konakis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Εγώ θα έλεγα να προτιμήσεις unbranded έκδοση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 μα τα ηχεια ειναι δυνατα σε μουσικη και βιντεο αλλα και κλησεις, σε ειδοποιησεις ειναι χαμηλα. Οποτε ειναι θεμα λειτουργικου Μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων γιατι οντως ο ηχος κλήσης ειναι ικανοποιητηκος αλλα σε ειδοποιησης εχει θεμα Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Από όσα έγραψες προσωπικά θα σταθώ μόνο σε αυτό. Όχι για να ευλογήσω τα γένια του myphone και της δουλειάς (από άποψη ενημέρωσης) που γίνεται εδώ μέσα αλλά για το γεγονός ότι η γνώση είναι δύναμη. Συνεχίστε να ψάχνεστε κύριοι και να μαθαίνετε γιατί είναι το μόνο όπλο που μπορεί να έχει κάποιος. Υπάρχουν πολλοί που βλέπουν αδαείς και το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα τους πιούν το αίμα. Και ακόμα πιο πολλοί που είμαι σίγουρος ότι διαβάζουν τα post μας!!! Ευχαριστώ πολύ καταρχήν. Ελπίζω με την εμπειρία να βοήθησα όσα παιδιά είχαν "σκιές". Συνεχίζω αναφέροντας κάποια ακόμη πράγματα. Η Sony Ελλάδος επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικώς την Παρασκευή και την ενημέρωσα πως το κατάστημα Phonegallery έπραξε απολύτως σωστά, σεβόμενη τον πελάτη της. Εξήγησα στον άνθρωπο της Sony που είχε αναλάβει την υπόθεση μου, τι ακριβώς παρέλαβα ως "επισκευασμένο" Ζ2 από την Arvato. Μου ανέφερε πως πράγματι η συσκευή μου ήταν ελληνικής προέλευσης και συγκεκριμένα ήταν Cosmote Branded!!! :blink: Άφωνος εγώ!!! Μα πως λέω? Εγώ όταν αγόρασα τη συσκευή δεν είχα δει το Cosmote logo κατά την έναρξη. Τι συμπέρανα από αυτό? Καταρχήν το κινητό ήταν ανοιγμένο και πειραγμένο. Αυτό πιστεύω πως το έκανε η Sony Ελλάδος και όχι το Phonegallery μιας και οι ίδιοι δεν έχουν τεχνικό τμήμα για κάτι τέτοιο. Τα συμπεράσματα δικά σας. Τέλος με αυτή την ιστορία. Και ας πάω τώρα στα ευχάριστα. Από χθες έχω στα χέρια μου το νέο Ζ2 και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι άψογο σε όλους τους τομείς. Περιττό να πω πως ούτε Power Off υπήρχε, ούτε startup εφαρμογή και πάνω από όλα η οθόνη απενεργοποιείται στα 30δευτερόλεπτα που έχω επιλέξει! Ευχαριστώ το Expansys και την DHL που με εξυπηρέτησαν σε ακριβώς 24 ώρες από την παραγγελία ως τη στιγμή που είχα το δέμα στα χέρια μου. Ελπίζω να μην σας κούρασα με την περιπέτεια μου και έστω ΕΝΑ μονάχα μέλος του myphone και αν βοήθησα, εγώ είμαι ικανοποιημένος. ΥΓ: Για να ευλογήσουμε λίγο και τα γένια μας, το Ζ2 είναι ΚΙΝΗΤΑΡΑ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Τέλος καλό,όλα καλά! :) ευχαριστήσου το ! ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lad Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 σημερα ανοιγω το wi-fi και μου ερχεται μηνυμα απο την συνδεση πως χρεωθηκα 1 ευρο για την συνδεση μου στο ιντερνετ παω στης ρυθμισεις και το ιντερνετ το ειχα κλειστο.γιατι εγινε αυτο ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 σημερα ανοιγω το wi-fi και μου ερχεται μηνυμα απο την συνδεση πως χρεωθηκα 1 ευρο για την συνδεση μου στο ιντερνετ παω στης ρυθμισεις και το ιντερνετ το ειχα κλειστο.γιατι εγινε αυτο ξερει κανεις? μήπως το έχεις ρυθμίσει να σε πετάει στα δεδομένα μόλις χάνεται το σήμα του wifi; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 εχει παρει κανεις? ιταλικη εκδοση Ζ2 να μας πει τι γινεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lad Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 μήπως το έχεις ρυθμίσει να σε πετάει στα δεδομένα μόλις χάνεται το σήμα του wifi; πως γινεται αυτη η ρυθμιση ???