kkalog Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 (edited) Καλημερα, ειμαι σιγουρος οτι ο fanko ειναι σε καλα χερια. Τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα αποδειχθει μελετηρος γιατι χωρις διαβασμα δεν γινεται τιποτα.:lol: Πληροφορώ ότι μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σεμιναρίου, ο fanko προάγεται ως ιδιαίτερα μελετηρός και αποτελεσματικός "μαθητής"! Για του λόγου το αληθές, να και [ame=http://www.youtube.com/watch?v=HdqzKqctCFw]YouTube- 1st Training[/ame] με τα πειστήρια του "εγκλήματος"! Edited January 31, 2010 by kkalog Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Έχω ένα αναπάντεχο πρόβλημα. Όσο είχα σύνδεση κοσμοτέ με βόλευε πολύ να χρησιμοποιώ το iphone για να μπαίνω στο ίντερνετ από τον φορητό μου! Τώρα που άλλαξα σε βόνταφον ξαφνικά εξαφανίστηκε αυτή η υπηρεσία (δε θυμάμαι και πως το λένε) μέσα από το μενού....! :blink: Μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; :confused: Η υπηρεσία λέγεται Internet Tethering και μήπως δεν την υποστηρίζει η Vodafone; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Η υπηρεσία λέγεται Internet Tethering και μήπως δεν την υποστηρίζει η Vodafone; Την υποστηρίζει αλλά θα πρέπει να γίνει update carrier settings ώστε να μπουν οι νέες ρυθμίσεις. Τώρα υπάρχει και μια περίπτωση να "μπερδεύεται" το σύστημα (έτσι έχασα τα mms όταν πέρασα από vodafone σε cosmote). Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chresto Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 παιδιά, τις τελευταίες ημέρες έχω την εντύπωση ότι το iphone μου δεν συνδέεται με το GPS (navigon, jb). θυμάμαι κάποιες φορές το άνοιγα και είχε σήμα με την μία (βέβαια το είχα μονίμως ανοιχτό, μετά έβαλα toggle στο sb settings να το ανοιγοκλείνω). πιστεύετε ότι είναι λόγο κακοκαιρίας (μιας και βλέπω σύννεφα) ή κάτι άλλο λέτε ; και όσον αφορά την κατανάλωση ρεύματος, έχοντας τις υπηρεσίες τοποθεσίας ανοιχτές διαρκώς, έχω τρομερή κατανάλωση ή παλεύεται ; Παράθεση το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 παιδιά, τις τελευταίες ημέρες έχω την εντύπωση ότι το iphone μου δεν συνδέεται με το GPS (navigon, jb). θυμάμαι κάποιες φορές το άνοιγα και είχε σήμα με την μία (βέβαια το είχα μονίμως ανοιχτό, μετά έβαλα toggle στο sb settings να το ανοιγοκλείνω). πιστεύετε ότι είναι λόγο κακοκαιρίας (μιας και βλέπω σύννεφα) ή κάτι άλλο λέτε ; και όσον αφορά την κατανάλωση ρεύματος, έχοντας τις υπηρεσίες τοποθεσίας ανοιχτές διαρκώς, έχω τρομερή κατανάλωση ή παλεύεται ; Δοκιμασε να συνδεθεις απο το Maps. Προφανως θελει χρονο επειδη ηταν για μερες κλειστο και εχασε τις προσφατες θεσεις των δορυφορων. Κανε κι ενα reboot. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 παιδιά, τις τελευταίες ημέρες έχω την εντύπωση ότι το iphone μου δεν συνδέεται με το GPS (navigon, jb). θυμάμαι κάποιες φορές το άνοιγα και είχε σήμα με την μία (βέβαια το είχα μονίμως ανοιχτό, μετά έβαλα toggle στο sb settings να το ανοιγοκλείνω). πιστεύετε ότι είναι λόγο κακοκαιρίας (μιας και βλέπω σύννεφα) ή κάτι άλλο λέτε ; και όσον αφορά την κατανάλωση ρεύματος, έχοντας τις υπηρεσίες τοποθεσίας ανοιχτές διαρκώς, έχω τρομερή κατανάλωση ή παλεύεται ; Δοκιμασε να συνδεθεις απο το