Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα


pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία επειδή υπάρχουν περισσότερα με χαμηλότερη τιμή ο κόσμος θα τα προτιμήσει δεν θα δώσει 800+ για το iPhone.

 

Βγαίνει και το 8.1 Windows Phone μαζί με νέες συσκευές και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει δεν ειναι για να ανεβεί η τιμή πιστεύω.

 

Εγω μπορεί να μην το πάρω αλλα μιλάω γενικά για όλο τον κόσμο

 

 

Θα υπάρξουν σίγουρα άτομα που θα το αγοράσουν ότι τιμή και να έχει . Όπως και να έχει μου μιλούσε εντελώς σε θεωριτικο επίπεδο και βασιζόμενη σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Θα δείξει

:w00t:
Link to comment
Share on other sites

εγώ το περιμένω σε υψηλότερη τιμή από αυτή του 5s. Μιλάω πάντα για το κορυφαίο μοντέλο που θα βγάλει αν βγάλει 2....
Link to comment
Share on other sites

εγώ το περιμένω σε υψηλότερη τιμή από αυτή του 5s. Μιλάω πάντα για το κορυφαίο μοντέλο που θα βγάλει αν βγάλει 2....

 

Κι εγω έτσι νομίζω. Εκτός κι αν ακούσουν και δουν τα θέλω του κόσμου γιατί με το μέγεθος της οθόνης καταλαβαίνουμε οτι άκουσαν οτι το πλήθος ήθελε μεγαλύτερη

Nokia 8800 Scirocco
Link to comment
Share on other sites

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=45195&stc=1&d=1400312564

 

Σύμφωνα με κοινή δήλωσε που εξεδόθη σήμερα το πρωί οι εταιρείες Apple και Google συμφώνησαν, όχι μόνο να σταματήσουν τις δίκες που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά να εργαστούν και από κοινού για τη μεταρρύθμιση των διπλημάτων ευρεσιτεχνίας, ένα από τα πιο καυτά και αμφισβητούμενα θέματα της τεχνολογίας, όπως αναφέρει το Reuters.

 

"Apple and Google have agreed to dismiss all the current lawsuits that exist directly between the two companies. Apple and Google have also agreed to work together in some areas of patent reform. The agreement does not include a cross license."

 

Ως αποτέλεσμα της συμφωνίας η Apple και η Google ενημέρωσαν το ένα ομοσπονδιακό εφετείο στην Ουάσιγκτον, πως όλες οι εκκρεμείς υποθέσεις και όσες αναμένονται στο μέλλον, να απορριφθούν. Και οι δύο εταιρείες συμφωνούν προς αυτή την κατεύθυνση. Η Apple ήταν η πρώτη εναγόμενη εταιρεία από τη Motorola το 2010, για την υποτιθέμενη παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της τεχνολογίας smartphone. Η απάντηση της Apple ήταν με δική της αγωγή, οι οποία δημιούργησε μία σειρά από βοηθητικές υποθέσεις σε όλες της Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη.

 

Στη συνέχεια η Google τις κληρονόμησε με την εξαγορά της Motorola Mobility. Εκείνη την εποχή ο Lary Page της Google χαρακτήρισε τις δίκες της Apple και της Microsoft "anticompetitive," (αντίθετες ως προς τον ανταγωνισμό) οι οποίες όμως δίκες ανάγκασαν των γίγαντα της αναζήτησης, να αποκτήσει την πολιορκούμενη εταιρεία κατασκευής κινητών. Τον Ιανουάριο που μας πέρασε είχε γίνει αναφορά για πώληση από την Google του ονόματος της "Motorola" στη Lenovo, διατηρώντας όμως τη συντριπτική πλειοψηφία των περίπου 17.000 πατεντών, τις οποίες απέκτησε για τη χορήγηση αδειών και ενίσχυση backend του Android.

 

Η συμφωνία αυτή έρχεται σε μία έκρηξη των εταιρειών της τεχνολογίας που σχετίζονται με τέτοιου είδους διαφορές, τα λεγόμενα "patent trolls". Οι μεγάλες εταιρείες έψαχναν τρόπους μεταρρύθμισης των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, ως έναν τρόπο να περιοριστούν οι αγωγές, μέχρι στιγμής οι προσπάθειες ήταν άκαρπες. Η Apple κι η HTC έχουν ανακοινώσει παρόμοια συμφωνία απόρριψης της συνεχιζόμενης από το 2012 δίκης, το αποτέλεσμα της οποίας είναι η συμφωνία χορήγησης αδειών δεκαετούς διάρκειας για την προστασία μελλοντικών επιθέσεων.

 

Αpple και Google με την σημερινή τους ανακοίνωση και συμφωνία ξεκαθαρίζουν πως δεν θα υπάρξουν cross-licensing μεταξύ τους, μια κίνηση έκπληξη δεδομένου του έντονου ανταγωνισμού μεταξύ των λειτουργικών συστημάτων iOS και Android. Το υπόβαθρο της ειρηνευτικής συνθήκης που αποφάσισαν οι δύο εταιρείες είναι ασαφές προς το παρόν. Το βήμα αυτό δεν επηρεάζει τις τρέχουσες αγωγές της Apple με άλλους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων οι οποίες χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα android της Google, συμπεριλαμβανομένης και της Samsung!

 

Apple-Google Agreement to Dismiss

Link to comment
Share on other sites

Ήχος για πολλούς ο πιο σημαντικός σύντροφος στην καθημερινότητα. Στο λεωφορείο, στο ταξί, στο metro, στον δρόμο, θέλουμε να ακούμε μουσική. Θέλουμε να περπατάμε και να μην σκεφτόμαστε να ακούμε κάτι εύχαριστο μέσα στα δυσάρεστα. Τι είναι ο ήχος; Ο ήχος είναι η αίσθηση του προκαλείται λόγω της διέγερσης των αισθητηρίων οργάνων της ακοής από μεταβολές πίεσης του ατμοσφαιρικού αέρα.

 

Αυτές οι μεταβολές διαδίδονται με τη μορφή ηχητικών κυμάτων. Πολλές φορές στην πράξη, ο όρος χρησιμοποιείται ως ταυτόσημος με την έννοια των ηχητικών κυμάτων - για παράδειγμα, συνηθίζεται η έκφραση διάδοση του ήχου (αντί του ορθότερου διάδοση των ηχητικών κυμάτων). Τα Neon Coda είναι ελαφριά ακουστικά με αποσπώμενο καλώδιο, πράγμα το οποίο εξασφαλίζει την προστασία από τυχαία αποδιάρθρωση και επίσης επιτρέπει την χρήση και άλλων διαφορετικών καλωδίων, με διαφορετικά χρώματα και υλικά.

 

Τα Coda Neon έχουν ένα μοναδικό ενεργό κουμπί για τηλεχειριστήριο / μικρόφωνο, καθώς επίσης είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό νάιλον κορδόνι και διαθέτουν υπό γωνία υποδοχή. Είναι συμβατά με όλες τις iOS συσκευές κι όχι μόνο. Ιδανικά για όλα τα smartphones. Τα ποιοτικά ακουστικά iFrogz Audio Neon Coda θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στο κατάστημά του Appleteam Mi STORE!

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bNA8d-Ef9ww]Tech Room: iFrogz Coda Review - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

http://www.appleteam.gr/wp-content/uploads/2014/01/ADR_Iphone6_02.jpg

 

O Tαϊβανέζικος κατασκευαστής LCD Innolux, φαίνεται να έχει κερδίσει τους αντιπάλους Sharp και Samsung στην διεκδίκηση της παραγωγής των 4,7 ιντσών οθονών της Apple για το νέας γενιάς iPhone 6, σύμφωνα με χθεσινές αναφορές. Εάν αυτό είναι αλήθεια, τότε η Innolux θα ενταχθεί μαζί με την LG Display και την Ιαπωνική Display Corporation, σύμφωνα πάντα με την αναφορά που πρώτα αναρτήθηκε από το GforGames.

 

Η Innolux πιστεύεται πως ευνοήθηκε από την απροθυμία της Apple να επεκτείνει την εξάρτησή της από την Νοτιοκορεατική εταιρεία του ομίλου Samsung. Οι δύο εταιρείες βρίσκονται σε τεταμένες σχέσεις, τόσο λόγω του υψηλού ανταγωνισμού όσο και λόγω των δικαστηρίων, παρ' όλα αυτά η Samsung συνεχίζει να είναι ένας σοβαρός προμηθευτής της Apple καθώς κατασκευάζει κρίσιμα εξαρτήματα για τις συσκευές της, όπως τη σειρά A των επεξεργαστών για iPhone και iPad.

 

Η Sharp φαίνεται να έχασε τον διαγωνισμό λόγω θεμάτων ποιότητας, τα οποία προέκυψαν κατά τις προκαταρκτικές δοκιμές. Είναι η δεύτερη φορά που η Apple αποφεύγει τη συνεργασία της με τη Sharp καθώς από τον Μάρτιο που μας πέρασε, δεν συμμετέχει στην εφοδιαστική αλυσίδα του iPad mini retina. Καμία φράση δεν υπήρχε στην αναφορά, για το που η Apple θα απευθυνθεί για τα panels της μεγαλύτερης έκδοσης 5,5 ιντσών "Phablet" iPhone. Η τελευταία αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του φθινοπώρου ενδοχομένως και μήνες μετά του μικρότερου του αδελφού!

 

[via]

Link to comment
Share on other sites

H Apple ανέρτησε δύο video από τις νέες διαφημίσεις υπό τον τίτλο "Your Verse" iPad Air καμπάνια, θέμα της οποίας είναι η χρήση του iPad Air σε διάφορες καταστάσεις. Σε αυτό το ζεύγος των διαφημίσεων συμμετείχαν οι, Esa-Pekka Salone, φιλανδός συνθέτης με iPad Air, και ο travel blogger Cherie King, ο οποίος χρησιμοποιεί διάφορες εφαρμογές χαρτών στα ταξίδια του και εφαρμογές live μετάφρασης προκειμένου να επικοινωνήσει σε άλλη γλώσσα.

 

Η Salonen's Your Verse διαφήμιση, παρουσιάζει ένα μουσικό ο oποίος σχεδιάζει κι αναπτύσσει πολύ εύκολα από ένα musical concept σε μία πλήρη ορχηστρική σύνθεση, κάνοντας χρήση διαφόρων touch εφαρμογών, όπως την The Orchestra και Notion ώστε να καταγράψει τις πράξεις. Ο συνθέτης μας δείχνει πως χρησιμοποιεί επίσης την επφαρμογή Pianist Pro, η οποία παρουσίαζει την σύνθέση πριν η ορχήστρα αρχίζει να αναπαράγει το κομμάτι.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_4msNKgRQDc]Esa-Pekka's Verse - YouTube[/ame]

 

Εντωμεταξύ ο King's one-minute spot μας παρουσιάζει τον συγγραφέα να επισκέπτεται διάφορα μέρη συυμπεριλαμβανομένων Morocco και Vietnam χρησσιμοποιώντας ένα iPad Air με διάφορους τρόπους. Εφαρμογές όπως Wordpress, Facebook και Twitter μας δείχνει να χρησιμοποιούνται, ώστε να καταγράψει τις κινήσεις του στο ταξίδι, ενώ οι Triposo και iTranslate, βοηθούν στην αναζήτηση δημοφιλών προορισμών και στη real time μετάφραση της τοπικής γλώσσας προκειμένου να επικοινωνήσει.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=FbXYqHke9n8]Chérie's Verse - YouTube[/ame]

 

Όπως και οι προηγούμενες αυτού του είδους διαφημίσεις Your Verse iPad, οι δύο τελευταίες έχουν τη δική τους θέση στην ιστοσελίδα της Apple όπου έχουν αναρτηθεί λεπτομέρειες για τις δύο αυτές ιστορίες και πως το iPad Air τους φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμο! Η Apple δημιούργησε και δημοσίευσε την καμπάνια Your Verse iPad στην επίσημη ιστοσελίδα της τον Ιανουάριο αναρτώντας από τότε διάφορες εμπειρίες χρήσης. Να θυμίσουμε άλλες ιστορίες - διαφημίσεις με θέματα όπως την Ορειβασία, των αθλητισμό, τη χορογραφία, την ωκεανογραφία και άλλα.

 

[via]

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

http://cdn.macrumors.com/article-new/2014/05/wwdc_2014_stream.jpg

 

Η Apple ενημέρωσε σήμερα την αρχική σελίδα της ιστοσελίδα της, προκειμένου να ανακοινώσει, πως θα προσφέρει live streaming video της εναρκτήριας ομιλίας - την ερχόμενη Δευτέρα - στο Παγκόσμιο συνέδριο Developers της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο. H ομιλία θα αρχίσει όπως κάθε χρόνο στις 10:00 το πρωί τοπική ώρα (20:00 ώρα Ελλάδος). Οι χρήστες που θέλουν να παρακολούθησουν το live streaming θα πρέπει να διαθέτουν Safari για Mac/iOS ή QuickTime 7 στα Windows.

 

Η Apple θα κάνει επίσης διαθέσιμη την παρουσίαση από το κανάλι της στο Apple TV. Μια σειρά από ανακοινώσεις αναμένονται στην εναρκτήρια ομιλία του WWDCμε το OS X 10.10 και το iOS 8 να κλέβουν την παράσταση. Η προσοχή θα είναι στραμμένη στην ανακοίνωση του OS X 10.10 καθώς αναμένεται να γίνει ανασχεδιασμός στην εμφάνιση, παρόμοιου μεγέθους με τον ανασχεδιασμό που υπαίστει το iOS 7 πέρυσι. Το iOS 8 φημολογείται πως θα λάβει μία μέτρια ανανέωση, αν και βέβαιο είναι πως θα δούμε κι εκεί διάφορες αλλαγές τόσο για τους χρήστες, όσο και για τους προγραμματιστές.

 

Ανακοινώσεις σε επίπεδο hardware δεν αναμένεται από όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Ακούγεται η φήμη για δύο προϊόντα, το πολυαναμενόμενο "iWatch" κι ένα νέο και ανανεομένο Apple TV. Θεωρητικά είναι απίθανο να ανακοινωθούν σ' αυτή την εκδήλωση. Άλλο ένα προϊόν που φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει, είναι το Retina Macbook Air, αν είναι έτοιμο. Επίσης θα μπορούσε η Apple να μας δώσει κάποιες πληροφορίες για το Macbook Pro ή Mac mini ακόμη και πληροφορίες για μειώσεις τιμών των iMac.

 

[via]

Link to comment
Share on other sites

http://c2.bgr.com/2014/02/iwatch-concept-belm-designs-5.jpg

 

Επικαλούμενος ανώνυμες πηγές, εντός της αλυσίδας εφοδιασμού της τεχνολογίας της Ασίας, ένας αναλυτής υποστηρίζει πως έχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποκαλούμενη wearable συσκευή της Apple iWatch, συμπεριλαμβάνομένων των ποσοτήτων και των χρονοδιαγραμμάτων αποστολών, καθώς και την ομαλή ένταξη του προίόντος στην γραμμή παραγωγής της Apple. Συγκεκριμένα ο Brian Blair της Rosenblatt Securities εξέδωσε σημείωμα προς τους επενδυτές την Τετάρτη, αντίγραφο του οποίου εστάλη και στο AppleInsider στο οποίο γίνεται αναφορά για το σχέδιο της συσκευής καρπού της Apple, το οποίο αναμένεται να είναι κυκλικό.

 

Σύμφωνα με τον αναλυτή η προσσέγγιση αυτή της Apple θα έχει πιο "ευέλικτο προφίλ" από το ήδη ανακοινωμένο Moto 360, ρολόι της Motorola το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι στο στρατόπεδο της Google, Android. O Blair αναμένει πως η Apple θα κατασκευάσει 18 έως 21 εκατομμύρια "iWatch" κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2014, με την παραγωγή να ξεκινά στα τέλη Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου. Οι ποσότητες παραγωγής αυξήθηκαν από την Apple τον τελευταίο μήνα σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενά του.

 

iwatch-concept-belm-designs-5Πηγές επίσης επικαλούμενος ο Blair, ανέφερε πως η wearable συσκευή θα κατασκευαστεί στην Ταϊβάν από την εταιρεία Qunta Computer, κι όχι από τον μέγαλο-συνεργάτη της Apple Foxconn. Μία ακόμη αναφορά δια στόματος Blair εστιάζεται στη δημιουργία πολλαπλών πρωτοτύπων συμπεριλαμβανομένου και ενός με οθόνη από κρύσταλλο ζαφείρι. O ίδιος αναφέρει πως το τελευταίο πρωτότυπο από ζαφείρι φαίνεται να είναι και αυτό το οποίο θα βγει στη μαζική παραγωγή.

 

Ένα ακόμη σημάδι είναι και η μη ανανέωση της σειράς iPod κατά το 2013 κατά το οποίο ο αναλυτής θεωρεί πως αναμένεται να αντικατασταθεί από το iWatch. H φημολογούμενη wearable συσκευή της Apple θα επικεντρωθεί στην υγεία και στην διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης των χρηστών, πέραν του βηματομετρητή και των βιομετρικών δεδομένων από τον καρπό του χρήστη.

 

Οι εν λόγω ισχυρισμοί έχουν ενισχυθεί από έναν αριθμό προσλήψεων στελεχών των κλάδων της ιατρικής, καθώς και προσλήψεις που συσχετίζονται με την μόδα όπου σηματοδοτούν κυκλοφορία ελκυστικών ασύρματων συστημάτων. Λίγο υπομονή καθώς υπάρχει μία πιθανότητα ανακοίνωσης του iWatch στο επερχόμενο συνέδριο WWDC 2014.

 

Εμείς η ομάδα του APPLETEAM σε συνεργασία με το μεγαλύτερο τεχνολογικό site στην Ελλάδα myphone.gr θα σας μεταδώσουμε από κοινού με ζωντανή φωνητική μετάφραση και στις δύο αρχικές σελίδες λεπτό προς λεπτό, λέξη προς λέξη τα γεγονότα, όπως θα διαδραματίζονται στο San Francisco. Η δική μας παρουσίαση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 στις 19:30 - μισή ώρα νωρίτερα από την έναρξη του WWDC 2014 - συζητώντας τις φήμες που όλο αυτό το διάστημα συγκεντρώναμε και σας δημοσιεύαμε!

Link to comment
Share on other sites

http://www.appleteam.gr/wp-content/uploads/2014/05/Beats-Apple.jpg

 

Ακολουθούμενη εδώ και εβδομάδες από συζητήσεις και φήμες η Apple χθες Τετάρτη, ανακοίνωσε επίσημα την εξαγορά της εταιρείας Beats Electronics, σύμφωνα με αναφορές, για 3 δισεκατομμύρια δολάρια, με τους συν-ιδρυτές Jimmy Iovine και Dr. Dre, να τοποθετούνται σε εξέχουσες θέσεις στην εταιρεία του Cupertino.

 

Η πολυαναμενόμενη και αμφιλεγόμενη πώληση, συμπεριλαμβάνει την συνδρομιτική υπηρεσία streaming μουσικής "Beats" καθώς κι την Beats Electronics, η οποία κατασκευάζει εξοπλισμό ήχου υψηλής ποιότητας, όπως ακουστικά και ηχεία. Η συμφωνία θα φέρει επίσης τους συνιδριτές Iovine και Dr. Dre του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Andre Young, στην αγκαλιά της Apple.

 

"Η μουσική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή όλων μας κατέχοντας μια ξεχωριστή θέση στιε καρδιές μας στην Apple" δήλωσε ο Tim Cook CEO της Apple.

 

"Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τον οποίο επενδύουμε στη μουσική και δημιουργούμε ομάδες για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, στον κόσμο."

Η Apple απέκτησε τις δύο εταιρείες για συνολικά 3 δισεκατομύρια δολάρια, από τα οποία τα 2,6 αποτελούν το τίμημα εξαγοράς και 400 εκατομμύρια θα κατοχυρωθούν με την πάροδο του χρόνου.

 

"I've always known in my heart that Beats belonged with Apple," said Iovine, who was a personal friend of late Apple co-founder Steve Jobs. "The idea when we started the company was inspired by Apple's unmatched ability to marry culture and technology. Apple's deep commitment to music fans, artists, songwriters and the music industry is something special."

 

Apple_Beats_14Ενώ η ανακοίνωση της Apple αναφέρει πως η εξαγορά περιλαμβάνει όλα τα περουιακά στοιχεία της Beats, αυτό που τράβηξε την προσοχή της είναι η συνδρομητική υπηρεσία Beats η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της τον περασμένο Ιανουάριο.

 

http://blogs.ft.com/tech-blog/files/2014/05/Apple_Beats_14.jpeg

 

Παρατηρητές της συγκεκριμένης βιομηχανίας εικάζουν πως η επίσημη συμφωνία είχε σχεδιαστεί προκειμένου να συνδέσει την Beats μουσική υπηρεσία με το iTunes Radio, ανοίγοντας στην Apple το δρόμο στον κόσμο της συνδρομητικής μουσικής, παρότι φήμες λένε πως η υπηρεσία θα παραμείνει ως ξεχωριστή οντότητα.

 

Άλλοι παρατηρητές αναφέρουν πως η απορρόφηση των Iovine και Young και η συμμετοχή τους στην Apple θα εξασφαλίσει μουσικό περιεχόμενο και συμφωνίες λόγω της επιρροής τους στη μουσική βιομηχάνια.

 

"Music is such an important part of Apple's DNA and always will be," Η μουσική καταλαμβάνει ένα σημαντικό μέρος στο DNA της Apple." όπως δήλωσε ο SVP λογισμικού internet & Services Eddy Cue. "The addition of Beats will make our music lineup even better, from free streaming with iTunes Radio to a world-class subscription service in Beats, and of course buying music from the iTunes Store as customers have loved to do for years."

