Jump to content

Weasel tweak : Η μεταφορά του Mac Alfred app στο Spotlight


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To Weasel Spotlight tweak θέλει να φέρει την επανάσταση στη Spotlight αναζήτηση στο iPhone και στο iPad και να ενσωματώσει το γνωστό Alfred App στο iPhone. Η εφαρμογή Alfred είναι ένας εξαιρετικός αντικαταστάτης του Spotlight στον οποίο μετά από μία περίοδο εγκληματισμού μπορεί να σας γυρίσει αμέτρητα αποτελέσματα για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει.

 

Ο Joshua Lee Tucker aka @DarkMalloc, θέλει να φέρει αυτή την επανάσταση του Spotlight και στο iPhone με το Weasel. Aυτό που μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα, είναι πως θα καταφέρει να πείσει και εσάς. Το tweak Weasel μπορεί επάξια να αντικαταστήσει την Αναζήτηση Spotlight και κατ' επέκταση τη γρήγορη αναζήτηση και εκκίνηση εφαμρογών, την ανάζήτηση στο Mac Alfred App, την αναζήτηση στο Google, στη Wikipedia, στο Amazon και στο eBay. Φυσικά εννοείται πως μπορείτε να αναζητήσετε MP3 από τη μουσική σας βιβλιοθήκη στο iPhone καθώς και τις λίστες σας.

 

Επιπλέον μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε μαθηματικούς υπολογισμούς, και να λύσετε προβλήματα μόνο με το Weasel χωρίς κομπιουτεράκι. Τέλος να αναφέρουμε πως το Weasel ερχεται με ένα μεγάλο λεξικό (Dictionary) μέσω της Αναζήτησης Spotlight. Πραγματικά έχουμε εντυπωσιαστεί από το συγκεκριμένο tweak αναρωτήθηκαμε πως έως τώρα δεν το είχαν σκεφτεί να μεταφέρουν την εφαρμογή Mac Alfred στο iPhone. Παρακολουθήστε το Video και αν το θεωρήσετε χρήσιμο, σύντομα θα μπορείτε να το κατεβάσετε (μέσα στην εβδομάδα), από το Cydia με κόστος 1,99$ από το BigBoss repo.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=nEiWjQlUICw]Preview: iOS 7 Jailbreak Tweak - Weasel - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...