Jump to content

Virtual Home : Kάνει χρήση του Touch ID δείτε τι ακριβώς!


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σίγουρα θα ανησυχείτε για την φθορά που προκαλείται στο Home button από την επαναλαμβανόμενη χρήση. Σας παρουσιάζουμε το πρώτο ολοκληρωμένο tweak το οποίο κάνει χρήση του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, όπου σας βοηθά να αντιμετωπίσετε αυτή την ανησυχία.

 

Μετά την εγκατάσταση του jailbreak tweak με το όνομα Virtual Home, εάν είστε στην Αρχική οθόνη, ακουμπώντας το Touch ID θα ανοίξει το switcher app (Multitasking), έτσι ώστε να μη χρειαστεί να κάνετε διπλό κλικ στο πλήκτρο Αφετηρίας για να αποκτήσετε πρόσβαση. Ομοίως αν είστε στο περιβάλλον μίας εφαρμογής, ένα άγγιγμα του Home button θα σας μεταφέρει στην αρχική οθόνη, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να πιέσετε το πλήκτρο.

 

Αν η συσκευή σας είναι κλειδωμένη, θα σας γλυτώσει από τον κόπο να πατήσετε το πλήκτρο Home ή το Power button ώστε να ενεργοποιηθεί. Αγγίξτε και πάλι το Touch ID. Άλλες χρήσεις που σχετίζονται με το Touch ID όπως πρόσβαση στο Siri ή για να κάνετε αγορές από το Ap Store ή το iTunes είναι εφικτές.

 

Για να επαναφέρετε τη σωστή λειτουργία του Home Button, αρκεί να πιέσετε και να κρατήσετε παρατεταμένα το πλήκτρο home button. Το Virtual Home δεν χρειάζεται τη πιστοποιήση του δαχτύλου για να λειτουργήσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε δάχτυλο εκτός αυτού που ξεκλειδώνετε τη συσκευή.

 

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από τον dev moeseth και είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν στο Cydia. Είναι ένα φρέσκο jailbreak tweak όπου σας γλυτώνει από τη διαδικασία Home/Sleep button και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το Touch ID για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας. Ενδοχομένως κάποιες φορές να μην αντιδρά σωστά και να χρειάζεται να δώσετε τον κωδικό σας για να μεταφερθείτε στην οθόνη Αφετηρίας. Εάν δείτε πως για εσάς δεν λειτουργεί σωστά, παρακαλούμε να μας το αναφέρετε για να ενημερώθούν και οι υπόλοιποι χρήστες της εφαρμογής!

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MzUoMUFVYVE]Virtual Home: Simulate the Home button press with Touch ID! - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...