Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν θα σου κάνει τεχνικός αυτή τη δουλειά... Dlink έχω και εγώ. Ίσως να μπορούσα να στο ρυθμίσω μέσω Teamviewer (Remote Desktop).

Θα το δοκιμασουμε κανα βραδακι οποτε βρουμε χρονο. Ευχαριστω πολυ παντως

Χρειαζεται να συνδεσω με καλωδιο το macbook με το ρουτερ για να γινουν ολα αυτα ε;

Κατ αρχας θα πρεπει να τσεκαρω αν μ αφηνει να μπω με ID & Password admin admin γιατι δεν θυμαμαι αν το ειχε αλλαξει ο τεχνικος οταν μου το σεταρισε.

Αφου δω οτι μπαινω, οποτε μπορεσουμε το κανουμε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Απαραίτητο το καλώδιο δεν είναι. Απλά μετά το πρώτο βήμα και τον περιορισμό του DHCP server θα χρειαστεί να αποσυνδεθώ και να ξανασυνδεθώ. Το κανονίζουμε αν είναι.

Θα το δοκιμασουμε κανα βραδακι οποτε βρουμε χρονο. Ευχαριστω πολυ παντως

Χρειαζεται να συνδεσω με καλωδιο το macbook με το ρουτερ για να γινουν ολα αυτα ε;

Κατ αρχας θα πρεπει να τσεκαρω αν μ αφηνει να μπω με ID & Password admin admin γιατι δεν θυμαμαι αν το ειχε αλλαξει ο τεχνικος οταν μου το σεταρισε.

Αφου δω οτι μπαινω, οποτε μπορεσουμε το κανουμε.

Κώστα δεν είναι αναγκαίο να συνδεθείς ενσύρματα στο router για να περαστούν οι ρυθμίσεις. Η διαδικασία είναι η ίδια και όταν η πρόσβαση είναι ασύρματη. Το μόνο που πρέπει να διασφαλίσεις όπως πολύ σωστά ανέφερες είναι ο κωδικός και το username για να έχεις πρόσβαση στο UI του router. Εάν έχουν αλλάξει και δεν τους θυμάσαι θα πρέπει αναγκαστικά να κάνεις reset τον Router επαναφέροντας τις εργοστασιακές ρυθμίσεις με ότι αυτό συνεπάγεται όσον αφορά τις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν εκ νέου για να έχεις πρόσβαση στο δίκτυο.

Να σημειώσω και κάτι που ίσως παρερμηνεύτηκε από τις οδηγίες του Νίκου. Η επιλογή της στατικής ip για τον συγκεκριμένο υπολογιστή που θέλουμε να προωθήσουμε τα πακέτα που σχετίζονται με το vnc δεν γίνεται από το intereface του router αλλά μέσα από τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου ( ενσύρματης ή ασύρματης ) στο mac os x. Είναι αναγκαίο βέβαια όπως πολύ σωστά τόνισε ο Νίκος να μην επικαλύπτεται η στατική διεύθυνση με το dhcp pool γιατί ενδεχομένως τότε δύο διαφορετικές συσκευές να λαμβάνουν την ίδια ip με ότι αυτό συνεπάγεται. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Να σημειώσω και κάτι που ίσως παρερμηνεύτηκε από τις οδηγίες του Νίκου. Η επιλογή της στατικής ip για τον συγκεκριμένο υπολογιστή που θέλουμε να προωθήσουμε τα πακέτα που σχετίζονται με το vnc δεν γίνεται από το intereface του router αλλά μέσα από τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου ( ενσύρματης ή ασύρματης ) στο mac os x. Είναι αναγκαίο βέβαια όπως πολύ σωστά τόνισε ο Νίκος να μην επικαλύπτεται η στατική διεύθυνση με το dhcp pool γιατί ενδεχομένως τότε δύο διαφορετικές συσκευές να λαμβάνουν την ίδια ip με ότι αυτό συνεπάγεται. ;)

Ακριβώς. Το οποίο μετά συνεπάγεται ότι αφού στην περίπτωση του Κώστα μιλάμε για laptop, πρέπει όταν θα το παίρνει από το σπίτι να αλλάζει τις ρυθμίσεις στο Airport για να μπορεί να μπαίνει σε άλλα ασύρματα εκτός σπιτιού.

:wacko: Πω πω δεν καταλαβαινω τιποτα.

Ειναι κακο αυτο;

Τελικα μου φαινεται μερικες φορες στα φορουμ καποια μελη γνωριζουν περισσοτερα απο πολλους επαγγελματιες.

Αρτεμη τυχερος ο Σπύρος που σε εχει κοντα;)

Θα το παλεψουμε με τον Νικο και βλεπουμε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ακριβώς. Το οποίο μετά συνεπάγεται ότι αφού στην περίπτωση του Κώστα μιλάμε για laptop, πρέπει όταν θα το παίρνει από το σπίτι να αλλάζει τις ρυθμίσεις στο Airport για να μπορεί να μπαίνει σε άλλα ασύρματα εκτός σπιτιού.

Προφανώς. ;)

:wacko: Πω πω δεν καταλαβαινω τιποτα.

Ειναι κακο αυτο;

Τελικα μου φαινεται μερικες φορες στα φορουμ καποια μελη γνωριζουν περισσοτερα απο πολλους επαγγελματιες.

Αρτεμη τυχερος ο Σπύρος που σε εχει κοντα;)

Θα το παλεψουμε με τον Νικο και βλεπουμε.

Ο καθένας στο είδος του Κώστα και ο λουμίδης στους καφέδες. :lol:

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Ο καθένας στο είδος του Κώστα και ο λουμίδης στους καφέδες. :lol:

Ενα βαρυγλυκο στο 3 παρακαλω :p:lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Παιδιά μιας και το φέρε η κουβέντα - λέμε τώρα - να ενημερώσω τους απανταχού fans πως από αύριο και μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκομαι στην Φρεγάτα Σπέτσαι στα πλαίσια της άσκησης Καταιγίς. Αυτά προς απάντηση όσον τόσο καιρό θεωρούσαν πως κάνω διακοπές στο Πολεμικό Ναυτικό. :lol: :lol:

Μιλάμε για μαχίμη!

@ktsak

Έφτασε!!!

Παιδιά μιας και το φέρε η κουβέντα - λέμε τώρα - να ενημερώσω τους απανταχού fans πως από αύριο και μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκομαι στην Φρεγάτα Σπέτσαι στα πλαίσια της άσκησης Καταιγίς. Αυτά προς απάντηση όσον τόσο καιρό θεωρούσαν πως κάνω διακοπές στο Πολεμικό Ναυτικό. :lol: :lol: Μιλάμε για μαχίμη!

Τρεμετε ψαρια :!:

Δηλαδη ρε Αρτεμη δεν εχει Apple event αυριο ? :worry:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Παιδιά μιας και το φέρε η κουβέντα - λέμε τώρα - να ενημερώσω τους απανταχού fans πως από αύριο και μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκομαι στην Φρεγάτα Σπέτσαι στα πλαίσια της άσκησης Καταιγίς. Αυτά προς απάντηση όσον τόσο καιρό θεωρούσαν πως κάνω διακοπές στο Πολεμικό Ναυτικό. :lol: :lol:

Μιλάμε για μαχίμη!

@ktsak

Έφτασε!!!

καιρος ειναι να μας πεις πως θα σκαβεις κιολας εκει :lol: :p

που να βλεπατε τι σημαινει στρατιωτικο....3 ραματα εκανα μονος μου στο χερι μου,πανω σε πορεια βολη....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Τρεμετε ψαρια :!:

Δηλαδη ρε Αρτεμη δεν εχει Apple event αυριο ? :worry:

Όχι Κώστα δυστυχώς! :(

Θα προσπαθήσω να είμαι online μέσω 3G για να πληροφορηθώ τα νέα. ;)

καιρος ειναι να μας πεις πως θα σκαβεις κιολας εκει :lol: :p

που να βλεπατε τι σημαινει στρατιωτικο....3 ραματα εκανα μονος μου στο χερι μου,πανω σε πορεια βολη....

Χαχαχα! Όχι Κώστα, στο επιτελείο θα είμαι και θα μεταφέρω τα σήματα στον Διοικητή. Αλλά όσο να ναι, δεν είναι και οι καλύτερες συνθήκες να είσαι μέσα σε πλοίο.;)

Χαχαχα! Όχι Κώστα, στο επιτελείο θα είμαι και θα μεταφέρω τα σήματα στον Διοικητή. Αλλά όσο να ναι, δεν είναι και οι καλύτερες συνθήκες να είσαι μέσα σε πλοίο.;)

Δημητρης,αλλα αν επιμενεις στο "Κωστα" 43 νο παπουτσι φοραω :lol: "νουνε" :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Μιλάμε για μαχίμη!

@ktsak

Έφτασε!!!

Χα χα χα χα!!!

Θα κάνεις μία άσκηση και κάτι έγινε.... Τι να πουμε και εμείς που τις φάγαμε με το κουτάλι... Αρε παραλία μια κάνεις και πρέπει να ανακοινωθεί.. Αντε βρε να προσέχεις και θα σε ενημερώσουμε για τα νέα φιλαράκο!!

@Κωστα

Οντως ο Αρτέμης έχει ζωγραφίσει στο ρούτερ, και δίπλα του έχω μαθαίνω πολλά!!

Sent from my iPad using Tapatalk

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Δημητρης,αλλα αν επιμενεις στο "Κωστα" 43 νο παπουτσι φοραω :lol: "νουνε" :lol:

Έχω πάθει εθισμό με τον Πτέραρχο! Συνχώρα με Δημήτρη!! :lol::lol:

Χα χα χα χα!!!

Θα κάνεις μία άσκηση και κάτι έγινε.... Τι να πουμε και εμείς που τις φάγαμε με το κουτάλι... Αρε παραλία μια κάνεις και πρέπει να ανακοινωθεί.. Αντε βρε να προσέχεις και θα σε ενημερώσουμε για τα νέα φιλαράκο!!

Εσύ είπαμε, μία μέρα θα πάρεις το πούρο σου και θα αρχίσεις να εξιστορείς τι πέρασες στο Οχηματαγωγό Ρουσσέν. :p:p

Έχω πάθει εθισμό με τον Πτέραρχο! Συνχώρα με Δημήτρη!! :lol::lol:

δλδ δεν θα μου παρεις παπουτσια?:confused: :lol: :lol:

δλδ δεν θα μου παρεις παπουτσια?:confused: :lol: :lol:

Η αλήθεια είναι πως τον συνειρμό με τα παπούτσια δεν το κατάλαβα….. Μπορείς Δημήτρη να κάνεις μία επεξήγηση? :wacko::wacko:

Η αλήθεια είναι πως τον συνειρμό με τα παπούτσια δεν το κατάλαβα….. Μπορείς Δημήτρη να κάνεις μία επεξήγηση? :wacko::wacko:

αχχχ η νεα γενια πως φαινεται.. :D

μου αλλαζεις/δινεις ονομα γινεσαι νουνος μου =μου παιρνεις παπουτσια-ρουχα-σταυρο κλπ για δωρο:lol:

εγω σαν καλο παιδι που ειμαι,σκεφτομενος κ την σημερινη κριση,θελω απλα ενα ζευγαρι παπουτσια...μην σε βαλω κ σε εξοδα :lol: :lol:

αχχχ η νεα γενια πως φαινεται.. :D

μου αλλαζεις/δινεις ονομα γινεσαι νουνος μου =μου παιρνεις παπουτσια-ρουχα-σταυρο κλπ για δωρο:lol:

εγω σαν καλο παιδι που ειμαι,σκεφτομενος κ την σημερινη κριση,θελω απλα ενα ζευγαρι παπουτσια...μην σε βαλω κ σε εξοδα :lol: :lol:

χαχαχαχα! Τώρα μάλιστα! Έγινες κατανοητός! Τι ζευγάρι θες? Σου προτείνω nike millenium τα οποία είναι στην μόδα και μπορείς να τα φοράς χειμώνα καλοκαίρι…. :lol::lol:

Καλησπέρα παιδιά....

Σήμερα έδωσα προφορικά proficiency και τελείωσα με αυτό το βάσανο....

Τώρα σειρά έχει η εξεταστική....:worry:

@Κωστα

Οντως ο Αρτέμης έχει ζωγραφίσει στο ρούτερ, και δίπλα του έχω μαθαίνω πολλά!!

Δεν γινεται να αλλαξουμε ρουτερ? :)

Μεχρι καινουργιο σου αγοραζω.

@@@

τελικα μαλλον δεν αξιζει ολη η φασαρια αφου προκειται για μικρο λαπτοπ. Ειδικα αν πρεπει να αλλαζω ρυθμισεις οταν συνδεομαι σε αλλο δυκτιο.

Να ρωτησω κατι αλλο.

Οταν βρισκονται και οι δυο συσκευες στο ιδιο wifi, χρειαζονται ολα αυτα για να μπαινω στο macbook?

Προφανως οχι φανταζομαι.

Ουσιαστικα χρειαζομαι αυτη την δυνατοτητα οταν βρισκομαι στο εργοστασιο αλλα εκτος γραφειου και πρεπει να ανοιξω καποιο αρχειο σε προγραμμα που δεν εχω στο ipad.

Edited by Te_salat

Δεν γινεται να αλλαξουμε ρουτερ? :)

Μεχρι καινουργιο σου αγοραζω.

Xε χε! Κοίτα τώρα που περιμένω να μου έρθει το AirPort Extreme πολύ ευχαρίστως, αλλά κάτι έπαθε μάλλον στην πλακέτα σε αυτό που έχω και δεν αναγνωρίζει ΙΡ μέσω UTP καλώδιο, και έτσι θα πάρω ένα ενσύρματο για το συνδέσω με το AirPort Extreme!

Αν και να σου πω την αλήθεια ο Αρτέμης τα κάνει όλα πια από το σπίτι του γιατί του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!!!

Με 20 ευρο αναλαβάνει όποιον άλλο θέλετε (Αρτέμη τα 10 στον μανατζερ):lol::lol:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

Xε χε! Κοίτα τώρα που περιμένω να μου έρθει το AirPort Extreme πολύ ευχαρίστως, αλλά κάτι έπαθε μάλλον στην πλακέτα σε αυτό που έχω και δεν αναγνωρίζει ΙΡ μέσω UTP καλώδιο, και έτσι θα πάρω ένα ενσύρματο για το συνδέσω με το AirPort Extreme!

Αν και να σου πω την αλήθεια ο Αρτέμης τα κάνει όλα πια από το σπίτι του γιατί του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!!!

Με 20 ευρο αναλαβάνει όποιον άλλο θέλετε (Αρτέμη τα 10 στον μανατζερ):lol::lol:

Ευχαριστω αλλα εχω κλεισει αλλο μαστορα :)

Ευχαριστω αλλα εχω κλεισει αλλο μαστορα :)

Πω πω χάσαμε την μίζα.............:lol:

Δεν πειράζει πάμε στον επόμενο!!:p

Οπως και να έχει την παντόφλα θα την τρως .. Και στα 2 δείχνει τα ίδια μηνύματα.. Βάλε κωδικό στην εφαρμογή, το bite sms σου δίνει αυτή την επιλογή..

Σπύρο έχω βάλει την εφαρμογή Lockdown για κωδικούς αλλά αυτό που ζητάω νομίζω ότι σχεδόν αγγίζει την τελειότητα.......

Παντόφλα ε???γαμ@@τα.....:lol::lol:

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned