Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το παλικαρι μου ειπε οτι σε 20 μερες θα ειναι διαθεσιμο νεο λειτουργικο καλυτερο απο αυτο που εχουμε τωρα.Παντως απο το κινητο εχω μεινει αφωνος η ταχυτητα του ειναι το κατι αλλο.Ποιο gps προγραμμα να βαλω και σε τι αναλυση?

Θα σου προτεινα το MobileNavigator Europe. Απο οσο ξερω standar ειναι η αναλυση της εφαρμογης. Απλα την περνας στο iPhone και ειναι ετοιμη.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Θα σου προτεινα το MobileNavigator Europe. Απο οσο ξερω standar ειναι η αναλυση της εφαρμογης. Απλα την περνας στο iPhone και ειναι ετοιμη.

Ευχαριστω.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά έχω κατεβάσει ότι έχει εκεί μέσα..

Μιλάμε... Ούτε warez-άδικο να ήταν...

Θα βάλω σε όλους τους υπολογιστές official software!!!! ΟΥΑΟΥ!!! :lol::lol:

Αλέξανδρε κατέβαζε όσα περισσότερα μπορείς. Ξέρεις ποσα σκάσαμε στον Gates για αυτή την συμφωνία?:baby:

Υπάρχει βέβαια και η παροιμία "αλλού τρώς, αλλού πίνεις, αλλού πας και 'το' δίνεις" ;)

Δεν επροκειτο να δωσω ουτε ευρωλεπτο για λειτουργικο της MS(αν και τα 7ρια ειναι το πρωτο που θα αξιζε),οποτε τζαμπα θα τα περναγα ουτως ή αλλως.Για ερευνητικους ή εκπαιδευτικους σκοπους και στις 2 περιπτωσεις.:p

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Το παλικαρι μου ειπε οτι σε 20 μερες θα ειναι διαθεσιμο νεο λειτουργικο καλυτερο απο αυτο που εχουμε τωρα.Παντως απο το κινητο εχω μεινει αφωνος η ταχυτητα του ειναι το κατι αλλο.Ποιο gps προγραμμα να βαλω και σε τι αναλυση?

Σε 20 μέρες; Δεν ξέρουμε. Και θα μάθουμε μόνο αν αποφασίσει η Apple.

Εγώ, προσωπικά, δεν έχω διαβάσει για νέο OS σε 20 μέρες. Βέβαια, απέχω λίγο από το διάβασμα αυτών (και ταυτόχρονα και των καθηκόντων μου) λόγω διαβάσματος.

Αλλά από εκεί και πέρα. Για πρόγραμμα πλοήγησης, θα σου πρότεινα το Navigon. Είναι καλό.

Για αναλύσεις και τέτοια δεν έχουμε στο iPhone όπως στο Xperia και στα λοιπά WindowsMobile τηλέφωνα. Όλα σε μια ανάλυση είναι. Και όλα παίζουν κανονικότατα, χωρίς πολλά πολλά

Από ταχύτητα και απόκριση, είναι μοναδικό. Και στις τελευταίες σελίδες αναλύθηκε εδώ, και είναι από τους λόγους για να μείνεις.

Φίλε μου, σιγά σιγά θα μάθεις όλα. Μην αγχώνεσαι. Απλά προετοιμάσου για λίγο διάβασμα. Σου στέλνω 2 πμ. Δες τα!:happy:

Αλέξανδρε κατέβαζε όσα περισσότερα μπορείς. Ξέρεις ποσα σκάσαμε στον Gates για αυτή την συμφωνία?:baby:

Στέφανε, κατεβάζω αβέρτα! Θα τα τσακίσω! Αύριο, θα ανέβω με σκληρό δίσκο στην σχολή που έχω καλές ταχύτητες, θα πάρω και ένα ethernet καλώδιο (εώς και 3 φορές πιο γρήγορο το internet σε σχέση με το "απλό" wifi που σήμερα πέτυχα πρώτη φορά 3MB/s) και θα τα κατεβάσω όλα!!!!:lol:

Κρίμα να μην δίνουν MS Office όμως. Δίνουν Visual Studio και δεν δίνουν Office.:wacko:

Αλήθεια όμως, πόσο κόστισε η ιστορία;

ΥΓ. Τελικά το ήξερε πολύς κόσμος.. Μόνο εμένα αφήνουν εκτός των γεγονότων και νέων;; Αλλά θα το πω σε όλους όσους ξέρω. Να κατεβάσουν όλοι.:)

ATHENS, Greece - A privacy watchdog lifted its objections Monday to a Greek Web site publishing panoramic street-level images online, making a similar decision in favor of Google's Street View service more likely.

DPA officials said they were concluding talks with Google over similar concerns. They gave no date for a likely decision on Google's service

http://www.msnbc.msn.com/id/34935772/ns/technology_and_science-tech_and_gadgets/

Δηλαδη μαστορα soom το κινητο θα παραμεινει ανοιχτο για το υπολοιπο της ζωης του?

καλημέρα σε όλους..φίλε στην ίδια μοίρα είμαστε..αν σου κλείσει τότε θες ένα pc τρέχεις το αρχειάκι και σε 15 δευτερόλεπτα είσαι έτοιμος. Απλά αν πας κάπου ταξίδι πάρε όλα τα συναφή σε ένα στικάκι για να μην ψάχνεσαι!!Και υπομονή δεν μπορεί σε λίγο καιρό θα είμαστε οκ.

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Αλήθεια όμως, πόσο κόστισε η ιστορία;

Έψαχνα να το βρω και γω γιατί έχει αρκετά χρόνια που έγινε η συμφωνία και δεν το βρήσκω πάντως το ποσό είχε πολλά μηδενικά.:rolleyes:

καλημέρα σε όλους..φίλε στην ίδια μοίρα είμαστε..αν σου κλείσει τότε θες ένα pc τρέχεις το αρχειάκι και σε 15 δευτερόλεπτα είσαι έτοιμος. Απλά αν πας κάπου ταξίδι πάρε όλα τα συναφή σε ένα στικάκι για να μην ψάχνεσαι!!Και υπομονή δεν μπορεί σε λίγο καιρό θα είμαστε οκ.

Όταν σας κλείνει πρέπει να τρέξετε το blackra1n για να ανοίξει το κινητό.Όταν το τρέχετε χάνετε όλα όσα είχατε μέσα από πριν;Το ρωτάω γιατί ένας φίλος θέλει να το πάρει τώρα και δεν ξέρω αν πραγματικά αξίζει τον κόπο

斯塔夫罗斯 :O

Επισκέπτης
Όταν σας κλείνει πρέπει να τρέξετε το blackra1n για να ανοίξει το κινητό.Όταν το τρέχετε χάνετε όλα όσα είχατε μέσα από πριν;Το ρωτάω γιατί ένας φίλος θέλει να το πάρει τώρα και δεν ξέρω αν πραγματικά αξίζει τον κόπο

Οτι ειχε μεσα θα υπαρχει δεν χανεται τιποτε :)

Καλημέρα σε όλους από την αίθουσα σεμιναρίων ... kkalog και fanko σε ανταλλαγή εμπειριών περί τα mac!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Οι υπαρχουσες εφαρμογες για GPS θα σε καλυψουν στο 90% των περιπτωσεων με επιδοσεις αντιστοιχες των περισσοτερων WinMo/Symbian συσκευων,handheld και μη.

φυσικα δε συγκρινονται με ολοκληρωμενες premium λυσεις που μπορεις να βρεις στην αγορα

εδω θα διαφωνησω,μιας και εχω δοκιμασει καθε προγραμμα πλοηγησης που δινεται για την ελλαδα για το μηλο...

το iphone εχει προβλημα hardware σε σχεση με ενα καλο wm gps(πχ Λεο);)

δεν ειναι αχρηστο το gps του,προς θεου! αλλα οχι και κατα 90% παραπλησιο των wm :blink: μην τα ισωπεδωσουμε και ολα....

εγω σε αμεση αντιπαραθεση με το λεο μου,βαθμολογω με αριστα το 10

το λεο με 9 ενω το μηλο μου με 5(λιαν επιεικως :happy:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Να ρωτησω κατι, γινεται να κανοθμε φακελους στο spingboard οπως γαινεται στο ΒΙΝΤΕΟ (18ο δευτερολεπτο του βιντεο ) που ανοιγει ενα φακελο games και μεσα εχει παιχνιδια?

Επειδη ειναι παλιο το βιντεο, μηπως γινοταν παλια και τωρα οχι?

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Καλημέρα αγαπητοί συνάδελφοι γκατζετάκηδες :)

Παρακολούθησα μερικά ποστ πιό πάνω μια απορία ενός φίλου σχετικά με το j/b.

Εγώ πήρα το δικό μου μήλο, το περασμένο Νοέμβριο, το ξεκλείδωσα με blackra1n και έκτοτε έχει κλείσει και έχει κάνει restart ουκ ολίγες φορές.

Ποτέ δεν ξαναέτρεξα blackra1n, και βέβαια ποτέ δεν είχα πρόβλημα όταν επισκεπτόμουν το cydia...

Με προβλημάτισες Αλέξανδρε, δλδ σε εσένα έτσι συμπεριφέρεται; θέλει ξανά πέρασμα το j/b μετά από restart/on-off κ.λ.π.;;;;;

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Να ρωτησω κατι, γινεται να κανοθμε φακελους στο spingboard οπως γαινεται στο ΒΙΝΤΕΟ (18ο δευτερολεπτο του βιντεο ) που ανοιγει ενα φακελο games και μεσα εχει παιχνιδια?

Επειδη ειναι παλιο το βιντεο, μηπως γινοταν παλια και τωρα οχι?

ναι γινεται με το categories απο cydia ;)

δεν ειναι free αλλα δεν ειναι και οτι πιο σταθερο....δοκιμασε το σε sp@smeni μορφη πρωτα και αναλογα αποφασιζεις αν θα το αγορασεις η οχι...

παντως οι περισοτερες sp@smenes ειναι συνηθως ασταθεις και προβληματικες....

Καλημέρα αγαπητοί συνάδελφοι γκατζετάκηδες

Εγώ πήρα το δικό μου μήλο, το περασμένο Νοέμβριο, το ξεκλείδωσα με blackra1n και έκτοτε έχει κλείσει και έχει κάνει restart ουκ ολίγες φορές.

Ποτέ δεν ξαναέτρεξα blackra1n, και βέβαια ποτέ δεν είχα πρόβλημα όταν επισκεπτόμουν το cydia...

Με προβλημάτισες Αλέξανδρε, δλδ σε εσένα έτσι συμπεριφέρεται; θέλει ξανά πέρασμα το j/b μετά από restart/on-off κ.λ.π.;;;;;

Λευτερη δεν εχει προβλημα αν ειναι απο τις πρωτες εκδοσεις λογισμικου..

αυτο το προβλημα ισχυει στις τελευταιες συσκευες (δεν θυμαμαι απο ποια ημερομηνια και μετα) που δεν κρατανε το jb και σε καθε επανεκινηση κρασαρουν ....

θελει να ξανασυνδεσεις το τηλ στο pc και ξανα απο την αρχη.....:O

Edited by zaharakis

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

εδω θα διαφωνησω,μιας και εχω δοκιμασει καθε προγραμμα πλοηγησης που δινεται για την ελλαδα για το μηλο...

το iphone εχει προβλημα hardware σε σχεση με ενα καλο wm gps(πχ Λεο);)

δεν ειναι αχρηστο το gps του,προς θεου! αλλα οχι και κατα 90% παραπλησιο των wm :blink: μην τα ισωπεδωσουμε και ολα....

εγω σε αμεση αντιπαραθεση με το λεο μου,βαθμολογω με αριστα το 10

το λεο με 9 ενω το μηλο μου με 5(λιαν επιεικως :happy:)

Το gps δεν ειναι απο τα βασικα στοιχεια που κοιταξα στο "μηλου" για να το διαλεξω για αυτο. :p

Γενικα ψαχνω ενα γρηγορο κινητο, (κατα προτιμηση οχι wm δεν ξερω γιατι αλλα μου εχουν κατσει στραβα ανεκαθεν) που να μην κολαει και να με καλυπτει σε ολες τις εφαρμογες, τραγουδια, browsing στο νετ..

....

αυτο το προβλημα ισχυει στις τελευταιες συσκευες (δεν θυμαμαι απο ποια ημερομηνια και μετα) που δεν κρατανε το jb και σε καθε επανεκινηση κρασαρουν ....

Καλημέρα Μητσάρα :):):)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Καλημέρα σε όλους από την αίθουσα σεμιναρίων ... kkalog και fanko σε ανταλλαγή εμπειριών περί τα mac!

Καλημερα, ειμαι σιγουρος οτι ο fanko ειναι σε καλα χερια.

Τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα αποδειχθει μελετηρος γιατι χωρις διαβασμα δεν γινεται τιποτα.:lol:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το gps δεν ειναι απο τα βασικα στοιχεια που κοιταξα στο "μηλου" για να το διαλεξω για αυτο. :p

Γενικα ψαχνω ενα γρηγορο κινητο, (κατα προτιμηση οχι wm δεν ξερω γιατι αλλα μου εχουν κατσει στραβα ανεκαθεν) που να μην κολαει και να με καλυπτει σε ολες τις εφαρμογες, τραγουδια, browsing στο νετ..

τοτε εισαι στον σωστο δρομο :)

Καλημέρα Μητσάρα :):):)

Λευτερη πρεπει μολις φτιαξει λιγο ο καιρος να κανονισουμε να βρεθουμε για κανενα καφεδακι :)

Καλημερα, ειμαι σιγουρος οτι ο fanko ειναι σε καλα χερια.

Τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα αποδειχθει μελετηρος γιατι χωρις διαβασμα δεν γινεται τιποτα.:lol:

Κωστη πρεπει να κατσει στο "θρανιο" αν θελει να κανει δουλεια :happy:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και Ping !!!! σε ολους παιδια :D:D

Έψαχνα να το βρω και γω γιατί έχει αρκετά χρόνια που έγινε η συμφωνία και δεν το βρήσκω πάντως το ποσό είχε πολλά μηδενικά.:rolleyes:

Οτι ειχε μεσα θα υπαρχει δεν χανεται τιποτε :)

Καλημέρα αγαπητοί συνάδελφοι γκατζετάκηδες :)

ναι γινεται με το categories απο cydia ;)

δεν ειναι free αλλα δεν ειναι και οτι πιο σταθερο....δοκιμασε το σε sp@smeni μορφη πρωτα και αναλογα αποφασιζεις αν θα το αγορασεις η οχι...

παντως οι περισοτερες sp@smenes ειναι συνηθως ασταθεις και προβληματικες....

λοιπόν όταν το μήλο της έκδοσης 3.1.2. (νομίζω μόνο αυτής, αν κάνω λάθος να με διορθώσει κάποιος) το κάνεις jb τότε όταν θα χρειαστεί restart ή κλείσει η συσκευή από μπαταρία και πας να το ανοίξεις η συσκευή δεν αναγνωρίζεται. Σε αυτήν την περίπτωση, πρώτα απ' όλα ότι έχει μέσα δεν χάνεται απολύτως τίποτα, θα συνδέσεις το μήλο με το pc και θα τρέξεις από το pc το blackra1n (η διαδικασία αυτή κρατάει το πολύ 15 δευτερόλεπτα) απλά θα πατήσεις το make it run, επειδή θα ανοίξει αμέσως το itunes μόλις συνδέσεις τη συσκευή με το pc και πριν τρέξεις το αρχειάκι απλά το κλείνεις το itunes. Δεν χρειάζονται όλες οι εφαρμογές restart για να κάνεις συνέχεια αυτή τη διαδικασία. Και απ ότι λέει ο Geohot σε λίγες μέρες θα αποκατασταθεί αυτό το πρόβλημα (το οποίο οφείλεται σε ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας που έχει βάλει η apple το οποίο παρακάμπτεται με το jb, αλλά επανέρχεται με το σβήσιμο της συσκευής).

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Με μια μόνο διόρθωση Βαγγέλη. Το πρόβλημα στο boot μετά από jailbreak δεν είναι χαρακτηριστικό της 3.1.2 αλλά της καινούριας bootrom που φοράνε οι συσκευές. Απλά όλες οι καινούριες έχουν την 3.1.2 ως πιο καινούρια.

Επίσης θα θυμίσω ότι έχει πέσει στα χέρια μου συσκευή της 50ης εβδομάδας κατασκευής με την παλιά bootrom. Η συσκευή ήταν μονάδα αντικατάστασης άλλης που είχε πάει στο service μια μέρα μετά την απόκτησή της λόγω κιτρινισμένης οθόνης.

Όσο για το πότε θα διορθωθεί θα δούμε. Ο Geohot έχει καταφέρει να το ξεκλειδώσει αλλά χρειάζεται παρέμβαση στο hardware με την προσθήκη ενός usb dongle προς το παρόν.

Έχω ένα αναπάντεχο πρόβλημα. Όσο είχα σύνδεση κοσμοτέ με βόλευε πολύ να χρησιμοποιώ το iphone για να μπαίνω στο ίντερνετ από τον φορητό μου!

Τώρα που άλλαξα σε βόνταφον ξαφνικά εξαφανίστηκε αυτή η υπηρεσία (δε θυμάμαι και πως το λένε) μέσα από το μενού....! :blink:

Μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; :confused:

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned