Jump to content

Messages Customiser |Αλλάξτε την εμφάνιση iMessages


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Messages Customiser είναι ένα ολοκαίνουργιο jailbreak tweak που μόλις κυκλοφόρησε στο ModMyi repo του Cydia και είναι - αν όχι ο καλύτερος - ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσαρμόσετε την εμφάνιση της stock εφαρμογής των Μηνυμάτων στο iOS 7. Το πλέον αξιοσημείωτο σχετικά με το Messages Customiser, εκτός από το γεγονός ότι λειτουργεί άψογα, είναι ότι ο developer το διαθέτει δωρεάν.

 

Αν, λοιπόν, ενδιαφέρεστε να αλλάξετε την εμφάνιση και την αίσθηση των Μηνυμάτων στην iOS 7 συσκευή σας και δε θέλετε να ξοδέψετε και μια περιουσία για να το πετύχετε, η επιλογή είναι μία.

 

Μετά την εγκατάσταση του Messages Customiser, θα βρείτε ένα νέο πίνακα προτιμήσεων για το tweak μέσα στο μενού των Ρυθμίσεων. Από εκεί, έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τα χρώματα των bubbles των SMS, των iMessage, καθώς και των άλλων ατόμων. Μπορείτε, επίσης, να τροποποιήσετε την απόχρωση της εφαρμογής - δηλαδή τα χρώματα των διαφόρων κουμπιών που βρίσκονται στην εφαρμογή των Μηνυμάτων - και να ενεργοποιήσετε τη διαβάθμιση των χρωμάτων.

 

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε, ενώ κάθε αλλαγή που κάνετε ενεργοποιείται αν απλώς κλείσετε τα Μηνύματα μέσω του multitasking και στη συνέχεια επανεκκινήσετε την εφαρμογή. Επιπλέον επιλογές υπάρχουν για την απενεργοποίηση της "ουράς" στα bubbles που δείχνει στην πλευρά του αποστολέα, για την εμφάνιση των φωτογραφιών των επαφών στο κεντρικό μενού των Μηνυμάτων και για την ενεργοποίηση ευρύτερων bubbles τα οποία καλύπτουν μεγαλύτερο πλάτος της οθόνης.

 

Τέλος, ένα ακόμη θετικό στοιχείο αυτού του tweak είναι ότι λειτουργεί μια χαρά με το BiteSMS. Όσοι, λοιπόν, ψάχνετε για ένα tweak που θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε την εμφάνιση της εφαρμογής των Μηνυμάτων και δεν έχετε όρεξη να χαζολογάτε με ένα theme framework όπως το WinterBoard, τότε θα πρέπει σίγουρα να δώσετε μια ευκαιρία στο Messages Customiser. Όχι μόνο είναι εντελώς δωρεάν στο ModMyi repo του Cydia, αλλά είναι κι ένα αξιόλογο tweak.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=n3Bcgn2CmW8]Messages Customiser: alter the look and feel of iOS 7s Messages app for free - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...