειναι αρκετα καλο και αυτο

Για πολλοστή φορά υπενθυμίζω:

Σύμφωνα με τους ΟΠΧ

• Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης.
  • Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών).

Κοινώς απαγορεύεται η διακίνηση παράνομου υλικού, δηλαδή εκδόσεις εμπορικών εμπορικών και shareware εφαρμογών/παιχνιδιών, είτε είναι πλήρεις, είτε σπασμένες, είτε πρόκειται για key generators/cr-a-cks/serials κτλ.

Γι' αυτό και τα σχετικά post με σελίδες που περιέχουν τέτοιο περιεχόμενο, διαγράφηκαν.

ξέρει κάποιος αν μπορείς να παίξεις παιχνίδια που απαιτούνε το κινητό να είναι στα πλαγια?

μου λέει ότι πρέπει να γυρίσω το κινητό για να παίξει, το γυρίζω και δεν δουλεύει... μήπως είναι καμια ρύθμιση από τα java settings?

Καλημερα σε ολους,

Χθες αγορασα και εγω τον κλωνο μου.

Δεν ειμαι σιγουρος πιο ειναι το μοντελο και θα ηθελα την βοηθεια σας σε αυτο.

Στην συσκευασια αναφερει: w001

Η συσκευη αναφερει: Model No: A710 FCC

Απο περιγραφες photo κτλ εχω την εντυπωση πως ειναι το i9 3G TV, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Υπαρχει καποιος που να γνωριζει?

Αν βοηθαει το πηρα απο εδω: http://www.emarket.gr/item.php?id=18608218

1) Το κινητο δεν φορτιζει ουτε απο PC ουτε απο μπριζα. Τι μπορω να κανω κανω????

2) Η συσκευασια δεν περιεχει καποιο software και δεν μπορω να συνδεσω το κινητο με το PC. Καποια προταση για καποιο suite που δουλευει?

3) Δεν μπορω να καταλαβω τι λειτουργικο εχει, αλλου στο web γραφει Android, αλλου Windows Mobile κτλ. Ξερει καποιος πως μπορω να το βρω για να βρω και αντιστοιχες εφαρμογες που δουλευουν?

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

βαλτου την παταρια πανω στον φορτιστη.

αλλα αφου δεν φορτιζει ειναι ελατωματικο

εφαρμογες μονο java οτι βρεις

Καλημερα φίλοι μου, ανακάλυψα αλλο ένα προβληματάκι.. τις επαφές που έχω περασμένες χωρίς το +30 πχ 6911111111 αντι για +306911111111 οταν με καλουν δεν βγάζει όνομα.. Υπάρχει κάποια λύση; Επίσης αν κάποιος θυμάτε πως μπαίνει κανείς στο κρυφο μενου ας μου πεί, γιατι έχω περιέργια να το δώ... Thank you!!

Leagoo Lead 5 - Black

KingZone N5 - Pink

βαλτου την παταρια πανω στον φορτιστη.

αλλα αφου δεν φορτιζει ειναι ελατωματικο

εφαρμογες μονο java οτι βρεις

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Μηπως γνωριζεις και ποιο ειναι το μοντελο?

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Μηπως γνωριζεις και ποιο ειναι το μοντελο?

w001 λεγεται

αυτο εχω και εγω.

παρα πολυ καλο

για τα λεφτα του τελειο!!

Καλημερα φίλοι μου, ανακάλυψα αλλο ένα προβληματάκι.. τις επαφές που έχω περασμένες χωρίς το +30 πχ 6911111111 αντι για +306911111111 οταν με καλουν δεν βγάζει όνομα.. Υπάρχει κάποια λύση; Επίσης αν κάποιος θυμάτε πως μπαίνει κανείς στο κρυφο μενου ας μου πεί, γιατι έχω περιέργια να το δώ... Thank you!!

εχεις wind ε?

μερικα κινεζικα το κανουν αυτο.

οχι ολα. αλλα ειναι προβλημα γιατι αν εχεις 2 καρτες μια wind και μια cosmote.

η wind βγαζει αναγνωριση με +30 μπροστα και η κοσμοτε χωρις και δεν ξαρεις ποιος σε περνει.

παντος δεν το εχουν ολα αυτο το προβλημα.

αναλογα το μοντελο .

w001 λεγεται

αυτο εχω και εγω.

παρα πολυ καλο

για τα λεφτα του τελειο!!

Δεν βρισκω κατι στο web για w001 iphone clone.

Και ψαχνω συνεχεια απο χθες. Στο solomobi βρηκα αυτο:

http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3164

Το οποιο ομως ειναι το w003. Και πρεπει να ειναι νεοτερο μοντελο με βαση την ονομασια και τις photo.

Για το δικο μας εχει βρει τπτ???? Software ? PC Suite? Drivers?

Και για το προβλημα της φορτισης εχεις κατι υποψη????

Ευχαριστω.

• The title was changed to Κινέζικα Clones