Jump to content

BiteSMS 8.0 |Κυκλοφόρησε και υποστηρίζει iOS 7 και iPhone 5S


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο Delicious Inc, o κύριος του έργου BiteSMS είχε κυκλοφορήσει πριν 40 περίπου ημέρες μια δοκιμαστική έκδοση του εξαιρετικά δημοφιλούς tweak για iOS 7 και για iPhone 5S. Μετά την πρώτη κυκλοφορία της δοκιμαστικής έκδοσης, ακολούθησαν περίπου 19 ακόμη beta εκδοσεις και 1,5 μήνα tests. Τελικά κυκλοφόρησε το BiteSMS 8.0.

 

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε για του νέους χρήστες με jailbroken συσκευές, πως πρόκειται μία εξαιρετικά δημοφιλής εναλλακτική λύση της εφαρμογής Μηνύματα και ίσως ένας από τους κυριότερους λόγους για να κάνετε jailbreaking την συσκευή σας. Ενισχύει κατά πολύ την αλληλεπίδρασή σας με τα μηνύματα με μια σειρά από χαρακτηριστικά όπως Quick Reply, Quick Compose, scheduled SMS, delivery reports, signatures κ.λ.π. Σας έχουμε επισυνάψει ένα αναλυτικό review της εφαρμογής με ένα video 20 λεπτών.

 

Εάν είχατε εγκαταστήσει τη δοκιμαστική έκδοση, θα πρέπει να την καταργήσετε και να αφαιρέσετε και το repo http://test-cydia.bitesms.com από το Cydia και να εγκαταστήσετε το επίσημο BiteSMS από το BigBoss repo.

 

Η δωρεάν έκδοση του BiteSMS 8.0 υποστηρίζει διαφημίσεις. Όμως, μπορείτε να καταβάλλετε εφάπαξ 7,99$ και να τις αφαιρέσετε, μετά τη δοκιμαστική περίοδο των 7 ημερών. Δείτε το Video κι επιτρέψτε μας να γνωρίσουμε την εμπειρία σας με τη χρήση της στα σχόλια!

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZMVX-JVTm4Y]iOS 7 Jailbreak Tweak - biteSMS - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...