 

H συμφωνία αναμένεται να ολοκληθρωθεί κατά το τέταρτο οικονομικό έτος της Apple εν αναμονή ρυθμιστικής έγκρισης. Παρακάτω σας παραθέτουμε το δελτίο τύπου της Apple.

 

"Apple to Acquire Beats Music & Beats Electronics

 

CUPERTINO, California—May 28, 2014—Apple® today announced it has agreed to acquire the critically acclaimed subscription streaming music service Beats Music, and Beats Electronics, which makes the popular Beats headphones, speakers and audio software. As part of the acquisition, Beats co-founders Jimmy Iovine and Dr. Dre will join Apple. Apple is acquiring the two companies for a total of $3 billion, consisting of a purchase price of approximately $2.6 billion and approximately $400 million that will vest over time.

 

“Music is such an important part of all of our lives and holds a special place within our hearts at Apple,” said Tim Cook, Apple’s CEO. “That’s why we have kept investing in music and are bringing together these extraordinary teams so we can continue to create the most innovative music products and services in the world.”

 

“I’ve always known in my heart that Beats belonged with Apple,” said Jimmy Iovine. “The idea when we started the company was inspired by Apple’s unmatched ability to marry culture and technology. Apple’s deep commitment to music fans, artists, songwriters and the music industry is something special.”

 

Iovine has been at the forefront of innovation in the music industry for decades, and he has been an instrumental partner for Apple and iTunes® for more than a decade. He has produced or collaborated with some of the most successful artists in the history of the iTunes Store®, helping make it the world’s number one music retailer. Iovine and Dr. Dre are sound pioneers, artists and entrepreneurs.

 

Beats Electronics has brought the energy, emotion and excitement of playback in the recording studio back to the listening experience and has introduced an entirely new generation to premium sound entertainment. Beats Music was developed by a team of people who have each spent their entire career in music and provides music fans with an incredible curated listening experience.

 

“Music is such an important part of Apple’s DNA and always will be,” said Eddy Cue, Apple’s senior vice president of Internet Software and Services. “The addition of Beats will make our music lineup even better, from free streaming with iTunes Radio to a world-class subscription service in Beats, and of course buying music from the iTunes Store as customers have loved to do for years.”

 

In just five years since launch, the Beats “b” has become the brand of choice in the music and sports worlds, and is the market leader in the premium headphone market. Music superstars including Lady Gaga, Lil Wayne and Nicki Minaj have designed their own customized Beats headphones and speakers. Fashion designers and street artists such as Alexander Wang, Futura and Snarkitecture have collaborated on special limited products, while renowned athletes including LeBron James, Serena Williams and Neymar use Beats as a critical part of their training and game day process. Beats has quickly become part of pop culture in the US and with the acquisition the Beats product lineup will be offered in many more countries through the Apple Online Store, Apple’s retail stores and select Apple Authorized Resellers.

 

Subject to regulatory approvals, Apple expects the transaction to close in fiscal Q4.

 

Formally established in 2008 as the brainchild of legendary artist and producer Dr. Dre and Chairman of Interscope Geffen A&M Records Jimmy Iovine, Beats Electronics (Beats) comprises the Beats by Dr. Dre family of premium consumer headphones, earphones, and speakers as well as patented Beats Audio software technology and streaming music subscription service Beats Music. Through these offerings, Beats has effectively brought the energy, emotion and excitement of playback in the recording studio to the listening experience and has introduced an entirely new generation to the possibilities of premium sound entertainment.

 

Beats Music is a subscription streaming music service that focuses on providing a personalized music experience for each user through a unique blend of digital innovation and musical passion. Programmed by a trusted team of well-respected music experts with over 300 years of experience across all genres, Beats Music delivers the right music for any situation, any time, and any preference, personalized to your tastes. The result is an artist-friendly digital music service that does more than simply offer access to music, but one that establishes an emotional connection to it as well.

 

Apple designs Macs, the best personal computers in the world, along with OS X, iLife, iWork and professional software. Apple leads the digital music revolution with its iPods and iTunes online store. Apple has reinvented the mobile phone with its revolutionary iPhone and App Store, and is defining the future of mobile media and computing devices with iPad."

 

[via]

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

Απολαύστε ένα δροσιστικό ήχο που είναι ευκρινής, καθαρός, και ισχυρός ώστε να δώσει στη μουσική σας την έξτρα ώθηση που σας αρέσει. Ξεκινήστε ένα πάρτι στην παραλία, στον δρόμο, ή οπουδήποτε θέλετε. με την εμβέλεια των 10 μέτρων, την ισχυρή του απόδοση, και την ανθεκτικότητα του στο νερό, μπορείτε να τοποθετήσετε το Pop στην τέλεια θέση για να το απολαύσουν όλοι.

 

Αν είστε απλά παρέα και θέλετε να τζαμάρετε με τους φίλους, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου του Pop σας παρέχει γλυκιά μουσική για έως και δύο ώρες. Διατίθεται σε μια ποικιλία από χρώματα, απλά επιλέξτε το αγαπημένο σας και απολαύστε τον ήχο όπου κι αν βρίσκεστε. Μόνο στο Κατάστημά μας

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=q9QkAMeT4ZU]iFrogz Coda Pop Mini Bluetooth® Speaker - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

http://www.appleteam.gr/wp-content/uploads/2014/05/thing.jpg

 

Ευχάριστα νέα έρχονται από το 9to5Mac, καθώς αναφέρει πως η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορες αλύσιδες καταστημάτων λιανικής πώλησης υψηλού προφίλ, για την υιοθέτηση μιας mobile υπηρεσίας πληρωμών. Το 9to5Mac επικαλούμενο πηγή-γνώστη των συζητήσεων, γράφει πως η Apple συζητάει με καταστήματα ειδών πολυτελής ένδυσης για premium προϊόντα, ώστε να υπολογιστεί το ενδιαφέρον προς μία τέτοια υπηρεσία.

 

Μια Apple mobile υπηρεσία πλγηρωμών, θα μπορούσε άμεσα να ενσωματωθεί σε iOS συσκευές, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν το iPhone τους ή άλλες iOS συσκευές για να κάνουν τις αγορές τους είτε σε φυσικό, είτε σε ηλεκτρονικό κατάστημα. Επί του παρόντος οι χρήστες iTunes μπορούν να χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους για αγορές από το iTunes και σε καταστήματα λιανικής της Apple, χαρακτηριστικό που ελπίζει να επεκταθεί και σε τρίτους εμπόρους λιανικής πώλησης.

 

Οι συζητήσεις με τις αλυσίδες λιανικής πώλησης έχουν επικεντρωθεί στις δυσκολίες πίσω από την ανάπτυξη μιας ενοποιημένης υπηρεσίας πληρωμών που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από διάφορους καταστηματάρχες, με την Apple να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις λιανικής να υιοθετήσουν ένα αντίστοιχο iBeacons project με τη χρήση bluetooth τεχνολογίας. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί ως μέρος μιας υπηρεσίας πληρωμών στο μέλλον.

 

"Every retail outlet has unique payment and transaction practices, so building a single mobile payments solution will require extensive research from Apple, and the company appears to be in that research and development phase.

 

Apple has also been asking retailers to survey customers regarding potential interest in paying for items with their smartphones and other mobile devices. Apple also has been seeking general insight from retail store chains to see if the companies would be interested in utilizing an Apple payments service."

 

Η φημολογία για το ενδιαφέρον της Apple για μία υπηρεσία mobile πληρωμών υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά έντονα άρχισε να συζητιέται στις αρχές του 2014, μετά την αναφορά της The Wall Street Journal, πως η Apple προσπαθεί να αναπτύξει μία mobile υπηρεσία πληρωμών για τα καταστήματά της, όπου περισσότεροι από 800 εκατομμύρια λογαριασμοί διατηρούνται και πολλοί από αυτούς έχουν συνδεδεμένες πιστωτικές κάρτες.

 

Από τον Απρίλιο λέγεται πως η εταιρεία βρίσκεται σε συνομιλίες με ανώτερα στελέχη της βιομηχανίας πληρωμών για πιθανές συνεργασίες, όπως αυτή που ακούγεται με την εταιρεία Paypal. Σύμφωνα με τον CEO της Apple Tim Cook, μία λύση πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου είναι μία από τις σκέψεις πίσω από το χαρακτηριστικό Touch ID που συνοδεύει το iPhone 5S κι από ό,τι φαίνεται και κάθε νέα συσκευή που θα κατασκευαστεί το 2014 και μετά. Επίσης αναφορά της Apple για πλατφόρμα mobile πληρωμών θα ήταν μία μεγάλη ευκαιρία. Η Apple μας έχει υποσχεθεί νέο υλικό λογισμικού για το 2014 και είναι πολύ πιθανό αυτό το νέο υλικό λογισμικού να είναι μία mobile υπηρεσία πληρωμών οι οποία θα μπορούσε να εμφανιστεί μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

 

[via]

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

http://www.appleteam.gr/wp-content/uploads/2014/05/Android-Wear-Developers-Promo-Video-Screenshot-Screencap-015.jpg

 

H Apple για μία ακόμη φορά εξετάζει το ενδεχόμενο της δυνατότητας ασύρματης φόρτησης για το φημολογούμενο "iWatch", σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα ώς πηγή τον προμηθευτή της Apple Luxshare. (μέσω GforGames). H εταιρεία Shenzen φέρεται να έχει στείλει κάποια πηνία για πιστοποίηση από την Apple κι εκκρεμεί η έγκριση, προκειμένου να προχωρήσουν στην παραγωγή. Θυμίζουμε πως τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αναφερθεί πως αναμένεται η Apple να συμπεριλάβει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης της συσκευής, επιτρέποντας της να φορτίζει από απόσταση ενός μέτρου.

 

Ένα από τα προβλήματα του iWatch (τουλάχιστον των πρωτοτύπων), ήταν η διάρκεια ζωής της μπαταρίας όπως είχε αναφερθεί στο παρελθόν καθώς διαρκούσε μόνο μία - δύο ημέρες. Στόχος είναι να επιμηκυνθεί αυτός ο χρόνος σε 4-5 ημέρες. Η ασύρματη φόρτιση θα είναι το μέσο ώστε να μειωθεί η ψυχολογική επιβάρυνση του χρήστη στο θέμα φόρτισης, καθώς θα φορτίζει εν αγνοία του. Η μέθοδος αυτής της ενσωμάτωσης στο σώμα της συσκευής προς το παρόν παραμένει ασαφής.

 

Σε φημών συνέχεια, το iWatch θα εσωματώνει βιομετρηκούς αισθητήρες όπου θα επιτρέπουν στο χρήστη να παρακολουθούν μετρήσεις που αφορούν την υγεία όπως δείκτες καρδιακού ρυθμού, ποιότητα ύπνου και άλλα. Οι αισθητήρες θα συγκεντρώνουν δεδομένα τα οποία θα αποθηκεύονται σε μία εφαρμογή εν ονόματι "Healthbook" η οποία αναμένεται με την έλευση του iOS 8 να συμπεριληφθεί στις προεγκατεστημένες εφαμρογές.

 

Πέραν των δεδομένων υγείας, το iWatch θα σας μεταφέρει ειδοποιήσεις από το iPhone και το iPad προσφέροντάς σας παράλληλα γρήγορη πρόσβαση σε συχνά χρησιμοποιούμενες εφαμρογές και υπηρεσίες. Αναμένονται 2 διαφορετικά μεγέθη για να φιλοξενηθούν σε διαφορετικά μεγέθη καρπών. Επίσης να αναφέρουμε πως χθεσινή είδηση κάνει αναφορά και για το σχεδιαστικό προφίλ της συσκευής με στρογγυλό σχήμα παρόμοιο με το Motorola 360 smartwatch με την εκκίνηση παραγωγής του να εκτιμάται προς τα τέλη Ιουλίου!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μία πρόσφατη ανακάλυψη στον κώδικα του iOS 8 beta 1, μας φανερώνει πως η Apple σχεδιάζει να προσθέσει το χαρακτηριστικό της διαίρεσης της οθόνης στο ανανεωμένο της λειτουργικό σύστημα, πιθανώς πειτρέποντάς τη σε διάφορα μεγέθη. Σε μήνυμα το οποίο αναρτήθηκε στο twitter, o προγραμματιστής Steven Troughton-Smith, αποκάλυψε κώδικα στη πρώτη δοκιμαστική έκδοση του λειτουργικού iOS 8, όπου είναι η βάση, ώστε να λειτουργούν παράλληλα δύο εφαρμογές side-by-side δηλαδή την προβολή split-screen όπως χαρακτηριστικά τιτλοποίειται, με την έλευση της αυτό το Φθινόπωρο.

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=45972&stc=1&d=1402386644

 

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο ειδικότερα στις μικρότερες συσκευές, κατά πόσο θα υιοθετήσουν το χαρακτηριστικό αυτό, αν και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Troughton-Smith, η Apple παρέχει όλες τις επιλογές για τη εκτέλεση και χρήση δεύτερης εφαρμογής παράλληλα, σε μεγέθη 1/4 1/2 ή 3/4 του αρχικού μεγέθους μιας εφαρμογής. Ενώ καταλαβαίνουμε πως είναι χρήσιμο σε μία μεγάλη οθόνη να παρουσιάζονται 2 εφαρμογές ταυτόχρονα, δεν μπορούμε να τη φανταστούμε υλοποιημένη σε μικρότερου μεγέθος συσκευές όπως iPhone ή iPad mini.

 

Μία παλαιότερη αναφορά που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τον προηγούμενο μήνα, έκανε λόγο για χαρακτηριστικό που θα αφορά αποκλειστικά το iPad Air στο iOS 8, ώστε να επιτρέπεται να προβάλλονται ταυτόχρονα δύο εφαρμογές side-by-side. Τότε φαινόταν άγνωστο εάν το χαρακτηριστικό θα αφορούσε και μικρότερες συσκευές.

 

Με τη λειτουργία spit-screen η Apple αντιπαρατίθεται στον ανταγωνισμό - ειδικά στα Surface tablets της Microsoft τα οποία διαθέτουν αυτή τη δυνατότητα να εμφανίζουν πολλαπλές εφαρμογές - και να τον ξεπεράσει. Ως τελευταία ενημέρωση ο Troughton-Smith μας αποκαλύπτει πως τα ακριβή μεγέθη του παραθύρου είναι 341pt, 512pt και 682pt ενώ η Fullscreen είναι 1024pt. Θεωρείτε πως ένα τέτοιο χαρακτηριστικό θα προσέθεται υποστήριξη στο δικό σας επάγγέλμα; Ποια είναι η άποψή σας;

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_H6g-UpsSi8]iOS 8 Concept - Split Screen Multitasking - YouTube[/ame]

 

[via]

Link to comment
Share on other sites

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=45977&stc=1&d=1402387074

 

Όταν οι εργαζόμενοι αφαίρεσαν τα προστατευτικά panels, εμφανίστηκε μεγαλοπρεπές το νέο κατάστημα λιανικής της Apple στο Omotesando της μακρινής Ιαπωνίας. Η αποκάλυψη έφερε στο φως τρεις γυάλινους τοίχους, ένα κρεμαστό φωτεινό λογότυπο της εταιρείας και μία κεντρική σκάλα η οποία οδηγεί σε άλλο υπόγειο επίπεδο. Οι πρώτες φωτογραφίες αμέσως μετά την αφαίρεση των προστατευτικών αναρτήθηκαν στην Ιαπωνικής προελεύσεως ιστοσελίδα Ringo-Sanco, η οποία ήταν παρούσα στα ανεπίσημα αποκαλυπτήρια, νωρίς σήμερα το πρωί.

 

Η δομή του μοιάζει με κύβο, ο οποίος συμμερίζεται απόλυτα τη νέα σχεδιαστική τάση της εταιρείας - προτοεμφανίστηκε στο "Stanford 2" Apple Store στην Καλιφόρνια - με τρεις γυάλινες επιφάνειες για περιμετρικούς τοίχους και μία μεταλλική οροφή. Συγκριτικά με το κατάστημα λιανικής στο Stanford, το κατάστημα διαφέρει στους πολύ ψηλότερους τοίχους καθώς και στην κεντρική σκάλα. Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, το ανώτατο επίπεδο είναι αφιερωμένο στα προϊόντα οθονών συμπεριλαμβανομένων των σύνηθων iPhone, iPad και Mac τα οποία υπάρχουν στα καταστήματα λιανικής της Apple σε όλον τον κόσμο.

