Jump to content

QuickActivator : Προσθέστε εφαρμογές στο Κέντρου Ελέγχου


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εάν είστε οπαδοί του Activator, τότε το QuickActivator θα σας φανεί ένα ενδιαφέρον tweak καθώς σας επιτρέπει να προσθέσετε συντομεύσεις για κάθε ενέργεια Activator στο Κέντρο Ελέγχου, έχοντας πρόσβαση από οπουδήποτε στη συσκευή. Για τους χρήστες που τώρα κάνουν τα πρώτα βήματα στο Jailbreak το tweak Activator σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε της ενεργοποιήση διαφόρων χαρακτηριστικών ή εφαρμογών με τη χρήση ενός Gesture που έχετε επιλέξει. Το άγγιγμα σε συγκεκριμένη περιοχή της οθόνη μπορεί να είναι από μόνο του μια χειρονομία, κλπ.

 

Ωστόσο εάν έχετε ορίσει πολλές τέτοιες ενέργειες είναι αρκετά ενεργοβόρες και θα έχουν επίπτωση στην μπαταρία σας. Το να προσθέσετε λοιπόν εφαρμογές στο Κέντρο Ελέγχου είναι πολύ εύκολο και διασκεδαστικό. Μετά την εγκατάσταση του tweak QuickActivator, ακολουθήστε την πορεία QuickActivator > Shortcuts > Add New Shortcut από τις Ρυθμίσεις της συσκευή σας.

 

Παρακολουθήστε προσεκτικά το Video και θα καταλάβετε πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό tweak! Θα το βρείτε στο Big Boss repo στα 0,99$. Εάν προχωρήσετε άμεσα στην εγκατάστασή του επιτέψτε μας να γνωρίζουμε την εμπειρία σας στα σχόλια.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5MLARsdIpOI]QuickActivator: customized Control Center Activator shortcuts - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...