Jump to content

CCControls tweak: το Κέντρο Ελέγχου σε άλλο επίπεδο!


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας είχαμε παρουσιάσει το FlipControlCenter ένα νέο jailbreak tweak από τον Ryan Petrich, το οποίο σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το Κέντρο Ελέγχου και τις εναλλαγές του. Το CCControls είναι ένα νέο tweak το οποίο πηγαίνει όλη την κατάσταση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Όχι μόνο σας επιτρέπει να προσθέσετε περισσότερους διακόπτες και να αλλάξετε τη σειρά τους, αλλά σας επιτρέπει να αλλάξετε την εμφάνιση προσαρμόζοντάς την στην αισθητική σας με χρήση διαφόρων themes.

 

Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα θέματων για τους διακόπτες, όπως το προεπιλεγμένο θέμα του iOS 7 με μπλε και πράσινο ή κόκκινο και μαύρο με λευκό περίγραμμα. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε άλλους συσδιασμούς μέσα από μία μεγάλη γκάμα όπως βλέπετε και στις photos παρακάτω. Αν και νωρίς, εάν έχετε βαρεθεί τους κυκλικούς διακόπτες, τότε μπορείτε να τους αλλάξετε σε τετράγωνους με χρωματιστό περίγραμμα ή τετράγωνο μόνο με μία γραμμή από κάτω.

 

Το χαρακτηριστικό που πραγματικά κάνει αυτή την εφαρμογή να ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες που έχουμε δει στο iOS 7, είναι η σελίδα ρυθμίσεων η οποία είναι καλοσχεδιασμένη και δύσκολα θα μπορείτε να την ξεχωρίσετε από τις υπόλοιπες native ρυθμίσεις της συσκευής.

 

Χαρακτηριστικών συνέχεια λοιπόν.. κι εκτός από τη δυνατότητα αλλαγής της εμφάνισης και της αισθητικής των διακοπτών του Κέντρου Ελέγχου, προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά με το FlipControlCenter. Γι αυτό μπορεί και σας δίνει γρήγορη πρόσβαση στις ακόλουθες ρυθμίσεις και στα χαρακτηριστικά πλέον των προεπιλεγμένων του Κέντρου Ελέγχου:

 

Settings (Quick access to the Settings app)

Respring

Auto Lock

VPN

Vibration

Hotspot

Location Services

Flashlight

3G

Ringer

 

Μπορείτε να αλλάξετε τη θέση των διακοπτών χρησιμοποιώντας την χειρονομία, πατήστε παρατεταμένα και σύρετε. Επίσης εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε κάποιον διακόπτη αρκεί να τον σείρετε κάτω από το τμήμα απενεργοποίησης. Ακόμη είναι εφικτή η απενεργοποιήση των διακοπτών όταν εμφανίσετε το Κέντρο Ελέγχου από την οθόνη κλειδώματος. (Ρυθμίσεις >CCControls > Περιορισμοί Lock Screen). Eίναι σημαντικό επίσης να αναφέρουμε τη ρύθμιση για τον αριθμό των διακοπτών που θέλετε να εμφανίσετε ανά σελίδα αντί των συνιθησμένων 5 διακοπτών.

 

Το CCControls αναπτύχθηκε από τον Dany Lisiansky και είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Cydia. Παρκαλέιστε να σημειώσετε πως το tweak δεν υποστηρίζει ακόμη 64-bit A7 επεξεργαστές, έτσι δεν θα λειτουργήσει σε iPhone 5S, iPad Air ή retina iPad mini. Να είστε υπομονετικοί καθώς σύντομα θα το δούμε και στις νεότερες συσκευές iOS!

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=RqBcsKMWUMg]CCControls: Customized theme-able toggles in iOS 7's Control Center - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...