soom Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 @Μπογιατζή - Πτέραρχο - Κώστα - ktsak Ισχύει και το παλιό, αλλά μου φαίνεται θα το διαγράψω και θα ελέγχω σε ποιον πάει από εδώ και μπρος το νέο! :) Κρατήστε το πάντως το soom@live.com για MSN / mails... Εννοείται μένει και το gmail... :D Κώστα τις καλύτερες ευχές για υγεία και ευτυχία! :clap: :yahoo: Και κάτι που είχα πει ότι θα βάλω αλλά το ξέχασα και θα ενδιαφέρει τον Κώστα - fanko: Η απόδειξη από τον υπολογιστή μαζί με τα extra που πήρα από την Νέα Υόρκη: http://img710.imageshack.us/img710/5618/macbookreceiptn.th.jpg Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Η απόδειξη από τον υπολογιστή μαζί με τα extra που πήρα από την Νέα Υόρκη: http://img710.imageshack.us/img710/5618/macbookreceiptn.th.jpg και περιμενεις να σου πουμε μπραβο για αυτην σου την αγορα Αλεξανδρε?? :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 και περιμενεις να σου πουμε μπραβο για αυτην σου την αγορα Αλεξανδρε?? :lol::lol: :lol::lol::lol: Απλά είχα πει του Κώστα ότι θα του την έδειχνα γιατί ήθελε/θέλει και αυτός αντίστοιχο με εμένα, δηλαδή MacBook 15άρι από Αμερική.. .Και λέω αφού το έχω ακριβώς αυτό, να μην του δείξω και την απόδειξη?!? Για να έχει ολοκληρωμένη εικόνα???:O Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 να σε δει ο αλλος (ο μπογιατζης :confused:) να σου ζητησει και τον λογο που τον αντιγραφεις :lol::lol: Ο μπογιατζης το ελαβε το μηνυμα :ρ και το επεξεργαζεται :zzz: Ping! σε ολους σας :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Απλά είχα πει του Κώστα ότι θα του την έδειχνα γιατί ήθελε/θέλει και αυτός αντίστοιχο με εμένα, δηλαδή MacBook 15άρι από Αμερική.. . ρε φιλε μην το παρεις στραβα,αλλα εγω με 100ε φθηνοτερα πηρα το τουμπανο μου :) http://toshiba.press.jadis.net/jn_press_showlow_pic.phtml?pid=102015623&typ=prv που δεν εχει καμια ασυμβατοτητα με τις wm συσκευες:p Ο μπογιατζης το ελαβε το μηνυμα :ρ και το επεξεργαζεται ... Ping! σε ολους σας χμμ...αυτο ειναι καλο η κακο τωρα??:O μηπως πρεπει να αρχισω να ανυσηχω ? :cry::cry: Ping!!!!! Edit παω για καφεδακι οξω ! να τσεκαρω για τελευταια φορα και το λεο του φιλου μου....και να παρω τις οποιες αποφασεις μου.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Παίδες, έχετε να προτείνετε κάποιο Complete Theme της προκοπής?!? Ψάχνω, ψάχνω.. Τώρα κατέβασα 2 από Cydia αλλά κράσαραν το Springboard και τα πέταξα. Υπόψιν, κατεβάζω με 3G κανονικά 15-20ΜΒ θέματα. Χωρίς το ξεκλείδωμα του 3G....:blink::blink: Δημήτρη, τώρα να πάρω στραβά τι?? Εγώ?? Γιατί? Δεν υπάρχει λόγος να πάρω οτιδήποτε στραβά από κάποιος από εσάς.. Τώρα πια??? :D Εγώ όμως, δεν έχω πλέον WM καρδιά μου...! :lol: :lol: Όπως έλεγε και η παλιά διαφήμιση: "δεν έχω αυτοκίνητο καρντιά μου.." Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Παίδες, έχετε να προτείνετε κάποιο Complete Theme της προκοπής?!? Ψάχνω, ψάχνω.. Τώρα κατέβασα 2 από Cydia αλλά κράσαραν το Springboard και τα πέταξα. Υπόψιν, κατεβάζω με 3G κανονικά 15-20ΜΒ θέματα. Χωρίς το ξεκλείδωμα του 3G....:blink::blink: Δημήτρη, τώρα να πάρω στραβά τι?? Εγώ?? Γιατί? Δεν υπάρχει λόγος να πάρω οτιδήποτε στραβά από κάποιος από εσάς.. Τώρα πια??? :D το κακο ειναι οτι εγω απο σημερα πλεον εχω.... Εγώ όμως, δεν έχω πλέον WM καρδιά μου...! :lol: :lol: Όπως έλεγε και η παλιά διαφήμιση: "δεν έχω αυτοκίνητο καρντιά μου.." το κακο ειναι Αλεξη οτι εγω απο σημερα (σε καμια ωριτσα)θα εχω...:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 καλησπερα και μια ερωτηση απο εμενα. εδωσα το νοκια 5800 και πηρα το iphone 3gs 32gb καλα εκανα? π.σ. το 5800 hack με χαρτες και φουλ λιωσιμο σε ολα τα επιπεδα. το ξεζουμισα κατα καποιο τροπο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 το κακο ειναι Αλεξη οτι εγω απο σημερα (σε καμια ωριτσα)θα εχω...:) Προσωρινά... Πρόσεχε με τι θα έρθεις στις 28... Πρόσεχε... :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 ειμαι και εγω ενας καινοιυριος κατοχος iphone 3gs 32mb.:) απο την τριτη θα το εχω στα χερια μου και με εχει φαει η αγωνια! διαβαζω εδω και σε αλλα φορα για τα καλυτερα λογια οσο αφορα τις δυνατοτητες.;) ημουν κατοχος ενος νοκια 5800 το οποιο βρηκε καλυτερη συντροφια , σε ενα νεο ιδιοκτητη καθως δεν ειχε τιποτε αλλο παραπανω να μου προσφαιρει. εκανα καλη επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 καλησπερα και μια ερωτηση απο εμενα. εδωσα το νοκια 5800 και πηρα το iphone 3gs 32gb καλα εκανα? π.σ. το 5800 hack με χαρτες και φουλ λιωσιμο σε ολα τα επιπεδα. το ξεζουμισα κατα καποιο τροπο :p φιλε μου κατσε κ διαβασε καλα,για να μην πελαγωσεις οταν το παραλαβεις το μηλο σου... δεν εχει καμια σχεση με οτι ξερεις κ εχεις δουλεψει μεχρι τωρα. αν το σεβαστεις θα σε ικανοποιησει και μαλιστα πολυ! απλα θελει υπομονη κ διαβασμα. Προσωρινά... Πρόσεχε με τι θα έρθεις στις 28... Πρόσεχε... :lol: :lol: :lol: χαζος ειμαι?:D θα τα φερω και τα 2:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 ...εκανα καλη επιλογη? Αυτό δεν θα στο πούμε εμείς αλλά εσύ μετά από λίγες ημέρες. :happy: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 ειμαι και εγω ενας καινοιυριος κατοχος iphone 3gs 32mb.:) απο την τριτη θα το εχω στα χερια μου και με εχει φαει η αγωνια! διαβαζω εδω και σε αλλα φορα για τα καλυτερα λογια οσο αφορα τις δυνατοτητες.;) ημουν κατοχος ενος νοκια 5800 το οποιο βρηκε καλυτερη συντροφια , σε ενα νεο ιδιοκτητη καθως δεν ειχε τιποτε αλλο παραπανω να μου προσφαιρει. εκανα καλη επιλογη? φιλε μου εχεις κανει την ιδια ερωτηση και σε αλλο thread...:O αν δεν εισαι σιγουρος και θελεις επιβεβαιωση...περιμενε να το παραλαβεις και να απαντησεις ο ιδιος στον εαυτο σου ;) Αυτό δεν θα στο πούμε εμείς αλλά εσύ μετά από λίγες ημέρες. :happy: πες τα Θανο :) Ping!!! και απο εδω!!!!!:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Καλησπέρα σύντροφοι, μόλις γύρισα και εγώ από σύντομο ταξιδάκι. @kkalog: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φίλε Κώστα, ευτυχισμένα, παραγωγικά και εύχομαι με υγεία να ξεπεράσεις κατά πολύ τα 100 και βάλε! Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 ...............χαζος ειμαι?:D θα τα φερω και τα 2:lol: Μαρεσεις ρε Μητσο που εισαι σταθερος στις αποφασεις σου :ρ Μετα απο σενα που αγορασες την ιδια συσκευη 3 φορες, εχω εναν συναδελφο που παντρευτηκε την ιδια γυναικα 3 φορες :whistle:: την πρωτη με πολιτικο γαμο εδω, τη δευτερη με θρησκευτηκο γαμο στην Ισπανια (η γυναικα του ειναι Ισπανιδα) και την τριτη με θρησκευτικο γαμο εδω :clap: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Μαρεσεις ρε Μητσο που εισαι σταθερος στις αποφασεις σου :ρ Μετα απο σενα που αγορασες την ιδια συσκευη 3 φορες, εχω εναν συναδελφο που παντρευητηκε την ιδια γυναικα 3 φορες : την πρωτη με πολιτικο γαμο εδω, τη δευτερη με θρησκευτηκο γαμο στην Ισπανια (η γυναικα του ειναι Ισπανιδα) και την τριτη με θρησκευτικο γαμο εδω :clap: δεν φταιω εγω ρε Κωστη....:( αφου μου τα φερνουν για φτιαξιμο και τα ξαναζω απο την αρχη.... λες να φταιει οτι τα φτιαχνω καλα ?:lol: ρε σεις ξερετε τι καλα που δουλευει το λεο τωρα ?:worry::cry::ninja::lol: edit εχω αγορασει το Νοκια Ν82 4 φορες το hd 3 φορες το iphone 4 φορες και τωρα to λεο 2 φορες Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 δεν φταιω εγω ρε Κωστη....:( αφου μου τα φερνουν για φτιαξιμο και τα ξαναζω απο την αρχη.... λες να φταιει οτι τα φτιαχνω καλα ?:lol: ρε σεις ξερετε τι καλα που δουλευει το λεο τωρα ?:worry::cry::ninja: Να τους πεις οτι δεν μπορεις να τα φτιαχνεις πια :ninja: Εγω σκεφτομαι καποια στιγμη την ανοιξη να παρω για 2ο το HTC Tattoo (Android). Το σκεφτομαι ειπα. Αν δεν εχει βγει μεχρι τοτε το iPhone 4GTX :p, οποτε bye bye Android :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Να τους πεις οτι δεν μπορεις να τα φτιαχνεις πια :ninja: Εγω σκεφτομαι καποια στιγμη την ανοιξη να παρω για 2ο το HTC Tattoo (Android). Το σκεφτομαι ειπα. Αν δεν εχει βγει μεχρι τοτε το iPhone 4GTX :p, οποτε bye bye Android :D μετα απο αυτο που τραβηξα με το hero του φιλου μου...δεν ξαναπαταω εκει :cry::wacko: τετοια ταλαιπωρια και ψαξιμο,ουτε με το μηλο στα πρωτα μου βηματα με αυτο, δεν εχω τραβηξει.... ειχα ξεχασει ποσο ωραια ειναι με τα wm (το λεο συγκεκριμενα) να καταγραφεις κλησεις ετσι απλα να κανεις βολτες μεσα στο τηλ χωρις κανενα παιδεμο να στελνεις λαμβανεις αρχεια bl ανετα και ευκολα να εχεις ραδιοφωνο καλη καμερα με φλας δυνατο wifi και σημα τηλεφωνου... απαιχτο gps ......αλλα ειναι και αυτο το μαυρο browsing με τον opera που σου παταει μια σφαλιαρα και σε ισιωνει με την καμια....:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 δ ρε σεις ξερετε τι καλα που δουλευει το λεο τωρα ?:worry::cry::ninja::lol: Τωρα τι θες να σου βαλω link με τα μηνυματα που σου απαντουσα οταν ειχες παρει το HD2 και σου ελεγα περιμενε;:mad: Μπήκα επ ευκαιρία ολων αυτων των συζητησεων στο XDA μετα απο πολλους μήνες, να φανταστειτε οτι ειχα 6 προσωπικα μηνυματα που αφορουσαν τα θεματάκια manila που ειχα φτιάξει για το HD. Το μονο που μου λειπει είναι αυτο το παιχνιδι με το φλασαρισμα, τις βελτιώσεις μεσω tweaks και γενικα με την ελπίδα οτι κατι θα φτιαξεις να δουλευει καλύτερα. Από την άλλη ποτε δεν είχα συσκευη στημενη κομπλε, ποτε δεν ειχα ιστορικό, ποτε δεν ειχα παλια μηνυματα και συνεχεια κατεβαζα τα mail μου. Δηλαδη αυτό που εχω τωρα: απολαμβανω αυτα για τα οποία προορίζεται το τηλέφωνο μου. Αν δεν ηταν τοσα πολλα τα χρηματα θα επαιρνα ενα για να παιζω αλλα σημερα 600 ευρω δεν ειναι για παιχνιδι. Για μια στιγμη προχθες που βρηκα το diamond2 προσφορα στα 300 ευρω με το Ginius δώρο, μπήκα στον πειρασμο εχοντας δει οτι πλεον υπάρχουν ρομ HD2 γι αυτό. Απομακρίνθηκα ομως γρηγορα απο το κατάστημα και πηγα στις τουαλέτες να ριξω λίγο νερό στο κεφάλι μου μπας και ξυπνήσω. Στην ουσία χρειαζομαι ενα δευτερο καλο κινητό και γιατι χρησιμοποιω δυο νουμερα, αλλα κυρίως μια δυο φορες το χρονο που αλλαζω συσκευη μενω για κανα μηνα χωρις τις ευκολιες όπως mail & internet on the go. Σοβαρό μιας κι εχω σθνηθίσει αλλα και γιατι δεχομαι πολλα επείγοντα mail καθημερινα απο τα γραφεια μας στην Αθήνα. Συνεπώς χρειαζομαι μια μικρή σε μεγεθος δευτερη συσκευη για να μπορω να την κουβαλαω συνεχως μαζι μου. Οπότε πέρα απο τα χρηματα δεν λέει και σαν μεγεθος το HD2. Σκεφτηκα κανα ΝΟΚΙΑ για να εχω και καλη φωτογραφια - βιντεο, αλλά πέρα απο το οτι κρατάνε τιμή τα παλίοτερα μοντελα, δεν θα εχω την ευκαιρία να παιζω με τις βελτιώσεις του οπως θα κανω με το Diamond2. Θα δούμε θα περιμενω ομως 2-3 μηνες να δω τι θα γινει με το κραχ και θα αποφασισω οταν ανακοινωθει το iphone4 γιατι απ αυτο θα εξαρτηθει αν θα αλλαξω κύρια συσκευη τον επόμενο Σεπτέμβρη η οχι. Android δεν παίρνω τουλάχιστον τώρα με τίποτα. Κατι με απωθει σ αυτο το λειτουργικό. Εκτός κι αν κανει καμια απιθανη κινηση η google και το δωσει στα 200 ευρω, πραγμα που δεν το πιστευω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Είχα το 3g από το μάρτιο και το ανικατέστησα με το 3gs τον Οκτώβρη, απότε για αλλαγή του iphone για κύρια συσκευή δεν το συζητάμε. Πάντα έχω όμως για δεύτερη συσκευή μία WM και με τρώει η τσέπη να πάρω καινούρια ίσως και την τελευταία ίσως έτσι όπως πάνε τα πράγματα με τα WM. Έψαξα για ΟΜΝΙΑ ΙΙ αλλά διαβάζω για προβλήματα και γαι την ελάχιστη free memeory ram οπότε λεω δεν ξαναπάω πίσω σε εποχές artemis, μετά σκέφτηκα το LEO, με αποθάρρυνε περισσότερο το μέγεθος παρά η έλλειψη πέννας και PAD, τέλος σκέφτηκα το Acer F1 αλλά η κριτική του Zaharaki που εμπιστεύομαι με απομάκρυνε και από αυτό. Δεν ξέρω τι να κάνω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Τωρα τι θες να σου βαλω link με τα μηνυματα που σου απαντουσα οταν ειχες παρει το HD2 και σου ελεγα περιμενε;:mad: Θα δούμε θα περιμενω ομως 2-3 μηνες να δω τι θα γινει με το κραχ και θα αποφασισω οταν ανακοινωθει το iphone4 γιατι απ αυτο θα εξαρτηθει αν θα αλλαξω κύρια συσκευη τον επόμενο Σεπτέμβρη η οχι. Android δεν παίρνω τουλάχιστον τώρα με τίποτα. Κατι με απωθει σ αυτο το λειτουργικό. Εκτός κι αν κανει καμια απιθανη κινηση η google και το δωσει στα 200 ευρω, πραγμα που δεν το πιστευω. αφου ξερεις ρε Κωστη οτι λεω ακριβως οτι βλεπω και οχι οτι θα ηθελα να βλεπω...;) λες να μην το ηξερα?παντα ολα φτιαχνουν μεσω xda..δεν μπορουσα να περιμενω ομως ποτε και αν...ακομη και τωρα δεν εχει βγει hard spl.... που να ξερω οτι θα εβγαζε τοσο γρηγορα update η htc??δεν το ειχε κανει ποτε πριν...και με τοσο καλη ρομ??και ελληνικη???:blink: ηταν και πολλα τα λεφτα να τα κραταγα εκεινο το διαστημα και τα δυο + οτι θα εχανα πολλα λεφτα αν ηθελα να το πουλησω αργοτερα,κατι που ομως τελικα δεν ειναι ετσι μιας και κραταει τιμη καλη το τηλ... και το τηλ δεν ηταν ετοιμο ...δεν ηταν καν τηλ για να το κρατησω στα χερια μου...ηταν πολυ χαλια τοτε οπως κυκλοφορησε... το καλο ειναι οτι τελικα το ειχα δωσει πιο πολλα απο οσο μου ειχε στοιχισει...ετυχε ομως... αλλα τωρα μετα απο 2 μερες στα χερια μου με αυτο του φιλου μου...δεν μπορουσα να το αγνοησω... ηταν να του το εδινα χθες το βραδυ και του το ζητησα να μου το αφηνε και σημερα να το δοκιμαζα ωστε να ημουν σιγουρος τι θα εκανα τελικα... και πιστευω οτι ειμαι σιγουρος,ωστε να παω το πρωι να το αγορασω... το παρεδωσα πριν λιγο μετα απο εξαντλητικες δοκιμες και το μονο που δεν εχει ειναι ο σαφαρι!!! ολα τα αλλα ειναι +pluss... η μπαταρια του ειναι απαραδεκτη αλλα μηλου και αυτο... παραγγειλα ηδη πριν λιγο 2 θηκες για αυτο και ακομη δεν το εχω αγορασει το τηλ...:O το μηλο ομως δεν το δινω πλεον με τπτ!! μπορω να συνεχισω να χαιρομαι την απλοτητα του και την σταθεροτητα του αλλα και το μοναδικο browsing του και να περιμενω το νεο os για αυτο,για 1η φορα χωρις κανενα αγχος αν θα χασω λεφτα απο ενα τηλ η οχι... γιατι δεν εχω σκοπο να το πουλησω!ειναι ενας ακουραστος συνεργατης που οσα μπορει να κανει σωστα,τα κανει καλυτερα απο καθε αλλη συσκευη!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Είχα το 3g από το μάρτιο και το ανικατέστησα με το 3gs τον Οκτώβρη, απότε για αλλαγή του iphone για κύρια συσκευή δεν το συζητάμε. Πάντα έχω όμως για δεύτερη συσκευή μία WM και με τρώει η τσέπη να πάρω καινούρια ίσως και την τελευταία ίσως έτσι όπως πάνε τα πράγματα με τα WM. Έψαξα για ΟΜΝΙΑ ΙΙ αλλά διαβάζω για προβλήματα και γαι την ελάχιστη free memeory ram οπότε λεω δεν ξαναπάω πίσω σε εποχές artemis, μετά σκέφτηκα το LEO, με αποθάρρυνε περισσότερο το μέγεθος παρά η έλλειψη πέννας και PAD, τέλος σκέφτηκα το Acer F1 αλλά η κριτική του Zaharaki που εμπιστεύομαι με απομάκρυνε και από αυτό. Δεν ξέρω τι να κάνω :( Αργυρη κανε καμια βολτα απο το "δικο μας" χωρο ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Αργυρη κανε καμια βολτα απο το "δικο μας" χωρο ;) Καθε μέρα κάνω Δημήτρη, είναι ο αγαπημένος μου χώρος, απλά δεν είμαι πολυγραφότατος :lol: Να φανταστείς πως πρίν κανένα μήνα πείστηκα από τα γραφόμενα και ξεκίνασα για πλαίσιο να πάρω mac book, στο δρόμο όμως σκέφτηκα ωριμότερα, με 2 desktop σπίτι και 2 φορητούς, που πας ρε Καραμήτρο είπα... και γύρισα πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Καθε μέρα κάνω Δημήτρη, είναι ο αγαπημένος μου χώρος, απλά δεν είμαι πολυγραφότατος :lol: Να φανταστείς πως πρίν κανένα μήνα πείστηκα από τα γραφόμενα και ξεκίνασα για πλαίσιο να πάρω mac book, στο δρόμο όμως σκέφτηκα ωριμότερα, με 2 desktop σπίτι και 2 φορητούς, που πας ρε Καραμήτρο είπα... και γύρισα πίσω για να διαβασεις τα "νεα" στο ειπα :confused::worry::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 @Θάνος (foxx) Ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις ευχές, να είσαι πάντα καλά !!! @Δημήτρης (zaharakis) Δηλαδή τη Δευτέρα θα κάνουμε και επίδειξη Leo; Έκτακτα !!! άντε να δούμε πως παίζει και αυτό. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts