Te_salat Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Πάνω σε αυτό που λες Κώστα να σημειώσω κάτι που είχε πει γνωστός Έλληνας οδηγός αγώνων, ότι το χειρότερο πράγμα με τον Έλληνα οδηγό είναι ότι δεν ξέρει ότι δεν ξέρει να οδηγεί. Επειδή μπορεί να μην έχουμε τρακάρει ποτέ ή να οδηγούμε γρήγορα ή χρόνια δε σημαίνει ότι ξέρουμε και πώς να οδηγούμε. Απόδειξη αποτελούν οι σχολές εκμάθησης ασφαλούς οδήγησης. Ας πάει κάποιος "πεπειραμένος" οδηγός εκεί να δει πόσο τελικά ξέρει να οδηγεί. Στο δρόμο προσοχή... Ετσι ακριβως. Θυμαμαι τα λόγια του εκδότη των 4Τροχών την εποχη που είχα πάρει το δίπλωμα μου. «Πραγματικός οδηγός είναι αυτός που καταφέρνει να κάνει τους συνεπιβάτες του, να κουβεντιάζουν αμέριμνοι χωρίς να σκέφτονται καθόλου οτι κινδυνεύουν» Το εφαρμόζω από το 1981 και εχω κάνει κοντά στο ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα σ αυτα τα χρόνια απο τα οποία τα 100.000 στην Αίγυπτο (σε 4 χρόνια), χωρίς κανενα ατύχημα, εκτός απο ενα μικρό για το οποίο με πλήρωσε η ασφαλεια του άλλου αυτοκινητου. Στην Ελλάδα ταξιδευω με ταχύτητες που στα σωστά κομμάτια δεν ξεπερνούν τα +30 χλμ από το όριο, γιατι θέλω να απολαμβανω το ταξίδι και όχι να καρδιοχτυπώ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 αυτό που είπες ειναι πάρα πολύ σωστό.. Καλός οδηγός είναι αυτός που έχει γνώση των αδυναμιών του όχι αυτός που θεωρεί οτι είναι σουμάχερ. όλα έχουν όριο και ειδικά όταν βρίσκεσαι σε ένα σημειο που δεν είσαι μόνος σου,και που μπορεις να "πάρεις" και άλλους στο λαιμό σου :( πριν περίπου 1 μήνα έχασα 4 φίλους μου..αδερφικοί φίλοι απο το νήπιο ακόμα. Οδηγούσαν μεθυσμένοι,πήγαν και έπεσαν σε ένα παρκαρισμένο φορτηγό οι 3 πέθαναν ακαριαία, ο άλλος το πάλεψε 7 μέρες. Δεν άντεξε άλλο.. Καθόμυον και σκεφτόμουν πριν λίγο, οτι όχι ρε γαμ@το δεν αξίζει η δική μου αδερφή και οι γονείς μου να είναι όπως ήταν ο αδερφός και οι γονείς του ενός παιδιού που πρόσεξα. Οι τρέλες είναι γνώρισμα της ηλικίας,τουλάχιστον αν σου "χαριστεί" μια φορά η τύχη σου μην την προκαλέσεις και δευτερη ;) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 virginia sorry αν γινομαι αδιακριτος τη ηλικια εχεις? οσο για το ΤΤ μκ2 ειναι το ονειρο μου!!:O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 παρά λίγους μήνες 20 Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 εγω δεν θα στα ''ψαλω'' οπως τους υπολοιπους παρολο που το παρακανες λιγακι εχω να πω πως παρα την ηλικια σου λοιπον και παρολο που εισαι κοπελα του δωσες και καταλαβε!! να ξερες πως σε ζηλευω!!! ειχα οδηγησει ενα ΤΤS πριν λιγο καιρο με τον πωλητη μεσα και επιασα μεχρι 180 λογω μπλοκου λιγο παρακατω.. απο τοτε θελω πολυ ενα τετοιο!!! :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Ξέρεις κάτι; μιλώντας αντικειμενικά δε θεωρώ οτι πρέπει να διαχωριστεί γυναίκα ή άντρας σε αυτό. Καλοί και κακοί οδηγοί υπάρχουν και στα 2 φύλα. Εγώ η ίδια μπορώ να σου πω,αν και γυναίκα, τις περισσότερες φορές που βλέπω να γίνεται βλακεία που βγάζει μάτι =το λέω "αα οκ γυναίκα οδηγός.." δεν είναι όμως έτσι.Πρίν κάποιους μήνες είχα τρακάρει,δεν έφταιγα εγώ βέβαια αλλά δεν έχει νόημα. Κάποιος πέρασε με κόκκινο κ έπεσε πάνω μου απο μεριά του οδηγού με σόκαρε αυτό γιατί κατάλαβα το ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ είναι το "κακό". Ο πατέρας μου έδωσε μάχη να με "αναγκάσει" την ίδια μέρα να μπω σε αυτοκίνητο και να οδηγήσω γιατί ήξερε οτι αν δε το κάνω το έχασα το παιχνίδι. Μου είχε πει "τι θες ρε να γίνεις; αυτά που κοροιδεύω; να γίνεις μια Μαρία; (ΓΝΩΣΤΗ μας που φοβάται τόσο πολύ που σκέφτεται απο το περασμένο βράδυ οτι έχει να οδηγήσει και χάνει τον ύπνο της..πάει πίσω απο τα λεωφορεία καθώς οδηγεί και φοβάται να αλλάξει λωρίδα)Τι το πήρες το δίπλωμα ρε; Δε θεωρώ τον εαυτό μου καλό οδηγό.Δεν υπάρχει αλάνθαστος οδηγός.ΟΛΟΙ κάνουν λάθη.ΟΛΟΙ. προσπαθώ τουλάχιστον κατά 99% να μην περνάω το όριο ταχύτητας. Δεν έχω ιδέα πώς την είδα σήμερα. Ίσως να μου βγήκε η κακή ψυχολογική μου κατάσταση έτσι,σαν εκτόνωση..ΛΑΘΟΣ μέγιστο. Το μόνο που "χαίρομαι" και το δέχομαι σαν επιβεβαίωση είναι οτι η μητέρα μου (η οποία κατά γενική ομολογία είναι στις λίγες γυναίκες που ΞΕΡΟΥΝ να οδηγούν.Οδηγεί 32 συναπτά έτη είναι όλη της η ζωή το αυτοκίνητο,και έχει τη τύχη να έχει οδηγήσει τα μισά απο τα αυτοκίνητα που μας τραβάνε το βλέμμα στο δρόμο)να έφτασε σε σημείο να ΚΟΙΜΗΘΕΙ στο κάθισμα του συνοδηγού σε ένα ταξίδι. Δε μου είπε ποτέ οδηγείς καλά ή οδηγείς χάλια. Ξέρω όμως οτι αν δε με εμπιστευόταν δε υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο.. Λέω αυτό και κλείνω το θέμα,μιας και είναι κάτι που πρέπει να "ντρέπομαι" και όχι να "να πανηγυρίζω' (όχι οτι το έκανα,αλλά καταλαβαίνεις πώς εννοώ τη λέξη) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 ωραια τα γ.....α τα audi...!!τις προαλλες οδηγουσα ενα RS4(new) ενος φιλου..!!κορυφη το μηχανημα.>!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 συμφωνω απολυτα σε οσα λες ! εχεις απολυτο δικιο! πιστευω και εγω οτι καλοι και κακοι οδιγοι υπαρχουν και στα 2 φυλλα! απλα λογω της ηλικιας σου αν κρινω απο φιλες μου την αδελφη μου και την κοπελα μου (ολες ειναι στην ηλικια των 20-23) πανω απο 80-100 δεν εχουν παει ποτε! γιαυτο και μου εκανε εντυπωση η ανεση σου να τελειωσεις το κοντερ!! εγω ειμαι 26 και ως τωρα τετοιες τελικες δεν εχω πιασει ποτε! δεν θελω να προκαλω την τυχη μου! :) πολυ απλα εντυποσιαστηκα απο το αμαξι (που ειναι απο τα αγαπημενα μου) και αν καταλαβα καλα το συγκεκριμενο το επιασες πρωτη φορα(?) και στο οτι δεν ''κολωσες'' ! αυτα τα λιγα! ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Δεν είναι η πρώτη φορά,απλά μέσα σε πόλη είναι εντελώς αλλιώς τα πράγματα. έτυχε να έχω μπροστά μου έναν άδειο δρόμο όσο βλέπει το μάτι μου. Σέβομαι τα αυτοκίνητα,είναι ένα φονικό εργαλείο όσο και αν δε μας αρέσει αυτό,αλλά ταυτόχρονα τα λατρεύω. Είναι απόλαυση για μένα,τα αγαπώ δε πήρα ένα δίπλωμα απλά και μόνο για να μπορώ να οδηγήσω να κάνω τις δουλειές μου. Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 καλησπερα σε ολη την παρεα :) θα ζητησω συγγνωμη για την τοποθετηση μου στο θεμα της Βιργινιας αλλα αυτο εκλαμβανω απο την συζητηση,αυτο θα σχολιασω.. δεν μου καθονται καποια πραγματακια απο την ολη ιστορια καλα... 1ον η εικονα ενος 19χρονου κοριτσιου να πηγαινει αττικη οδο με 250+ με ξενο αυτοκινητο.... 2ον το οτι ειναι εξω μετα απο μερικες ωρες,ελευθερη,αποφευγοντας το αυτοφωρο...(το ποιο απιστευτο στην ιστορια) 3ον καποια κενα στην αφηγηση της.... Η κολλητή μου σπουδάζει Λονδίνο και σήμερα έπρεπε να γυρίσει πίσω.Οι δικοί της έλειπαν και έπρεπε κάποιος να την πάει και να γυρίσει σπίτι της το αυτοκίνητο τα ταξι γιατι υπαρχουν??η βενζινη που καψατε ειναι πολυ πιο ακριβη απο το κοστος ενος ταξι... . δε υπήρχε ψυχή ζώσα..Της λέω σε πειράζει να τσεκάρω που φτάνει ο κόφτης; Μου λέει βασικά εμένα δε με νοιάζει απλά φρόντισε να γυρίσω ΟΛΟΚΛΗΡΗ.. να μην σχολιασω το "γιατι δεν οδηγουσε η ιδια" στο πηγαινε..... Ξεκινάμε,κάπου στα 255 βλέπω πίσω μου ένα λευκό ΣΚΟΝΤΑ.Λέω τι διά@ο με πόσα πάει; ΚΑΙ ΠΩΣ? ολοι μας ξερουμε οτι για να "μαζεψεις " την αποσταση απο ενα αυτοκινητο που περναει μπροστα σου με τοσα χλμ.....θα πρεπει το δικο σου να πηγαινει χαλαρα με πολυ μεγαλυτερη ταχυτητα...και οι περισσοτεροι μας γνωριζουμε ποσο καλα πανε τα μπατσικα ....(octavia rs 200ps) και θελει καποια αποσταση να το καταφερει...σχεδον ενα μικρο ταξιδι.... κάποια στιγμή,επιταχύνω και το βλέπω να ανάβει φάρο επιταχυνση στα 255 (που σε αλλο ποστ σου λες 265?):wacko: και με πήγαν αυτόφωρο για πλημμέλημα γιατί πήγαινα +170 απο το όριο στο σημείο. ευτυχώς δε βρηκαν κάτι άλλο μεμπτό γιατί την είχα ακόμα πιο άσχημα επιτοπου αφαιρεση αδειας κυκλοφοριας, διπλωματος και αυτοφορο δεν ισχυσαν φυσικα για σενα ε? δεν ξερω που και τι αποσκοπει αυτη η εξιστορηση, με συγχωρεις κοπελα μου αλλα επετρεψε μου να μην σε πιστεψω....μου θυμιζει αθωα ψεματα....στα παιδικα "παραμυθια"που γενναει η παιδικη οργιαζουσα φαντασια.... η πιο χοντρα.... φανταστικα "κατορθωματα" ενος πολυ καλο(κακο...) μαθημενου παιδιου που ετσι νομιζει οτι θα ξεχωρισει....ακομη περισσοτερο....:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Έκανα λάθος στο πόστ και διαβάζοντας δεύτερο φορά απλά αποκατέστηκα στην αλήθεια. Δεν έχω κάποιο λόγο να πω ψέμματα,μιας και δε με ξέρετε (οι περισσότεροι) και δε σας ξέρω,οπότε είναι μια τρύπα στο νερο. Το γιατί οδηγούσα εγώ,σκέψου, δεν έχει τύχει ποτέ να το ζητήσεις απο ένα φίλο σου; Δυστυχώς δε έχω τν ευκαιρία να οδηγήσω τέτοιο αυτοκίνητο κάθε μέρα.Οι χρονικές αποστάσεις όπως αντιλαμβάνεσαι σε είναι σε μηδενικό χρόνο.ίσως η διατύπωση μου να μην είναι τέλεια αλλά η ουσία είναι η ίδια.Καλώς ή κακώς έτσι έχει,και όπως είπα και λίγο πιο πρίν δε θα ήθελα να συνεχίσω άλλο αυτή τη κουβέντα,δεν είναι προς τιμήν μου Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Οι χρονικές αποστάσεις όπως αντιλαμβάνεσαι σε είναι σε μηδενικό χρόνο. επετρεψε μου να ξερω πολυ καλυτερα απο εσενα (και απο πολλους εδω μεσα) πως ειναι οι χρονικες αποστασεις ..και ποσο ευκολα καλυπτονται... και μαλιστα με πολυ δυνατες μηχανες, που ΕΛΑΧΙΣΤΑ αυτοκινητα στον κοσμο,μπορουν να τις περασουν!! ειναι πολυ διαφορετικα (και εξαιρετικα τρομακτικα για τους αδαεις) τα φαινομενα της επιταχυνσης και επιβραδυνσης σε τετοιες μοτοσυκλετες... τοσο τρομακτικα, που τα αυτοκινητα που αναφερεις δεν μπορουν καν να σταθουν διπλα τους σε επιδοσεις,παρα για λιγα μονο μετρα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Καλημέρα σ όλα τα παιδιά 2 μέρες μακρύα απ το internet και εκτός ότι γέμισε με 9 σελίδες η παρέα βλέπω ότι αφήσαμε το πάλαι ποτέ κραταιό PING και αρχίσαμε το messi... iniesta xavi κτλ :lol::lol::lol: επίσης διάβασα για οδήγηση σε υπερβολικές τραχύτητες αστυνομία κ τα συναφή.... το χειρότερο κ πιο ανησυχητικό απ όλα (και αυτό που δείχνει ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ k την έλλειψη οδηγικής παιδείας) είναι ότι όλοι η σχεδόν όλοι έχουμε χάσει κάποιν στους δρόμους κ μυαλό δε βάζουμε. η κούβέντα τεράστια κ offtopic αλλά είναι όντως ανησυχητικό. @ Δημήτρη: φίλε συμφωνώ ότι στις πολιτικές τους εκδόσεις οι μηχανές σου δίνουν μια άλλη αίσθηση επιτάχυνσης κ επιβράδυνσης.... αλλά αν κάτσεις σε bucket αγωνιστικού αυτοκινήτου είτε αριστερό είτε δεξί αναθεωρείς πολλά!!! προσωπικά έχω τρέξει σε αγώνες κ με αυτοκίνητο κ με μηχανή (αν κ φανατικός των μηχανών)... Οι τέσσερις τροχοί δε συγκρίνωνται.... (για μένα παντα) Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Καλημερα..!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ..(jonk,dedalos) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 καλημερα κ χρονια πολλα στους εορταζοντες!:D Μιχαλη φιλε μου εχω.αγωνιστικη lisance απο το 1989:) φυσικα και εχω μπει σε αγωνιστικο αυτοκινητο,ουκω λιγα,αλλα κ σε καποια super duper πολυ γρηγορα αυτοκινητα και ως συνοδηγος(σε αγωνιστικα) αλλα και ως οδηγος σε γρηγορα πολιτικα αυτοκινητα. το θεμα ομως δεν ειναι εκει και ας το αφησουμε καλυτερα εδω ως εχει.;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 καλημέρα παίδες:D χρόνια πολλά στον Γιάννη (dedalos) και στον Γιάννη (jonk) και αν είναι και κανένας άλλος χρόνια πολλά και σ'αυτόν γιατί όπως πολύ καλά ξέρουμε, σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει:D Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σ' όσους κι όσες γιορτάζουν! :) Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Γιάννηδες κ τις Ιωαννες (και ειδικότερα στους δικούς μας):lol::lol::O @Δημήτρη: Συμφωνώ Δημήτρη ότι όντως το θέμα δεν είναι εκεί....;);) Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Καλημερα..!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ..(jonk,dedalos) καλημέρα παίδες:D χρόνια πολλά στον Γιάννη (dedalos) και στον Γιάννη (jonk) και αν είναι και κανένας άλλος χρόνια πολλά και σ'αυτόν γιατί όπως πολύ καλά ξέρουμε, σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει:D ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Γιάννηδες κ τις Ιωαννες (και ειδικότερα στους δικούς μας):lol::lol::O @Δημήτρη: Συμφωνώ Δημήτρη ότι όντως το θέμα δεν είναι εκεί....;);) Καλημερα παιδια Σας ευχαριστω πολυ ολους :) Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα σε όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες και ειδικά σε jonk και dedalos! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Χρόνια πολλά και από εμένα... Απέχω από το site εδώ και πολύ καιρό, αλλά το συγκεκριμένο post μου κέντρισε το ενδιαφέρον... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Καλωσήρθες λοιπόν και συ στην παρέα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Χρησιμοποιήτε πολλοί εδώ στην παρέα την εφαρμογή MESSI.MMS? Να την βάλω και εγώ για να μιλάμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Χρησιμοποιήτε πολλοί εδώ στην παρέα την εφαρμογή MESSI.MMS? Να την βάλω και εγώ για να μιλάμε; για ποιο λογο να μην το κανεις?? καλως ηρθες και απο μενα φιλε μου:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 welcome welcome :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts