Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To registration του domain έγινε (carpenoctum.gr). Ο χώρος αγοράστηκε, περιμένω να περάσουν οι Name Servers για να ξεκινήσω το στήσιμο. Θα ενημερώσω όταν θα ανέβει!

thanks!

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

To registration του domain έγινε (carpenoctum.gr). Ο χώρος αγοράστηκε, περιμένω να περάσουν οι Name Servers για να ξεκινήσω το στήσιμο. Θα ενημερώσω όταν θα ανέβει!

thanks!

συγχαρητήρια Νικόλα :clap: και σ'ανώτερα.

Δέχομαι και εγώ συγχαρητήρια όμως, γιατί μόλις χτες, έγινα και θείος :) http://www.youtube.com/watch?v=1tYFerxX-Xk

Edited by loftys

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Γύρισα πριν από λίγο στο σπίτι οπότε άρχισα να αφομοιώνω την κίνηση της ημέρας του thread.

- Συγχαρητήρια στους θείους παιδιών και στους πατέρες ιστοτόπων!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

επειδή έκανα λάθος και ξέχασα να βάλω τον Φρίξο στο προηγούμενο post, "πάρτε" τον σε αυτό :

http://img695.imageshack.us/img695/4633/img0036o.th.jpg

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Να σας ζησει Λευτερη!!:)

Κουκλος ο Φριξος,μου αρεσει που ποζαρει κιολας..Φατσα!!

να πω και εγω μια σκετη καλησπερα στα καλα παιδια γιατι χθες την συνδυασα με λιγο μπασκετ και μου την εκοψε το ΕΣΡ.εκτος αν φταιει το αβαταρ να ξαναβαλω το μηλο αν ειναι.

Σας παρακαλω πολυ παιδια διαφωτιστε με......μου προτεινει ενας φιλος το 2G με ανταλλαγη το XPERIA X1 που εχω...ποια η διαφοραμε το 3G εκτος απο το αυτονοητο...(2-3..G),και εγω το θελω και μου εχει φανε χρησιμο το GPS...θα με βολεψει το 2G σε αυτο το θεμα....?Θα κλειδωνει τοσο γρηγορα οσο το XPERIA που εχω.....?

φιλε μου καλησπερα:)

κι τα 2 κινητα που αναφερεις...ειναι για αλλαγη:D

αν θελεις αξιοπιστο gps ξεχνας καθε iphone!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Την καλησπέρα μου σε όλους!!!

Με αφορμή την ζημιά που έπαθε ο φίλος Ηλίας, προτείνω σε όσους χρησιμοποιούν WM να χρησιμοποιήσουν το MS Myphone για on-line backup των επαφών και ότι άλλο θέλετε!

Άσχετο: έκανα κι εγώ χτες format και πέρασα τα 7! Διαπίστωσα ότι έχω πάνω από 100GB μουσικής, αφού μαζεύω από το 94, αλλά είναι σε ένα κακό χάλι η συλλογή μου! Τι προτείνετε για σωστή οργάνωση; (tags, folders κλπ) :)

Τα θέλω οργανωμένα διότι θέλω να χρησιμοποιώ την συλλογή μου για streaming στις συσκευές του σπιτιού!

Αν εχεις χρονο να το μαθεις βαλε το iTunes για μενα δεν υπάρχει καλυτερο αν καποιος το χειριζεται σωστα.

Φτιαχνεις οπως θες τα Tags.

Το να κανεις νεες βιβλιοθηκες ειναι παιχνιδακι και ολα αυτα γινονται export πολυ ευκολα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια παλεύονται με πράγματα που δεν είχα ξαναακουμπήσει στη ζωή μου (βλέπε mysql databases) είμαστε πλέον online.

http://carpenoctum.gr/

Σας περιμένω. Η εμφάνιση θα βελτιώνεται με τον καιρό.

Congratz ! ! ! :D :D

Εύγε Νικόλα!

Θα με βλέπεις κάθε μέρα εκεί! :lol::lol:

Δεν μου λες κάτι, διάβασες πουθενά για να μάθεις αυτά;

Αλεξ, το καλό ήταν ότι ήταν σχεδόν έτοιμη η database επειδή πάτησα πάνω στο wordpress και η εταιρεία που πήρα το hosting συνεργάζεται με το WP. Κάποιο σετάρισμα χρειάστηκε και κα΄ποια διαμόρφωση αρχείων. Με βοηθό το google και τα tutorials τα κατάφερα.

Αλεξ, το καλό ήταν ότι ήταν σχεδόν έτοιμη η database επειδή πάτησα πάνω στο wordpress και η εταιρεία που πήρα το hosting συνεργάζεται με το WP. Κάποιο σετάρισμα χρειάστηκε και κα΄ποια διαμόρφωση αρχείων. Με βοηθό το google και τα tutorials τα κατάφερα.

Το φαντάστηκα για το WP γιατί αν δεις το comment μου, έχει κανονικά φωτογραφία και όνομα (που τα έφτιαξα για το δικό μου WP, αλλά δεν είναι ακόμα κάτι, απλά υπάρχει)! Πάντως φαίνεται πολύ ωραίο!

Τα υπόλοιπα κατ'ειδίαν όμως.. Μην «κουράζουμε» το thread! :D

Λοιπόν, για να καταλάβετε τι εννοούμε όταν λέμε «γρήγορο Internet». Καθόμουν σήμερα με τον zxr[/member] στο γραφείο του στο Ι.Τ.Ε. Και ήξερα ότι έχει πιο γρήγορο Internet από εμένα στο «δημόσιο» Wi-Fi. Αλλά δεν ήξερα για το πόσο γρήγορο είναι αυτό.

