CarpeNoctum Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Καλημέρα στην παρέα... @te_salat Κώστα αυτό που λες για τα attachments για το iPad, πλέον ισχύει προφανώς και στο iPhone. Και όταν έρθει η 4.χ στο iPad θα πάθουμε πολιτισμικό σοκ με όλες τις αλλαγές που φέρνει μαζί της. @kkalog Κώστα σεβαστή η απόφασή σου. Δε λέω τίποτα άλλο μιας και η επικοινωνία μας συνεχίζεται σε άλλα μέρη. Σεβαστή η άποψή σου, αλλά με καλύπτει και η απάντηση του Θάνου στο τέλος της προηγούμενης σελίδας. Αν και με το ίδιο σκεπτικό και για τους ίδιους λόγους έχω ψιλοχαθεί και εγώ τελευταία.. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Τολη οποτε βρεις χρονο φτιαξε ενα μινι οδηγο πως φλασαρονται για να μην ψαχνουμε. Δηλαδη γραψε δυο γραμουλες με οδηγιες και δωσε τα ling. Ξερω οτι χρειαζεται να περαστει το αρχειο στην καρτα και να κανεις soft reset. υπαρχουν κι αλλα αρχεια εκτος απο την ρομ που πρεπει να περασεις στην καρτα; κατεβαζουμε το αρχειο.το αποσυμπιεζουμε στον υπολογιστη και τα βαζουμε ολα χυμα στην storage card οχι σε καποιον φακελο.τιποτα αλλο.προυποθεση ειναι να εχεις σχετικα καινουριο ραδιο 2.10.50........ και μετα .εγω πχ εχω το τελευταιο το 2.12.50.02_2.η ρομ δεν παιζει ρολο.μετα παμε στην καρτα απο το κινητο και πρωτα παταμε το αρχειο CLRCAD.αυτο νομιζω ειναι για τον ηχο.δεν φαινεται να τρεχει κατι αλλα το παταμε ειναι απαραιτητο.και μετα παταμε το αρχειο haret και αρχιζει και bootαρει μαυριζει η οθονη και περιμενουμε λιγα λεπτα μεχρι να ανοιξει και εχουμε android froyo στον λεοντα μας! αν καποιο παιδι εχει καποια ενσταση σε οτι λεω ας την πει αν και ειναι πολυ απλη η διαδικασια http://gamesquare.co.uk/desireselect.html (το αρχειο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 κατεβαζουμε το αρχειο.το αποσυμπιεζουμε στον υπολογιστη και τα βαζουμε ολα χυμα στην storage card οχι σε καποιον φακελο.τιποτα αλλο.προυποθεση ειναι να εχεις σχετικα καινουριο ραδιο 2.10.50........ και μετα .εγω πχ εχω το τελευταιο το 2.12.50.02_2.η ρομ δεν παιζει ρολο.μετα παμε στην καρτα απο το κινητο και πρωτα παταμε το αρχειο CLRCAD.αυτο νομιζω ειναι για τον ηχο.δεν φαινεται να τρεχει κατι αλλα το παταμε ειναι απαραιτητο.και μετα παταμε το αρχειο haret και αρχιζει και bootαρει μαυριζει η οθονη και περιμενουμε λιγα λεπτα μεχρι να ανοιξει και εχουμε android froyo στον λεοντα μας! αν καποιο παιδι εχει καποια ενσταση σε οτι λεω ας την πει αν και ειναι πολυ απλη η διαδικασια http://gamesquare.co.uk/desireselect.html (το αρχειο) καλημερα και απο μενα παιδια :) dan1j3l - Froyo build 1. Download from one of the above sites and extract the contents to your pc 2. Copy the Android folder (including all files within the folder) to the ROOT of your Storage Card 3. Download the latest zimage file, extract it and copy it to the Android folder in the ROOT of your Storage Card (overwriting the original) 4. Soft Reset your device then using a File Manager goto your Storage Card, Android folder and run clrad.exe (it wont do anything but it has run) followed by haret.exe (do this within 30 seconds of your phone booting into Windows Mobile) 5. Wait for Android to boot (may take upto 5 minutes) δωστα σωστα ρε Τολη στον ανθρωπο :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 καλημερα και απο μενα παιδια :) dan1j3l - Froyo build 1. Download from one of the above sites and extract the contents to your pc 2. Copy the Android folder (including all files within the folder) to the ROOT of your Storage Card 3. Download the latest zimage file, extract it and copy it to the Android folder in the ROOT of your Storage Card (overwriting the original) 4. Soft Reset your device then using a File Manager goto your Storage Card, Android folder and run clrad.exe (it wont do anything but it has run) followed by haret.exe (do this within 30 seconds of your phone booting into Windows Mobile) 5. Wait for Android to boot (may take upto 5 minutes) δωστα σωστα ρε Τολη στον ανθρωπο :lol: χα χα οταν εννοουσα καποιο παιδι(που λεει ο λογος)εσενα ελεγα δημητρη:lol::lol::lol:αλλα επειδη τα αγγλικα μου ειναι μονο για οταν ξελογιαζα τουριστριες δηλαδη τα απαραιτητα(good morning κτλ) δεν ειναι ιδια η διαδικασια που γραφεις?ειναι κατι που κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 χα χα οταν εννοουσα καποιο παιδι(που λεει ο λογος)εσενα ελεγα δημητρη:lol::lol::lol:αλλα επειδη τα αγγλικα μου ειναι μονο για οταν ξελογιαζα τουριστριες δηλαδη τα απαραιτητα(good morning κτλ) δεν ειναι ιδια η διαδικασια που γραφεις?ειναι κατι που κανω λαθος? ελα δεν θελω ειρωνιες :p αυτο ειναι φιλε μου. εγω παντως,συγχρονιζω με google το λεο για να συγχρονισω μετα το ανδροειδες μου:rolleyes: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Thanks ειναι ομως torrent γα..το. Αντε τωρα να εγκαταστησω torrent στα windows που εχω στο mac δεν πειραζει θα το δοκιμασω. Υπαρχουν αναφορες πως δουλευουν, εχουν βελτιωθει καθολου; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 (edited) Thanks ειναι ομως torrent γα..το. Αντε τωρα να εγκαταστησω torrent στα windows που εχω στο mac δεν πειραζει θα το δοκιμασω. Υπαρχουν αναφορες πως δουλευουν, εχουν βελτιωθει καθολου; Και γιατι δεν βαζεις το uTorrent στο Mac ? Δεν καταλαβα ? :blink: @zaharakis Μητσο το εβαλες ? Ειναι μονο για το Leo ? :worry: Edited July 24, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Thanks ειναι ομως torrent γα..το. Αντε τωρα να εγκαταστησω torrent στα windows που εχω στο mac δεν πειραζει θα το δοκιμασω. Υπαρχουν αναφορες πως δουλευουν, εχουν βελτιωθει καθολου; bit torrent Κωστη και σε 5 λεπτα το εχεις κατεβασει :) αξιζει να το κανεις,ειλικρινα..συν οτι με μια απλη επανεκινηση εχεις τα windows σου οπως ακριβως τα αφησες ;) για τον ελευθερο χρονο σου,ειναι μια πολυ καλη ασχολια :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Ρε παιδιά μπορώ να ρωτήσω κάτι; Λοιπν, χτες το βράδυ κατα τις 10.00 φορτισα το εργαλείο. Όλα καλά μέχρι εδώ. Δεν έπαιξα και πολύ και σημερα, τώρα, μετά απο εκτεταμένη χρήση ομολογουμένως, έχει πέσει στο 13%!!!είναι λογικό αυτό ;;;; Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Και γιατι δεν βαζεις το uTorrent στο Mac ? Δεν καταλαβα ? :blink: @zaharakis Μητσο το εβαλες ? Ειναι μονο για το Leo ? :worry: φυσικα και το εχω βαλει,απο χθες. δεν ασχοληθηκα χθες πολυ γιατι ειχα δουλεια. πριν λιγο γυρισα σπιτι (ειχα ενα ενυδρειο σημερα στησιμο κλπ) και δεν προλαβα το πρωι,αλλα τωρα εχω κανα 2ωρο να παιξω:) ναι, ειναι μονο για το λεο. παντως τα 2.1 τα εχω βαλει σε 2 hero φιλων και πανε μια χαρα.εχουν βελτιωσει πολλα πραγματα :confused: εχουν περασει πολλα στοιχεια απο τα 6.5.χ του λεο ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Ρε παιδιά μπορώ να ρωτήσω κάτι; Λοιπν, χτες το βράδυ κατα τις 10.00 φορτισα το εργαλείο. Όλα καλά μέχρι εδώ. Δεν έπαιξα και πολύ και σημερα, τώρα, μετά απο εκτεταμένη χρήση ομολογουμένως, έχει πέσει στο 13%!!!είναι λογικό αυτό ;;;; Για το Μήλο ναι, για άλλες συσκευές οχι:p Ανάλογα τι έκανες Λευτερη μου. Δεν πρέπει να χάνει πάνω από 25% την ώρα ότι και να κανείς.: σερφαρισμα, παιχνίδια. @@ Ζαχαρακη το κατεβαζω θα το δοκιμάσω να δω τι λέει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 (edited) Για το Μήλο ναι, για άλλες συσκευές οχι:p Ανάλογα τι έκανες Λευτερη μου. Δεν πρέπει να χάνει πάνω από 25% την ώρα ότι και να κανείς.: σερφαρισμα, παιχνίδια. @@ Ζαχαρακη το κατεβαζω θα το δοκιμάσω να δω τι λέει. αυτην την εκδοση (Dan1j3 ) κατεβασε Κωστη.:) edit τελικα με μια συσκευη,θα τρεχουμε χαλαρα 3 λειτουργικα(να μην πω 4) windows 6.5 windows 6.5.x windows 7 android 2.2 (την στιγμη που ελαχιστες,2-3, συκευες τα εχουν φορεμενα):rolleyes::lol::lol: Edited July 24, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 (edited) :ρ........ παντως τα 2.1 τα εχω βαλει σε 2 hero φιλων και πανε μια χαρα.εχουν βελτιωσει πολλα πραγματα :confused: εχουν περασει πολλα στοιχεια απο τα 6.5.χ του λεο ;) Ναι το 2.1 δεν εχει καμια σχεση με το 1.5 η 1.6 που φορουσαν παλιοτερα οι συσκευες :rolleyes: Μετα λες εμας οτι ειμαστε κολλημενοι με τα μηλα μας και θελουμε συνεχεια να τα προβαλουμε σαν "super duper" συσκευες παλιοhaterάδες :lol: Σε καθε προταση βαζετε και ενα Leo μηπως και σας πιστεψουμε :p :lol: ;) Edited July 24, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Ναι το 2.1 δεν εχει καμια σχεση με το 1.5 η 1.6 που φορουσαν παλιοτερα οι συσκευες :rolleyes: Μετα λες εμας οτι ειμαστε κολλημενοι με τα μηλα μας και θελουμε συνεχεια να τα προβαλουμε σαν "super duper" συσκευες παλιοhaterάδες :lol: Σε καθε προταση βαζετε και ενα Leo για να κανετε εντυπωση και να σας πιστεψουμε :p :lol: ;) το edit μου στο προηγουμενο ποστ μου :rolleyes: αφιερωμενο εξαιρετικα σε σενα :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 αυτην την εκδοση (Dan1j3 ) κατεβασε Κωστη.:) edit τελικα με μια συσκευη,θα τρεχουμε χαλαρα 3 λειτουργικα(να μην πω 4) windows 6.5 windows 6.5.x windows 7 android 2.2 (την στιγμη που ελαχιστες,2-3, συκευες τα εχουν φορεμενα):rolleyes::lol::lol: κατεβασα το και απ αυτα που δινει ο τολης το Dan1j3. το περιεχομενο του zImage rar πρεπει να το βαλω σε φακελο στην καρτα που θα τον ονομασω android folder? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 το edit μου στο προηγουμενο ποστ μου :rolleyes: αφιερωμενο εξαιρετικα σε σενα :lol: Ευχαριστω για την αφιερωση. Αλλα μην κοβεις και φλεβες :knife: 1ον. Δεν μπορεις να τα εχεις ολα αυτα εγκατεστημενα ταυτοχρονα στη συσκετυη σου και να επιλεγεις οποιο θελεις. 2ον. Γιατι καποιος να εγκαταστησει αλλο λειτουργικο οταν η συσκευη του ειναι "τελεια" ? Μηπως Μητσαρα δεν εισαστε ευχαριστημενοι τελικα απο το λειτουργικο σας και θελετε να δοκιμασετε και αλλες πορτοκαλιες που βγαζουν μηλα, πορτοικαλια, αχλαδια και λεμονια ? :nagger: :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 κατεβασα το zImage rar και απ αυτα που δινει ο τολης το Dan1j3 αντιγραφη στην καρτα και αντικατασταση του zImage με το νεο που κατεβασες. επανεκινηση και μετα τρεχεις τα 2 αρχεια με την σειρα που αναφερονται επανω στο past που εδωσα και περιμενεις περιπου 2-2.5 λεπτα και εχεις 2.2 froyo πληρως λειτουργικα στο λεο σου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Ευχαριστω για την αφιερωση. Αλλα μην κοβεις και φλεβες :knife: 1ον. Δεν μπορεις να τα εχεις ολα αυτα εγκατεστημενα ταυτοχρονα στη συσκετυη σου και να επιλεγεις οποιο θελεις. 2ον. Γιατι καποιος να εγκαταστησει αλλο λειτουργικο οταν η συσκευη του ειναι "τελεια" ? Μηπως Μητσαρα δεν εισαστε ευχαριστημενοι τελικα απο το λειτουργικο σας και θελετε να δοκιμασετε και αλλες πορτοκαλιες που βγαζουν μηλα, πορτοικαλια, αχλαδια και λεμονια ? :nagger: :lol: δεν ειπα οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος,ουτε και οτι εχω αναγκη αλλα λειτουργικα..:) απλα αναφερω τις επιλογες μας :p:lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 ελα δεν θελω ειρωνιες :p αυτο ειναι φιλε μου. εγω παντως,συγχρονιζω με google το λεο για να συγχρονισω μετα το ανδροειδες μου:rolleyes: ελα!δεν ειμαι και τοσο στραβαδι.και εγω με gmail περασα τις επαφες μου στο evo μου!συγνωμη στο leo ηθελα να πω.θα μας βριζουν και με το δικιο τους εδω οι μηλοεραστες τους καναμε το φορουμ μπαχαλο:lol::lol::lol:ευτυχως που ειναι καλα παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 δεν ειπα οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος,ουτε και οτι εχω αναγκη αλλα λειτουργικα..:) απλα αναφερω τις επιλογες μας :p:lol::lol::lol: Δεν το ειπες, αλλα εγω σκεφτομαι, μηπως δεν εισαι ? :blink: Αληθεια, βγηκε preview, beta η οτιδηποτε αλλο απο 7αρια ?:worry: @tolisfar Εσυ μονο με χαλβα Φαρσαλων εξιλεωνεσαι:lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 ελα!δεν ειμαι και τοσο στραβαδι.και εγω με gmail περασα τις επαφες μου στο evo μου!συγνωμη στο leo ηθελα να πω.θα μας βριζουν και με το δικιο τους εδω οι μηλοεραστες τους καναμε το φορουμ μπαχαλο ευτυχως που ειναι καλα παιδια! εδω μεσα συζηταμε τα παντα φιλε μου μην ανυσηχεις δεν παρεξηγιεται κανεις;) απλα να μην το παρακανουμε με τα λεο μας,γιατι οπως και να το κανουμε :rolleyes: ε....δημιουργειται ενα θεμα στην μηλο παρεα :lol: Δεν το ειπες, αλλα εγω σκεφτομαι, μηπως δεν εισαι ? Αληθεια, βγηκε preview, beta η οτιδηποτε αλλο απο 7αρια ? οχι Κωστη,τπτ ακομη. οχι οτι το εχουμε αναγκη,αλλα δεν θα μας χαλαγε να τα δοκιμαζαμε και αυτα :rolleyes::p θα σε σκασω σημερα :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 αντιγραφη στην καρτα και αντικατασταση του zImage με το νεο που κατεβασες. επανεκινηση και μετα τρεχεις τα 2 αρχεια με την σειρα που αναφερονται επανω στο past που εδωσα και περιμενεις περιπου 2-2.5 λεπτα και εχεις 2.2 froyo πληρως λειτουργικα στο λεο σου To πλήρως λειτουργικό 2.2 περιλαμβάνει και την λειτουργία του gps;Με το desire build v5,gps δεν...Το ρωτώ γιατί η χρήση που κάνω στο hd2 είναι 80% ιντερνετ και 20% gps και γιαυτό το 20%:p πρέπει να ξαναμπουτάρω σε windows.Γιατί το ιντερνετ στο android απλά δεν παίζεται,μπροστά στα wm.Yπάρχει άραγε περίπτωση να δούμε ποτέ στα wm 6.5.x κάποιον internet browser που να υποστηρίζει multitouch και flash 10.1;Λύσεις τύπου skyfire και uzard,θεωρώ πως είναι παρηγοριά στον άρρωστο :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 (edited) Δεν το ειπες, αλλα εγω σκεφτομαι, μηπως δεν εισαι ? :blink: Αληθεια, βγηκε preview, beta η οτιδηποτε αλλο απο 7αρια ?:worry: μπα απο οσο ξερω οχι.ας βγει ομως κανενα παιδι(:lol:)να το επιβεβαιωσει!κωστη σε καμια παραλια της κατερινης δεν πας?θα ειμαι εκει 7,8 μερες.να σου δειξω και το android μου:p edit...βγηκε ηδη!!!!σφαιρα το παιδι,σαν την μηχανη του Edited July 24, 2010 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 εδω μεσα συζηταμε τα παντα φιλε μου μην ανυσηχεις δεν παρεξηγιεται κανεις;) απλα να μην το παρακανουμε με τα λεο μας,γιατι οπως και να το κανουμε :rolleyes: ε....δημιουργειται ενα θεμα στην μηλο παρεα :lol::lol: Μητσο, μην στεναχωριεσαι, την καταλαβαινουμε την αγωνια σας ;). Αφου δεν εχετε τιποτε καινουριο να παρουσιασετε, αναμοχλευετε τα ιδια και τα ιδια (λεγε με Leo) για να κρατιεστε σε φορμα :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 To πλήρως λειτουργικό 2.2 περιλαμβάνει και την λειτουργία του gps;Με το desire build v5,gps δεν...Το ρωτώ γιατί η χρήση που κάνω στο hd2 είναι 80% ιντερνετ και 20% gps και γιαυτό το 20%:p πρέπει να ξαναμπουτάρω σε windows.Γιατί το ιντερνετ στο android απλά δεν παίζεται,μπροστά στα wm.Yπάρχει άραγε περίπτωση να δούμε ποτέ στα wm 6.5.x κάποιον internet browser που να υποστηρίζει multitouch και flash 10.1;Λύσεις τύπου skyfire και uzard,θεωρώ πως είναι παρηγοριά στον άρρωστο :lol: οχι φιλε μου,δεν ειναι πληρως λειτουργικο ακομη,πλακα κανουμε. αλλα εχει προχωρησει παρα πολυ το project και ειναι θεμα χρονου να ειναι πληρως λειτουργικα τα android στο λεο :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts