Jump to content

Cylinder :Ο δωρεάν αντικαταστάτης των 3,99$ Barrel


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα να σας εξομολογηθώ κάτι σχετικά με το jailbreak. Έχω αδυναμίες και συγκεκριμένα με ένα tweak, το barrel. Eίναι από τις πρώτες εφαρμογές που εγκαθιστώ με κάθε νέα έκδοση jailbreak στο iPhone μου. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Barrel είναι μία εφαρμογή που κυκλοφόρησε το 2010 και έφερε την 3D μετάβαση από σελίδα σε σελίδα. Σε κάθε αναβάθμισή του ο δημιουργός προσθέτει νέα animations.

 

Χθες αντιληφθήκαμε πως υπάρχει άλλο ένα tweak με τίτλο Cylinder, που στόχο έχει να αντικαταστήσει των 3,99$ barrel. Ο Προγραμματιστής που αναπτύσσει αυτή την εφαρμογή Reed Weichler, λέει πως αφορμή της δημιουργίας του, είναι η προσθήκη διαφορετικών effects μακριά από το animation cube του barrel . To Cylinder είναι ακόμη σε beta μορφή γι αυτό και ο αριθμός των animations που είναι διαθέσιμα είναι περιορισμένος.

 

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που προσθέτει το Cylinder είναι η δυνατότητα τακτοποίησης των animations έτσι ώστε να διαμορφώσετε έναν 3D cube. Eάν έχετε σκοπό να συνδιάσετε animations, θα πρέπει να γίνει προσεκτική επιλογή γιατί ενδεχομένως κάποιοι συνδιασμοί να μη φαίνονται σωστά! Όλες οι Ρυθμίσεις γίνονται μέσα από την εφαρμογή. Για να εγκαταστήσετε τη beta μορφή του Cylinder, θα πρέπει να προσθέσετε το repo http://r333d.com/repo. Είναι συμβατό με την iOS 7, και με την εφαρμογή Barrel.

 

Σημειώστε τέλος πως μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας animations στο Cylinder. Τα αποτελέσματα κωδικοποιούνται σε Lua η οποία είναι μία απλή γλώσσα scripting. Για να προσθέσετε λοιπόν τη δική σας εκδοχή, θα πρέπει να αντιγράψετε τα scripts στην τοποθεσία /Library/Cylinder/ χρησιμοποιώντας scp, WinSCP, iFile, iFunBox. Παρακολουθήστε το video και ενημερώστε μας για την άποψή σας, στα σχόλια!

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=BHmqawh5KEg]iOS 7 Jailbreak Tweak - Cylinder - FREE - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...