γενικα ξερει καποιος πως μπορω να μην μπαινη καθολου το κινητο στα δεδομενα και οποτε θελω εγω να αλλαζω παλι την ρυθμιση?????ειμαι λιγο ασχετος ε τωρα ψαχνομαι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 πως γινεται αυτη η ρυθμιση ???γενικα ξερει καποιος πως μπορω να μην μπαινη καθολου το κινητο στα δεδομενα και οποτε θελω εγω να αλλαζω παλι την ρυθμιση?????ειμαι λιγο ασχετος ε τωρα ψαχνομαι:) κάπου λογικά θα έχει έναν οδηγό ρυθμίσεων, τον ανοίγεις και προχωράς τα βήματα μέχρι να φτάσεις εκεί που λέει για δεδομένα και wifi και μετά επιλέγεις το αυτό που θες. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) παιδια τι εγινε εχει καποιο θεματακι το κινητακι με τοις τελευτεες παρτιδες γιατι σκεφτομαι να το χτυπησω αν και samsunakias καιρο πολυ στο σ4 9505 και σ4 9506 λεω να στραφω στο συγκεκριμενω Edited October 19, 2014 by corolla001975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 παιδια τι εγινε εχει καποιο θεματακι το κινητακι με τοις τελευτεες παρτιδες γιατι σκεφτομαι να το χτυπησω αν και samsunakias καιρο πολυ στο σ4 9505 και σ4 9506 λεω να στραφω στο συγκεκριμενω Απλά απέφυγε ελληνικής αντιπροσωπείας απο skroutzομαγαζα. Προτίμησε παρτίδα χωρών ΕΕ η αν θες ελληνικής αντιπροσωπείας προτίμησε απο Sony Center η τύπου Public μαγαζί. Άψογη η συσκευη και δεν ανησυχείς για τίποτα αλλο ουσιαστικό. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Απλά απέφυγε ελληνικής αντιπροσωπείας απο skroutzομαγαζα. Προτίμησε παρτίδα χωρών ΕΕ η αν θες ελληνικής αντιπροσωπείας προτίμησε απο Sony Center η τύπου Public μαγαζί. Άψογη η συσκευη και δεν ανησυχείς για τίποτα αλλο ουσιαστικό. να ρωτησω πως μπορω να το ξεχωρισω το EE χωρις να το ανοιξω φιλε μου? δηλαδη τα ελληνικα απο skroytzomagaza εχουν θεμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ναι υπάρχει θέμα τώρα τελευταία, διάβασε μερικές σελίδες πιο πίσω ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ναι υπάρχει θέμα τώρα τελευταία, διάβασε μερικές σελίδες πιο πίσω ;) τις εχω διαβασει και γιαυτο ρωταω ποιον δρομο να παρω??? χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Έξω απο τη συσκευασία λέει τη χώρα προέλευσης(εκεί που ειναι ο κωδικός του μοντέλου,ΙΜΕΙ) Πχ DE τα Γερμανικά,FR τα γαλλικά,PL τα πολωνικά,IT τα ιταλικά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiophonic Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Δηλαδή ζητάμε απο τα σκρουτζομαγαζα τα ευρωπαϊκά σονυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Δηλαδή ζητάμε απο τα σκρουτζομαγαζα τα ευρωπαϊκά σονυ; Αν διάβασες τη δική μου εμπειρία και θες να αποφύγεις τυχόν μπελάδες, τότε καλύτερα ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Αν διάβασες τη δική μου εμπειρία και θες να αποφύγεις τυχόν μπελάδες, τότε καλύτερα ναι. τα ελληνικα δηλαδη εχουν θεμα ετσι? γιατι ομως? τι εχει γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 τα ελληνικα δηλαδη εχουν θεμα ετσι? γιατι ομως? τι εχει γινει? Δεν μου αρέσει να μιλάω ποτέ γενικόλογα και δίχως επιχειρήματα. Όμως όπως αποδείχτηκε από την δική μου περίπτωση και κάποιων άλλων παιδιών από εδώ μέσα (ενδεχομένως και κόσμου που δεν ασχολείται με forum), κάποια παρτίδα με ελληνικό firmware είχε σοβαρό θέμα. Το γιατί έγινε αυτό είναι μια πάρα πολύ καλή ερώτηση αλλά κανείς από εδώ δεν θα γνωρίζει να σου απαντήσει. Έγραψε και ένα παιδί πολλές σελίδες πριν πως ο ίδιος αποφεύγει συσκευές προοριζόμενες για την ελληνική αγορά, όπως ο διάολος το λιβάνι. Οπότε μην τρομάζεις αν αγοράσεις συσκευή πολωνική, γερμανική ή αγγλική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Δεν μου αρέσει να μιλάω ποτέ γενικόλογα και δίχως επιχειρήματα. Όμως όπως αποδείχτηκε από την δική μου περίπτωση και κάποιων άλλων παιδιών από εδώ μέσα (ενδεχομένως και κόσμου που δεν ασχολείται με forum), κάποια παρτίδα με ελληνικό firmware είχε σοβαρό θέμα. Το γιατί έγινε αυτό είναι μια πάρα πολύ καλή ερώτηση αλλά κανείς από εδώ δεν θα γνωρίζει να σου απαντήσει. Έγραψε και ένα παιδί πολλές σελίδες πριν πως ο ίδιος αποφεύγει συσκευές προοριζόμενες για την ελληνική αγορά, όπως ο διάολος το λιβάνι. Οπότε μην τρομάζεις αν αγοράσεις συσκευή πολωνική, γερμανική ή αγγλική. δεν θ; τρομαξω ειναι το μονο σιγουρο αλλωστε τα κινητα που επερνα ηταν ΕΕ και δεν ειχα κανενα θεμα οποτε και παλι ΕΕ θα παρω ειναι το μονο σιγουρο απλα ενταξει διαβαζουμε εδω μεσα και ενημερωνομαστε για διαφορα πραγματα που συμβαινουν. να σας πω την αληθεια οπως και το εγραψα ειναι samsungakias οποτε γιαυτο και εχω καποιες ετσι απορειες παραπανω γιατι δεν γνωριζω και πολυ καλα τα θεματα της sony. τες πα θα κανω πετρα την καρδια μου και θα στραφω μαλλον στο z2 εχει πλλυ καλη οθωνη απο οτι εχω δει και γενικα ειναι ετσι ενα πολυ καλο και αξιοπιστο κινητο. οσο για την καμερα που γραφουνε καποιοι εδω μεσα ειναι ετσι ικανοποιητικη βγαζει περιπου σαν το s4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lad Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 το δικο μου εχει τα γραμματα SI και μετα καποια γραμματα ακομα fl-da-is-sv-no ξερει κανεις απο ποια χωρα ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 δεν θ; τρομαξω ειναι το μονο σιγουρο αλλωστε τα κινητα που επερνα ηταν ΕΕ και δεν ειχα κανενα θεμα οποτε και παλι ΕΕ θα παρω ειναι το μονο σιγουρο απλα ενταξει διαβαζουμε εδω μεσα και ενημερωνομαστε για διαφορα πραγματα που συμβαινουν. να σας πω την αληθεια οπως και το εγραψα ειναι samsungakias οποτε γιαυτο και εχω καποιες ετσι απορειες παραπανω γιατι δεν γνωριζω και πολυ καλα τα θεματα της sony. τες πα θα κανω πετρα την καρδια μου και θα στραφω μαλλον στο z2 εχει πλλυ καλη οθωνη απο οτι εχω δει και γενικα ειναι ετσι ενα πολυ καλο και αξιοπιστο κινητο. οσο για την καμερα που γραφουνε καποιοι εδω μεσα ειναι ετσι ικανοποιητικη βγαζει περιπου σαν το s4? πολυ καλυτερη καμερα απο το σαμμυ, το βιντεο ειδικα ειναι πολυ καλο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 πολυ καλυτερη καμερα απο το σαμμυ, το βιντεο ειδικα ειναι πολυ καλο οκ φιλε μου το ευχομαι σε ευχαριστω παντος οταν το παρω θα ενημερωσω για τα καλοριζικα χαχαχαχχαα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Και επισημα πλεον ολη η σειρα Ζ θα αναβαθμιστει σε android 5.0. Την αρχη θα κανουν τα Ζ2 και Ζ3 και υστερα ακολουθουν ολα τα αλλα. Οι αναβαθμισεις θα ξεκινησουν στις αρχες του νεου ετους. http://blogs.sonymobile.com/2014/10/16/were-bringing-android-5-0-lollipop-to-the-entire-xperia-z-series/ Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Perfect! :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts