Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα Νικο. Το δοκιμασα και εγω με 2 φιλους μου και μπορουσα να τους δω και να τους ακουσω και τους 2. Παντως οι διαφημισεις που εχει ειναι πολυ ενοχλητικες.

Και αυτό τι είναι; Αυτό για την πληρωμή εκεί το είδα.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Και αυτό τι είναι; Αυτό για την πληρωμή εκεί το είδα.

Δες εδω κατω απο το Download. Πρεπει να εχει 30-day trial με premium features. Μετα τον μηνα , θελουν $$ !

Δες εδω κατω απο το Download. Πρεπει να εχει 30-day trial με premium features. Μετα τον μηνα , θελουν $$ !

Σωστός! Γι' αυτό μπόρεσες. Πάντως προσωπικά το έβγαλα :)

Σωστός! Γι' αυτό μπόρεσες. Πάντως προσωπικά το έβγαλα :)

Καλα και εγω για το χαβαλε το εβαλα να δω τι παιζει και θα το βγαλω σημερα αυριο.

Καλημέρα καλημέρα!! :)

Ρε παιδιά, είχα κάνει μια εργασία για ένα μάθημα για εδώ και είχε θέμα να αναλύσουμε ορισμένα διαδικτυακά εργαλεία μεταξύ των οποίων ήταν και το ooVoo...!! Αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. Το κατέβασα, το δούλεψα λίγο, αλλά μπροστά στο Skype για εμένα δεν πιάνει μια..! :)

Καλημέρα καλημέρα!! :)

Ρε παιδιά, είχα κάνει μια εργασία για ένα μάθημα για εδώ και είχε θέμα να αναλύσουμε ορισμένα διαδικτυακά εργαλεία μεταξύ των οποίων ήταν και το ooVoo...!! Αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. Το κατέβασα, το δούλεψα λίγο, αλλά μπροστά στο Skype για εμένα δεν πιάνει μια..! :)

Και εγω προτιμω Skype απλα το ooVoo φερνει αυτο που εχει το iChat και λειπει απο το Skype (αν δεν κανω λαθος) που ειναι βιντεοκληση με περισσοτερα απο 2 ατομα. Κατα τα αλλα ειναι μια αντιγραφη του Skype.

Και εγω προτιμω Skype απλα το ooVoo φερνει αυτο που εχει το iChat και λειπει απο το Skype (αν δεν κανω λαθος) που ειναι βιντεοκληση με περισσοτερα απο 2 ατομα. Κατα τα αλλα ειναι μια αντιγραφη του Skype.

Αλέξη, μόνο αυτό. Αλλά δεν είναι και στα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος. Πρέπει να το αγοράσεις.

Γιατί αν μπουν και τα λεφτά στο παιχνίδι, και πάλι πιστεύω κερδίζει το Skype που με 5€/μήνα ή περίπου τόσα, απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά... Και με ένα WiFi Skype Phone κάνεις τηλεφωνήματα και είσαι μια χαρούλα. Σας λέω, τα έχω μάθει!!!

Αλέξη, μόνο αυτό. Αλλά δεν είναι και στα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος. Πρέπει να το αγοράσεις.

Γιατί αν μπουν και τα λεφτά στο παιχνίδι, και πάλι πιστεύω κερδίζει το Skype που με 5€/μήνα ή περίπου τόσα, απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά... Και με ένα WiFi Skype Phone κάνεις τηλεφωνήματα και είσαι μια χαρούλα. Σας λέω, τα έχω μάθει!!!

Ετσι ειναι τα πραγματα. Αυτο το προγραμμα πιστευω ειναι για καποιους που πραγματικα χρειαζονται αυτη τη δυνατοτητα και ειναι και αυτοι που θα πληρωσουν για να την εχουν. Για εμας τους υπολοιπους , skype , msn , τετοια πραγματα !

Ακριβώς έτσι.

Εμένα βερεσέ μου ακούγεται βιντεοκλήση με 4 άτομα. Για κάποιον άλλο (βλ. kkalog) ίσως του είναι πιο χρήσιμο.

Αλλά οι απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά μέσω Skype με €3.95/month (€4.54 incl. VAT) για όλη την Ελλάδα ή με λίγα παραπάνω για όλη την Ευρώπη ή με €10 για όλο τον κόσμο, όταν ο ΟΤΕ στο δίνει με €14 συμφέρει πάρα πολύ!

Το μόνο πρόβλημα είναι αν πέσει το ρεύμα!:lol:

Αυτό, δηλαδή, σκέφτομαι να το βάλω και εγώ όταν πάρω το πτυχίο μου. 8mbps του ΟΤΕ φοιτητικό με €15,90/μήνα και άλλα €4.5/μήνα για απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά στην Ελλάδα από το Skype και να πάρω και ένα Skype Phone για να κάνω την δουλειά μου!

Αυτό με το Skype ήταν μια περίοδο 30 μέρες trial δωρεάν και το είχα βάλει! Είχε πολύ πλάκα να τηλεφωνείς προς σταθερά από το PC!!!:lol::lol:

Ακριβώς έτσι.

Εμένα βερεσέ μου ακούγεται βιντεοκλήση με 4 άτομα. Για κάποιον άλλο (βλ. kkalog) ίσως του είναι πιο χρήσιμο.

Αλλά οι απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά μέσω Skype με €3.95/month (€4.54 incl. VAT) για όλη την Ελλάδα ή με λίγα παραπάνω για όλη την Ευρώπη ή με €10 για όλο τον κόσμο, όταν ο ΟΤΕ στο δίνει με €14 συμφέρει πάρα πολύ!

Το μόνο πρόβλημα είναι αν πέσει το ρεύμα!:lol:

Αυτό, δηλαδή, σκέφτομαι να το βάλω και εγώ όταν πάρω το πτυχίο μου. 8mbps του ΟΤΕ φοιτητικό με €15,90/μήνα και άλλα €4.5/μήνα για απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά στην Ελλάδα από το Skype και να πάρω και ένα Skype Phone για να κάνω την δουλειά μου!

Αυτό με το Skype ήταν μια περίοδο 30 μέρες trial δωρεάν και το είχα βάλει! Είχε πολύ πλάκα να τηλεφωνείς προς σταθερά από το PC!!!:lol::lol:

Δεν το ειχα ψαξει ποτε τι παιζει με το τηλεφωνο του Skype απλα ηξερα οτι μπορεις να κανεις κλησεις με καλες χρεωσεις. Για τα απεριοριστα τωρα το βλεπω. Οντως ετσι οπως το εχεις υπολογισει συμφερει. Εγω εχω 2play που εχει και δωρεαν προς εξωτερικο και βαριεμαι απιστευτα τη διαδικασια αλλαγης.

Ασχετο , αλλα πως θα παρεις το φοιτητικο του ΟΤΕ οταν παρεις το πτυχιο σου αφου δεν θα εισαι πια φοιτητης ? :confused:

Δεν το ειχα ψαξει ποτε τι παιζει με το τηλεφωνο του Skype απλα ηξερα οτι μπορεις να κανεις κλησεις με καλες χρεωσεις. Για τα απεριοριστα τωρα το βλεπω. Οντως ετσι οπως το εχεις υπολογισει συμφερει. Εγω εχω 2play που εχει και δωρεαν προς εξωτερικο και βαριεμαι απιστευτα τη διαδικασια αλλαγης.

Ασχετο , αλλα πως θα παρεις το φοιτητικο του ΟΤΕ οταν παρεις το πτυχιο σου αφου δεν θα εισαι πια φοιτητης ? :confused:

Καλά.. Για αλλαγή μην το συζητάς. Θα μπλέξεις και δεν λέει. Αλλά αν το ξέρεις εξ αρχής.. Το βλέπεις αλλιώς!

Όταν θα έρθει η ώρα θα το ψάξω και εγώ καλύτερα!

Τώρα μπήκα 6ο έτος. Είναι το τελευταίο μου έτος σαν φοιτητής. Μετά χάνεις την φοιτητική ιδιότητα. Δεν παύεις να είσαι φοιτητής στην σχολή, αλλά δεν δικαιούσαι πάσο, δωρεάν σίτιση και στέγαση (εφόσον είχες), δωρεάν συγγράμματα και τέτοια. Αλλά φοιτητικό Internet δεν δικαιούσαι από το 5ο έτος και μετά. Οπότε, από φέτος μου κόπηκε το φοιτητικό που είχα. Αλλά αν ξεκινήσω μεταπτυχιακό τον Σεπτέμβρη, για 3 χρόνια ακόμα δικαιούμαι. Δίοδος. Και έτσι σκοπεύω να το κάνω... :):happy::D

Καλά.. Για αλλαγή μην το συζητάς. Θα μπλέξεις και δεν λέει. Αλλά αν το ξέρεις εξ αρχής.. Το βλέπεις αλλιώς!

Όταν θα έρθει η ώρα θα το ψάξω και εγώ καλύτερα!

Τώρα μπήκα 6ο έτος. Είναι το τελευταίο μου έτος σαν φοιτητής. Μετά χάνεις την φοιτητική ιδιότητα. Δεν παύεις να είσαι φοιτητής στην σχολή, αλλά δεν δικαιούσαι πάσο, δωρεάν σίτιση και στέγαση (εφόσον είχες), δωρεάν συγγράμματα και τέτοια. Αλλά φοιτητικό Internet δεν δικαιούσαι από το 5ο έτος και μετά. Οπότε, από φέτος μου κόπηκε το φοιτητικό που είχα. Αλλά αν ξεκινήσω μεταπτυχιακό τον Σεπτέμβρη, για 3 χρόνια ακόμα δικαιούμαι. Δίοδος. Και έτσι σκοπεύω να το κάνω... :):happy::D

Δεν το συζηταω ! :lol::lol:

Δεν το ειχα σκεφτει αυτο. Σωστος. :)

Δεν το συζηταω ! :lol::lol:

Δεν το ειχα σκεφτει αυτο. Σωστος. :)

Να το γράψω μια φορά σε περίπτωση που δεν το ξέρει κάποιος.

Αν είστε φοιτητές ή είναι τα παιδιά σας, δείτε το δίοδος που δίνω παραπάνω. Συμφέρει.

Μπορείτε να βάλετε και στο σπίτι σας φοιτητικό ιντερνετ εκμεταλλευόμενοι την φοιτητική ιδιότητα του παιδιού σας, εφόσον και αυτό μένει μαζί σας και δεν μένει σε δικό του σπίτι, ή αν μένει σε δικό του και δεν θέλει ιντερνετ στο σπίτι του, με μια βεβαίωση σπουδών και να πείτε ότι η κατοικία του είναι στην Χ διεύθυνση. Είανι πολύ καλό αυτό. Και το βασικότερο, δίνουν αν όχι όλες οι εταιρίες, οι περισσότερες. Τουλάχιστον HOL, OTE, Forthnet δίνουν σίγουρα. Και, πχ, αν δείτε τις τιμές, με 15,90 τον μήνα είναι η 8άρα του ΟΤΕ, όσο έχει κανονικά η απλή 2mbps...! :)

αλεξανδρε σχετικα με το διοδος να σε ρωτησω κατι, αν ξερεις..

Τωρα εχω κονεξ..αν θελησω να βαλω το φοιτιτικο κονεξ, θα γινει συνδεση απ την αρχη? δηλ. θα μεινω καποιο καιρο χωρις δυκτυο, περιμενοντας τη νεα συνδεση με καινουργιους κωδικους κλπ?

καλησπερα κιολας:)

:cool:

μαργαριτα..εγω που το εκανα ετσι...απλα δεν κοπικε καθολου η συνδεση μου..!!βεβαια ειχα οτενετ(πριν) και την ιδια γραμμη...

αλεξανδρε σχετικα με το διοδος να σε ρωτησω κατι, αν ξερεις..

Τωρα εχω κονεξ..αν θελησω να βαλω το φοιτιτικο κονεξ, θα γινει συνδεση απ την αρχη? δηλ. θα μεινω καποιο καιρο χωρις δυκτυο, περιμενοντας τη νεα συνδεση με καινουργιους κωδικους κλπ?

καλησπερα κιολας:)

Καλησπέρα Μαργαρίτα!

Μόλις ρώτησα μια φίλη που δουλεύει στον ΟΤΕ αλλά δεν ξέρει αν θα σου δώσουν διαφορετικούς κωδικούς. Θα σου πω όμως μόλις μάθω.

Μπορείς πάντα να πάρεις στο 134 να ρωτήσεις.

Και εννοείται ότι αν θελήσεις να το κάνεις, πες μου να της το πω να το κάνει αυτή! :)

Καλησπέρα! Είχα μέρες να μπώ στο thread λόγω εξεταστικής και είχα χάσει επαφή!

@fanko:

Φίλε μου,στο δικό μου macbook pro το autocad δουλεύει στρωτά μόνο με bootcamp. Δε χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις να το βάλεις σε virtual machine, απλά να ξέρεις οτι θα πρέπει να έχεις πολύ υπομονή για να το δουλεύεις με αυτό τον τρόπο καθημερινά. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να περάσεις και windows και να δουλεύεις απο εκεί autocad.

@te-salat και όποιον χριστιανό ξέρει!

Αγόρασα σήμερα ενα μονιτορ 24'' για να συνδέω το mbp. Όλα πήγαν καλά εκτός απο την ανάλυση! Όταν το χρησιμοποιώ ως extended monitor είναι σχεδόν οκ αλλά όταν το κάνω mirror, η μέγιστη ανάλυση που φτάνει είναι τα 1280*800. Με λίγα λόγια, ξέρετε πως μπορώ να χρησιμοποιώ το εξωτερικό μόνιτορ ως κύριο?Δοκίμασα να κλείσω το καπάκι του mbp αλλά και το λάπτοπ και το μονιτορ μπήκαν σε sleep mode..

Φιλικά, Θάκης

καλο μεσημερι και απο μενα περιμενω να δω σε 3 ωρες τι μας εχει ο Στηβ....

αντε να δουμε....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις!

Εγω απλα δε θα ηθελα να διακοπει η συνδεση, γιατι το ιντερνετ μου ειναι απαραιτητο οποτε αν μου πουν οτι δε διακοπεται θα το κανω αμεσα

:cool:

το exandas το εχει κανενας??

Εδώ εδώ :p

Κι εδώ. Με έχει βοηθήσει πολλές φορές σε αναζήτηση τραπεζών, φαγάδικων και κινηματογράφων. Η λειτουργία radar μόνο μου φαίνεται λίγο άκυρη είναι μόνο για εφέ.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

@te-salat και όποιον χριστιανό ξέρει!

Αγόρασα σήμερα ενα μονιτορ 24'' για να συνδέω το mbp. Όλα πήγαν καλά εκτός απο την ανάλυση! Όταν το χρησιμοποιώ ως extended monitor είναι σχεδόν οκ αλλά όταν το κάνω mirror, η μέγιστη ανάλυση που φτάνει είναι τα 1280*800. Με λίγα λόγια, ξέρετε πως μπορώ να χρησιμοποιώ το εξωτερικό μόνιτορ ως κύριο?Δοκίμασα να κλείσω το καπάκι του mbp αλλά και το λάπτοπ και το μονιτορ μπήκαν σε sleep mode..

θα το βάλεις στην μεγαλύτερη ανάλυση που διαθέτει στις ρυθμίσεις του MacBook και νομίζω όντως ότι είναι 1200x800 δεν είμαι στο λάπτοπ τώρα για να το τσεκαρω.

Για να να λειτουργεί μόνο με την εξ οθόνη κλεινεις το καπάκι και μόλις σβυσουν και οι δυο πατάς οποιοδήποτε πληκτρολόγιο στο εξωτερικό πληκτρολόγιο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

θα το βάλεις στην μεγαλύτερη ανάλυση που διαθέτει στις ρυθμίσεις του MacBook και νομίζω όντως ότι είναι 1200x800 δεν είμαι στο λάπτοπ τώρα για να το τσεκαρω.

Για να να λειτουργεί μόνο με την εξ οθόνη κλεινεις το καπάκι και μόλις σβυσουν και οι δυο πατάς οποιοδήποτε πληκτρολόγιο στο εξωτερικό πληκτρολόγιο.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Φιλικά, Θάκης

το exandas το εχει κανενας??

Εδώ εδώ :p

Κι εδώ. Με έχει βοηθήσει πολλές φορές σε αναζήτηση τραπεζών, φαγάδικων και κινηματογράφων. Η λειτουργία radar μόνο μου φαίνεται λίγο άκυρη είναι μόνο για εφέ.

και εγώ το έχω αλλά δεν με έχει βοηθήσει τρελά. Ίσως και καθόλου...

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned