dedalos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Ευχαριστώ πολύ σε όλους για τις ευχές. :) Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 καλοριζικο και περαστικα σου :happy: Η νεκροψια θα δειξει Μητσο :lol: Μια και περί ανέμων και υδάτων και καθότι πιωμένος και χαρούμενος, (είχα καιρό να γράψω διότι πέρασα μια μικρή δοκιμασία) είμαι πλέων πατέρας δεύτερου αγοριού από 25-1, αλλά τον παρέλαβα μόλις προχθές, έμεινε μια εβδομάδα στην εντατική, αλλά πλέων όλα δείχνουν ότι πάμε καλά. www.youtube.com/user/0dedalos0 John junior 2 videos Ping σε όλη την παρέα και συχωρέστε με αν τα γραπτά μου είναι κακώς γραμμένα. Γιανναρε να σου ζησει :) Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Η νεκροψια θα δειξει Μητσο :lol: περιμενω ενοειται απο τον Δημητρη,νεα και εντυπωσεις απο το νεο του παιχνιδι :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Γιάννη να σου ζήσει κ πάντα γερό!!! να το δεις όπως επιθυμείς:clap::yahoo::clap::yahoo: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Μια και περί ανέμων και υδάτων και καθότι πιωμένος και χαρούμενος, (είχα καιρό να γράψω διότι πέρασα μια μικρή δοκιμασία) είμαι πλέων πατέρας δεύτερου αγοριού από 25-1, αλλά τον παρέλαβα μόλις προχθές, έμεινε μια εβδομάδα στην εντατική, αλλά πλέων όλα δείχνουν ότι πάμε καλά. http://www.youtube.com/user/0dedalos0 John junior 2 videos Ping σε όλη την παρέα και συχωρέστε με αν τα γραπτά μου είναι κακώς γραμμένα. :up::yahoo::up::yahoo::clap::yahoo: Να σου ζήσει Γιάννη! Γερός δυνατός, πάντα υγιής και ευτυχισμένος!!!!!!! :yahoo: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Να σας ζησει Γιαννη!!!!:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 @dedalos Γιάννη να σου ζήσει ο μικρουλης, πάντα γέρος και δυνατός. Αυτά είναι τα σημαντικά στην ζωή μας και οχι τα παιχνιδάκι που ασχολούμαστε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Να σου ζησει ο μικρουλης Γιαννη :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Μια και περί ανέμων και υδάτων και καθότι πιωμένος και χαρούμενος, (είχα καιρό να γράψω διότι πέρασα μια μικρή δοκιμασία) είμαι πλέων πατέρας δεύτερου αγοριού από 25-1, αλλά τον παρέλαβα μόλις προχθές, έμεινε μια εβδομάδα στην εντατική, αλλά πλέων όλα δείχνουν ότι πάμε καλά. http://www.youtube.com/user/0dedalos0 John junior 2 videos Ping σε όλη την παρέα και συχωρέστε με αν τα γραπτά μου είναι κακώς γραμμένα. Φιλε να σου ζησει!! Ευχομαι οτι καλυτερο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Το μόνο που θα ήθελα από το μήλο μου παραπάνω, είναι ένας food replicator, http://people.icoserver.com/users/eric/New_Scientist_food_replicator.pdf να ταίσω όλο τον κόσμο :( Είμαι σίγουρος ότι ο Στήβ μπορεί να το κάνει αλλά δεν τον αφήνουν. Τα λεφτά είναι πολλά για να τα αγνοήσουν και χωρίς ανταγωνισμό είναι ακόμα περισσότερα. Να σου ζήσει!!! Θηρίο φαίνεται πόσο βγήκε; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 τις ευχες μου και οτι καλυτερο γιαννη!!..να σου ζησει..!!παντα γερο κ υγιεις..!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές, 2860 το βάρος του. :) Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 http://www.tweetply.com/topic/8595092166 Οπως βλεπετε ο Geo Hot υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση για μόνιμο JB στην 3.1.3 αλλα και στις συσκευες που πουλήθηκαν πρόσφατα. Πάμε ολοταχώς για την μετα jailbreak εποχη. Πολυ φοβάμαι στην επομενη γενια iphone δεν θα υπάρχει. Αν όντως καταφερε η apple να το αντιμετοπίσει μεσω hardware τελείωσε το παιχνίδι. Ως πότε θα παραμείνουμε στην 3.1.2 Τωρα είναι ανετα αλλα οταν θα βγει το OS4 αν προσφερει καποια σημαντικα πραγματα τι θα κανουμε. Προς το παρων αναφερθηκε ότι δεν εχει μπλοκαριστει η 3.1.2 και γινεται restore με επιλογη os. Βεβαια οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε κρατημενο SHSHs της 3.1 & 3.1.2 στη Cydia και θα μπορεσουμε να κανουμε restore και downgrate στην 3.2 αν και δεν θυμαμαι καν πως γινεται. Αν οντως εχουν ετσι τα πραγματα η θα παντρευτουμε την 312. Θελει προσοχη σε οτι κανουμε μεχρι να δουμε τι παιζεται. Μην μπλέξουμε με restore. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Θαυμάσια.. Κώστα, προσωπικά, προσπαθώ να αποβάλω καιρό τώρα την νοοτροπία του JB και μου φαίνεται πως έφτασε ο καιρός. Θα κρατήσω κάπου ένα ipsw just in case (θα το κάνω και μια φορά για εξοικειωθώ γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ) και πολύ πιθανώς, με βλέπω χωρίς JB. Δεν θα κάτσω να σκάσω τώρα για τα SBSettings και το LockInfo. Όπως συνηθίσαμε από τα WinMo στο iPhone, έτσι θα συνηθίσουμε και στο Jailbroken iPhone στο Clean iPhone. Και χαλάλι τους το JB. Αλλά έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου για εμάς τους «παλιούς» αν θα μπορέσει η Apple να μας «μπλοκάρει» εντελώς από Jailbreak. Για τους «νέους» πολύ το φοβάμαι. Ο χρόνος θα δείξει και βέβαια αν θα ασχοληθούν οι Dev-Team, GeoHot και λοιπά χακερόνια με την υπόθεση.:lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Όπως τα λέει ο Κώστας είναι. Αν και εμείς με τις παλιές bootrom θα έχουμε tethered JB ακόμα και στην 4.0. Λογικά τα εργαλεία θα συνεχίσουν να βγαίνουν και ο καθένας θα κάνει τις επιλογές του. Προφανώς ούτε εγώ καίγομαι να πάω στην 3.1.3 αλλά αν βγει η 4.0 όπως την περιμένουμε και με τα χαρακτηριστικά που περιμένουμε και δεν βγει JB γι αυτή προφανώς και θα περάσουμε στην non-JB εποχή. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Εγώ σκέφτομαι να κάνω ένα restore as new και να δω την nonJB εποχή. Το τηλέφωνο το χαίρομαι. Θα δώσω €20-€30 για να πάρω ορισμένα παιχνιδάκια, να αγοράσω κανά δύο προγράμματα που θέλω και δεν έχω αγοράσει και τα χρησιμοποιώ και πάπαλα. Αν βγει, έχει καλώς. Αν πάλι όχι, δεν πειράζει. Βλέπω πολύ λίγα να με κρατάνε. Και θεωρητικά δεν μπορώ να κάνω downgrade σε 3.1.2 όποτε και αν το αποφασίσω αφού έχω τις 3.1.2 και 3.1;;;:confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Γεια σας, συντομα σκεφτομαι να κανω και εγω την μεταβαση απο symbian στο μηλο :) Θα ηθελα να ρωτησω βασικα, επειδη ειμαι χρηστης windows θα ειναι δυσκολη η χρηση itunes? και γενικα η συνδεση του τηλεφωνου με τον υπολογιστη? Εφαρμογες απο το σαιτ της apple κατεβαζω κανονικα ή υπαρχει και αλλος τροπος? Αυτες οι ερωτησεις μου προς το παρον, και ευπροσδεκτες συμβουλες για θεματα που ισως να πρεπει να κοιταξω. Ευχαριστω :D (αν το τοποθετησα σε λαθος φορουμ, ας το μεταφερει καποιος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) Καλως Ηλθες στο thread μας. Εδω ολες οι ερωτησεις χωρανε. Τωρα οσον αφορα τις αποριες σου : Δεν θα υπαρξει προβλημα κατα τη μεταβαση σου απο Symbian σε iPhone. Και εμεις πο Win Mobile προερχομαστε και δεν αντιμετωπισαμε κατι το δυσκολο. Σιγουρα θα υπαρξει καποιο σταδιο προσαρμογης, αλλα δεν θα αντιμεωπισεις προβλημα. Η συνδεση του mhloy γινεται με τον H/Y μεσω itunes, το οποιο οπως θα διαπιστωσεις στην πορεια ειναι ευκολοχρηστο. Εφαρμογες κατεβαζεις ειτε απο το AppStore της Apple (δωρεαν αλλα και επι πληρωμη), ειτε απο αλλες πηγες (και παλι "δωρεαν" αλλα και επι πληρωμη). Οταν με το καλο θα το παρεις, ξεκινησε με τα βασικα, να συγχρονισεις τη συσκευη σου με τον Η/Υ και ψαξε / διαβασε τους οδηγους τοσο εδω οσο και στα αλλα συναφη forumγια οτιδηποτε θελεις να κανεις. Και βεβαια οπου κολλησεις τοσο εμεις εδω, οσο και στα αλλα threads τα παιδια ειναι εδω για να σου δωσουν απαντησεις στα θεματα που δεν μπορεσες να βρεις, η να σου εξηγησουν κατι που πιθανμως δεν καταλαβες καλα. Και παλι Καλως Ηλθες και με το καλο να το παρεις :rolleyes: Edited February 3, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Παιδια δεν ξερω αλλα αν δεν υπαρξει jb για την εκδοση 4.0 δεν νομιζω ποτε να αναβαθμισω το 3gs μου.Στη τελικη τι θα μας δωσει η 4 που δεν μας δινει το jb?? Εκτος αυτου θεωρω πολυ χαζο να μην εχο αναφορα παραδοσης και με το επερχομενο ibluenova να μην εχω και ελευθερο bluetooth. Δεν ξερω τι αναφορες υπαρχουν για την εκδοση 4.0 αλλα δυσκολο το βλεπω να αποτελεσει λογο για καποιον να ξεπερασει το jb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 βασικα ο τνα βγει η 4.0 θα εχει βγει και το καινοθργιο μηλο. αν ολα επαληθευτουν για μπροστινη καμερα, για 5MP καμερα, για καλυτερο επεξεργαστη, για HD video player, και.... ισως multitasking τοτε θα τρεξουμε ολοι να το αγορασουμε και θα μπουμε μια και καλα στην no-JB εποχη. εμενα το μονο που θα μου λειψουν ειναι μερικα utilities & settings apss! για τα υπολοιπα ξοφευεις 20-30 ευρω και εχεις πανω τα παιχνιδια σου... για να δουμε τι θα δουμε.... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Μια και περί ανέμων και υδάτων και καθότι πιωμένος και χαρούμενος, (είχα καιρό να γράψω διότι πέρασα μια μικρή δοκιμασία) είμαι πλέων πατέρας δεύτερου αγοριού από 25-1, αλλά τον παρέλαβα μόλις προχθές, έμεινε μια εβδομάδα στην εντατική, αλλά πλέων όλα δείχνουν ότι πάμε καλά. http://www.youtube.com/user/0dedalos0 John junior 2 videos Ping σε όλη την παρέα και συχωρέστε με αν τα γραπτά μου είναι κακώς γραμμένα. Γιάννη να σου ζήσει ο γιόκας σου :):) Λευτερη δεν ειμαι κανενος πο##$τη κουτσαβακι!! θα παιρνω οτι μου αρεσει και αν αξιζει ;) ηταν καλο το λεο,για αυτο το πηρα! ειναι καλο το μηλο μου και για αυτο το κραταω! εχω και τα δυο παραλληλα γιατι η αγορα ειναι ανικανη να μου δωσει αυτο που θελω σε ενα πακετο... αν ειναι καλο το νεο μηλο,να εισαστε σιγουροι οτι θα το παρω,οπως και αν βγει ενα καινουριο (εξακριβωμενα) καλο wm :!: δεν ακολουθω καμια μοδα και κανενα καλουπι! δεν εχω παρωπιδες και παω οπου γουσταρω,εξυμνω τα καλα και θαβω την σαβουρα και τα στραβα παντα,γιατι δεν εχω αναγκη κανεναν π#$τη κατασκευαστη!! και αυτο γιατι τους πληρωνω και εχω απαιτησεις...ποτε δεν εξυμνησα κατι μονο και μονο επειδη το εχω εγω ....οτι δεν μου αρεσει η δεν ειναι σωστο,θα φαει κραξιμο οπως επισης οτι ειναι καλο θα το τονισω... εχω τις 2,υποτιθεμενα,καλυτερες συσκευες που υπαρχουν και μετα λυπης μου σας πληροφορω οτι και οι δυο ειναι μισερες και πανακριβες για αυτα που (λενε οτι..) κανουν!! ολοι μας αναφερομαστε στο "τι θα θελαμε να εχουν ακομη τα μηλα μας και τι μας λειπει απο αυτα"...μηπως να κοιταγαμε καλυτερα ,"ποσες υποχωρησεις και συμβιβασμους κανουμε με αυτα"?? δεν μπορω να ακουω οτι το μηλο η το λεο, ειναι το ενα καλυτερο το απο το αλλο,γιατι και τα δυο ειναι μισες συσκευες και ολοκληρες κοροιδιες για μενα το λεο ειναι πιο ολοκληρωμενο πλεον απο το μηλο μου,για αυτα που ΑΠΑΙΤΩ να κανει το κινητο μου... οταν μπορεσει το μηλο να κανει οτι δεν μπορει,η το λεο να φτασει το browsing του μηλου,το ξανασυζηταμε....μεχρι στιγμης για μενα,η βαθμολογια μου με αριστα το 10 ειναι: μηλο 4/λεο 6.... οπως ειπα και πιο πανω Λευτερη,δεν μας κραταει κανενας απο εκει!! εμενα τουλαχιστον, τα μονα που μπορουν να με κανουν να σταματησω να δοκιμαζω συσκευες,ειναι, 1.η αδυναμια της αγορας να βγαλει μια συσκευη πραγματικα αξια,ωστε να σταματησω εκει που ειμαι τωρα... 2. το οικονομικο κοστος αυτων...εχει παραγινει το θεμα με τις αλλαγες κινητων τον τελευταιο καιρο...και η ουσια ειναι οτι δεν υπαρχει αποτελεσμα,παρα μονο χαμενα λεφτα... Το ξέρω Μήτσο, ότι δεν ακολουθείς κανενός τις στρατηγικές, όπως επίσης και ότι δεν κάνουμε δουλειά με τα "παιχνιδάκια" μας, αλλά διασκεδάζουμε. Τα σχόλια είναι για πλάκα, για να ευθυμήσουμε, και πάντα χωρίς κακία και καμιά διάθεση ειρωνείας, δλδ φιλικά :) Καλημέραααααααααααααααα :):) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Καλημέρα σε όλους! Όχι ότι το εισηγούμαι αφού ξέρω πόσο ισχυροί δεσμοί υπάρχουν με τον αρχικό τίτλο αυτού του thread, αλλά έτσι όπως διαβάζω τα πρόσφατα posts νομίζω ότι σε λίγο ο τίτλος θα πρέπει να είναι "Περί ανέμων και υδάτων για πρώην κατόχους WM, και νυν πρώην JB iPhone" :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 καλημερα σε ολους!:D Λευτερη,ενοειται οτι δεν υπαρχει μεταξυ μας περιπτωση ειρωνιας!:) τα σχολια μου βγαζουν την αγανακτηση μου απο την κατασταση που βιωνουμε αυτην την εποχη και την κοροιδια και την εκμεταλευση που τρωμε απο τις εταιρειες των,υποτιθεμενων,κορυφαιων συσκευων που μας πλασαρουνε απαιιτωντας να τους πληρωνουμε χωρις να μας σεβονται καθολου... ειναι φορες που χαιρομαστε χρησιμοποιωντας τις συσκευες μας,αλλα οι φορες που αγανακτουμε με αυτες ειναι πιο εντονες .... ο καιρος τρελαθηκε:confused: :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Μια και περί ανέμων και υδάτων και καθότι πιωμένος και χαρούμενος, (είχα καιρό να γράψω διότι πέρασα μια μικρή δοκιμασία) είμαι πλέων πατέρας δεύτερου αγοριού από 25-1, αλλά τον παρέλαβα μόλις προχθές, έμεινε μια εβδομάδα στην εντατική, αλλά πλέων όλα δείχνουν ότι πάμε καλά....... Να σας ζήσει Γιάννη, να τον δείτε να μεγαλώνει όπως επιθυμείτε, ευτυχισμένος και υγιής! :) (κι όταν μεγαλώσει αρκετά, να του αγοράσεις ένα iPhone 563G, να παίζει κι αυτός... :p ) Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Καλημέρα σε όλους! Όχι ότι το εισηγούμαι αφού ξέρω πόσο ισχυροί δεσμοί υπάρχουν με τον αρχικό τίτλο αυτού του thread, αλλά έτσι όπως διαβάζω τα πρόσφατα posts νομίζω ότι σε λίγο ο τίτλος θα πρέπει να είναι "Περί ανέμων και υδάτων για πρώην κατόχους WM, και νυν πρώην JB iPhone" Καλημέρα κ από μένα σ όλους!!! Κώστα θα χει πολύ πλάκα πάντως η "μάχη" των jbκικών κ σε nonjbκικών.... εγώ πάντως θα είμαι στην πρώτη σειρά της μάχης κ θα κρατάω το λάβαρο της επανάστασης!!!:lol::lol::tease::tease: καλημερα σε ολους! Λευτερη,ενοειται οτι δεν υπαρχει μεταξυ μας περιπτωση ειρωνιας!:) τα σχολια μου βγαζουν την αγανακτηση μου απο την κατασταση που βιωνουμε αυτην την εποχη και την κοροιδια και την εκμεταλευση που τρωμε απο τις εταιρειες των,υποτιθεμενων,κορυφαιων συσκευων που μας πλασαρουνε απαιιτωντας να τους πληρωνουμε χωρις να μας σεβονται καθολου... ειναι φορες που χαιρομαστε χρησιμοποιωντας τις συσκευες μας,αλλα οι φορες που αγανακτουμε με αυτες ειναι πιο εντονες .... ο καιρος τρελαθηκε:confused: :: κ να ταν μόνο κ καιρός Δημήτρη καλά θα ήταν!!! όλοι μας έχουμε τρλαθεί!!!:X:cry: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts