trackera Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Αυτο που μου την σπαει στα android ειναι οτι εχουν παντελη ασυμβατοτητα με mac. Για να συγχρονίσεις με το itunes http://www.salling.com/MediaSync/Mac/ Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 ...........Αυτο που μου την σπαει στα android ειναι οτι εχουν παντελη ασυμβατοτητα με mac. Ουτε σαν εξωτερικο σκληρο δεν το βλεπει. Τωρα θα ψαξω μηπως βρω κανα προγραμματακι............. Κωστη, εμενα το Legend την καρτα τη βλεπει κανονικα, και το iMac και το miniMac. Δεν εχω κανενα προβλημα μεταφορας αρχειων :cool:. Τωρα εαν θελεις να βλεπεις την εσωτερικη μνημη της συσκευης .................:wacko: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Καλησπέρα παίδες! :) @Ζαχαράκης Όσο για το jb που έγραψα παραπάνω, στο public που πήγα, jailbroken το iPad εκεί! :lol::lol: Πολύ γέλιο! Θα πάω και εγώ σε όλα τα μαγαζιά με iPhone/iPad/iPod Touch που έχουν σύνδεση στο internet να τα κάνω jailbreak, να τους κατεβάσω κανά παιχνιδάκι! :lol::lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Για να συγχρονίσεις με το itunes http://www.salling.com/MediaSync/Mac/ Μονο media συγχρονιζει με το itunes στο Mac, songs, photos, podcasts :O Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 (edited) Γιάννη ddr η σοφή παροιμία λέει όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος :-) Κάθε λειτουργικό θέλει το χρόνο του για να το μάθει κάποιος και να εκμεταλευτεί τις δυνατότητες του. Εγώ ενθουσιάστηκαν με τα Android αλλά βλέπω και τα αρνητικά τους. οπωσδήποτε σε σχέση με τα Windows είναι πολύ μπροστά. το ios αντέχει ακόμα αλλά αν αποφασίσουν να το εκσυγχρονίσουν λίγο ακόμα, θα παραμείνει για πολλά χρόνια μπροστά. το αδύνατο σημείο στα ανδροειδη. είναι ότι όταν μειωθεί παρά πολύ η μνήμη υπάρχει αισθητή διαφορά στην τταχύτητα. κάτι που συμβαίνει πολύ λιγότερο στο ios. Βέβαια υπάρχουν λύσεις και με το froyo βελτιώνεται κατά πολύ. Δεν εχω σταματήσει να πειραματιζομαι. κατέληξα ότι μ ένα task manager που μπορείς να ρυθμίσεις ποιες εφαρμογές δεν θες να κλείνουν πότε, το τηλέφωνο συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα. Το μέγεθος της οθόνης είναι εντελώς υποκειμενικο. Πλέον οι εξωτερικές διαστάσεις συσκευών με μεγάλες οθόνες είναι ίσες η και μικρότερες από άλλες με 3, 5 άρες. το galaxy είναι μόλις μισό πόντο μεγαλύτερο στο ύψος από το iPhone. Είναι πρόβλημα αυτό? Ξέρεις πόσο έντονη είναι η διαφορά της μισής ιντζας στα περισσότερα πράγματα που κάνει μια συσκευή? Καλησπερα σε ολους. Κωστα, εισαι κοντα στην πραγματικοτητα με αυτα που καταγραφεις. Εκανες πολυ καλα που πηρες το καλυτερο hardware της αγορας (σημερα) για να ανακαλυψεις τα θετικα του android (η βασικοτερη μου ενσταση σε αυτη τη συσκευη ειναι η κακη- για τα δικα μου γουστα- ποιοτητα κατασκευης και η μετρια, ελεω πραγματικης αναλυσης και oversaturated χρωματων, οθονης). Εγω αφου δοκιμασα τις βασικοτερες πλατφορμες της αγορας, καποιες φορες περισσοτερο κι αλλοτε λιγοτερο προσεκτικα (με τελευταιο το πανεμορφο palm pre plus) θα πως πως το κινητο που θα κρατησω για να κανω τη δουλεια μου ειναι το motorola droid X (οποτε αξιωθει η αμερικανικη εταιρια να κυκλοφορησει την ευρωπαικη του εκδοση), με ελαφρες τροποποιησεις στο hardware του (1GB RAM κλπ). Καλο το iphone 4, με καταπληκτικη οθονη (η αναλυση απλα σκοτωνει και θα ευχαριστει το ματι καθε φορα που ο κατοχος του το ενεργοποιει) και ποιοτητα κατασκευης προς παραδειγματισμο για τα σαπια πλαστικα του ανταγωνισμου, ΑΛΛΑ: - Θα γινει αλοιφη (ναι, με ενοχλει να βλεπω παιδια 15 χρονων να απαιτουν 800 ευρω απο τον πατερα τους για το... νεο iphone) - To λειτουργικο του, αν και αρκετα παραμετροποιησιμο εχει φτιαχτει απλα για να επιτρεπει στο χρηστη να εχει μια απροβληματιστη κι αξιοπιστη συσκευη. Τα ποικιλα γνωστα κλειδωματα, απουσια πραγματικης today screen, αστειο multitasking κ.α. που εχουμε αναφερει και στο παρελθον, πλαισιωμενα με βασικες ελλειψεις που εχουν αναφερθει πολλακις, αποτελουν τη βασικη τροχοπεδη για την αναδειξη του στην κορυφη. Οποιος εχει μαθει να δουλευει με το ios δεν εχει (και δεν πρεπει να εχει, ειναι πολυ καλο προϊον το iphone 4) λογο να φυγει απο την πλατφορμα. Οι υπολοιποι μπορουν να κοιταξουν προς droid x μερια οπως προειπα (η και προς htc, οπως το desire hd που ποσταρε ο pik - αν και αυτο θα αργησει περισσοτερο - επιτελους αλουμινιο, εστω και με μετριοτατο σχεδιασμο), που ειναι απαλλαγμενο απο την ατυχη υλοποιηση των amoled οθονων (αυτο χρηζει εξαντλητικης αναλυσης, αλλα δεν ειναι του παροντος) και δουλευουν εξαιρετικα και σαν τηλεφωνικες συσκευες (για να μη λησμονουμε και τον πρωταρχικο ρολο, που οφειλουν να... διαδραματισουν). Υ.Γ. Το WebOS απλα κανει πλακα στα ios και android. Ειναι πολυ ανωτερο σχεδιαστικα (και με εξισου καλοσχεδιασμενες εφαρμογες) και με ενα τρομακτικα καλα υλοποιημενο multitasking σε κανει να απορεις πως εταιριες σαν τη Νοκια, αφησαν μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να εξελιξουν το καλυτερο -κατ'εμε- λειτουργικο που ειδα ποτε μου σε smartphone... Edited August 7, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 (edited) Κωστη, εμενα το Legend την καρτα τη βλεπει κανονικα, και το iMac και το miniMac. Δεν εχω κανενα προβλημα μεταφορας αρχειων :cool:. Τωρα εαν θελεις να βλεπεις την εσωτερικη μνημη της συσκευης .................:wacko: Τα βρηκα ολα Κωστη. Μπορω να βλεπω εσωτερικη και εξωτερικη καρτα ενσυρματα και ασυρματα με αλλη εφαρμογη να συχρονιζω iphotos & music libraries. Δεν ειχα ασχοληθει. Με λιγο googlarisma βρεθηκαν ολα. @@ευχαριστω και τον trackera @@Βαγγελη τα εχουμε πει. Οντως ειναι ενα ελαφρυ κινητο αλλα καθολου ασχημο. Για την οθονη δεν εχεις δικιο. Δεν μπορω με τιποτα να δω οτιδηποτε στην οθονη του Λεο πλεον ακομα και αν του τρεξω το froyo. Περασα πριν καποια βιβλια στο galaxy και ανοιξα την ιδια σελιδα στο ενα και στο αλλο. Κανονικα θα επρεπε να δυσκολευομαι στον Γαλαξια συμφωνα με τα θεωριτικα που γραφονται και λεγονται. Ομως στην πραξη συμβαινει το αντιθετο και παρολο που στο HD2 ειχα μεγαλυτερη γραμματοσειρα δεν ηταν ευκρινεστερο λογο μεγαλυτερης πραγματικης αναλυσης. Καταντησαμε να κανουμε μειονεκτημα τις amoled οθονες ενω μεχρι πριν λιγο ολοι ολες οι εταιρειες εψαχναν γι αυτες. Εγω κοιταω αυτο που βλεπω μπροστα μου και οχι τις ******ες που γραφει καθε bloger αναλογα με το ποια εταιρεια υποστηριζει. Η οθονη του iphone ειναι αλλη φαση. Ακριβοτερη και με τεχνολογια που εχει δωσει εμφαση σε συγκεκριμενα πραγματα. Αυτη μαλιστα ειναι ακλυτερη απο οποιαδηποτε amoled. @@@ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΣΤΟ DOWNLOAD VIDEOS APO TO iPad & iPhone Πριν κανα δυο μερες ελεγα για την καθυστεριση του iPad στο να κατεβασει βιντεο απο το YouTube σε σχεση με αλλες συσκευες, με αφορμη το vs iphone - Galaxy οπου το iphone αργουσε χαρακτηριστικα. Ειχα πει οτι προτιμω να βλεπω youtube παλιοτερα στο HD2 και τωρα στο Galaxy γιατι το ipad μου σπαει τα νευρα στο θεμα αυτο. Εκανα λοιπον ενα τεστακι και αποδειχθηκε οτι αυτο που ειδαμε στο VS, γινεται και στο ipad. Οπως θα δειτε ξεκιναω πρωτα στο ipad. To Galaxy αρχιζει να παιζει χωρις διακοπες μεχρι το τελος του βιντεο. Το ipad ξεκινα, σταματα και εμφανιζει το σημα του pause που σημαινει οτι κατεβαζει. Μολις εμφανισει το σημα του play, παταω παιζει μερικα πλανα και ξανακολα για να κατεβασει. Ξαναπατω play και παλι τα ιδια και τα ιδια. Για να παρακολουθησεις το βιντεο θα πρεπει να το αφησεις να κανει κατεβασει παραπανω απο την μεση της διαρκειας του βιντεο ωστε να προλαβαινει το πολυ αργο buffering. Δειτε το: http://www.youtube.com/watch?v=cktG4W02inY Edited August 8, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 (edited) Καλό, χρυσό και ανερχόμενο το Android αλλά αυτό το ανέκδοτο με το ανοιχτό λειτουργικό εχει παλιώσει... +1 απο μένα. Απλώς να επισημάνω οτι τα αρνητικά σχόλια για το "κλειστό" καθεστώς του iOS,έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων και με τους περιορισμούς που θέτει στους devs κατα την ανάπτυξη εφαρμογών.Π.χ το οτι δεν αφήνει εφαρμογές να δημιουργούν το δικό τους "custom desktop" και γενικά δεν επιθυμεί δυναμικές επεμβάσεις στο GUI(π.χ widgets).Βέβαια ακόμα κι έτσι ελέγχεται απο την FTC για κάποιους απο τους περιοριστικούς όρους χρήσης που συνοδεύουν το SDΚ της. Αν και όσο θα υπάρχει το JB,που σύντομα θα αποτελεί integrated part της εμπειρίας Iphone/iOS,και με τη βούλα,δεν ανησυχώ.Αυτή τη στιγμή μπορώ να βρώ σε repos της Cydia ο,τι εφαρμογή μπορώ (και δεν μπορώ) να φανταστώ.Ειλικρινά μέρα με τη μέρα ανακαλύπτω εφαρμογές που μου προσφέρουν απίστευτη λειτουργικότητα και μεταμορφώνουν το 3GS στα μάτια μου.Πργματικά,τύφλα να'χουν οι XDA :D - Θα γινει αλοιφη (ναι, με ενοχλει να βλεπω παιδια 15 χρονων να απαιτουν 800 ευρω απο τον πατερα τους για το... νεο iphone) Σωστός!:lol: Τελευταία τρομάζω καθώς παρατηρώ το πόσοι (και ποιοι:X) έχουν iphone,:p Αλλα όπως και στην περίπτωση π.χ της BMW,δε φταίει η εταιρεία,αλλά ούτε μειώνεται η αξία του προιόντος. Τέλος με ή χωρίς Antennagate,τα άλματα στην ποιότητα κατασκευής,στην οθόνη και στην camera/camcorder στην περίπτωση του IP4,εμένα μ'επεισαν για τις προθέσεις της Apple να βελτιώνει ουσιαστικά τα προιόντα της σηκώνοντας τον πήχυ στα ύψη κι αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.