Maps. Προφανως θελει χρονο επειδη ηταν για μερες κλειστο και εχασε τις προσφατες θεσεις των δορυφορων. Κανε κι ενα reboot. Όπως σου τα λέει ο Κώστας. Επίσης αν έχεις κλειστές τις υπηρεσίες τοποθεσίας μην περιμένεις να δουλέψει το GPS. Δεν καταναλώνουν εξάλλου πολύ μπαταρία οπότε αν τις κλείσεις δεν κερδίζεις τίποτα ουσιαστικό. Δεν είναι δηλαδή σαν να κάνεις navigation όλη την ώρα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Πληροφορώ ότι μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σεμιναρίου, ο fanko προάγεται ως ιδιαίτερα μελετηρός και αποτελεσματικός "μαθητής"! Για του λόγου το αληθές, να και με τα πειστήρια του "εγκλήματος"! :blink::blink: ποιανου ειναι το ενυδρειο αυτο????:confused::confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 εδω θα διαφωνησω,μιας και εχω δοκιμασει καθε προγραμμα πλοηγησης που δινεται για την ελλαδα για το μηλο... το iphone εχει προβλημα hardware σε σχεση με ενα καλο wm gps(πχ Λεο);) δεν ειναι αχρηστο το gps του,προς θεου! αλλα οχι και κατα 90% παραπλησιο των wm :blink: μην τα ισωπεδωσουμε και ολα.... εγω σε αμεση αντιπαραθεση με το λεο μου,βαθμολογω με αριστα το 10 το λεο με 9 ενω το μηλο μου με 5(λιαν επιεικως :happy:) Eγώ αντιθέτως θα λεγα πως τα software για gps είναι προβληματικά και όχι η συσκευή. Δεν ξέρω μπορει να χω και λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Eγώ αντιθέτως θα λεγα πως τα software για gps είναι προβληματικά και όχι η συσκευή. Δεν ξέρω μπορει να χω και λάθος δεν τιθεται θεμα διαφωνιας φιλε μου,εγω το κρινω απο τον χρονο που κανει αναπροσαρμογη διαδρομης απο το ποσο ευκολα χανει το σημα κατω απο γεφυρες και γενικα δυσκολα σημεια και απο το ποσο γρηγορα ανανεωνεται το σημειο θεσης σου κατα την κινηση του οχηματος...και εκει η κατασταση ειναι δραματικη :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 :blink::blink: ποιανου ειναι το ενυδρειο αυτο????:confused::confused: Μη δεις ενυδρειο εσυ, αμεσως να τσιμπησεις :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 εδω θα διαφωνησω,μιας και εχω δοκιμασει καθε προγραμμα πλοηγησης που δινεται για την ελλαδα για το μηλο... το iphone εχει προβλημα hardware σε σχεση με ενα καλο wm gps(πχ Λεο);) δεν ειναι αχρηστο το gps του,προς θεου! αλλα οχι και κατα 90% παραπλησιο των wm :blink: μην τα ισωπεδωσουμε και ολα.... εγω σε αμεση αντιπαραθεση με το λεο μου,βαθμολογω με αριστα το 10 το λεο με 9 ενω το μηλο μου με 5(λιαν επιεικως :happy:) πρωτη φορα διαβαζω τετοια αποψη.εγω το χρησιμοποιω για casual navigation,κι αν εξαιρεσω την αρχικη εξοικιωση που χρειαστηκε,πλεον δεν εχω προβλημα.To h/w πως σε προβληματιζει και με ποια εφαρμογη? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Μη δεις ενυδρειο εσυ, αμεσως να τσιμπησεις :lol: εχω ενα θεμα με αυτα....:rolleyes::D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 πρωτη φορα διαβαζω τετοια αποψη.εγω το χρησιμοποιω για casual navigation,κι αν εξαιρεσω την αρχικη εξοικιωση που χρειαστηκε,πλεον δεν εχω προβλημα.To h/w πως σε προβληματιζει και με ποια εφαρμογη? navigo,igo,tom tom ολα αυτα παρουσιαζουν αυτα που λεω :) μια φορα το εβαλα διπλα στο λεο μου και το εκλεισα αμεσως και εσβησα απο μεσα καθε προγραμμα πλοηγησης :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 :blink::blink: ποιανου ειναι το ενυδρειο αυτο????:confused::confused: Του kkalog φυσικά. Είναι στην κεντρική αίθουσα του σεμιναρίου Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 (edited) Την υποστηρίζει αλλά θα πρέπει να γίνει update carrier settings ώστε να μπουν οι νέες ρυθμίσεις. Τώρα υπάρχει και μια περίπτωση να "μπερδεύεται" το σύστημα (έτσι έχασα τα mms όταν πέρασα από vodafone σε cosmote). Και πως μπορώ να το κάνω αυτό φίλε; Οι ρυθμίσεις για το ιντερνετ είχαν μπει όταν το σύνδεσα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω; Κάποιο καλό παιδί....? :-) Edited January 31, 2010 by Fotis55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Του kkalog φυσικά. Είναι στην κεντρική αίθουσα του σεμιναρίου δλδ??στο σπιτι του?Κωστα (Kkalog) αυτα δεν μου τα χεις πει :confused: για δωσε πληροφοριες.... μεγεθος(κυβικα) αριθμος ειδη ψαριων (ειδα δισκους :confused:) φυτα (αληθινα η οχι) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 αν καποιος δεν θελει να κανει Jailbreak και θελει οπωσδιποτε να παρει gps..παει στο eshop/πλαισιο/κωτσοβολο...κ κανουν προσφορες συνεχεια στα gps...οποτε κανεις και την δουλεια σου..χωρις να εξαντλεις την μπαταρια του μηλου..!! εγω προσωπικα χρησιμοποιω το googlemaps και με εχει βολεψει προς το παρων(στις δυσκολες περιπτωσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Παμε για ψαρεμα στην αιθουσα σεμιναριου του κωστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Παμε για ψαρεμα στην αιθουσα σεμιναριου του κωστα?? λιγα με τα ψαρακια μας :lol::lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 λιγα με τα ψαρακια μας :lol::lol::lol::lol: Εγω βλεπω καποια που μοιαζουν με σαργους και μελανουρια:kitty: Θα φτιαξω ενα μεγαλο και θα το εχω για να τα ριχνω κατευθειαν στο τηγανι.:rolleyes: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 ποιανου ειναι το ενυδρειο αυτο????:confused: εχω ενα θεμα με αυτα....:rolleyes::D Του kkalog φυσικά. Είναι στην κεντρική αίθουσα του σεμιναρίου δλδ??στο σπιτι του?Κωστα (Kkalog) αυτα δεν μου τα χεις πει. για δωσε πληροφοριες.... μεγεθος(κυβικα) αριθμος ειδη ψαριων (ειδα δισκους) φυτα (αληθινα η οχι) Εγω βλεπω καποια που μοιαζουν με σαργους και μελανουρια. Θα φτιαξω ενα μεγαλο και θα το εχω για να τα ριχνω κατευθειαν στο τηγανι.:rolleyes: Μην ψαρώνετε βρε τον άνθρωπο ... δεν έχει Mac ... που να ξέρει το PhotoBooth ! :lol::lol: Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Μην ψαρώνετε βρε τον άνθρωπο ... δεν έχει Mac ... που να ξέρει το PhotoBooth ! :lol::lol: ανθρακες δλδ ο θησαυρος?? :confused::confused: και με δουλευουν τα :X ...παιδα ??:( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 ανθρακες δλδ ο θησαυρος?? :confused::confused: και με δουλευουν τα :X ...παιδα ??:( Τα κΑλοπαιδα εννοούσες προφανώς ... :lol: :lol: :lol: Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Τα κΑλοπαιδα εννοούσες προφανώς ... :lol: :lol: :lol: ξερουν αυτοι τι ενοουσα :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Λύθηκε το μυστήριο του ενυδρείου! Η αλήθεια Δημήτρη (zaharakis) είναι ότι θα ήθελα ένα ενυδρείο αλλά μας τα έφαγε όλα η Apple :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts