Jump to content

Gridswitcher : Αλλάξτε την εμφάνιση διάταξης στο παρασκήνιο


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To ανασχεδιασμένο app switcher βρίσκεται στις συσκευές μας από το Σεπτέμβριο του 2012. Εάν ήδη βαρεθήκατε τον τρόπο που σας δίνει τη δυνατότητα μετάβασης στις ανοιχτές εφαρμογές σας στο παρασκήνιο, υπάρχει για εσάς ένα tweak που ακούει στο όνο Gridswitcher. Το έργο του είναι να παρατάσσει τις ανοιχτές εφαρμογές σας σε πλέγμα, τόσο στο iPhone όσο και στο iPad.

 

Μας δίνει ουσιαστικά το πλεονέκτημα να βλέπουμε περισσότερες εφαρμογές ταυτόχρονα από ό,τι με την προεγκατεστημένη διάταξη. Το Gridswitcher όπως προείπαμε λειτουργεί σε όλες τις συσκευές iPhone, iPad, iPod touch οι οποίες βρίσκονται στην iOS 7. Για το iPhone και το iPοd touch το tweak μας δίνει διάταξη 2x2 πλέγμα όπως φαίνεται και στο video, ενώ για το iPad έιτε Air είτε mini μας δίνει διάταξη 3x3. Επί του παρόντος δεν θα βρείτε επιπλέον ρυθμίσεις αλλά στο μέλλον ο δημιουργός αναφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης του μεγέθους πλέγματος.

 

Να πούμε πως συμπαθήσαμε αμέσως αυτό το tweak και τo εγκαταστήσαμε. Μπορείτε κι εσείς να το αποκτήσετε από το BigBoss repo με κόστος 1,50$. Παρακαλούμε αγοράστε το συγκεκριμένα tweak και μην το κατεβάσετε από τα γνωστά παραμάγαζα σπασμένο. Περιμένουμε την εμπειρία των φίλων οι οποίοι θα το εγκαταστήσουν και θα το δοκιμάσουν εδώ στα σχόλια!

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=tOEl0pH4E54]iOS 7 Jailbreak Tweak - GridSwitcher - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...