Αν μπορέσει να το επαναλάβει και στην περίπτωση του πέμπτου iPhone,δεν μπορώ να φανταστώ τι συσκευή θα προκύψει ;) Edited August 8, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 @@Βαγγελη τα εχουμε πει. Οντως ειναι ενα ελαφρυ κινητο αλλα καθολου ασχημο. Για την οθονη δεν εχεις δικιο. Δεν μπορω με τιποτα να δω οτιδηποτε στην οθονη του Λεο πλεον ακομα και αν του τρεξω το froyo. Περασα πριν καποια βιβλια στο galaxy και ανοιξα την ιδια σελιδα στο ενα και στο αλλο. Κανονικα θα επρεπε να δυσκολευομαι στον Γαλαξια συμφωνα με τα θεωριτικα που γραφονται και λεγονται. Ομως στην πραξη συμβαινει το αντιθετο και παρολο που στο HD2 ειχα μεγαλυτερη γραμματοσειρα δεν ηταν ευκρινεστερο λογο μεγαλυτερης πραγματικης αναλυσης. Καταντησαμε να κανουμε μειονεκτημα τις amoled οθονες ενω μεχρι πριν λιγο ολοι ολες οι εταιρειες εψαχναν γι αυτες. Εγω κοιταω αυτο που βλεπω μπροστα μου και οχι τις ******ες που γραφει καθε bloger αναλογα με το ποια εταιρεια υποστηριζει. Η οθονη του iphone ειναι αλλη φαση. Ακριβοτερη και με τεχνολογια που εχει δωσει εμφαση σε συγκεκριμενα πραγματα. Αυτη μαλιστα ειναι ακλυτερη απο οποιαδηποτε amoled. Εμ, αυτο ειναι το θεμα Κωστα. Η οθονη του iphone δεν ειναι ακριβοτερη απο αυτη του galaxy s (μαλιστα, περα απο την αδυναμια προμηθειας και ανταποκρισης στη ζητηση απο την πλευρα της sammy, ενας λογος για την επιλογη της ρετινα απο την apple ηταν κι αυτος), αλλα ειναι σαφως ανωτερη. Ανωτερη ομως ειναι κι η οθονη του Motorola XT 720, για παραδειγμα, που ειναι υποτιθεται... παλιοτερης τεχνολογιας κι αρκει για να καταλαβεις πως η σωστη απεικονιση των χρωματων και το πραγματικο 800Χ480 απογειωνει το viewing experience... Αλλα και παλι... γουστα ειναι αυτα. Καλημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 απλα καλημερα παιδια :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 παιδια για μενα η αποφαση εχει ηδη ληφθει εδω και πολυ καιρο Α) Ο καθενας αγοραζει ο,τι τον ευχαριστει Β) Πολυ καλο το galaxy S .. καλο το desire , υποσχομενο το android G) Δεν υπαρχει αλλο κινητο σαν το iphone , ποσο δε μαλλον με το 4 !!!! Θέλω ενα κινητο παιρνω το iphone 4 ... Θέλω 2ο αγοραζω ενα κινητο με android Δυστυχως τα windows mobile εχουν πεθανει και φρόντισε η ιδια η microsoft γι'αυτο Θα δειτε , μολις κυκλοφορήσει ευρεως το iphone 4 σε κανονικες τιμες και οχι σε τιμες λαπτοπ που το δινουν τωρα οι κερδοσκοποι , οταν θα ποσταρουμε τις φωτογραφιες και τα videa μας , τις σκηνοθετικες μας χαζομαρες με το imovie και οταν θα μιλαμε με facetime εντελως δωρεαν που πολλοι το κοροιδευουν τωρα ... τοτε θα δουμε τι θα κανουν οι αλλες εταιρίες .... λετε να βγω τοσο λαθος ? αντε θα δουμε , ενας μηνας εμεινε περιπου , εκει κατα τελη σεπτεμβριου θα τα ξαναλεμε εδω ... , τωρα αν η apple κανει την μαγκια να ενωσει με facetime τα iphone - ipad , ipod & imac, εκει απλα θα διαλυσει το συμπαν ... Εν κατακλειδι , ωραια ολα τα αλλα κινητα (επαναλαμβανω το galaxy s το ποιο καλο αν και πολυ μαιμουδιτσα ρε παιδι μου , σχεδον ιδιο το κανανε ....) αλλα απλα τιποτα δεν πλησιαζει ουτε στο 40% απο αυτο που λεγεται iphone 4 Τα μοναδικα χρηματα που δεν εκλαψα μεχρι σημερα ειναι ο,τι χρηματα εχω δωσει στον θειο steve και της apple του .... τωρα αν ειμαι fun boy babay klp απλα δεν με νοιαζει , εγω την δουλεια μου κανω και το χαιρομαι ..... απλα 1up... και εγω μαζι σου...:D Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 μια καλημέρα κ από μένα σ όλους !!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Καλημέρα στην καλύτερη παρέα του Διαδικτύου :) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 την καλημερα μου σε ολους!!!μιλαμε δεν κυκλοφορει ψυχη εξω:confused:μονο εγω εχω μεινει στην αθηνα;αλλα αυριο το πρωι le poyle και εγω:w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 απλα 1up... και εγω μαζι σου...:D Καλημερα παιδια. Ετσι ειναι γιατρε μου. Το να προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι η δικη μας συσκευη η αυτο που εμεις υποστηριζουμε ειναι καλυτερο, δεν ειναι υποκειμενικο και δεν οδηγει πουθενα. Ολο αυτο το διαστημα διαπιστωσα εμπρακτως οτι οταν κρινεις η αναπαραγεις με βαση τις δημοσιευσεις σε blogs, χωρις ο ιδιος να εχεις δοκιμασει, λες αθελα σου βλακειες. Οποτε αποφασισα να δοκιμαζω ο ιδιος, χανοντας καποια χρηματα βεβαια, αλλα αφου αυτο ειναι το μοναδικο μου χομπι εδω που ζω, προτιμω να χασω 150 ευρω σε 2-3 μηνες χρησης απο το να τα δωσω καπου αλλου. Μιλαω για τα χρηματα που μου αντιστοιχουν για προσωπικη χρηση και οχι απο τον οικογενειακο προυπολογισμο. Δηλαδη αυτα που εγω θα επιλεξω αν προτιμω να παρω ενα ζευγαρι παπουτσια απο την Αθηνα με 120 ευρω η να τα παρω απο εδω με 30. Επιλεγω το δευτερο και κανω το χομπι μου. Οπως εχω πει το iphone 4 ειναι μεσα στα πλανα μου για πολλους λογους με κυριοτερο την ποιοτητα κατασκευης. Επειδη ομως ειναι ακριβο και δυσκολο να το βρω αφου δεν ειμαι στην ελλαδα που σημαινει οτι θα ταλαιπωρηθω και θα χρειαστει να μεσολαβησουν αλλοι για να το παρω, θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα με απογοητευσει πουθενα. Επαψα προ πολλου να ειμαι απολυτος και νομιζω αυτο ειναι το καλυτερο για να ειναι καποιος δικαιος. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 την καλημερα μου σε ολους!!!μιλαμε δεν κυκλοφορει ψυχη εξω:confused:μονο εγω εχω μεινει στην αθηνα;αλλα αυριο το πρωι le poyle και εγω:w00t: Άντε φυγε και συ να δούμε τι θα καταλάβεις :lol: δεν πειράζει ρε παιδιά, θα μείνω εγώ να φυλαω τα τείχη της πόλης ;) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 (edited) Λοιπον παιδια μολις μιλησα για καιροσκοπους που βαζουν αγγελιες για iphone 4 στα 850-900 ευρω (τιμες λαπτοπ) ενω οι ιδιοι το αγορασαν 640 ευρώ (μπορει και πιο κατω ) αμεσως ενας απο αυτους με pm εσπευσε να με βρισει .... λεγοντας με σιγα ρε φιλε , δεν θα ερθει ποτε στη ελλαδα , κλπ κλπ Επειδη η κατασταση εχει παει στο απροχωρητο απευθυνομαι στους moderators Ειναι πραγματικά κριμα ενα τεχνολογικο forum που ολοι στηριξαμε τοσα χρονια να γινεται ερμαιο αυτων των τυπων που προσπαθουν να αισχοκερδισουν , σε βαρος των μελων σας Νομιζω οτι επιτελους πρεπει να προστατεψετε τα μελη σας απο φαινομενα ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ , που αποτελουν και ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ .. αν ρωτησετε τους Νομικους σας (που πρεπει να εχετε) με το που δεχεστε να παρουσιαζονται τετοιες αγγελιες απο τις οποιες προκυπτει καθαρη αισχροκερδεια , διαπράττετε και εσεις το αδικημα της υποθαλψης εγκληματια και προωθησης αλλοτριων κερδοσκοπικων συμφεροντων .. ......(Το myphone.gr λειτουργεί ως μέσο ολοκλήρωσης των συναλλαγών μεταξύ των πωλητών και των αγοραστών μελών του. ητοι μεσο ολοκληρωσης της αισχοκερδιας !!!!!! ) Μαλλον πρέπει να το ψαξετε το ζητημα ... (με απειλησε μαλιστα με pm οτι εστειλε στους moderatow να με κανουν ban γιατι δεν σεβομαι τους κανονες ) και καλα εκανε γιατι εχει απιστευτο θρασος , το οποιο το πηρε απο το εσες δυστυχως , το αγαπημενος μας myphone.gr τοσα χρονια τωρα .... Επιτέλους το σιτε πρεπει να απομακρυνει αμεσα αυτα τα στοιχεια που μεσα απο το forum μας προσπαθουν να ΑΙΣΧΟΚΕΡΔΙΣΟΥΝ Αγορασμενο απο το applestore Αγγλιας iphone 4 στα 640 Ευρώ και το πουλανε 850-900 ευρω , Αυτο ειναι καραμπινατη αισχροκερδια. , περα του οτι δεν δινουν απολυτως καμια αποδειξη η τιμολογιο (ητοι το πουλανε σαν μεταχειρισμενο απο χρηστη σε χρηστη ) . Παρακαλω πολυ τους moderatos αλλα και ολους τους υπευθυνους αυτου το forum επιτελους να προστατεψουν τα μελη τους και να εξαφανισουν αμεσα αυτες τις αγγελιες ... Edited August 8, 2010 by domal Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 δεν ειναι και τοσο ευκολο αυτο,δεν ειναι μαγαζι(λεμε τωρα)αλλα ιδιωτης,οποτε δεν μπορεις να του πεις τι τιμη θα δωσει το προιον του,προσωπικα λεω να το παρω(μαλλον) το 4 αλλα σε τιμη που θα ερθει στην ελλαδα και φυσικα δεν θα εχει καμμια σχεση με τα 850+ που ζητανε οι μαγκες,και δεν βλεπω τον λογο καποιος να δωσει 200+ για κατι που θα το εχουμε σε 1 μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 δεν ξερω αν το android ειναι καλύτερο. αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι ios 4 εχει πολυ καλύτερες εφαρμογές απο το android. πχ το πρόγραμμα tapatalk ειδα στο youtube 2 παρουσιάσεις η έκδοση για το iphone 4 ηταν ανωτερη και πιο ευχρηστη το εχω δει σχεδον σε ολες της εφαρμογες. νομίζω αυτος ο λόγος αρκει προς το παρον για μενα να θεωρώ τη πλατφόρμα της apple ανώτερη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 εχει τα συν και τα πλην η καθε πλατφορμα(οπως ολα τα πραγματα)το θεμα ειναι απλα τι βολευει τον καθενα στην καθημερινοτητα του;)και γενικα τι ζηταει απο την συσκευη του ο καθενας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 (edited) Καλημερα παιδια. Ετσι ειναι γιατρε μου. Το να προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι η δικη μας συσκευη η αυτο που εμεις υποστηριζουμε ειναι καλυτερο, δεν ειναι υποκειμενικο και δεν οδηγει πουθενα. Ολο αυτο το διαστημα διαπιστωσα εμπρακτως οτι οταν κρινεις η αναπαραγεις με βαση τις δημοσιευσεις σε blogs, χωρις ο ιδιος να εχεις δοκιμασει, λες αθελα σου βλακειες. Οποτε αποφασισα να δοκιμαζω ο ιδιος, χανοντας καποια χρηματα βεβαια, αλλα αφου αυτο ειναι το μοναδικο μου χομπι εδω που ζω, προτιμω να χασω 150 ευρω σε 2-3 μηνες χρησης απο το να τα δωσω καπου αλλου. Μιλαω για τα χρηματα που μου αντιστοιχουν για προσωπικη χρηση και οχι απο τον οικογενειακο προυπολογισμο. Δηλαδη αυτα που εγω θα επιλεξω αν προτιμω να παρω ενα ζευγαρι παπουτσια απο την Αθηνα με 120 ευρω η να τα παρω απο εδω με 30. Επιλεγω το δευτερο και κανω το χομπι μου. Οπως εχω πει το iphone 4 ειναι μεσα στα πλανα μου για πολλους λογους με κυριοτερο την ποιοτητα κατασκευης. Επειδη ομως ειναι ακριβο και δυσκολο να το βρω αφου δεν ειμαι στην ελλαδα που σημαινει οτι θα ταλαιπωρηθω και θα χρειαστει να μεσολαβησουν αλλοι για να το παρω, θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα με απογοητευσει πουθενα. Επαψα προ πολλου να ειμαι απολυτος και νομιζω αυτο ειναι το καλυτερο για να ειναι καποιος δικαιος. κωστα ετσι ακριβως ειναι. και εγω προτιμω να κοψω απο καπου(παντα για το bugdet που αντιστοιχει σε μενα προσωπικα ΚΑΙ ΟΧΙ στην οικογενεια μου) και να κανω το κεφι μου αποκομοιζοντας εμπειριες χρησης και οχι απλα να βασιζομαι σε αποψεις αλλων που ετυχε να ακουσω. Ο καθεις ειναι ελευθερος αναλογα με το τι θελει και το ποσα σηκωνει η τσεπη του να επιλεξει τη συσκευη που θελει, οπως αλλωστε εχει χιλιοειπωθει εδω. Το κλιμα που εχουμε φτιαξει σ αυτο το θεμα με ιδρυτη τον πτεραρχο το γουσταρω τρελα και πολλες ειναι οι φορες που δρα αγχολυτικα σε μενα με το να γραψω κατι ή να ακουσω πειραγματα-ζαχαρακης- και να ενημερωθω για το αγαπημενο μου χομπυ. @domal: συμφωνω απολυτα οσο αφορα στην αισχροκερδεια. δυστυχως ομως δυσκολα μπορει να γινει κατι απο τη στιγμη που οπως λεει και ο lagoudakis δεν επροκειται για καποιο μαγαζι αλλα ιδιωτη. Βαλε μεσα και την ελευθερη αγορα και ελευθερη βουληση οποτε... Το μοναδικο μετρο εναντια σ αυτο το φαινομενο ειναι να σταματησουν οι αγοραστες να προβαινουν σε τετοιες κινησεις καλλιεργοντας εδαφος σε τετοια φαινομενα. Το πιο κουφο σε αγγελια που διαβασα ειναι οτι καποιος με phone 4 το πουλουσε -δε θυμαμαι ποσο -ή το ανταλλασε με macbook. Καλο? Edited August 8, 2010 by drmdtsap Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 γνωριζει κανεις καποια σελιδα που εχει SSD drive και MEMORY για Macbook Pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Καλησπερα παιδια :) Αλλαζει κανεις λεο με μηλο 4? :p Μας ζαλισατε με τα μηλα σας,αμαν πια :rolleyes: Αντε γιατι πολυ ησυχια εχει πεσει στο thread Send from my leo by froyo :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Καλησπερα παιδια :) Αλλαζει κανεις λεο με μηλο 4? :p Μας ζαλισατε με τα μηλα σας,αμαν πια :rolleyes: Αντε γιατι πολυ ησυχια εχει πεσει στο thread Send from my leo by froyo :p τοσο που πουλανε το μηλο εδω μεσα θα θελεις το λεο +550 ευρω:lol::lol::lol: τουλαχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 γνωριζει κανεις καποια σελιδα που εχει SSD drive και MEMORY για Macbook Pro; Για μνήμες δες στο site της crucial, σκληρό βρίσκεις παντού! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Για μνήμες δες στο site της crucial, σκληρό βρίσκεις παντού! καποιο καλο σκληρο για MBP i7 να προτεινεις; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts