Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κωστή, αυτό είναι εύκολο!!

Πας εδώ: Συγχρονισμός iPhone σε περισσότερους από έναν υπολογιστές (Windows) και θα ακολουθήσεις το πρώτο κομμάτι, και μετά εδώ: Συγχρονισμός iPhone σε περισσότερους από έναν υπολογιστές (Mac) και θα ακολουθήσεις το δεύτερο κομμάτι και θα γίνουν όλα τζιτζι!

@Πτέραρχο

Δεν κατάλαβα, Κώστα.. Για πείτε μου και εμένα γιατί δεν είναι bug γιατί δεν κατάλαβα... :(

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Παιδιά sorry...

Αποτυχημένη προσπάθεια δοκιμής εφαρμογής.. Μπορεί να γίνει delete το προηγούμενο.

Το ποστ ήταν αυτό:

http://img697.imageshack.us/img697/8897/quickshottrnk.png

Edited by CarpeNoctum

Παιδιά sorry...

Αποτυχημένη προσπάθεια δοκιμής εφαρμογής.. Μπορεί να γίνει delete το προηγούμενο.

Το ποστ ήταν αυτό:

Ποιο πρόγραμμα ειναι αυτό?:)

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Παιδιά sorry...

Το ποστ ήταν αυτό:

Καλησπερα παιδια. Ημουν στο forum απο το κινητο και ηθελα να ρωτησω αν εσεις ανοιγετε κανονικα myphone.gr απο τον safari η αν υπαρχει αλλο site για εισοδο απο το κινητο ή καποια εφαρμογη και βλεπω το post του Νικου!! Τι παιζει ? :D

Καλησπερα παιδια. Ημουν στο forum απο το κινητο και ηθελα να ρωτησω αν εσεις ανοιγετε κανονικα myphone.gr απο τον safari η αν υπαρχει αλλο site για εισοδο απο το κινητο ή καποια εφαρμογη και βλεπω το post του Νικου!! Τι παιζει ? :D

Στο φόρουμ μπαίνω κανονικότατα από τον Safari. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.. Φαντάζομαι ο Νίκος έκανε πειράματα, ε;:O

Στο φόρουμ μπαίνω κανονικότατα από τον Safari. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.. Φαντάζομαι ο Νίκος έκανε πειράματα, ε;:O

Φαινεται να εχουν μεγαλο ενδιαφερον ομως τα πειραματα του ε? :) Και τοσο καιρο σκεφτομουν πως δεν ασχοληθηκε κανεις να κανει μια εφαρμογη για το myphone..

Λοιποοοον καλησπερα πρωτα απ ολα :D

στο ψητο τωρα:lol:

το θεμα του jb το χω καθυστερησει λιγο. Η αληθεια ειναι οτι εχω ψιλομπερδευτει με τους διαθεσιμους τροπους εγκαταστασης. Δε ξερω ποιον οδηγο να ακολουθησω και φοβαμαι μη το σακατεψω το μηλαρακι :wacko:

Σημερα ομως εφερε η ξαδερφη μου το δικο της, που της το φτιαξε ενας γνωστος. Το τσεκαρα και αποφασισα οτι δε μπορω να περιμενω αλλο. Απ οτι ειδα τις εχει βαλει το cydia & το installous :worry:

Και τα 2 εχουν εφαρμογες αλλα απ οτι καταλαβα το πρωτο εχει δικες του, ενω το 2ο, αυτες του appstore αλλα σπασμενες

Και καπου εδω θελω τα φωτα σας

Ποιος ειναι ο καλυτερος & ευκολοτερος τροπος για να κανω jb?η εκδοση του λειτουργικου ειναι η 3.1.2

:cool:

@margaritagr

Blackra1n (δες εδω) και μη φοβασαι καθολου :!: :!: :!: :!:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Ποιο πρόγραμμα ειναι αυτό?:)

Φαινεται να εχουν μεγαλο ενδιαφερον ομως τα πειραματα του ε? :) Και τοσο καιρο σκεφτομουν πως δεν ασχοληθηκε κανεις να κανει μια εφαρμογη για το myphone..

Δεν είναι εφαρμογή για το myphone. Είναι εφαρμογή για fora γενικά αλλά όπως βλέπετε έχει πρόβλημα στη δημοσίευση μηνυμάτων με ελληνικά. Η εφαρμογή λέγεται Tapatalk και έχει και δωρεάν και επι πληρωμή έκδοση. Προς το παρόν όμως δεν τη συστήνω αν δε δω πώς θα λυθεί το πρόβλημα με τα Ελληνικά.

Λοιποοοον καλησπερα πρωτα απ ολα :D

στο ψητο τωρα:lol:

το θεμα του jb το χω καθυστερησει λιγο. Η αληθεια ειναι οτι εχω ψιλομπερδευτει με τους διαθεσιμους τροπους εγκαταστασης. Δε ξερω ποιον οδηγο να ακολουθησω και φοβαμαι μη το σακατεψω το μηλαρακι :wacko:

Σημερα ομως εφερε η ξαδερφη μου το δικο της, που της το φτιαξε ενας γνωστος. Το τσεκαρα και αποφασισα οτι δε μπορω να περιμενω αλλο. Απ οτι ειδα τις εχει βαλει το cydia & το installous :worry:

Και τα 2 εχουν εφαρμογες αλλα απ οτι καταλαβα το πρωτο εχει δικες του, ενω το 2ο, αυτες του appstore αλλα σπασμενες

Και καπου εδω θελω τα φωτα σας

Ποιος ειναι ο καλυτερος & ευκολοτερος τροπος για να κανω jb?η εκδοση του λειτουργικου ειναι η 3.1.2

Ρίξε μια ματιά εδώ. Τον έχω γράψει εγώ τον οδηγό όσο πιο απλά γίνεται.

ξεκιναει το διαβασμα, επανερχομαι με αποριες(αν υπαρξουν) :)

εδιτ 1η απορια απο το πρωτο τοπικ. με το jb θα χασω εφαρμογες και φωτο που υπαρχουν στο κινητο?

Edited by margaritagr

ξεκιναει το διαβασμα, επανερχομαι με αποριες(αν υπαρξουν) :)

εδιτ 1η απορια απο το πρωτο τοπικ. με το jb θα χασω εφαρμογες και φωτο που υπαρχουν στο κινητο?

Όχι Μαργαρίτα θα είναι όλα στη θέση τους

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωραια το εκανα κι ενα sync καλου κακου και ξεκιναω :cool::!:

λοιπον κατεβασα το μπλακρειν, ετρεξα την εφαρμογη, μου εβγαλε το παραθυρακι, πατησα make it ra1n, στο παραθυρακι εγραψε done, wait for reboot. ολα καλα μεχρι εδω

το itunes ομως που εβγαλε μηνυμα που λεει itunes has detected an iphone in recovery mode. you must restore this iphone before it can be used with itunes. Να πατησω οκ και να το παραβλεψω?? Η οθονη του κιν. μου τωρα δειχνει οτι η sim ειναι κλειδωμενη και δινει την επιλογη για ξεκλειδωμα

Να την ξεκλειδωσω??ειναι ολα οκ??ξεκλειδωνω και συνεχιζω?

Edited by nervous
συνεχομενα μηνυματα,

λοιπον κατεβασα το μπλακρειν, ετρεξα την εφαρμογη, μου εβγαλε το παραθυρακι, πατησα make it ra1n, στο παραθυρακι εγραψε done, wait for reboot. ολα καλα μεχρι εδω

το itunes ομως που εβγαλε μηνυμα που λεει itunes has detected an iphone in recovery mode. you must restore this iphone before it can be used with itunes. Να πατησω οκ και να το παραβλεψω?? Η οθονη του κιν. μου τωρα δειχνει οτι η sim ειναι κλειδωμενη και δινει την επιλογη για ξεκλειδωμα

Να την ξεκλειδωσω??ειναι ολα οκ??ξεκλειδωνω και συνεχιζω?

Συνέχισε αν κ νομίζω ότι κ στον οδηγό του Νίκου κ στου Κώστα τα λένε αναλυτικά κ καλύτερα από μένα!!!:)

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι ναι μια χαρα ολα, μπερδευτηκα εκεινη τη στιγμη αλλα το εκανα! ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!

κατοπιστικοτατοι οι οδηγοι!!!

σε jb τηλεφωνο κανουμε sync κανονικα ετσι??

Edited by margaritagr

Ακούστε με και πεστε μου αν ξέρετε.

Συγχρονιζα με Win.

Πάω να συγχρονισω με Mac.

Όλα καλά με Επαφες και Ημερολογιο.

Έχω πρόβλημα με τις Εφαρμογες.

Δεν υπάρχουν στο iTunes στη θέση Apps οι εφαρμογές μου.

Όταν επιλέξω συγχρονισμό Apps βγάζει μήνυμα ότι θα αντικατασταθούν αυτές στο τηλ με αυτές στο iTunes (που όπως είπα είναι κενό).

Τι να κάνω;

Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Ακούστε με και πεστε μου αν ξέρετε.

Συγχρονιζα με Win.

Πάω να συγχρονισω με Mac.

Όλα καλά με Επαφες και Ημερολογιο.

Έχω πρόβλημα με τις Εφαρμογες.

Δεν υπάρχουν στο iTunes στη θέση Apps οι εφαρμογές μου.

Όταν επιλέξω συγχρονισμό Apps βγάζει μήνυμα ότι θα αντικατασταθούν αυτές στο τηλ με αυτές στο iTunes (που όπως είπα είναι κενό).

Τι να κάνω;

Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Κώστα θα πας στο παλιό σου pc που συχρονιζες. Θα μπεις στο my music και θα βρεις τον φάκελο iTunes μέσα εκεί υπάρχει ένας υποφακελος που λέγεται media .... κάτι :O δεν θυμάμαι και δεν είμαι σπίτι γράφω από το iPhone.

Θα τον ανοίξεις και εκεί υπάρχει ένας υποφακελος με όλες τις εφαρμογές που έχεις.

Παίρνεις το περιεχόμενο με copy paste και το ρίχνεις στον αντίστοιχο φάκελο στο mac που βρίσκεται στην ίδια θέση. Δεν θυμάμαι αν εμφανίζονται απευθείας στο applications του iTunes. Αν όχι κάνοντας διπλό κλικ πάνω στο αρχείο ipa κάθε εφαρμογής απ αυτές που μετέφερες θα εγκατασταθούν κανονικά.

Ξέχασα να σου πω ότι πριν ξεκινήσεις πρέπει να κανείς authorize το mac σου. Από το μενού του iTunes στο store θα βρεις την σωστή επιλογή που λέει authorize this compiuter.

Υπάρχει κι ένας άλλος τρόπος νομίζω αλλά μεταφέρει μόνο τις αγορασμενες αν δεν κάνω λάθος.

Όπως είσαι στο iTunes με το iPhone συνδεδεμένο, πας Αριστερά εκεί που έχει το εικονίδιο του τηλεφώνου και γράφει Kostas iPhone. Κανείς δεξί κλικ και κλικαρεις την επιλογή transferm purchases.

Λογικά θα μεταφέρει από το iPhone ολες τις εφαρμογές που έχεις πάρει από το app store συν τα τραγούδια που έχεις αγοράσει.

Νομίζω αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος.

Αν έχεις σπασμενες τις μετάφερεις από το pc όπως σου είπα πριν και τις βάζεις α ένα προσορινο φάκελο στην επιφάνεια εργασίας του mac.

Κανείς διπλό κλικ πάνω σε κάθε μια και παει στην θέση της.

Αφού κανείς όλα αυτά και δεις πλέον όλες τις εφαρμογές σου στο application του iTunes, με συνδεδεμένο το τηλέφωνο πήγαινε στο μενού που έχει για συχρονισμο στο applications και βαλτες με την σειρά που τις έχεις στο τηλέφωνο σου. Κανε συχρονισμο και είσαι ενταξι.

Σορυ πουδεν είμαι πιο ακριβής αλλά δεν έχω κομπιούτερ μπροστά μου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

κατάφερα JB με blackrain (σιγά τι έκανες θα μου πείται) λόγω της καινούργιας botrom κάθε φορά που το κλείνω/ει πρέπει να ξαναεπαναλμβανω τη διαδικασία όχι ιδιαίτερο προβλημα.

το θέμα είναι ότι δεν το αναγνωρίζει πλέον το itunes αλλά φορτίζει χωρίς προβλημα.

Περίεργο να μη σου το αναγνωρίζει το iTunes. Σου βγάζει κάποιο μήνυμα όταν το βάζεις πάνω;

Κάνε ένα restart τη συσκευή και το iTunes και ξαναδοκίμασε.

πριν που κοίταξα δεν ήταν ανοιχτό το Itunes helper στο activity monitor.

βαράω ενα restart στο μακ.

ρεσταρτ iphone και ξανα jailbrake.

αναγνωρίστηκε. :P

Διαβαζουμε παντου ευχαριστα νεα για το iPad. Οι developers ειναι πολυ αισιοδοξοι και προβλεπονται εφαρμογές πολυ πιο δυνατες και σοβαρες απ αυτες που ξερουμε στο iphone.

Μεχρι και iLife προβλεπεται.

Λογικα με την παρεμβαση του dev tim και του Geo vageo θα ξεπεραστουν και τα software εμποδια οπως multy tasking, explorer κλπ

Αν υπάρξει και κανα καλο excel ....με βλεπω το καλοκαιρι αντι για νεο iphone να αγοραζω το 32 3g απο Αμερικη η με τιμολογιο για να γλειτωσω το ΦΠΑ.

Απο δημοσιος κατηγορος θα γινω fun–oldman:O:lol:

Αλλα για να τα βαλουμε κατω.

Το νεο iphone θα πουλιεται 700 μειον 400 που θα πουληθει το 3gs κερδιζω 300.

Αλλα 100 που θα εδινα για νεα αξεσουαρ παμε 400.

Ματαιωση αγορας ssd 120 gb.

Να τα χρηματα για την αγορα και θα ειμαι καλυμενος με το 3Gs συν το iPad.

Θα βγει μεσα απο τα προσωπικα εξοδα που ηταν προγραμματισμενα γι αλλου, χωρις να στερησω τιποτα απο τον οικογενειακο προγραμματισμο.

Το καλο εδω που ειμαι, θελοντας και μη δεν εχω σχεδον καθολου επιλογες για διασκεδαση και χομπυ οποτε τα προσωπικα εξοδα ειναι ελαχιστα.

Θα δουμε ακομα δεν εχω αποφασισει ειμαι σε σκεψη. Αν το αποφασισω θα γινει το καλοκαιρι που θα εχουν εχουν ξεκαθαρισει τα πραγματα σχετικα με το τι μπορει να κανει και το τι οχι.

Σε καμια περιπτωση δεν προκειται να το αγορασω αν δεν μπορω να το χρησιμοποιησω στην δουλεια μου εστω και με παραχωρησεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ Κωστα λέω να το πάρω με επιδότηση (αν γίνεται) τον Οκτωβριο που λήγει το συμβόλαιο μου. Θα μου πεις μέχρι τότε μπορεί να έχω αλλάξει γνώμη, ναι μπορεί μπορεί και οχι ;)

το γεγονός είναι ένα, στην εποχή που ζούμε και στη χώρα που ζούμε , πολύ δύσκολα εκταμιευεις 800-900€ μόνο και μόνο για να «παίζεις». Άρα σωστά έθεσες το θέμα, «αν με βοηθάει στη δουλειά μου»... :):)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned