CarpeNoctum Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 @te_salat Κώστα οι φωτογραφίες της θήκης είναι στο thread του iPad :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 @te_salat Κώστα οι φωτογραφίες της θήκης είναι στο thread του iPad :) γιατι εκει? δεν χωρανε σε αυτο εδω?:lol: Να πετας Δημητρη ισα ισα που το ευχαριστομαστε. Να δεις εγω τι θα σου λεω οταν παρεις το νεο iphone:) μαλλον Κωστη,δεν θα σου δωσω αυτην την ευχαριστηση...δεν με βλεπω να το παιρνω... θα μπορεις ομως να μου την λες επειδη ΔΕΝ θα το εχω παρει :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Η πλακα ειναι οτι στ αληθεια ερχεται με κονεινερ γιατι θα ελθει πιο γρηγορα απ οτι με ταχυδρομειο. Να πετας Δημητρη ισα ισα που το ευχαριστομαστε. Να δεις εγω τι θα σου λεω οταν παρεις το νεο iphone:) φανταζεσαι κωστα τον δημητρη να κυκλοφορει στην χαλκιδα με την μηχανη και στην πλατη σακιδιο_θηκη με το ipad μεσα:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 φανταζεσαι κωστα τον δημητρη να κυκλοφορει στην χαλκιδα με την μηχανη και στην πλατη σακιδιο_θηκη με το ipad μεσα:lol::lol::lol: παιδια περαν της πλακας δεν υπαρχει περιπτωση να παρω ποτε αυτο το τανκς σε μικρογραφια! μου αρεσει που στην αρχη που πηρα το λεο,ολοι ελεγαν ποσο μεγαλο ειναι..κ τωρα οι ιδιοι,ειναι με ipad :lol: :lol: εχει ο καιρος ομως,κατι γυρισματα ε ?:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 (edited) Πέρα από την πλάκα, άλλο πράγμα ένα tablet computer και άλλο ένα κινητό τηλέφωνο Δημήτρη. Δεν θα βάλουμε το iPad στο αυτί για να πάρουμε τηλέφωνο, ούτε στην τσέπη μας όταν πάμε για καφέ ;) Edited June 3, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 φανταζεσαι κωστα τον δημητρη να κυκλοφορει στην χαλκιδα με την μηχανη και στην πλατη σακιδιο_θηκη με το ipad μεσα:lol::lol::lol: Είσαι υπερβολικός!Αφού χωράει κάτω απο το κάθισμα όπως και το LEO του:lol: Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Πέρα από την πλάκα, άλλο πράγμα ένα tablet computer και άλλο ένα κινητό τηλέφωνο Δημήτρη. Δεν θα βάλουμε το iPad στο αυτό για να πάρουμε τηλέφωνο, ούτε στην τσέπη μας όταν πάμε για καφέ ;) ναι ρε Νικο,αλλα αυτο απο μονο του,το καθιστα απλα ενα ακομη γκατζετ κ τπτ παραπανω:) αυτο λεω,οχι οτι δεν ειναι καλο. χωρις αυτο να ακυρωνει την γνωμη μου οτι ειναι ΤΟ τουβλο :lol: Είσαι υπερβολικός!Αφού χωράει κάτω απο το κάθισμα όπως και το LEO του:lol: συνεχισε συντεκνε κ θα σου στειλω ιο κ θα γινει το μηλο σου φυρικι :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 ναι ρε Νικο,αλλα αυτο απο μονο του,το καθιστα απλα ενα ακομη γκατζετ κ τπτ παραπανω:) αυτο λεω,οχι οτι δεν ειναι καλο. χωρις αυτο να ακυρωνει την γνωμη μου οτι ειναι ΤΟ τουβλο :lol: : Για κάποιους είναι απλά ένα ακόμα γκάτζετ, για άλλους συσκευή διασκέδασης, για άλλους μπορεί αντικαταστήσει ένα λαπτοπ. Τούβλο δεν είναι. Είναι ακριβώς στο μέγεθος που έπρεπε να είναι ίσως καμιά 100αριά γραμμάρια παρακάτω να ήταν καλύτερα αλλά και πάλι καλά είναι. Ένα tablet δεν είναι tablet αν έχει 5 ίντσες οθόνη. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Για κάποιους είναι απλά ένα ακόμα γκάτζετ, για άλλους συσκευή διασκέδασης, για άλλους μπορεί αντικαταστήσει ένα λαπτοπ. Τούβλο δεν είναι. Είναι ακριβώς στο μέγεθος που έπρεπε να είναι ίσως καμιά 100αριά γραμμάρια παρακάτω να ήταν καλύτερα αλλά και πάλι καλά είναι. Ένα tablet δεν είναι tablet αν έχει 5 ίντσες οθόνη. συμφωνω Νικο αν και πιστευω οτι οσοι το πηραμε πρωτα απ'ολα ειναι για την πλακα μας και γιατι ειναι APPLE. και μετα για τα υπολοιπα. δεν ντρεπομαι να το πω..... :p:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 συμφωνω Νικο αν και πιστευω οτι οσοι το πηραμε πρωτα απ'ολα ειναι για την πλακα μας και γιατι ειναι APPLE. και μετα για τα υπολοιπα. δεν ντρεπομαι να το πω..... :p:X για να προλαβω τον ζαχαρακη.γιατι δεν πηρατε μποξερακια να σας βγουνε πιο φθηνα:lol: λοιπον για να σοβαρευτουμε λιγο την δευτερα στις 7 αν μπουμε tokbox θα δουμε την παρουσιαση live.σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 για να προλαβω τον ζαχαρακη.γιατι δεν πηρατε μποξερακια να σας βγουνε πιο φθηνα:lol: λοιπον για να σοβαρευτουμε λιγο την δευτερα στις 7 αν μπουμε tokbox θα δουμε την παρουσιαση live.σωστα? Τόλη βασικά θα δούμε το ΣΠΙΤΙ του Άλεξ η του Κώστα!!! Για την παρουσίαση δεν ορκιζομαι Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 :lol::lol: Ρε παιδιά, ο Δημήτρης έβαλε φορτιστή στην μηχανή.. Το iPad δεν θα βρει να χωρέσει κάπου; :lol::p Όσο για την παρουσίαση.... :X:cry: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Εγω το πήρα γιατι ζεστενονταν τα πόδια μου οταν κρατουσα το λαπτοπ στον καναπε:lol::p Απο την αρχη ειπα οτι αυτο ειναι το χομπυ μου και η μοναδικη ασχολια μου εδω που βρισκομαι. Το iPad εχει το ιδανικο μεγεθος για να αποδωσουν ολες αυτες οι εφαρμογες που κυκλοφορουν στο app store. Θεωρω οτι προσπαθουμε να κανουμε σε οθονες των 3,5 - 4 ιντζων υπερβολικα πραγματα που δεν ειναι δυνατον να γινουν. Το θετικο ειναι οτι μπορω να κανω πολλα πραγματα στην δουλεια μου μ αυτο και δεν περιοριζεται στον ρολο ενος γκατζετ αποκλειστικα για διασκεδαση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 τελος....εισαστε τρελοι ολοι σας :lol: δεν βγαζω ακρη.παραδινομαι !:lol: :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Εγω το πήρα γιατι ζεστενονταν τα πόδια μου οταν κρατουσα το λαπτοπ στον καναπε:lol::p Απο την αρχη ειπα οτι αυτο ειναι το χομπυ μου και η μοναδικη ασχολια μου εδω που βρισκομαι. Το iPad εχει το ιδανικο μεγεθος για να αποδωσουν ολες αυτες οι εφαρμογες που κυκλοφορουν στο app store. Θεωρω οτι προσπαθουμε να κανουμε σε οθονες των 3,5 - 4 ιντζων υπερβολικα πραγματα που δεν ειναι δυνατον να γινουν. Το θετικο ειναι οτι μπορω να κανω πολλα πραγματα στην δουλεια μου μ αυτο και δεν περιοριζεται στον ρολο ενος γκατζετ αποκλειστικα για διασκεδαση. δεν αντιλεγω φιλε Κωστα. απλα το ipad ειναι ακριβως αυτο! το ''χομπυ'' μας :lol: ουτε must ουτε αναγκαιο ειναι. ειναι μια καταπληκτικη συσκευη της apple.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Είναι απλο:το ipad θα το αγοράζουν όλοι,αναγκαστικά,μεχρι να βγει το επόμενο...και μετα το επόμενο...κ.ο.κ. :p Y.Γ. Eίναι καλό να μετριάζουμε όλοι τον ενθουσιασμό και τις εκφράσεις μας για τα αθλητικά δρώμενα.:) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 τελος....εισαστε τρελοι ολοι σας :lol: δεν βγαζω ακρη.παραδινομαι !:lol: :lol: Dear Mr Zaharakis :) οταν εσεις αλλαζατε τις συσκευες σαν τα υποκαμισα εμεις νομιζεις οτι βγαζαμε ακρη; :lol::D:rolleyes: Γουστα ειναι αυτα, ηθελα κατι διαφορετικο που να πιανει τοπο κι ολας.:O Προτιμησα απο το να εχω 2 τεραστια τηλεφωνα στην τσεπη μου, που το ενα θα συμπληρωνει το αλλο, να εχω ενα τεραστιο πλακιδιο, που εκτος απο την πλακα μου μπορει να κανει το 80% οσων χρειαζομαι στην δουλεια μου. Το σιγουρο ειναι οτι με το ipad δεν χρειαζομαι να πηγαινοφερνω το macbook στο γραφειο. Για το 10% που ειναι διαμορφωση καποιων μεγαλων αρχειων excel (δημιουργια pivots απο αρχεια που εχουν 25000 γραμμες και 32 στειλες) και που αναγκαζομαι να κανω μονος μου γιατι δεν εμπιστευομαι κανενα αλλο, μπορουν να γινουν και στο απαρχαιομενο pc του γραφειου μου. Δεν ειμαι γραφειας, η δουλεια μου ειναι να δινω κατευθυνσεις και να κανω ελεγχο. Μου χρειαζεται λοιπον μια καλα οργανομενη ατζεντα, δηλαδη ημερολογιο, σημειωσεις, αμεση προσβαση σε φωτο, και επι το πλειστον σε PFD αρχεια που περιεχουν σκιτσα με πληροφορίες και οδηγιες. Ολα αυτα τα κουβαλουσα σε ντοσιε εκτυπομενα. Προσπαθουσα να κανω κατι τετοιο απο προπερσι που αγορασα το Lenovo 10. Σαν πραξη μπορουσε να το κανει, αλλα η υλοποιηση ηταν για κλαματα με τα xp. Μικρο βαρος βολευε να το παιρνω μαζι μου στις γραμμες παραγωγης, αλλα μεχρι εκει. Καμια σχεση, οσοι ξερουν και εχουν καταλαβει τι μπορει να κανει το iPad, αντιλαμβανονται οτι αυτα που θελω εγω, τα εχει ψωμοτυρι. Οταν θα πληκτρολογησω στο Spotlight τον κωδικο ενος απο τα προιόντα μας, θα μου δωσει με την μια ολα οσα χρειαζομαι. Δηλαδη: Το PFD αρχειο του, την φωτογραφια του, τα σχετικα μ αυτο mails, τις σημειωσεις που το αφορουν κλπ. Μονο τα mac μου μπορει να το κανει αυτο, αλλα δεν μεταφερεται οταν τριγυρνω για ελεγχο και δεν εχει τοσο τελεια υλοποιηση αφου το ipad ειναι προορισμενο για κατι τετοια. Ολα αυτα επαιξαν ρολο στην τελικη μου αποφαση. Ηταν κατι που το σκεφτομουν απο τον καιρο που ανακοινωθηκε και το ειχα γραψει στο σχετικο thread. Μου κοστισε κατι λιγοτερο απο 500 ευρω. Αν υποθεσουμε οτι εκανα αυτο που κανουμε ολοι μας εδω μεσα για την τρελα μας, δηλαδη να δωσω το HD2 για να αγορασω καποιο νεο τηλεφωνο, ειτε αυτο ειναι το iphone 4 η καποιο αντιστοιχο, θα επρεπε να βαλω αλλα 300 ευρω τουλαχιστον και θα ειχα παλι μονο ενα τηλεφωνο που πιθανως να ειχε 2-3 βελτιωσεις που ουσιαστικα δεν μου ειναι απαραιτητες. Προτιμησα να δωσω λιγα χρηματα παραπανω και να αγορασω κατι πιο χρησιμο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 (edited) Κώστα,γενικά δε βλέπω το λόγο για δικαιολογίες,δεύτερες σκέψεις,και...μετάνοιες.Κανείς δεν ελέγχεται απο κανέναν για το τι αγοράζει με τα χρήματα του. Ακόμα όμως κι αν υποθέσουμε οτι "το ipad έιναι ενα overhyped παιχνίδι με αμφίβολη χρηστικότητα,που τ'αγοράζεις για χόμπι",να που στην περίπτωσή σου αποδείχθηκε χρήσιμο και για την εργασία σου.Ποιος θα το περίμενε,ε?:whistle: :p :lol:. Ένα προιόν,καλαίσθητο,αλλά και εξυπηρετικό. Το τερπνόν μετα του ωφελίμου,κατα τη γνώμη μου. ;) Αν κι ομολογουμένως οι δικοί μου λόγοι για να το αγοράσω,είναι ταπεινότεροι,το παραδέχομαι :O :lol: Edited June 3, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Δεν δικαιολογουμαι Οδυσσεα μου. Απλα δινω και την αλλη εκδοχη. Απο τον Φλεβαρη που αγορασα το HD2 δοκιμασα αυτο το συστημα που θελω να εφαρμοσω και διαπιστωσα οτι περπαταει. Φυσικα δεν βοηθουσε το μεγεθος της οθονης και το sourch my phone (το αντιστοιχο spotlight του Λεο) ειναι αργο. Ομως εβρισκα με την μια ολα αυτα που ηθελα και αν τα ειχα σε μια μεγαλυτερη οθονη θα εκανα ανετα την δουλεια μου. Φαντασου τωρα με τις πολυ εξειδικευμενες εφαρμογες που διαθετει το ipad ποσο καλη υλοποιηση θα εχει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Τόλη βασικά θα δούμε το ΣΠΙΤΙ του Άλεξ η του Κώστα!!! Για την παρουσίαση δεν ορκιζομαι κατα καποιο τροπο ετσι καταλαβα απο τα λεγομενα τους.τωρα πως και τι.ετσι και αλλιως τα παιδια εδω σιγουρα θα δωσουν λινκ απο πριν να το δουμε ολοι.ετσι και αλλιως εγω δουλευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Επιδή διαβάζω 2 σελίδες τώρα το παιχνίδι με το σκύλο και την γάτα. Τι λέτε να δούμε την δευτέρα, και πόσο ευχάριστα η δυσάρεστα θα μας εκπλήξουν πάλι αυτοί από το cupertino? Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Επιδή διαβάζω 2 σελίδες τώρα το παιχνίδι με το σκύλο και την γάτα. Τι λέτε να δούμε την δευτέρα, και πόσο ευχάριστα η δυσάρεστα θα μας εκπλήξουν πάλι αυτοί από το cupertino? νομιζω σπυρο θα εχουμε και κρυο και ζεστη!και πραγματα εντυπωσιακα και ελλειψεις.τουλαχιστον να υπερτερουν τα θετικα.και οπως ειπε και ο χριστοφορος πιο πανω θα εχουμε ουρες παλι μονο και μονο αφου ειναι apple!και φυσικα οταν ερθει με το καλο στα μερη μας θα μπει εδω το γνωστο φορουμ "διαθεσιμοτητα iphone4g".θα ζωντανεψει και εδω μεσα αφου θα μιλαμε ατελειωτες ωρες για αυτο το μαραφετι.αντε να δουμε........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 νομιζω σπυρο θα εχουμε και κρυο και ζεστη!και πραγματα εντυπωσιακα και ελλειψεις.τουλαχιστον να υπερτερουν τα θετικα.και οπως ειπε και ο χριστοφορος πιο πανω θα εχουμε ουρες παλι μονο και μονο αφου ειναι apple!και φυσικα οταν ερθει με το καλο στα μερη μας θα μπει εδω το γνωστο φορουμ "διαθεσιμοτητα iphone4g".θα ζωντανεψει και εδω μεσα αφου θα μιλαμε ατελειωτες ωρες για αυτο το μαραφετι.αντε να δουμε........ Και εγώ έχω δηλώσει την άποψη μου για τις ουρές, και μάλιστα είναι κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου... Την δευτερα πιστέυω, η που θα γίνει η ανατροπή η για 2η χρονιά θα μείνει το κοινό πάλι παγωμένο και αμήχανο.. Πάντα ανακατέβουν καλά την τράπουλα, ασχέτος το αποτέλεμα.. Φετος με την χαμένη συσκευή έγινε το πράγμα πιο ενδιαφέρον με τις "αποκαλύψεις" και είμαι είμαι περίεργος να δω πως θα το χειριστουν, και τι θα δούμε στο τέλος.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Πιστεύω ότι θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό το «πρωτότυπο» που είδαμε. Θα ήθελα να δω κάτι κοντά στον σχεδιασμό του iPad, όμως... Καλό βράδυ από εμένα! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Πιστεύω ότι θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό το «πρωτότυπο» που είδαμε. Θα ήθελα να δω κάτι κοντά στον σχεδιασμό του iPad, όμως... Καλό βράδυ από εμένα! :) μακαρι να εχεις δικιο γιατι δεν ενθουσιαστηκα με αυτα που ξεχασαν στα μπαρ οι πιωμενοι κατοχοι!να χει και λιγοοοοοο μεγαλυτερη οθονη γιατι ακουγεται τετριμμενο αλλα δεν πας ευκολα απο 4.3 σε 3.5 ανεξαρτητα λογισμικου ποιοτητας κτλ.θα ελεγα καλο βραδυ αλλα εχω 3 ωρες ακομη!!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts