Jump to content

Controllers for Αll : Χρησιμοποιήστε το χειριστήριο του PS3


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H Apple στο iOS 7 έχει προσθέσει, όπως γνωρίζουμε οι περισσότεροι, εγγενή υποστήριξη για game controllers, αλλά δυστυχώς οι πρώτοι εκπρόσωποι των controllers, και είναι ακριβοί, και δεν έχουν πολύ καλή απόκριση. Εάν πραγματικά θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν controller για τα παιχνίδια στις iOS συσκευές σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον PS3 Controller τόσο στο iPhone όσο και στο iPad. Ναι σας έχουμε καλά νέα.

 

Το Controllers for Αll έιναι ένα νέο jailbreak tweak με υποστήριξη iOS 7 το οποίο προσθέτει υποστήριξη για το DualShock PS3 controller. Έτσι όλα τα νέα παιχνίδια που χρησιμοποιούν το νέο Game Controller API, θα συνεργαστούν άψογα. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το PS3 Controller σας, θα πρέπει να αγοράσετε την εφαρμογή Controllers for Αll από το Cydia Store για 1,99$ και να διεκπαιρεώσετε μία διαδικασία αντιστοίχισης με την iOS συσκευή σας ώστε στη συνέχεια να είστε έτοιμοι να την χρησιμοποιήσετε. Για οδηγίες αντιστοίχισης θα πρέπει να ανατρέξετε στην επίσημη Ιστοσελίδα από τον σύνδεσμο που σας επισυνάπτουμε!

 

Ο Δημιουργός αναφέρει πως σύντομα θα προστεθεί η δυνατότητα αντιστοίχισης και συνεργασίας με τον Controller του PS4. Προσωπικά δεν κατέχω PS3 και δεν μπορώ να το δοκιμάσω. Εάν κάποιος από εσάς το πράξει, παρακαλούμε να μας ενημερώσει στα σχόλια για την εμπειρία του!

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xvJ3-7jGj9U]Controllers for All - iOS 7 game controller support for PS3 controllers - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...