Μέχρι που του είπα να μπει στο speedtest.net να μου πει. Και το είδα. Και σας το δείχνω.

Είναι πραγματικό το νούμερο. Δεν έχει πειραχθεί από photoshop και τέτοια. Και θα πάω και αύριο από εκεί να ξαναμετρήσω, με το Macbook αυτή την φορά όταν θα του βάλω να κατεβάσει κάτι..

Δείτε και θαυμάστε:

Actual photo link

http://www.speedtest.net/result/724512450.png

Εγώ τα έχασα πάντως..:blink::shock::blink::shock:

Edited by nervous
Τροποποίηση: δεν είναι δύσκολη η χρήση της ..

δλδ μπορείς να το λιτσάρεις με rapidshare και τέτοις ιστορίες;

Αύριο θα πάω και θα κάνω backup το Internet (που λέει και ένας φίλος και είναι απίστευτη ατάκα:lol::lol::lol:)!:lol::lol::lol::lol:

@Carpe_Noctum

Μπράβο Νικο! Το συνθημα των 60s "power to the people" σε όλη του την αίγλη :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια παλεύονται με πράγματα που δεν είχα ξαναακουμπήσει στη ζωή μου (βλέπε mysql databases) είμαστε πλέον online.

Καλημέρα Παιδιά......Συγχαρητήρια Νίκο!!!!!!!!!!Θα με βλέπεις συχνά εκεί..:):)

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Καλημέρα σ όλους!!!

@ Νίκο μπράβο Νικόλα πάντα τέτοια

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα..!!:D :D

@carpenoctum

νικο μπραβο για το site σου..!!πολυ καλο..!!και θα βοηθησει αρκετο κοσμο..!!

σημερα το πρωι...το κινητο μου εκανε παλι κουφα πραγματα....ενω δεν ειχα ξυπνητυρι εκανε snooze...ενω το ειχα στον κανονικο προφιλ δεν χτυπαγαν οι ηχοι...και αρκετο κολλημα...δεν ενιωθε τιποτα...

καταφερα να του κανω reboot....και ενιωσε...αντε να δουμε...2η φορα που το κανει...απλα την 1η ηταν ποιο τραγικο και ειχα κανει restore....

Καλημερα στην ομαδα!

Συγχαρητηρια Νικολα για την αξιέπαινη προσπαθεια σου.

και μιας που πιασαμε τα ζωακια...

αυτος ειναι ο σκυλακος μου

%3A//i229.photobucket.com/albums/ee305/margaritagr/IMG_0212.jpg

και μαζι με τη γατα μου

%3A//i229.photobucket.com/albums/ee305/margaritagr/P7090003.jpg

:):)

Μαργαρίτα φοβερός ο σκύλος. Έχω έναν φίλο που έχει τρέλα με μικρά και μακρύτριχα σκυλιά. Μήπως είναι θυληκό;

Νίκο καλή αρχή, και το όνομα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

σημερα το πρωι...το κινητο μου εκανε παλι κουφα πραγματα....ενω δεν ειχα ξυπνητυρι εκανε snooze...ενω το ειχα στον κανονικο προφιλ δεν χτυπαγαν οι ηχοι...και αρκετο κολλημα...δεν ενιωθε τιποτα...

καταφερα να του κανω reboot....και ενιωσε...αντε να δουμε...2η φορα που το κανει...απλα την 1η ηταν ποιο τραγικο και ειχα κανει restore....

Εμένα έκανε κάτι τρελά από χθες :( . Δεν μπορούσε να συνδεθεί πλέον με το wifi μου. Έκανα reset τα network settings στο iPhone, άλλαξα και password στο wifi μήπως το είχε σπάσει κανείς και έπαιζε με τις ρυθμίσεις μου. Restarts στο router και τελικά άλλαξα κανάλι από το 11 στο 9 και μπόρεσε να συνδεθεί. Έτσι στα ξαφνικά... :mad:

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

απλα Mike αν μου το ξανακανει θα το παω για service ξερω γω τι παιζει....μου την δινει ...ενω δεν μου εχει πεσει ποτε κατω...και γενικα το προσεχω σαν τα ματια μου...να μου κανει τετοια...

KAΛHMEPA ΣE OΛOYΣ !:)

μπραβο Νικο καλη συνεχεια φιλε:) ωραι κινηση,αν εχεις χρονο να αφιερωσεις μπορεις να κανεις πολυ καλη δουλεια που θα βοηθησει πολυ κοσμο:)

καλη βδομαδα σε ολους μας παιδια:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

@ soom Αλέξανδρε,

για μια ακόμη φορά σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Έχω λοιπόν την τιμή να σας παρουσιάσω σε πρώτη παγκόσμια εμφάνιση στο Internet την Σουσού

http://img94.imageshack.us/img94/9427/dscn01021.th.jpg' alt='dscn01021.th.jpg'>

Edited by fanko

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

@ soom Αλέξανδρε,

για μια ακόμη φορά σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Πολύ μεγάλη μου βγήκε. Σόρρυ

Φιλε μου τοσο μεγαλη που βγηκε φαινετε για τιγρης.....:D

android or ios or wm......who cares.....???

Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ και για τα σχόλιά σας για την ιστοσελίδα :)

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned