Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Εσυ μας τα χαλασες με το Ping ! nickname, parrr85 ?????? :(

Γιατι οχι L10nH34Rt ????? :confused:

Τελικα οντως το προγραμμα εχει προβλημα, μαλλον ο server τους εχει προβλημα. Εστειλα πριν απο λιγο Ping στον Zaharakis, CarpeNoctum & te_salat και αργα χθες το βραδυ, μαλλον το ξημερωμα καλυτερα στον soom και απαντηση ΥΟΚ :mad:

Προτιμούσες να γράφεις L10nH34Rt παρά parrr85;;; :lol:

Xαχα, ναι το αφαιρω αυτο!

Οταν λες παλευονται, υπονοεις οτι διαφερει απο το 3G.

Kαι κατι αλλο: το 3G ειναι πιο γρηγορο απο το 2G; Φορουσε διαφορετικο επεξεργαστη;

Δεν έχω πρόχειρα τα specs, αλλά θα ορκιζόμουν ότι 2G και 3G "φοράνε" τον ίδιο επεξεργαστή. Ο μόνος επεξεργαστής που αλλάζει είναι του BaseBand για προφανείς λόγους :lol: (βλ. 3G)

Δημητρη αυτο που εχουμε παθει ονομαζεται βαριομαρα λογω κινητου...

δεν εχουμε τι να κανουμε....και... :lol:

εγω δοκιμασα 3 μερες τον ηρωα και σημερα τον πουλησα αστραπη...

δεν γινοταν διαφορετικα...

δεν ξανααγοραζω αλλο κινητο.

τελος.

Αιφον ._

Στα 'λεγα, έτσι δεν είναι;; :lol: Αχχχχχ να δω πότε θα αρχίσετε να με ακούτε εδώ μέσα :lol:

Την καλησπέρα μου στην παρέα :)

Μου την χαλασε οτι δεν μπορεις να σβηνεις διαλεγμενες κλησεις, οτι δεν μπορω να κανω backup ευκολα τα sms, οτι για οτιδηποτε θελω να κανω πρεπει να μπω στο ITunes και οχι κατευθειαν απο το computer μου, οτι δεν μπορω να βαλω οτι ηχους θελω και οτι η Apple μου καθοριζει τι μπορω να φορτωσω στο κινητο μου.

Γενικα εχω την αισθηση ενος μπαμπουλα απο πανω μου.

Όλα αυτά εξαφανίζονται αν κάνεις jailbreak. Ναι εντάξει θα θέλαμε να έρχεται έτσι η συσκευή, αλλά δεν. Οπότε jailbreak και ΟΛΑ όσα έγραψες γίνονται.

Να ρωτησω και εγω κατι? Τι ειναι αυτα που σας αρεσουν στο Iphone, γιατι εγω βρισκω μονο μειονεκτηματα σε σχεση με ολα σχεδον τα κινητα. Και χρησιμοποιω κινητα απο το 1990.

Αν μιλατε για παιχνιδια, internet, video η εντυπωσιακα εφε δεν με ενδιαφερουν απο κινητο. Μεχρι και στο "Media Player" δεν μπορεις να προχωρησεις το τραγουδι πιο κατω. Ραδιοφωνο δεν εχει. GPS της πλακας.

Το τι αρέσει στον καθένα είναι κάπως σχετικό. Να σου πω προσωπικά κάποια λίγα: Η αμεσότητά του, η ταχύτητά του, η ποικιλία των εφαρμογών του που σημαίνει ότι ό,τι θέλω να κάνω υπάρχει μια εφαρμογή για να μου κάνει τη ζωή ευκολότερη, το ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ browsing του...

Τώρα για τα άλλα που λες μάλλον δεν τα χεις ψάξει και καλά. Μια χαρά μπορείς να προχωρήσεις τραγούδι πιο κάτω και μάλιστα με 3 διαφορετικές ταχύτητες. Ραδιόφωνο FM έχει απλά περιμένουμε να βγει εφαρμογή οπότε προς το παρόν δουλεύουμε με streaming (θεωρώ χαζό να έχει κάποιος αυτή τη συσκευή και να μην έχει data plan) και τέλος το GPS του μπορεί να μη συγκρίνεται με τα PNA αλλά μόνο της πλάκας δεν είναι. Μια χαρά είναι.

Όλα αυτά εξαφανίζονται αν κάνεις jailbreak. Ναι εντάξει θα θέλαμε να έρχεται έτσι η συσκευή, αλλά δεν. Οπότε jailbreak και ΟΛΑ όσα έγραψες γίνονται....

.

δλδ πως σβήνουμε κλήσεις επιλεγμένα Νίκο, π.χ. μόνο τις αναπάντητες...

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

δλδ πως σβήνουμε κλήσεις επιλεγμένα Νίκο, π.χ. μόνο τις αναπάντητες...

Λευτέρη εγώ έχω περασμένο το Mobilelog. Έχω κάνει αντικατάσταση τα Recents της συσκευής με τα Recents του Mobilelog. Μετά όταν πηγαίνω στις πρόσφατες κλησεις απλά κάνω slide πάνω στην κλήση που θέλω να σβήσω και μου εμφανίζει δυνατότητα για διαγραφή (μεμονωμένα).

Αν θες να σβήσεις όλες τις αναπάντητες, επιλέγεις να της δεις από την επιλογή και μετά από κάτω έχει επιλογή "Clear Missed Calls".

Περίμενε 5 λεπτάκια και σου ανεβάζω screenshots.

Όλα αυτά εξαφανίζονται αν κάνεις jailbreak. Ναι εντάξει θα θέλαμε να έρχεται έτσι η συσκευή, αλλά δεν. Οπότε jailbreak και ΟΛΑ όσα έγραψες γίνονται.

Σε ευχαριστω CarpeNoctum αλλα ελα που σε ολα αυτα το μειον (προσωπικα για μενα) εχω και την νεα bootrom οποτε ουτε jailbreak σωστο γινεται. Αστα σου λεω.

Αρης

Σε ευχαριστω CarpeNoctum αλλα ελα που σε ολα αυτα το μειον (προσωπικα για μενα) εχω και την νεα bootrom οποτε ουτε jailbreak σωστο γινεται. Αστα σου λεω.

Το θεωρώ θέμα χρόνου να λυθεί αυτό..

Είναι πολλά τα εκατομμύρια των χρηστών που έχουν την νέα Bootrom και θέλουν JB...

Ίσως να περιμένουν να βγει η νέα έκδοση 3.2 ή όπως θα λέγεται για να το κάνουν μια και καλή;).... Όπως έγινε και παλαιότερα με το Blackra1n και την 3.1 και την 3.1.2...

Σιγά που θα το αφήσουν έτσι...:ninja:

Λευτέρη εγώ έχω περασμένο το Mobilelog. Έχω κάνει αντικατάσταση τα Recents της συσκευής με τα Recents του Mobilelog. Μετά όταν πηγαίνω στις πρόσφατες κλησεις απλά κάνω slide πάνω στην κλήση που θέλω να σβήσω και μου εμφανίζει δυνατότητα για διαγραφή (μεμονωμένα).

Αν θες να σβήσεις όλες τις αναπάντητες, επιλέγεις να της δεις από την επιλογή και μετά από κάτω έχει επιλογή "Clear Missed Calls".

Περίμενε 5 λεπτάκια και σου ανεβάζω screenshots.

thanks Νικ, όταν λες όμως "αντικατάσταση", πως ακριβώς γίνεται αυτό;

Λευτέρης

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Το θεωρώ θέμα χρόνου να λυθεί αυτό..

Είναι πολλά τα εκατομμύρια των χρηστών που έχουν την νέα Bootrom και θέλουν JB...

Ίσως να περιμένουν να βγει η νέα έκδοση 3.2 ή όπως θα λέγεται για να το κάνουν μια και καλή;).... Όπως έγινε και παλαιότερα με το Blackra1n και την 3.1 και την 3.1.2...

Σιγά που θα το αφήσουν έτσι...:ninja:

Μακαρι να βγει πολυ συντομα, να με κανει να το ξανασκεφτω, γιατι αλλοιως ειμαι ετοιμος να το δωσω.

Αρης

Υπάρχει επιλογή στο Mobilelog

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

http://img42.imageshack.us/img42/3595/photofc.jpg

http://img130.imageshack.us/img130/1200/img0231.png http://img12.imageshack.us/img12/5602/img0233.png

http://img526.imageshack.us/img526/2509/img0227.png http://img19.imageshack.us/img19/5651/img0228m.png

http://img12.imageshack.us/img12/7132/img0229.png http://img526.imageshack.us/img526/7458/img0230.png

Είσαι ΦΟΒΕΡΟΣ Νίκο CarpeNoctum :respect:

Λευτέρης

@argal

Φιλε μου κανε λιγο υπομονη και δεν θα μετανιώσεις ουτε θα χασεις χρηματα πουλώντας το.

Οταν βλέπεις ανθρωπους σαν τον Ζαχαρακη που αγορασαν παραλληλα το HD2 & to HERO να λενε οτι δεν φτανουν το iphone, αν μη τι αλλο πρεπει να μπαινεις σε σκέψεις.

Σε ολους εμας που μεταπηδησαμε απο τα WWM στο iphone μας κακοφανηκαν ολα αυτα, αλλα ειτε με Jailbreak ειτε με καποια ανοχη, τα δεχτηκαμε για να απολαυσουμε αυτη την χρηστικότητα την ευκολια και την αμεσοτητα που εχει.

Παντως αν μαθεις το iTunes θα δεις οτι διευκολινει σε πολλα πραγματα και διαχειριζεται την μουσική καλύτερα απο πολλα αλλα προγραμματα.

Εγω το ειχα επιλέξει σαν κυριο media player πριν αγορασω mac.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Με μοναδική εξαίρεση το ότι δεν μπορείς να περάσεις ότι αρχεία θέλεις όπου θέλεις εσύ στο iPhone όπως με τα WinMo, δεν βρίσκω κανένα απολύτως μειονέκτημα του iTunes... Και με βολεύει και όλα.

Φωτογραφίες, τραγούδια, εφαρμογές περνάνε άψογα.

Τώρα για βίντεο και ταινίες δεν με ενδιαφέρει να βάλω.

Άλλου είδους αρχεία.. Έχω το DropBox...

Κατά τα άλλα.. Είμαι τόσο, μα τόσο ευχαριστημένος από όλα. Τα πάντα μου αρέσουν! :):happy::happy:

Παιδια σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας. Οταν ομως εχεις δουλεψει τα WM απο τοτε που πρωτοβγηκαν και δουλευεις παντα Windows στο computer σου, τοτε το Iphone σου φαινεται εξωφρενικο εστω και αν ειχε ολα τα προγραμματα/utilities που του λειπουν. Γιατι κακα τα ψεμματα. Οσο καλο και να ειναι το jailbreak δεν μπορει να αντικαταστησει ευκολιες και utilities περασμενα στην rom. Ασε που σε καθε αναβαθμηση, φτου και απο την αρχη.

Παντως ξανα σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας.

Αρης

καλο μεσημερι τι κανετε ολοι καλα;

εφτασες Αλεξανδρε ε; :) ωραια!

argal το jailbreak ειναι απλα untethered... δεν εχεις προβλημα ετσι και αλλιως αν το κανεις απλα μην κανεις boot το τηλεφωνακι.

οσον αφορα τα μειονεκτηματα δωσε του λιγο χρονο και θα δεις....

ενα πραγμα που με εχει νευριασει ειναι η πολιτικη ειδικα της Voda στην Ελλαδα για την πωληση του.

ΔΕΝ τα δινουν χωρις συμβολαιο και ειλικρινα ειναι 2 κολλητοι που δεν το βρισκουν πουθενα.

ντροπη.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Οσο καλο και να ειναι το jailbreak δεν μπορει να αντικαταστησει ευκολιες και utilities περασμενα στην rom. Ασε που σε καθε αναβαθμηση, φτου και απο την αρχη.

1. Όπως;;;;;;;

2. Εμένα το στήσιμο το iphone μου πέρνει λιγότερο χρόνο απ' ότι ήθελα για το HD. Μιλάμε για καθαρό στήσιμο πάντα.

@argal

Φιλε μου κανε λιγο υπομονη και δεν θα μετανιώσεις ουτε θα χασεις χρηματα πουλώντας το.

Οταν βλέπεις ανθρωπους σαν τον Ζαχαρακη που αγορασαν παραλληλα το HD2 & to HERO να λενε οτι δεν φτανουν το iphone, αν μη τι αλλο πρεπει να μπαινεις σε σκέψεις.

Σε ολους εμας που μεταπηδησαμε απο τα WWM στο iphone μας κακοφανηκαν ολα αυτα, αλλα ειτε με Jailbreak ειτε με καποια ανοχη, τα δεχτηκαμε για να απολαυσουμε αυτη την χρηστικότητα την ευκολια και την αμεσοτητα που εχει.

Παντως αν μαθεις το iTunes θα δεις οτι διευκολινει σε πολλα πραγματα και διαχειριζεται την μουσική καλύτερα απο πολλα αλλα προγραμματα.

Εγω το ειχα επιλέξει σαν κυριο media player πριν αγορασω mac.

Σε ευχαριστω Te_Salat. Εχω ομως πανω απο 40,000 mp3s τα οποια πρεπει να περασουν στο iTunes?? Επισης δεν ξερω τι προβληματα ασφαλειας μπορει να υπαρχουν στο iTunes.

Η αληθεια ειναι απο οτι βλεπω οτι οι περισσοτεροι εχετε Mac computers οποτε βολευει πολυ περισσοτερο να εχετε iPhones.

Αρης

argal το jailbreak ειναι απλα untethered... δεν εχεις προβλημα ετσι και αλλιως αν το κανεις απλα μην κανεις boot το τηλεφωνακι.

ενα πραγμα που με εχει νευριασει ειναι η πολιτικη ειδικα της Voda στην Ελλαδα για την πωληση του.

ΔΕΝ τα δινουν χωρις συμβολαιο και ειλικρινα ειναι 2 κολλητοι που δεν το βρισκουν πουθενα.

ντροπη.

Δημήτρη διαβάζω ότι έχει απόθεμα ο Γερμανός.. Δε νομίζω ότι πλέον είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί συσκευή :)

Σε ευχαριστω Te_Salat. Εχω ομως πανω απο 40,000 mp3s τα οποια πρεπει να περασουν στο iTunes?? Επισης δεν ξερω τι προβληματα ασφαλειας μπορει να υπαρχουν στο iTunes.

Η αληθεια ειναι απο οτι βλεπω οτι οι περισσοτεροι εχετε Mac computers οποτε βολευει πολυ περισσοτερο να εχετε iPhones.

Το ιTunes είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης μουσικής. Περνάς μια φορά τα πάντα εκεί και τέλος. Προβλήματα ασφάλειας;;; Τίποτα απολύτως!

ντροπη.

Εγω απο Vodaphone το πηρα χωρις συμβολαιο. Αν ενδιαφερονται οι δικοι σου πες μου.

Αρης

...

Το ιTunes είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης μουσικής. Περνάς μια φορά τα πάντα εκεί και τέλος. Προβλήματα ασφάλειας;;; Τίποτα απολύτως!

μήπως εννοεί ο φίλος, από πλευράς authentication και τα τοιαύτα...

Λευτέρης

μήπως εννοεί ο φίλος, από πλευράς authentication και τα τοιαύτα...

Έχω σχεδόν 500GB μουσικής από τα οποία η συντριπτική πλειοψηφία είναι κατεβασμένα. Ακόμα δεν έχει έρθει η Interpol ή η Europol στην πόρτα μου. :lol:

Έχω σχεδόν 500GB μουσικής από τα οποία η συντριπτική πλειοψηφία είναι κατεβασμένα. Ακόμα δεν έχει έρθει η Interpol ή η Europol στην πόρτα μου. :lol:

:lol::lol::lol::lol:

Λευτέρης

Έφτασα Δημήτρη μια χαρά! Λίγο ταλαιπωρία και άγχος με την γάτα και το αεροπλάνο και τις ηλίθιες πολιτικές της Ολυμπιακής, λίγο ταρακούνημα γιατί φυσούσε, λίγο ο ιμάντας που θα έφερνε τις βαλίτσες χάλασε και περιμέναμε λίγο.. Αλλά όλα καλά! Όλα μέσα στο πρόγραμμα! :happy::happy:

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned