zaharakis Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 20/03/2010 :D μεσα!!! :rolleyes: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 (edited) μεσα!!! :rolleyes: Μπραβο Μητσο ετσι σε θελω, θα μιλησουμε αυριο στο τηλεφωνο να συνενννοηθουμε :rolleyes: Edited March 18, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Μπραβο Μητσο ετσι σε θελω, θα μιλησουμε αυριο στο τηλεφωνο να συνσνννοηθουμε :rolleyes: δεν υπηρχε περιπτωση να μην κανονιζα να ερχομουν φιλε μου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Καλημέρα σ όλους.... βλέπω αρχίζει προεργασία για την κεντρική συνάντηση!! αυτό το thread δεν εφησυχάζετε ποτέ.!! Πάντα στα όπλα.!!! Όσον αφορά την πολιτική της MS νομίζω ότι δείχνει να μην την ενδιαφέρουν οι "power users" καθώς θεωρεί ότι είναι μικρό κομμάτι της πίτας του αγοραστικού κοινού αλλά έχει στόχο να φτιάξει συσκευές πιο προσιτές στον απλό κ χωρίς εμπειρία χρήστη! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Καλημέρα σε όλους παιδιά....Μάλλον πως η ΜS έρχεται στη φιλοσοφία του μήλου αλλά με την όπισθεν.......καταλάβατε τώρα γιατί λέω πως το μήλο είναι συνέχεια τουλάχιστον μία 5ετία μπροστά????? Και το καλοκαίρι πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλο μπαμ με αυτό που θα μας παρουσιάσει..... Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Καλημέρα σας! Διαβάστε ένα εξαιρετικό άρθρο του Περικλή για τα WP7 και τις αλλαγές της MS: http://inewit.wordpress.com/2010/03/18/windows-phone-7-series-the-complete-guide/ Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Παίδες μια απορία λίγο χαζή. Έχω το dropbox στο Pc του γραφείου. Το κακό είναι ότι όποιος κ να μπει στο πρόγραμμα έχει πρόσβαση στα αρχεία μου. Δε γίνετε να μου ζητάει τους κωδικούς κάθε φορά?? έχω φάει κανά 20 λεπτο να το ψάχνω κ άκρη δε βρήκα!!!:mad::mad: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Μιχάλη για να καταλάβω, Αν δεν είχες το dropbox πάλι δε θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να δει τα αρχεία σου εφόσον απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν έχετε διαφορετικούς Login users; Οπότε τι σε ενδιαφέρει να κάνεις; Να εξαφανίσεις το εικονίδιο από κάτω δεξιά ή να κλειδώσεις τελείως το φάκελο; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Μιχάλη για να καταλάβω, Αν δεν είχες το dropbox πάλι δε θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να δει τα αρχεία σου :grin::grin::grin: Καλόοοοοοο!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Μιχάλη για να καταλάβω, Αν δεν είχες το dropbox πάλι δε θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να δει τα αρχεία σου εφόσον απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν έχετε διαφορετικούς Login users; Οπότε τι σε ενδιαφέρει να κάνεις; Να εξαφανίσεις το εικονίδιο από κάτω δεξιά ή να κλειδώσεις τελείως το φάκελο; Νίκο αρχίζω κ φοβάμαι ότι είμαι δυσλεκτικός... όντως ξαναδιαβάζοντας την ερώτηση μου δεν βγάζω άκρη!!!:lol::lol: θέλω κάθε φορά που μπαίνω στο dropbox να ρωτάει τον κωδικό μου!!! Γιατί μπαίνει αυτόματα με του πατάς στο εικονίδιο!!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 :grin::grin::grin: Καλόοοοοοο!!! Μα αυτό δε συμβαίνει; Το dropbox είναι ένας φάκελος αρχείων όπως κάθε άλλος στο σύστημα. Απλά συγχρονίζει και με άλλους υπολογιστές. Όταν είσαι συνδεδεμένος στο λογαριασμό σου στο λειτουργικό και κάτσει κάποιος στον υπολογιστή σου όπως μπορεί να δει τι έχεις στο My Documents, μπορεί να δει και τι έχεις στο Dropbox. Γι' αυτό θέλω να καταλάβω τι ακριβώς θέλει να κάνει ο Μιχάλης. Γενικά οδηγίες για περισσότερη ασφάλεια υπάρχουν εδώ: http://wiki.dropbox.com/TipsAndTricks/IncreasePrivacyAndSafety εντιτ.. Μιχάλη αυτό που ζητάς, έτσις όπως το ζητάς δε γίνεται. Ή εξαφάνισε το εικονίδιο από το tray κάτω δεξιά ή κάνε unlink τον υπολογιστή και όσο είσαι στη δουλειά να διαχειρίζεσαι το λογαριασμό μόνο μέσω web. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Μα αυτό δε συμβαίνει; Το dropbox είναι ένας φάκελος αρχείων όπως κάθε άλλος στο σύστημα. Απλά συγχρονίζει και με άλλους υπολογιστές. Όταν είσαι συνδεδεμένος στο λογαριασμό σου στο λειτουργικό και κάτσει κάποιος στον υπολογιστή σου όπως μπορεί να δει τι έχεις στο My Documents, μπορεί να δει και τι έχεις στο Dropbox. Γι' αυτό θέλω να καταλάβω τι ακριβώς θέλει να κάνει ο Μιχάλης. Γενικά οδηγίες για περισσότερη ασφάλεια υπάρχουν εδώ: http://wiki.dropbox.com/TipsAndTricks/IncreasePrivacyAndSafety εντιτ.. Μιχάλη αυτό που ζητάς, έτσις όπως το ζητάς δε γίνεται. Ή εξαφάνισε το εικονίδιο από το tray κάτω δεξιά ή κάνε unlink τον υπολογιστή και όσο είσαι στη δουλειά να διαχειρίζεσαι το λογαριασμό μόνο μέσω web. Μάλλον γιαυτό δε κατάφερα να το βρω!! επειδή δεν υπάρχει!!! :lol::lol: ευχαριστώ πολύ Νίκο!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Την εκανα τελικα την μ@......@ / πατατα. Οταν εκανε το miniMac (Dell mini 1011) update το λειτουργικο του (Snow Leopard 10.6.2) εχασε τον ηχο. Εψαξα λοιπον στο διαδικτυο και βρηκα οτι επρεπε να εγκαταστησω το NetbookInstaller 0.8.3 και το εγκατεστησα. Και τωρα ............ Δεν βλεπει λειτουργικο :wacko:. Μου λεει να κανω Restart, κανω αλλα τιποτε, την ιδια οθονη παντα. Αρα, θελει περισσοτερο ψαξιμο για τη λυση του ηχου. :confused: Και τωρα αντε παλι απο την αρχη. Οχι τιποτε αλλο, κατεβαινω και Αθηνα σημερα το βραδυ και δεν θα το εχω στγημενο οπως φαινεται :cry: :mad: :mad: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 καλημερα σε ολους και απο μενα παιδια :D πτεραρχε,νομιζω οτι πας να το κανεις παραδοση,οταν προκειται να πας καποου,να εχεις παντα καποιο απο τα εργαλεια σου με προβλημα:lol: στο μοναχο με το μηλο,στην αθηνα τωρα με το Dell σου :lol: πρεπει να προσεχεις τα "εργαλεια" σου γιατι ποτε δεν ξερεις :p:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Την εκανα τελικα την μ@......@ / πατατα. Οταν εκανε το miniMac (Dell mini 1011) update το λειτουργικο του (Snow Leopard 10.6.2) εχασε τον ηχο. Εψαξα λοιπον στο διαδικτυο και βρηκα οτι επρεπε να εγκαταστησω το NetbookInstaller 0.8.3 και το εγκατεστησα. Και τωρα ............ Δεν βλεπει λειτουργικο :wacko:. Μου λεει να κανω Restart, κανω αλλα τιποτε, την ιδια οθονη παντα. Αρα, θελει περισσοτερο ψαξιμο για τη λυση του ηχου. :confused: Και τωρα αντε παλι απο την αρχη. Οχι τιποτε αλλο, κατεβαινω και Αθηνα σημερα το βραδυ και δεν θα το εχω στγημενο οπως φαινεται :cry: :mad: :mad: Αναβάθμιση δε κάνεις με την καμία! Οταν σου δουλεύει κάτι δε το πειράζεις!Μιλάω για τα Dell παντα! Πας να φτιάξεις κατι και σου χαλάει κάτι άλλο! Το ίδιο του έκανα και εγώ! Του είχα τα 10.5.6 και αποφασίζω να παω στα 10.5.7! Αποτυχία αναβάθμισης και δε μπούταρε! Ξανα μανα στήσιμο απο την αρχή,διαβάζω καμια δεκαριά σελίδες στο φόρουμ τους και ξαναδοκιμάζω στήσιμο απο την αρχή και update σε 10.5.7 και πέτυχε! Σε 10.5.8 δε πάω ακόμα!Εχω τα παντα να μου δουλεύουν και δε νομίζω να αξίζει η αλλαγή ή οτι θα δω κατι το super duper! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 παιδιά να ρωτήσω κάτι μήπως υπάρχει απάντηση???πως μπορούμε να έχουμε τα βίντεο μας από το pc στο μήλο χωρίς να είναι όμως mp4?? Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 παιδιά να ρωτήσω κάτι μήπως υπάρχει απάντηση???πως μπορούμε να έχουμε τα βίντεο μας από το pc στο μήλο χωρίς να είναι όμως mp4?? yxflash στο cydia θα το βρεις! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 yxflash στο cydia θα το βρεις! Ευχαριστώ Κουκουλάκη....δεν γράφεις και το μικρό σου όνομα στην υπογραφή σου να σε φωνάζουμε με το μικρό σου???? Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Ευχαριστώ Κουκουλάκη....δεν γράφεις και το μικρό σου όνομα στην υπογραφή σου να σε φωνάζουμε με το μικρό σου???? Κωστής :O:O:O:O:O Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Τέλος παίδες. Το πήρα. Θα ανεβασω και φωτογραφία αργότερα. Πωπω... Παει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 καποιος που εχει δοκιμασει το time capsule; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Την εκανα τελικα την μ@......@ / πατατα. Οταν εκανε το miniMac (Dell mini 1011) update το λειτουργικο του (Snow Leopard 10.6.2) εχασε τον ηχο. Εψαξα λοιπον στο διαδικτυο και βρηκα οτι επρεπε να εγκαταστησω το NetbookInstaller 0.8.3 και το εγκατεστησα. Και τωρα ............ Δεν βλεπει λειτουργικο :wacko:. Μου λεει να κανω Restart, κανω αλλα τιποτε, την ιδια οθονη παντα. Αρα, θελει περισσοτερο ψαξιμο για τη λυση του ηχου. :confused: Και τωρα αντε παλι απο την αρχη. Οχι τιποτε αλλο, κατεβαινω και Αθηνα σημερα το βραδυ και δεν θα το εχω στγημενο οπως φαινεται :cry: :mad: :mad: Πτέραρχε σήμερα παραλήφθηκε κ από μένα!!! οπότε το σ/κ θα μπει μπροστα το project minimac !!! Όπως λέει κ ο σύντεκνος Κωστής μάλλον σε κάθε αναβάθμιση θέλει στήσιμο απ την αρχή! edit : Άλεξ για 1231 φορά συνχαρητήρια φίλε!!!! χαχα Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Τέλος παίδες. Το πήρα. Θα ανεβασω και φωτογραφία αργότερα. Πωπω... Παει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Σε κορνίζα το θέλουμε....:p Μην το ανεβάσεις σκέτο...:happy: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Πτέραρχε σήμερα παραλήφθηκε κ από μένα!!! οπότε το σ/κ θα μπει μπροστα το project minimac !!! Όπως λέει κ ο σύντεκνος Κωστής μάλλον σε κάθε αναβάθμιση θέλει στήσιμο απ την αρχή! edit : Άλεξ για 1231 φορά συνχαρητήρια φίλε!!!! χαχα Και που 'σαι ακόμα. Θα μας γράψει από το σπίτι, θα ανεβάζει μια μια τις φωτογραφίες, μετά το πυτχίο, μετά τον πάπυρο και πάει λέγοντας :lol: Καλη επιτυχία και με το πρότζεκτ! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Πτέραρχε σήμερα παραλήφθηκε κ από μένα!!! οπότε το σ/κ θα μπει μπροστα το project minimac !!! Όπως λέει κ ο σύντεκνος Κωστής μάλλον σε κάθε αναβάθμιση θέλει στήσιμο απ την αρχή!.......... Μιχαλη, δεν θελει στησιμο απο την αρχη. Μαλλον εγω εκανα πατατα. Απλως δεν θα αναβαθμισω το λειτουργικο ξανα, παρα μονο σε major upgrade. Αρα λοιπον, μετα το περας της εγκαταστασης, οταν θα μπεις στο internet, κανε μονο upgrade τον Safari και οχι το λειτουργικο. Που θα παει θα το βρω το λαθος μου :rolleyes: @soom Συγχαρητηρια φιλε, παντα τετοια :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts