Jump to content

QuickContacts : Άμεση πρόσβαση στις Αγαπημένες σας επαφές!


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εάν έχετε jailbroken συσκευή, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες επαφές χάρη στα πραγματικά έξυπνα tweaks που κυκλοφορούν στο Cydia. Το tweak που σας παρουσιάζουμε σήμερα, είναι το πρώτο που εκμεταλλεύεται το Spotlight Search προκειμένου να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις επαφές που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Το QuickContacts αναπτυχθηκε από τον Joshua Lee Tucker με τη βοήθεια του Kyler Phillips. Το QuickContacts είναι προσβάσιμο σύροντας με μία γρήγορη κίνηση την Αρχική οθόνη προς τα κάτω όπως όταν θέλετε να εμφανίσετε το Spotlight αναζήτησης.

 

Ας δούμε λίγο πως λειτουργεί. Μετά τη λήψη το tweak ένα αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ώστε να σας υποδείξει που πρέπει να προσθέσετε τις επαφές στις οποίες θέλετε να έχετε γρήγορη πρόσβαση. Παρότι είχαμε την εντύπωση πως θα δούμε τις επαφές από τα Αγαπημένα εν τούτοις οι θέσεις είναι κενές. Θα πρέπει να πατήσετε σε καθεμία από τις διαθέσιμες θέσεις και να προσθέσετε τις επαφές που επιθυμείτε. Να πούμε πως έχουμε εντοπίσει μερικά θέματα σε συσκευές iPhone 5S αλλά από ό,τι μας ανέφερε ο developers θα τα λύσει σύντομα.

 

Το tweak λειτουργεί καλύτερα εάν έχετε ορίσει φωτογραφίες για τις επαφές που έχετε σκοπό να προσθέσετε. Να σημειώσουμε εδώ πως πέραν της γρήγορης κλήσης μπορείτε να στείλετε μήνυμα ή email σε μία από της επαφές άμεσης πρόσβασης. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το BigBoss repo προς 1,99$. Δείτε το Video που σας επισυνάπτουμε ώστε να πάρετε μία ιδέα. περιμένουμε τις απόψεις σας.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VnECYBh6ImE]iOS 7 Jailbreak Tweak - QuickContacts - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...