Jump to content

AppETA tweak : Πληροφορίες στο downloading μιας εφαρμογής


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα νεο tweak εμφανίστηκε στο Cydia, το οποίο έχει την ιδιότητα να μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες κατά τη λήψη μιας εφαρμογής από το App Store. Έως τώρα κατά τη λήψη μιας εφαρμογής, δεν ειχατε διαθέσιμη καμία πληροφορία σχετκά με το χρόνο που θα χρειαστεί να κατεβεί η εφαρμογή, παρά μόνο μία αόριστη εικόνα με το default animation προόδου. Το AppETA σας λύνει το πρόβλημα, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες, όπως το μέγεθος της εφαρμογής, το χρόνο που θα χρειαστεί για να κατεβεί η ταχύτητα λήψης κ.λ.π.

 

Είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο tweak, ειδικά όταν πρόκειται να κατεβάσετε ένα μεγάλο σε μέγεθος παιχνίδι ή μία εφαρμογή. Μετά την εγκατάστασή του, το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς, είναι ένα διπλό κλικ στο εικονίδιο προόδου της εφαρμογής που κατεβάζετε. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο έχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για την εφαρμογή. Μέσα από τις ρυθμίσεις, μπορείτε να κάνετε μερικές αλλαγές όπως το style dark σε white. Αλλαγές επίσης μπορείτε να κάνετε ώστε να προσαρμόσετε το χρώμα της γραμμής προόδου, καθώς και επιλογή για την εμφάνιση του ποσοστού ή του μεγέθους της εφαρμογής που κατεβαίνει.

 

Ως bonus η εφαρμογή επίσης μας δίνει τον απαιτούμενο χρόνο που αναμένεται έως ότου να χτυπήσει μια αφύπνηση στην προεγκατεστημένη εφαρμογή Ρολόι. Την εφαρμογή AppETA, θα τη βρείτε διαθέσιμη στο Cydia προς 0,99$. Θεωρούμε πως πραγματικά είναι ένα από τα χρήσιμα tweaks που κυκλοφορούν με πρακτικά αποτελέσματα κατά τη λήψη μιας μεγάλης εφαρμογής ή παιχνιδιού, ειδικά εάν έχετε αργή σύνδεση. Δουλεύει σωστά με μεγαλύτερες εφαρμογές σε μέγεθος κι όχι τόσο με τις μικρότερες, διότι παρατηρήσαμε το ποσοστό να παραμένει στο μηδέν όταν πρόκειται να κατεβάσετε μια μικρή εφαρμογή.

 

Είναι ένα μικρό bug που ελπίζουμε πως σύντομα θα διορθωθεί. Μπορείτε εξάλλου με διπλό tap να πάρετε τις αναλυτικές πληροφορίες σας. Εάν το κατεβάσετε, επιτρέψτε μας να ξέρουμε την άποψή σας.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VdIYEsbu4WA]iOS 7 Jailbreak Tweak - AppETA - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...