NTROPIC Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Οδυσσέα χρειαζόμαστε την βοήθεια σου στο thread του Galaxy s το οποίο έχεις κάνει εισαγωγή:) Γίνεται ένας χαμός. Καθημερινά μπαίνουν νέα μέλη και όπως είναι φυσικό επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια. Το χειρότερο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει τα σημαντικά πόστ του θέματος. Αν μπορείς να βοηθήσεις με την ιδιότητα σου, ώστε να μετατρέψουμε την πρώτη σελίδα σε sticky όπου θα υπάρχουν παραπομπές σε ενδιαφέροντα πόστ σχετικά με σημαντικά θέματα όπως το rooting & flashing. Ξεκινοντας την ενασχολιση με το thread λόγω της αγοράς του galaxy s, διάβασα όλες τις σελίδες κρατοντας bookmarks των σημαντικότερων μηνυμάτων. Φοβερά κουραστικό και αδύνατον να μην ξεφύγουν πράγματα. Το πρότεινα κι εκεί και περιμένω απαντιση να δούμε τι θα κάνουμε. Ευχαριστώ Κώστα δεν έχω αρμοδιότητες στα topics της Sammy,αλλά θα δω τι μπορει να γίνει σε συνεννόηση με τον mirror. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Kαλησπερα και απο δω , με το καλο Λευτερη και ολα να πανε καλα.. Τι εγινε ολοι εισαστε ΄εξοδου΄ σημερα η στα κρεβατακια σας..? :) @tolisfar Συναγωνιστη LEOντοκαρδε, μεχρι και εγω εδω επιασα wifi απο τα υψη που ησουνα :D:p χα χα καλημερα παιδια.γιωργο δεν ειχα προμηθειες να κατσω καιρο να σας δινω ολους τζαμπα ιντερνετ!παντως σημα ειχε αλλο δικτυο και οχι αυτο που εχει καμπανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλημέρα στην παρέα!!! el-Κώστα... παρέλαβες;;; Περιμένουμε εντυπώσεις και αν ισχύει ακόμα το Samsung = memory leak + lag :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλημέρα στην παρέα!!! el-Κώστα... παρέλαβες;;; Περιμένουμε εντυπώσεις και αν ισχύει ακόμα το Samsung = memory leak + lag :) Σημερα το βραδυ παραλαμβανω. ισχυει αν και υπαρχει fix που το κανει να λειτουργει με το συστημα που εχουν τα Desire & Milestone. Θα λυθει σιγουρα με το froyo που εχει την δυνατοτητα αποθηκευσης των εφαρμογων στην καρτα. Δεν ξερω ποσο επιρεαζει γιατι το αντιλαμβανονται μονο οσοι δεν κλεινουν ποτε εφαρμογες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλησπεροκαλημερα :) και εγώ εδώ παιδιά, καθότι είμαστε σε ενδιαφέρουσα όπως σας εχω πει:) οπότε ελ κώστα μητσο Άλεξ κλπ, θα τα λέμε ;) κώστα , καλοριζικο το καινούργιο σου γκατζετακι, να το ευχαριστηθεις :) αντε με το καλο Λευτερη :D αυτα ειναι καλα νεα φιλε μου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας :) και σε σας τα καλύτερα εύχομαι :) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 με το καλο Λευτερη... :D ῀παιδες οσοι εχετε Λεο μια ερωτηση.. τα πληκτρα αυξησης μειωσης φωνης ελαχιστα ελαχιστοτατα παιζουν σωστα; εμενα παιζουν μιλαμε μισο χιλιοστο οταν πιανω το κινητο αλλα μαλλον εχει να κανει με το οτι εκει κουμπωνει το πισω καλυμα και πρεπει να εχει μια ανοχη. ? κατα τα αλλα ξεκιναει το διαβασμα και το πρηξιμο τωρα μεχρι να φερω το Λεο στα μετρα μου... πρωτη εντωπωση ειναι οτι εχεις ενα εργαλειο στα χερια,ΑΛΛΑ θελει στησιμο. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Σημερα το βραδυ παραλαμβανω. ισχυει αν και υπαρχει fix που το κανει να λειτουργει με το συστημα που εχουν τα Desire & Milestone. Θα λυθει σιγουρα με το froyo που εχει την δυνατοτητα αποθηκευσης των εφαρμογων στην καρτα. Δεν ξερω ποσο επιρεαζει γιατι το αντιλαμβανονται μονο οσοι δεν κλεινουν ποτε εφαρμογες. Με το καλό να το παραλάβεις Κώστα και καλό παιχνίδι:) Μια συμβουλή από μένα: Μην βάλεις task manager. Ούτε θα σου χρειαστεί, ούτε θα δεις διαφορά σε αυτονομία- απόδοση. Οι task managers είναι χρήσιμοι μόνο στα wm Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 με το καλο Λευτερη... :D ῀παιδες οσοι εχετε Λεο μια ερωτηση.. τα πληκτρα αυξησης μειωσης φωνης ελαχιστα ελαχιστοτατα παιζουν σωστα; εμενα παιζουν μιλαμε μισο χιλιοστο οταν πιανω το κινητο αλλα μαλλον εχει να κανει με το οτι εκει κουμπωνει το πισω καλυμα και πρεπει να εχει μια ανοχη. ? κατα τα αλλα ξεκιναει το διαβασμα και το πρηξιμο τωρα μεχρι να φερω το Λεο στα μετρα μου... πρωτη εντωπωση ειναι οτι εχεις ενα εργαλειο στα χερια,ΑΛΛΑ θελει στησιμο. ειναι χαλασμενο!!!:blink: να το δωσεις πισω αμεσως :p:lol::lol::lol: μην ανυσηχεις ρε Μητσαρα για τετοια πταισματα,δεν ειναι τπτ :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 (edited) ωρε ματια εμενα με ενδιαφερει να δω αν ειναι γενικο... το οτι δεν παιζει ρολο εννοειται! παω να χωσω πραμα τωρα :D Edited August 2, 2010 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 με το καλο Λευτερη... :D ῀παιδες οσοι εχετε Λεο μια ερωτηση.. τα πληκτρα αυξησης μειωσης φωνης ελαχιστα ελαχιστοτατα παιζουν σωστα; εμενα παιζουν μιλαμε μισο χιλιοστο οταν πιανω το κινητο αλλα μαλλον εχει να κανει με το οτι εκει κουμπωνει το πισω καλυμα και πρεπει να εχει μια ανοχη. ? κατα τα αλλα ξεκιναει το διαβασμα και το πρηξιμο τωρα μεχρι να φερω το Λεο στα μετρα μου... πρωτη εντωπωση ειναι οτι εχεις ενα εργαλειο στα χερια,ΑΛΛΑ θελει στησιμο.Δημητρη ένα ελάχιστο μετακινηται προς τα πίσω. Δεν μπορώ να καταλάβω στο δικό σου αν δεν το δω. Στο δικό μου όμως δεν δείχνει κάτι περίεργο. Με το καλό να το παραλάβεις Κώστα και καλό παιχνίδι:) Μια συμβουλή από μένα: Μην βάλεις task manager. Ούτε θα σου χρειαστεί, ούτε θα δεις διαφορά σε αυτονομία- απόδοση. Οι task managers είναι χρήσιμοι μόνο στα wm Γιάννη βλέποντας και κάνοντας. Θέλω να δω κατα πόσο επιρεαζει το θεματακι με το λαγκαρισμα. Αν είναι ανεπαισθητο δεν θα βάλω. Οι Κορεάτες πήγαν να αποφύγουν το πρόβλημα που είχε το desire με την ελειπη μνήμη για εφαρμογές και έπεσαν σε άλλο πρόβλημα. Ευτυχώς το xda βρήκε την λύση όπως και στο desire. To ίδιο πράγμα αλλά προσαρμοσμένο στο software του galaxy. Τελικά στο xda υπάρχουν πιο μαγκιοροι developers απ αυτούς των εταιρειών.:) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Δημητρη ένα ελάχιστο μετακινηται προς τα πίσω. Δεν μπορώ να καταλάβω στο δικό σου αν δεν το δω. Στο δικό μου όμως δεν δείχνει κάτι περίεργο. μπα ενα τζογαρισματακι κανει στο 0,3 χιλιοστα δηλαδη απλα το νιωθεις τιποτε αλλο... εμενα δεν μετακινηται προς τα πισω αλλα μαλλον ετσι ειναι και σωστα γιατι ειναι το καλυμα εκει!!!! τωρα παω να βαλω εφαρμογες και να αλλαξω πραγματα... δεν βιαζομαι εννοειται αλλα θελω ακομα να το στησω πολυ καιρο.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 μπα ενα τζογαρισματακι κανει στο 0,3 χιλιοστα δηλαδη απλα το νιωθεις τιποτε αλλο... εμενα δεν μετακινηται προς τα πισω αλλα μαλλον ετσι ειναι και σωστα γιατι ειναι το καλυμα εκει!!!! τωρα παω να βαλω εφαρμογες και να αλλαξω πραγματα... δεν βιαζομαι εννοειται αλλα θελω ακομα να το στησω πολυ καιρο.... Εγώ το έχω στημένο κάτι μεταξύ iPhone και android :lol::p Δουλεύει εκνευριστικα σωστά και γρήγορα. Απλά μόλις του ρίξεις επάνω android καταλαβαίνεις πόσο αδικείται η συσκευή από τα windows. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 εγω αρχικα θα το στησω πολυ μινιμαλιστικα και μετα βλεπουμε... :P βασικα με μαμα ΡΟΜ και Ραδιο δεν ξερω αν μπορω να μεταξω ενα theme μεσα και να ειμαι οκ... μαλλον οχι... :X Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 εγω αρχικα θα το στησω πολυ μινιμαλιστικα και μετα βλεπουμε... :P βασικα με μαμα ΡΟΜ και Ραδιο δεν ξερω αν μπορω να μεταξω ενα theme μεσα και να ειμαι οκ... μαλλον οχι... :X Α & Ω το Co0kies Tabs 1.8.5 και το Co0kies editor 1.8.5.1 αυτο ειναι ολα τα λεφτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 ειναι ηδη μεσα.... :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας :) και σε σας τα καλύτερα εύχομαι :) με το καλο να σου ερθει γερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλησπεροκαλημερα :) και εγώ εδώ παιδιά, καθότι είμαστε σε ενδιαφέρουσα όπως σας εχω πει:) οπότε ελ κώστα μητσο Άλεξ κλπ, θα τα λέμε ;) κώστα , καλοριζικο το καινούργιο σου γκατζετακι, να το ευχαριστηθεις :) Καλή λευτεριά Λευτέρη και πες μας τι είναι αν το γνωρίζεις ? :D:D:D Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 στοιχημα 100 ευρω οτι ειναι κοριτσακι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Το κέρδισες Γιαννη, αλλά δεν μας είπες με ποιον έβαλες το στοίχημα :lol: ευχαριστώ και τον άλλο Γιαννη, αλλά και τον Τολη :) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Το κέρδισες Γιαννη, αλλά δεν μας είπες με ποιον έβαλες το στοίχημα :lol: ευχαριστώ και τον άλλο Γιαννη, αλλά και τον Τολη :)περιμενα να φανει κανενας τζογαδορος να βγαλουμε κανενα φραγκο αλλα μου το χαλασες Λευτερη:pγερη να ειναι η μικρη και κουκλαρα:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Γιάννη ευχαριστώ, να σαι καλά, περιττό να σου πω ότι «τα έχω κάνει πάνω μου» απο τη χαρά μου γιατί έχω ήδη έναν λεβέκουρα που τσακωνομαστε κάθε μέρα απαραιτήτως. Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 εγω αναποδα.εχω κουκλιτσα και περιμενω τον παιχταρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Γιάννη ευχαριστώ, να σαι καλά, περιττό να σου πω ότι «τα έχω κάνει πάνω μου» απο τη χαρά μου γιατί έχω ήδη έναν λεβέκουρα που τσακωνομαστε κάθε μέρα απαραιτήτως.μια χαρα:pκαι εγω εχω εναν "καρναβαλο"20 χρονων,μιλαμε οτι ο τυπος ειναι "οτι ναναι" θεμα χρονου ειναι να το παθω το εγκεφαλικο:p αλλο πραγμα τα κοριτσακια:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 (edited) εγω αναποδα.εχω κουκλιτσα και περιμενω τον παιχταρα! με το καλό και καλή λευτεριά και σε σας Τολη :) μια χαρα:pκαι εγω εχω εναν "καρναβαλο"20 χρονων,μιλαμε οτι ο τυπος ειναι "οτι ναναι" θεμα χρονου ειναι να το παθω το εγκεφαλικο:p αλλο πραγμα τα κοριτσακια:happy: σε καταλαβαίνω Γιαννη, εμένα είναι 16, και το βλέπω και γω να έρχεται το εγκεφαλικό, δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα, και πάντα κάτι του φταίει, ασε δε για τη γλώσσα...απο εδώ στο Μαρουσι μέχρι το Συνταγμα, αστο:wacko::wacko::wacko: συγνώμη απο τους υπόλοιπους συναδέλφους, αν σας κουρασαμε με τα των παιδιωνε...:) Edited August 2, 2010 by loftys Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts