ktsak Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 ........ ε οχι και πουλακι.....ολοκληρη Κειτ Μπεισινκειλ ειναι στην φωτο! ........ Μητσο, δεν λεω γι αυτο το πουλακι :p, για το αλλο λεω που ειχες στη φωτο, αυτη ειναι μια χαρα γυναικαρα .............. :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Ζαχαράκη προτιμώ το λυκάκι του Κώστα. Και πιο όμορφο είναι αλλά είναι και δικό του βρε αδελφέ.:p:lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Καλησπέρα και από εδώ παίδες! :) Δεν είναι η μέρα σήμερα για πολλά πολλά.. Ηλία τελικά κοιμήθηκα. Αφού απελπίστηκα με την γμμενη την Citroen και δεν μπορούσε να έρθει κάποιος να το δει το αυτοκίνητο το έσπρωξα με τα χίλια ζόρια στην άκρη (ελαφρώς ανηφορικός δρόμος, αλλά με 2 ώρες ύπνου και πονόκοιλο φάνηκε Γολγοθάς), ολομόναχος, παρόλο που παιρνούσαν πάρα πολλά αυτοκίνητα, γύρισα λίγο σπίτι να αλλάξω και έπιασε βροχή.. Ε, κοιμήθηκα...! :) Ευτυχώς τελειώνει η μέρα...:cry: Για τους κατόχους Mac πάλι: Θέλω να ανεβάσω ένα αρχείο στο RS 300ΜΒ. Όταν το επιλέγω δεν ανεβαίνει. Μηδενίζεται η ταχύτητα upload. Πως μπορώ να το χωρίσω σε δυο μέρη 150ΜΒ έκαστο σε Mac; Γιατί λίγο που το έψαξα βρήκα μόνο για WinRAR...:confused::confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 (edited) Για τους κατόχους Mac πάλι: Θέλω να ανεβάσω ένα αρχείο στο RS 300ΜΒ. Όταν το επιλέγω δεν ανεβαίνει. Μηδενίζεται η ταχύτητα upload. Πως μπορώ να το χωρίσω σε δυο μέρη 150ΜΒ έκαστο σε Mac; Γιατί λίγο που το έψαξα βρήκα μόνο για WinRAR... :confused: :confused: Αλεξανδρε, ο φιλος μας ο zografos λεει "Για το σπάσιμο κατέβασε το SimplyRAR. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ." :worry: Edited January 12, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 @soom Αλέξανδρε γεια και καλή ξεκούραση μετά τη δύσκολη μέρα. Το stuffit νομίζω ότι θα σου κάνει τη δουλειά ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Θα τα δοκιμάσω και τα δύο. Το StuffIt λίγο που το κοίταζα στο Internet δεν είανι αρχικά freeware, και δεν διάβασα να κάνει αυτή την δουλειά.. Αλλά θα το ξαναδώ.. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 http://www.iphonehellas.gr/12636/4g-iphone-debuts-on-april/ εχει και μια εικονα για το νεο μηλο..!!αντε να δουμε..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Θα τα δοκιμάσω και τα δύο. Το StuffIt λίγο που το κοίταζα στο Internet δεν είανι αρχικά freeware, και δεν διάβασα να κάνει αυτή την δουλειά.. Αλλά θα το ξαναδώ.. Για το πρώτο θέμα υπάρχουν λύσεις όπως γνωρίζεις ... για το δεύτερο η σουίτα του stuffit deluxe σε καλύπτει. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 (edited) http://www.iphonehellas.gr/12636/4g-iphone-debuts-on-april/ εχει και μια εικονα για το νεο μηλο..!!αντε να δουμε..!! Ε απο τη φωτογραφια δε λεει και τιποτε διαφορετικο ;) Ερωτηση : Υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει restore to factory settings το μηλο στελνοντας του ενα SMS οπως υπηρχε και στα WinMobile, σε περιπτωση που σου το κλεψουν ? :worry: Edited January 12, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 πανω κατω ιδιο ειναι πτεραρχε...μικρες οι διαφορες..!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Ε απο τη φωτογραφια δε λεει και τιποτε διαφορετικο ;) Ερωτηση : Υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει restore to factory settings το μηλο στελνοντας του ενα SMS οπως υπηρχε και στα WinMobile, σε περιπτωση που σου το κλεψουν ? :worry: ναι αλλά μέσω mobile me / find my phone. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 πανω κατω ιδιο ειναι πτεραρχε...μικρες οι διαφορες..!! :D θυμηθείτε και περισυ τέτοια εποχή τι φωτογραφία κυκλοφορούσε για το επερχόμενο 3G. Μικρό καλάθι για τα κεράσια ακόμη :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 (edited) ναι αλλά μέσω mobile me / find my phone. Αλλη περαν του mobile me ? κανει πληρη διαγραφη περιεχομενων και restore to factory settings αυτη ? :confused: Οντως κανει αποτι λεει, δεστε εδω :clap: Βεβαια προυποθετει οτι αυτος που θα το παρει θα ειναι συνδεδεμενος σε 3G / EDGE /GPRS για να μπορεσει να δεχθει το SMS της διαγραφης :confused: Edited January 12, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Αλεξανδρε εγω τα σπαω με το ιδιο το winrar!! Εχω ανεβασει και εχω ανεβασει τοσα χρονια... Φτιαχνοντας ενα rar μεσα απο τις επιλογες του προγραμματοε σου δινει την επιλογη να το σπασεις σε αρχεια απο μικρο μεγεθος μεχρι 100mb το καθενα. Το rapidshare σε απευθειας upload στον σερβερ του απο τον browser σου,σε αφηνει να ανεβασεις αρχεια μεχρο 200mb. Το ιδανικο ειναι να τα κανεις parts μεχρι 100mb το καθενα μεσω του ιδιου του winrar! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Αλλη περαν του mobile me ? κανει πληρη διαγραφη περιεχομενων και restore to factory settings αυτη ? :confused: Βρε συ, ακόμα δεν μπήκες στο MobileMe ????? Έλα μια μέρα σπίτι ή μάλλον ακόμα καλύτερα, κέρνα μια μέρα καφέ έξω, να σου δείξω 2-3 πράγματα ... Άντε ! Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Βρε συ, ακόμα δεν μπήκες στο MobileMe ????? Έλα μια μέρα σπίτι ή μάλλον ακόμα καλύτερα, κέρνα μια μέρα καφέ έξω, να σου δείξω 2-3 πράγματα ... Άντε ! Απαπαπα, νατος ζωντανεψε :lol: Με τοσους καφεδες που με εχεις κερασει μεχρι τωρα, νευρικο μεχεις καταντησει :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Απαπαπα, νατος ζωντανεψε :lol: Με τοσους καφεδες που με εχεις κερασει μεχρι τωρα, νευρικο μεχεις καταντησει :lol: Γι' αυτό σου λέω ... καιρός να κεράσεις κι εσύ κανέναν ! Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 (edited) @Πτέραρχος Ευχαριστώ για το πμ;) Πάρε αυτό από εμένα.. Χθες το διάβασα αλλά δεν πρόλαβα να το ποστάρω να το δείτε! :) Edited January 13, 2010 by soom Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Καλημέρα σ όλους παίδες έχει χρησιμοποιήσει κανείς επί της ουσίας αυτές τις εφαρμογές για τον εντοπισμό του κινητού??? γιατί στην θεωρία μου φαίνονται τρομερές αλλά επι της ουσίας μου φαίνεται δύσκολο να το βρεις....:X:cry: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argal Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 φιλε μου καθε κινητη συσκευη η γενικοτερα εταιρεια,εχει και τους φιλους της. αυτο δεν ειναι κατακριτεο,ειναι απαραβατο δικαιωμα του καθενος και δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις μας:) αρκει φυσικα αυτη η αρεσκεια σε συγκεκριμενη εταιρεια(οποια και να ειναι αυτη) να μην βαζει παρωπιδες στον εκαστοτε φιλο της (δεν αναφερομαι σε σενα για τις παρωπιδες!!;)),γιατι ετσι δεν ειναι αντικειμενικος και δεν μπορει να κρινει σωστα. δεν θα σταθω σε αυτα που ειπες οτι δεν κανει το iphone,δεν υπαρχει λογος να το κανω μιας και εχεις ηδη παρει την αποφαση σου για αυτην την συσκευη,απλα θα σου προτεινω να κρατησεις την φιλικη συμβουλη μου :) οποτε μπορεσεις και οποτε νομιζεις οτι εχεις λιγο χρονο ελευθερο και δεν εχεις τι να κανεις,ριξε μια ματια στα θεματα του iphone εδω στο myphone αλλα και σε αλλα φιλικα προς αυτην την συσκευη sites...καθησε και διαβασε λιγο και απλα παρε μια σφαιρικη ενημερωση.. να εισαι σιγουρος οτι αν του αφιερωσεις λιγο χρονο τοτε και μονο τοτε θα μπορεσεις να καταλαβεις τι μπορει να κανει και τι δεν μπορει το τηλεφωνο ;) μιλας με τον πιο φανατικο κατηγορο του μηλου στο παρελθον,ετσι δεν το δεχομουν και εγω με τπτ,παρολο που το αγορασα 4 μεχρι σημερα φορες συνολικα...(2g 4gb-2g 8gb-3g 16gb και σημερα κατοχος του 3GS 32GB).. τις δυο πρωτες φορες απλα το πηρα,ασχοληθηκα μαζι του ελαχιστα,μου εσπασε τα νευρα και το πουλησα .... με το 3G καθησα και διαβασα και ασχοληθηκα σοβαρα μαζι του. ηθελα να του αφιερωσω χρονο ωστε να δω πραγματικα τι μπορουσε να κανει και τι οχι ,σαν συσκευη και οχι αυτο που εκανα στα προηγουμενα 2,που προσπαθουσα να δω τι μπορουσα να κανω εγω με αυτο....χωρις να διαβασω καν εστω και λιγο για το πως μπορω να το εκμεταλευτω σωστοτερα... για εναμισυ μηνα ηταν το κυριο μου κινητο(ανηκουστο αυτο για μενα) για καποιους λογους που ισχυαν τοτε (και οχι σημερα) εδωσα και το 3G και επεστρεψα στα αγαπημενα μου wm (εκει εχω κλιση εγω,οπως εσυ στα νοκια:happy:).. μεχρι την ελευση του 3GS και την προτροπη καποιων φιλων και συμφορουμιτων απο εδω μεσα,πηρα το 3GS 32GB... (εδω και 3 μηνες περιπου αν θυμαμαι καλα) ολα αυτα που δεν μπορουσα να κανω με το 3G ειχαν πια λυθει και η ζωη μαζι του καθε μερα που περνουσε γινοταν και πιο ευκολη.... σημερα απλα δεν μπορω να το αποχωριστω!!για πολλους και διαφορους λογους... εχω και το HD2 παραλληλα αλλα το μηλο μου δεν φευγει απο κοντα μου πια... και οσο ασχολουμαι μαζι του χρησιμοποιωντας το,τοσο πιο πολυ με εκπλησει καθημερινα :) φυσικα το iphone μου ειναι JB(για να μην παρεξηγηθω) ,κατι που σημερα γινεται πολυ ευκολα πια,με ενα απλο exe αρχειακι ;) αυτο ειναι ενα μικρο παραδειγμα για το iphone και το ποσο μπορει καποιος να το παρεξηγησει η απλα να μην το εκτιμησει οπως του αξιζει... το ιδιο μπορει να ισχυσει και σε καποιον αλλον χρηστη μιας αλλης οποιαδηποτε συσκευης,οποιαδηποτε εταιρειας... πολλοι κατηγορουν συσκευες χωρις να εχουν αφιερωσει λιγο χρονο για να τις μαθουν πρωτα...επειδη δεν βρισκουν τα αυτονοητα πολλες φορες μεσα στην αγνοια τους βγαινουν και κατακρινουν κατι που δεν καταφεραν να μαθουν ουτε τα βασικα για αυτο... και δυστυχως γινεται καθημερινα αυτο....για πολλες συγχρονες συσκευες... τις περισσοτερες των περιπτωσεων φταιει η αγνοια μας και οχι η εκαστοτε συσκευη...αλλα λιγοι εχουν το σθενος να το παραδεχτουν δημοσια και τα ριχνουν στις συσκευες... καθε επιλογη ειναι δικη σου αποφαση και πριν την παρεις σκεψου καλα,απλα μην επηρεαζεσαι ευκολα και προσπαθησε να δινεις λιγο χρονο σε αυτο που αγαπας :) θα στον επιστρεψει πισω με τον καλυτερο τροπο,οπως και αν λεγεται αυτο... φιλικα Δημητρης Πολυ σωστες οι αποψεις σου Δημητρη, αλλα το θεμα ειναι αν καποιος εχει την ωρα και την διαθεση να ασχοληθει βαθυτερα με κατι το οποιο τον απωθει για τους πολλους λογους που εγραψε ο el3ctronick και οχι μονο. Εγω για παραδειγμα αποφασισα με μεγαλη δυσκολια να το παρω και να ασχοληθω αλλα ημουν ατυχος γιατι ειχε την καινουργια bootrom που δεν γινοταν JB. Ως εκ τουτου το πουλησα αμεσως με 170 χασουρα. Εκτος απο τους διαφορους λογους που με αποτρεπει η γενικη πλατφορμα της Apple, ειναι και η χρηση του καθε κινητου. Εαν δεν σε ενδιαφερει να σερφαρεις με κινητο, τοτε το iPhone χανει ενα πολυ μεγαλο κομματι απο την αξια του, γιατι σε αλλα σημεια που θεωρουνται must για την καθημερινη δουλεια μεχρι και σε κινητα των 50 Ευρω, το iPhone υστερει. Παράθεση Αρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Δεν σκοπευω να δωσω χρήματα ουτε για το mobileme αλλα ουτε για μια εφαρμογή που θα πρέπει ο κλέφτης να την ενεργοποιησει για να λειτουργίσει. Αν είναι ετσι έχω το δωρεαν privet free το οποίο αν αυτός που θα το βρει ανοίξει απο περιέργια την εφαρμογη εφ οσον δεν ξερει απο iphone, θα μου στελνει mail με την θεση που βρισκεται η συσκευη. Πρακτικά όλα αυτα, σχετικά με το που είναι η συσκευη, είναι άχρηστα. Το μόνο χρησιμο είναι η διαγραφή των data ώστε να μην βρει και την διευθυνση του σπιτιου σου και σου κανει κανα ντου. Ας πάρουμε ενα εικονικό σενάριο κλοπης, το οποιο εχει συμβει πολλες φορες. Μπαίνει κάποιος στο γραφείο μου απο τα 400 ατομα που δουλευουν στο εργοστάσιο και το σουφρώνει. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να το κλείσει. Ας πουμε ότι είναι άσχετος και δεν ξέρει. Εχοντας το mobile me θα μου δειχνει οτι βρισκεται κάπου στο εργοστάσιο. Και λοιπόν; Ας πουμε οτι το χανεις κάπου εξω. Και να εχεις την θέση, θα προκειται για μια επιφανεια που συμπεριλαμβάνει 3-4 κτίρια. Αρα πάλι δεν μπορεις να κανεις τίποτα. Θα ήθελα να ρωτησω εφοσον εχουμε βάλει κωδικό για το άνοιγμα, μπορει ο κλεφτης να το συνδεσει σ ενα κομπιουτερ και να πάρει backup? Στο δικό μου γινεται γιατι αναγνωρίζει το τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι θα γινει σε άλλο που δεν ειναι authorize με τον λογαριασμο μου. Με λίγα λόγια αυτο που μ ενδιαφερει είναι να μην μπορεσει ο κλέφτης να εχει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα μου μεχρι να κάνει restore για να ξεφορτωθεί το pin του κλειδώματος. Για να το βρω σε περίπτωση που το χάσω και το βρει καποιος καλός άνθρωπος, η ο κλεφτης για να κερδίσει κάποια χρηματα απο μενα, εχω γράψει το ονομα μου και το αριθμό του δευτερου κινητού μου στο wallpaper της lockscreen. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Δεν σκοπευω να δωσω χρήματα ουτε για το mobileme αλλα ουτε για μια εφαρμογή που θα πρέπει ο κλέφτης να την ενεργοποιησει για να λειτουργίσει. Αν είναι ετσι έχω το δωρεαν privet free το οποίο αν αυτός που θα το βρει ανοίξει απο περιέργια την εφαρμογη εφ οσον δεν ξερει απο iphone, θα μου στελνει mail με την θεση που βρισκεται η συσκευη. Πρακτικά όλα αυτα, σχετικά με το που είναι η συσκευη, είναι άχρηστα. Το μόνο χρησιμο είναι η διαγραφή των data ώστε να μην βρει και την διευθυνση του σπιτιου σου και σου κανει κανα ντου. Ας πάρουμε ενα εικονικό σενάριο κλοπης, το οποιο εχει συμβει πολλες φορες. Μπαίνει κάποιος στο γραφείο μου απο τα 400 ατομα που δουλευουν στο εργοστάσιο και το σουφρώνει. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να το κλείσει. Ας πουμε ότι είναι άσχετος και δεν ξέρει. Εχοντας το mobile me θα μου δειχνει οτι βρισκεται κάπου στο εργοστάσιο. Και λοιπόν; Ας πουμε οτι το χανεις κάπου εξω. Και να εχεις την θέση, θα προκειται για μια επιφανεια που συμπεριλαμβάνει 3-4 κτίρια. Αρα πάλι δεν μπορεις να κανεις τίποτα. Θα ήθελα να ρωτησω εφοσον εχουμε βάλει κωδικό για το άνοιγμα, μπορει ο κλεφτης να το συνδεσει σ ενα κομπιουτερ και να πάρει backup? Στο δικό μου γινεται γιατι αναγνωρίζει το τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι θα γινει σε άλλο που δεν ειναι authorize με τον λογαριασμο μου. Με λίγα λόγια αυτο που μ ενδιαφερει είναι να μην μπορεσει ο κλέφτης να εχει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα μου μεχρι να κάνει restore για να ξεφορτωθεί το pin του κλειδώματος. Για να το βρω σε περίπτωση που το χάσω και το βρει καποιος καλός άνθρωπος, η ο κλεφτης για να κερδίσει κάποια χρηματα απο μενα, εχω γράψει το ονομα μου και το αριθμό του δευτερου κινητού μου στο wallpaper της lockscreen. Πολύ σωστή προσέγγιση Κώστα. Η πιθανότητα να είναι χρήσιμο το mobile me για να βρεθεί σε περίπτωση κλοπής (αλλά και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή) είναι εξαρετικά μικρή και βέβαια εκμηδενίζεται όσο περνάει ώρα απο τη στιγμή κλοπής. Το μόνο που είναι χρήσιμο αν το αντιληφθεί κανείς γρήγορα, είναι η εντολή διαγραφής του περιεχομένου (αν και για το 99% του πληθυσμού το περιεχόμενο ενός τηλεφώνου δεν είναι ιδιαίτερα εμπιστευτικό) καθώς και η αποστολή ενός "μπ**ελ*κιού" για εκτόνωση προς τον "άρπαγα" :) Βέβαια το find my phone μπορεί να είναι χρήσιμο σε άλλες περιπτώσεις όπως πριν από 2 μήνες περίπου που η γυναίκα μου δεν έβρισκε που το έχει βάλει και το εντοπίσαμε τελικά στο parking (το είχε ξεχάσει μέσα στο αυτοκίνητο). Εν κατακλείδι, προσωπικά το αντιμετωπίζω σαν ένα ενδιαφέρον πρόσθετο της υπηρεσίας mobile me που έχει άλλα καλά οπότε μέσα σε όλα υπάρχει και αυτό, αλλά αυτοτελώς δεν θα το πλήρωνα αυτό ή άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα / υπηρεσία σε καμία περίπτωση. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Αγαπητοί συνάδελφοι, τα πράγματα είναι απλά: το iPhone δεν είναι τηλέφωνο, είναι και τηλέφωνο :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Παιδιά προφανώς και κανείς δεν περιμένει να βρει το iphone του σε περίπτωση κλοπής χρησιμοποιώντας αυτή την υπηρεσία. Ακόμα και αν ο κλέφτης το αφήσει ανοιχτό και πάει για καφέ και το έχει πάνω σε τραπέζι έξω για να είναι ακριβές το σήμα ή πρέπει να πείσεις την αστυνομία να πάει να τον συλλάβει ή να κουβαλήσεις την παρέα και να πάτε για ντου... Αστεία πράγματα. Το χρήσιμο της υπηρεσίας είναι αυτό που είπε ο Κώστας (kkalog). Να το βρεις αν το έχεις ξεχάσει στο σπίτι ή στο γραφείο για να σου φύγει το άγχος, να στείλεις κάνα μπινελίκι στον κλέφτη εξηγώντας τι θα του κάνεις αυτουνού και των γνωστών του και πώς θα γίνεις ο εφιάλτης τους αλλά ακόμα πιο σημαντικό να κάνεις remotely format. Πέραν αυτών το mobile me είναι πολύ καλή υπηρεσία για συγχρονισμό. Και αν κάποιος αρχίσει να τη χρησιμοποιεί δύσκολα εγκαταλείπει την ευκολία της για να γυρίσει σε λύσεις όπως outlook, google, etc.. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 +100 στον φιλο κωστα..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts