Jump to content

Swipey tweak : Πρόσβαση σε εφαρμογές από την Lockscreen


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνετε για κάτι διαφορετικό στην άμεση πρόσβαση σε μία εφαρμογή από την Οθόνη κλείδώματος; Εάν ναι ας δούμε μαζί το Swipey. Δημιουργήθηκε από τον Tyler Nettleton και υπόσχεται να σας δώσει πρόσβαση σε έξι διαφορετικές εφαρμογές, απευθείας από την οθόνη κλειδώματος, αρκεί να σύρετε την οθόνη προς τα αριστερά. Από τη στιγμή που θα εγκαταστήσετε το Swipey μπορείτε να ρυθμίσετε σε ποιες θα έχετε άμεση πρόσβαση μέσα από τις διαθέσιμες επιλογές της εφαρμογής.

 

Μόλις ολοκληρώσετε τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να εξέλθετε στην οθόνη κλειδώματος ώστε να δείτε το Swipey εν δράση. Ένα swipe από δεξιά προς τα αριστερά σε όλη την οθόνη κλειδώματος θα αποκαλύψει τις καρτέλες των εφαρμογών που έχετε επιλέξει. Όταν φθάσετε στην εφαρμογή που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε, απλά απομακρύνετε το δάχτυλό σας από την οθόνη και η κάρτα θα εξαφανιστεί και η εφαρμογή θα ανοίξει.

 

Όπως μας αναφέρει ο Tyler Nettleton το Swipey περιλαμβάνει και την υποστήριξη κωδικού πρόσβασης, αλλά θα έχετε καλύτερη εμπειρία χωρίς να είναι ενεργοποιημένος. Εάν επιμένετε να χρησιμοποιείτε τον κωδικό πρόσβασης, τότε θα σας ζητηθεί πρωτού εισέλθετε σε μία εφαρμογή. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη και για όλες τις Jailbroken συσκευές όπου διαθέτουν iOS 7 λειτουργικό.

Δοκιμάστε την κι επιτρέψτε μας να γνωρίζουμε την άποψή σας γι αυτήν την καταπληκτική εφαρμογή. Το Swipey είναι διαθέσιμο από το BigBoss reo για 1,99$. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να παρακολουθήσετε το Video που σας επισυνάπτουμε!

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jOr8IyqvIPs]Swipey - Swipe To Access Apps From The iOS 7 Lockscreen - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...