Jump to content

SMS Stats 2 : Παρακολούθηση της χρήσης των μηνυμάτων σας


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To SMS Stats 2 είναι μια ολοκαίνουρια εφαρμογή για jailbroken συσκευές και αρκετά χρήσιμη, η οποία σας δίνει πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των SMS ή των iMessages. Μέτα την εγκατάσταση και το άνοιγμα της εφαρμογής Μηνύματα, θα παρατηρήσετε ένα νέο εικονίδιο - πλήκτρο με το σύμβολο "S".

 

Πατώντας πάνω σε αυτό θα σας δώσει αριθμιτικά το σύνολο των μηνυμάτων κειμένου που έχετε λάβει και στείλει, τον αριθμό των SMS εισερχομένων μηνυμάτων και το συνολικό αριθμό SMS που έχετε στείλει έως σήμερα. Μας αναφέρει επίσης το συνολικό αριθμό iMessages που αποστέλλονται και λαμβάνονται, τον συνολικό αριθμό που αποστέλλονται και το συνολικό αριθμό που λαμβάνονται, ξεχωριστά.

 

Από διπλανή καρτέλα μπορείτε να δείτε όλες αυτές τις πληροφορίες για το διάστημα των 28 τελευταίων ημερών. Το σημαντικότερο όλων είναι η δυνατότητα πληροφόρησης αυτών των στοιχείων για κάθε επαφή ξεχωριστά. Αυτο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε ένα μήνυμα - συνομιλία, στη συνέχεια στην επαφή και τέλος να πατήσετε το σύμβολο "S".

 

Το tweak SMS Stats 2 αναπτύσσεται από τον developer Callum Ryan και θα λέγαμε πως είναι ένα μικρό αλλά πολύ ικανό tweak το οποίο θα σας χρησιμεύσει για να παρακολουθείτε τη χρήση των SMS σας, έαν δεν έχετε κάποιο πρόγραμμα για απεριόριστα SMS. Το SMS Stats θα το βρείτε διαθέσιμο εντελώς δωρέαν στο Cydia.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5ooFhSBkwNw]iOS 7 Jailbreak Tweak - SMS Stats 2 - FREE - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...