 

Το Genius bar, τα αξεσουάρ και τα dock stations βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο του καταστήματος. Σε προηγούμενη αναφορά που είχε γίνει για το συγκεκριμένο κατάστημα, διαθέτει επίσης μία φιλική προς το περιβάλλον "πράσινη κουρτίνα" ώστε να κρατάει το εσωτερικό του καταστήματος σε φυσιολογικές θερμοκρασίες. Το φύλλωμα καλύπτει το πίσω μέρος του τσιμεντένιου τοιχόματος ο οποίος εκτίθεται άμεσα στο ηλιακό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα της Apple, το κατάστημα στο Omotesando έχει οριστεί να ανοίξει τις πόρτες του στο ευρύ κοινό στις 13 Ιουνίου κι θα είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδοομάδα 10:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ. τοπική ώρα.

Link to comment
Share on other sites

Να δω τι θα λενε οι apple fans που αυτη τη φορα αντιγραφει ξεκαθαρα τη samsung(ειναι η μονη που το εχει στα note εδω και 2 χρονια).Και οκ σε κανα ipad ειναι οκ αλλα στο iphone ακομα και μια εφαρμογη να εχεις τυφλωνεσε.Θελει και 2?
Link to comment
Share on other sites

Στο Optimus G μια χαρα floating windows ειχε....

 

Η μαγκια θα ειναι να υποστηριζει καθε εφαρμογη... τοτε ναι ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

 

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Link to comment
Share on other sites

Να δω τι θα λενε οι apple fans που αυτη τη φορα αντιγραφει ξεκαθαρα τη samsung(ειναι η μονη που το εχει στα note εδω και 2 χρονια).Και οκ σε κανα ipad ειναι οκ αλλα στο iphone ακομα και μια εφαρμογη να εχεις τυφλωνεσε.Θελει και 2?

 

Και εγώ αυτό περιμένω να δώ. Τι θα λένε οι αχρείοι!!! :p

Ειδικά όταν αποδειχτεί ότι δουλεύει μια χαρά και με 1 γίγα ραμ. :rolleyes:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ αυτό περιμένω να δώ. Τι θα λένε οι αχρείοι!!! :p

Ειδικά όταν αποδειχτεί ότι δουλεύει μια χαρά και με 1 γίγα ραμ. :rolleyes:

 

ποιες συσκευες λες να το παρουν;

Πιστευω μονο Air...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Link to comment
Share on other sites

ποιες συσκευες λες να το παρουν;

Πιστευω μονο Air...

Κάτσε να το πάρουν κάποιες...

Πιστεύω όλα τα ipads

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

αποκλειω το mini :shifty:

 

Τα windows tablets στις 8 ιντσες μια χαρα εχουν το χαρακτηριστικο αυτο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ αυτό περιμένω να δώ. Τι θα λένε οι αχρείοι!!! :p

Ειδικά όταν αποδειχτεί ότι δουλεύει μια χαρά και με 1 γίγα ραμ. :rolleyes:

 

Ακομα και με 1gb να δουλευει whats your point?Πηρα το note 3 401 ευρο με 3gb ram και δεν εχει σκαλωσει ποτε πουθενα.Το iphone 5s με 1gb ram και οθονουλα του 2010 πουλιετε στα 550.Και να δουλευει με 1gb σωστα(που δυσκολο το κοβω) στην οθονουλα που εχει θα βαλεις 2 εφαρμογες μαζι?Δεν θα βλεπεις τιποτα λογικο ειναι.

Link to comment
Share on other sites

Ακομα και με 1gb να δουλευει whats your point?Πηρα το note 3 401 ευρο με 3gb ram και δεν εχει σκαλωσει ποτε πουθενα.Το iphone 5s με 1gb ram και οθονουλα του 2010 πουλιετε στα 550.Και να δουλευει με 1gb σωστα(που δυσκολο το κοβω) στην οθονουλα που εχει θα βαλεις 2 εφαρμογες μαζι?Δεν θα βλεπεις τιποτα λογικο ειναι.

E, δεν θα το δώσουν στο iphone 5s...

Δεν έχω Point, απλά κάνω χιούμορ. Χαλάρωσε. :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Ακομα και με 1gb να δουλευει whats your point?Πηρα το note 3 401 ευρο με 3gb ram και δεν εχει σκαλωσει ποτε πουθενα.Το iphone 5s με 1gb ram και οθονουλα του 2010 πουλιετε στα 550.Και να δουλευει με 1gb σωστα(που δυσκολο το κοβω) στην οθονουλα που εχει θα βαλεις 2 εφαρμογες μαζι?Δεν θα βλεπεις τιποτα λογικο ειναι.

 

Και αντίστοιχα θα βγει μετά ο άλλος και θα σου πει ότι βρίσκει κινέζικο με 50in οθόνη και 5gb ram με 100euro....what is your point;;;;

 

Και εκτός των iphone υπάρχουν και οι ταμπλέτες. Επίσης αν βγει στις 4,7in το καινούργιο τότε μια χαρά θα το υποστηρίζει και εκείνο με την σειρά του.

 

Και τα 2 παράθυρα το είχαν και τα lg. Δεν ξέρω το maemo πιο πριν τι έκανε, αλλά δεν έχει νόημα να μπουμε στο ποιος την έχει μεγαλύτερη....

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...