Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://img682.imageshack.us/img682/5020/epistolh09gr.th.jpg

και κατι ασχετο (οπως παντα):lol:

Η όπως έλεγαν παλιότερα στο ραδιόφωνο, ένα πρόγραμμα κατάλληλο για την ώρα που τα φώτα χαμηλώνουν ώστε να πάμε ευδιάθετοι για ύπνο (ή για ξενύχτι αναλόγως των περιστάσεων) :)

Να είσαι καλά :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

τα WCE/WM είναι μερικές δεκαετίες ποιό σύγχρονα από το BSD όπου στηρίζεται το iPhone OS (όπως και το OSX) και που το μόνο που το κάνει "συμπαθές" στον καταναλωτή είναι το πραγματικά καλό user interface όχι αυτή καθεαυτή η υποτιθέμενη "ανωτερότητά" του. :)

Για να ακριβολογούμε

BSD

http://en.wikipedia.org/wiki/Berkeley_Software_Distribution

MDOS (πριν το MSDOS)

http://en.wikipedia.org/wiki/M-DOS

Εκτός και αν παρερμήνευσα τα λεγόμενα σου

Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Microsoft έστειλε την τεχνολογία των υπολογιστών μια 10ετία πίσω.

Όταν εργαζόμουν σε Amiga 500 σε γραφικό περιβάλλον (επιφάνεια εργασίας, εικονίδια, ποντίκι) εμφανίστηκε από το "πουθενά" "κάποια" microsoft και τα επόμενα 10 χρόνια προσπαθούσε να πετύχει το ίδιο πράγμα, δλδ επιφάνεια εργασίας, εικονίδια, ποντίκι

:X:X:X

Amiga 500 1987

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου που η HTC έχει πάρει το Manila,TouchFLO3D, HTC Sense ή όπως το έχει βαφτίσει και το έχει βάλει παντού. Αλλά παντού. Σε όλα της τα τηλέφωνα.. Σίγουρα βαραίνει την συσκευή. Σίγουρα.

Αλλά όμως, η HTC έχει αυτό, η SE έχει τα πάνελς, η Acer έχει το δικό της Today Plugin, η Motorola θα έχει κάτι άλλο, η Samsung έχει βάλει τα widgets.... Όλοι όσοι φτιάχνουν τηλέφωνα που εξοπλίζονται με WM φτιάχνουν και ένα δικό τους today screen plugin για να τα κάνουν εύχρηστα και πιο προσιτά και finger friendly... Σίγουρα ορισμένοι (βλ. Ζαχαράκης) δεν το θέλουν αυτό και βρίσκουν τρόπους να τα πετάνε. Και καλά το κάνουν. Γιατί στην ουσία είναι πρόσθετα που εκτός από eye-candy, συμβάλουν ώστε να αργεί λίγο παραπάνω η συσκευή... Αλλά αυτό το plugin, βοηθάει τον μέσο χρήστη να έχει πρόσβαση στα βασικά, για τα οποία φτιάχτηκαν αυτού του είδους τα τηλέφωνα:

Mails

Αναπάντητες ή ταχεία κλήση (βλ People tab του TF3D)

sms

Calendar events

Καιρός (πες το λιγότερο χρήσιμο, αλλά σε καμία περίπτωση άχρηστο)

Και σίγουρα, όταν τα διαφημίζουν αυτά μαζί με το τηλέφωνο (στο Hero η διαφήμιση λέει ότι το τηλέφωνο περιέχει το νέο HTC Sense), βασίζεται ένα μέρος των πωλήσεων σε αυτό ακριβώς. Και επίσης, το γεγονός ότι ακόμα και στο Xpeira, και στο Acer οι cooked ROM's περιέχουν το TF3D.. Μην πω αποκλειστικά.

Αυτά για εμένα είναι παραπάνω από αρκετά ώστε τα πολυαναμενόμενα WM7 και η ριζική ανανέωση της εμφάνισης του λειτουργικού να μην αργήσουν. Και όχι απλά να μην αργήσουν, αλλά εμένα, αν ήμουν στην θέση τους, θα με διέλυε ψυχολογικά...

Γιατί ναι μεν είναι σωστά αυτά που λέει ο Νίκος και ο Θάνος, αλλά, ευτυχώς ή δυστυχώς είναι 2 στους πολλούς που μπορούν να δουν παραπέρα. Και μπορούν να δουν διαφορετικά αυτά..

Οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται για τα ενδότερα. Τους νοιάζει το eye candy και το εύχρηστο. Που το προσφέρει αυτό το plugin..

Και βεβαίως, το SPB MS... Τρελές πωλήσεις σίγουρα, επειδή κάνει το ίδιο ακριβώς.. Και πόσα θέματα υπάρχουν να βοηθήσουν...

Κουβέντα να γίνεται..... Αλλά εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα....:ninja:

edit:

Και βεβαίως, για να συμφωνήσω με τον Νίκο, προτιμώ τον τρόπο της Apple.. Και είναι και προφανές, για να είμαι εδώ ανάμεσά σας με αυτό το avatar...

Και προτιμώ και τον τρόπο των Mac σε σχέση με τα Windows.

Και τον εαυτό μου δεν τον κατατάσσω ούτε καν κοντά στον power user...

Παιδια δεν εχετε σκεφτει κατι.

Τον χρηστη τον ενδιαφερει αυτο που εισπρατει απο το εργαλειο που χρησιμοποιει δεν τον απασχολει τι ειναι και τι κανει το BSD.

Θελω αυριο που θα παω στο γραφειο μου να εχω ενα μηχανημα που θα τρεχει γρηγορα τις εφαρμογες που χρειαζομαι, θα ειναι λειτουργικο ωστε να γλυτωνω χρονο και να μην μου δημιουργει προβληματα.

Ολα τα αλλα ειναι για προγραμματιστες.

Δεν νομιζω οταν αγοραζετε ενα κουστουμι να εξεταζετε τον τροπο και την μεθοδο υφανσης του υφασματος. Σας ενδιαφερει να ειναι καλοραμενο και γερο υφασμα.

Ελπίζω να γινομαι κατανοητός.

Γι αυτο δεν υποστηριζω τα mac βγαζοντας αχρηστα τα windows.

Απλα αναφερω αυτό που βιώνω σαν χρηστης και ειναι το καλο interface, η σταθερότητα και η συμπεριφορα του λειτουργικου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εκτός και αν παρερμήνευσα τα λεγόμενα σου

Μάλλον τα παρερμήνευσες αλλιώς θα διέκρινες και μόνος σου την χρονολογική διαφορά μεταξύ BSD - Windows συναρτήση του όρου "απόλυτοι αριθμοί" και "αρχαίου" που τέθηκαν ως κριτήριο. :)

Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Microsoft έστειλε την τεχνολογία των υπολογιστών μια 10ετία πίσω.

Δική σου άποψη και αν και απολύτως σεβαστή, η δική μου όμως είναι κάπως διαφορετική, καθώς δίχως τη Microsoft (την Apple κ.α.) είναι πολύ αμφίβολο αν οι περισσότεροι από εμάς θα ήμασταν σήμερα εδώ ασκώντας κριτική. Και μην ξεχνούμε πως την ίδια ακριβώς χρονιά που εμφανίστηκε η πρώτη Amiga έκαναν την εμφάνισή τους και τα Windows 1.0, μόνο που αυτά όπως και τα Mac επιβίωσαν κυριαρχόντας σε business και home, ενώ η εν πολλοίς Amiga θάφτηκε στο χρονοντούλαπο χωρίς ουδέποτε να καταφέρει να γίνει αποδεκτή ως κάτι περισσότερο από μια παιχνιδομηχανή, έστω και αν είχε τα εφόδια. ;)

Και επί τη ευκαιρία, αν "η Microsoft έστειλε την τεχνολογία των υπολογιστών μια 10ετία πίσω" τότε για ποιό λόγο αλήθεια δεν βλέπουμε τους ανταγωνιστές της να προηγούνται έστω χρονικά κατά αυτή τη δεκαετία; :lol:

Γι αυτο δεν υποστηριζω τα mac βγαζοντας αχρηστα τα windows.

Απλα αναφερω αυτό που βιώνω σαν χρηστης και ειναι το καλο interface, η σταθερότητα και η συμπεριφορα του λειτουργικου.

Κατανοητά τα κριτήριά σου Κώστα μου, ως χρήστης όμως όπως και ο ίδιος είπες. Από τεχνικής όμως άποψης, θα απέφευγα την παγίδα να βγάλω άχρηστο οποιοδήποτε λειτουργικό είτε αυτά είναι τα WM είτε το iPhone OS ή οποιοδήποτε άλλο, ασχέτως συμπαθειας ή αντιπάθειας. Βλέπεις τις περισσότερες φορές το τι φαίνεται ή το τι μας αρέσει με το τι ισχύει δεν έχουν και πολύ σχέση. Ας μην ξεχνούμε ότι απλά και μόνο με την χρηστική λογική και την στατιστική εμπορικής αποδοχής, θα πρέπει για παράδειγμα να βγάλουμε άχρηστα και τα linux, bsd, osx και κάθε άλλο λειτουργικό που υπολείπεται της προτίμησης των desktop users κατά 80-90% έναντι των Windows. Δεν είναι όμως έτσι (ευτυχώς), καθώς καθένα από αυτά έχει πολλά θετικά χαρακτηριστικά που αποτελούν δέλεαρ για συγκεκριμένους χρήστες και χρήσεις... :)

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Νομίζω ο Κώστας Te_salat εξέφρασε αυτό που ήθελα να πω με τον καλύτερο τρόπο... :)

Για τα περαιτέρω που λέτε.. Δεν μπορώ να πω κάτι μιας και είμαι μικρός αλλά και εκτός αυτού, το ενδιαφέρον μου για τους υπολογιστές μετράει μόλις λίγους μήνες......

Και θα ρωτήσω και κάτι ακόμα.. ΓΙατί στα χαρτιά και σε αυτά που γράφονται φαίνεται πολύ, μα πάρα πολύ εντυπωσιακό...

Ποια η γνώμη σας: Nokia N900

Δείτε και αυτό: NEA

...... Δείτε και αυτό: NEA

Δεν καταλαβα, γιατι να το βαλουμε οταν μπορεις να πας στην ιστοσελιδα τους http://www.tanea.gr/ και να διαβασεις οτι γραφει και εκει, γιατι να φορτωσεις κι αυτο ? :worry:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Και θα ρωτήσω και κάτι ακόμα.. ΓΙατί στα χαρτιά και σε αυτά που γράφονται φαίνεται πολύ, μα πάρα πολύ εντυπωσιακό...

Όπως ισχύει για όλα τα Nokia, κράτα μικρό, πολύ μικρό, και ακόμα μικρότερο καλάθι. :lol:

Όπως λέει και ο Κώστας (ktsak), γιατί να βάλεις εφαρμογή όταν μπορείς να έχεις ένα bookmark στην σελίδα τους; Και ακόμα καλύτερα, γιατί δεν βάζεις ένα καλό RSS reader όπως π.χ. αυτό και να έχεις πια realitime ενημέρωση από όποιες και όσες πηγές νέων θέλεις;

Μία συγκριτική μελέτη της συμπεριφοράς ανδρών-γυναικών στο σούπερ-μάρκετ

Γυναίκες:

1. Προσπαθούν να παρκάρουν

2. Παίρνουν ένα καροτσάκι.

3. Το γεμίζουν με χρήσιμα πράγματα σε χρόνο ρεκόρ.

4. Βάζουν τα ψώνια στις σακούλες με απόλυτα

λογικό τρόπο (ό,τι είναι για το ψυγείο σε μία σακούλα, τα λαχανικά σε άλλη κλπ)

5. Πληρώνουν.

6. Γυρίζουν στο σπίτι

7. Αδειάζουν τις σακούλες και τακτοποιούν τα ψώνια.

Αντρες:

1. Παρκάρουν.

2.Μπαίνουν στο σούπερ-μάρκετ...

3.Ξαναβγαίνουν για να πάρουν καροτσάκι

4. Αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν κέρμα.

5. Πηγαίνουν στο περίπτερο να κάνουν ψιλά

6. Βρίσκουν ευκαιρία και διαβάζουν το φίλαθλο

(σε σπάνιες κλινικές περιπτώσεις την ημερησία και τον επενδυτή)

7. Παίρνουν το καροτσάκι.

8. Κάνουν όλες τις πιθανές διαδρομές στο

σουπερ-μάρκετ (κατα μήκος, κατα πλάτος και διαγώνια)

9. Τελικά αγοράζουν ένα ζευγάρι κάλτσες, 2 κατεψυγμένες πίτσες,

φιστίκια, λουκάνικα,μπύρες και ένα κόμικ

10. Δεν ασχολούνται με άχρηστα πράγματα όπως

βούτυρο, γάλα, γιαούρτι,

απορρυπαντικό και λοιπές αηδίες

11. Πηγαίνουν στο ταμείο με την πιο ξανθιά και ......εννοείται πιο αργή ταμία

12. Βάζουν στη σακούλα τις πίτσες μαζί με τις κάλτσες και το κόμικ

13. Γυρίζουν σπίτι

14. Βάζουν τις σακούλες σ'ένα τραπέζι (ίσως πάλι

νομίζουν ότι τα ψώνια θα βαρεθούν και θα βγουν μόνα τους).

15. Βάζουν όμως τις μπύρες στο ψυγείο (μα για τι τους περάσατε... για άσχετους;)

16. Την πέφτουν στον καναπέ με το κόμικ και τα

φυστίκια και περιμένουν να κρυώσουν οι μπύρες

Το ξαναδιάβαζα και πέθανα πάλι στο γέλιο....:lol::lol:

@foxx

@Πτέραρχο..

Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ.. Γιατί να βγει ξεχωριστή εφαρμογή...:worry::confused:

• Administrators

Πολλά υποσχόμενο λειτουργικό αλλά θέλει δουλειά ακόμα για να γίνει ανταγωνιστικό.

Modpic.gif

Πολλά υποσχόμενο λειτουργικό αλλά θέλει δουλειά ακόμα για να γίνει ανταγωνιστικό.

Και εγώ έτσι το βλέπω λίγο.....

Και σαν χαρακτηριστικά φαίνεται πολύ καλό και σαν συσκευή...

Αλλά άντε να δούμε λίγο....:worry::worry:

Γιάννη.. Μείνει στην παρέα μας! :):rolleyes:

Νομίζω ο Κώστας Te_salat εξέφρασε αυτό που ήθελα να πω με τον καλύτερο τρόπο... :)

Για τα περαιτέρω που λέτε.. Δεν μπορώ να πω κάτι μιας και είμαι μικρός αλλά και εκτός αυτού, το ενδιαφέρον μου για τους υπολογιστές μετράει μόλις λίγους μήνες......

Καλημερα.

Το Ν900 περασε απο τα χερια μου πριν μια εβδομαδα και σκεφτηκα σοβαρα να το κρατησω, αλλα " νικηθηκε" απο την ολοκληρωτικη ελλειψη επιλογων για ελληνικη γραφη.

Θα πω μοναχα πως ειναι απο τις πιο εντυπωσιακες συσκευες που επιασα στα χερια μου ολα αυτα τα χρονια που ασχολουμαι με τα κινητα τηλεφωνα.

Μερικα απο αυτα που κανει, δυστυχως οι microsoft/apple τα βλεπουν απο μακρυα.

23 εφαρμογες να εργαζονται κανονικα στο παρασκηνιο (οι μικρογραφιες τους σε παραθεση να φανερωνουν του λογου το αληθες), χωρις το μηχανακι να χωλαινει στο παραμικρο.

Το μεγαλο του μειον ειναι απλα οτι προκειται για ενα internet tablet, με πολλες, παρα πολλες -προς το παρον- ελλειψες στο τηλεφωνικο κομματι.

Προσωπικα απο τα ανερχομενα λειτουργικα (android κλπ) μου αφησε πολυ καλυτερες εντυπωσεις και θα πω πως το Ν900 ειναι η "γυαλινη σφαιρα" που δειχνει το μελλον του maemo στο χωρο...

Καλημερα!

Μάλλον τα παρερμήνευσες αλλιώς θα διέκρινες και μόνος σου την χρονολογική διαφορά μεταξύ BSD - Windows συναρτήση του όρου "απόλυτοι αριθμοί" και "αρχαίου" που τέθηκαν ως κριτήριο. :)

Ναι τώρα που το ξαναδιάβασα βλέπω ότι λάθος κατάλαβα. :) Προφανώς εννοείς ότι αφού βγήκε πολύ αργότερα θεωρείτε και πιο σύγχρονο.

Αν και τα λειτουργικά υπολογιστών είναι σαν τα παλιά καλά κρασιά, με τον καιρό οριμάζουν. :lol:

Και επί τη ευκαιρία, αν "η Microsoft έστειλε την τεχνολογία των υπολογιστών μια 10ετία πίσω" τότε για ποιό λόγο αλήθεια δεν βλέπουμε τους ανταγωνιστές της να προηγούνται έστω χρονικά κατά αυτή τη δεκαετία; :lol:

Έλα μου ντε δεν έμεινε κανένας ζωντανός στην μάχη της επιβίωσης. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν πρωτοποριακοί. Το καλύτερο που έχει περάσει από τα χέρια μου ήταν μακράν το BeOS. Δυστυχώς δεν μπορώ να το περιγράψω, πρέπει κάποιος να το έχει δουλέψει για να καταλάβει την αξία του (άσχετο, θυμάμαι όταν έβγαζε μηνύματα σφάλματος, τα περιέγραφε με μια δόση χιούμορ).

Δυστυχώς η ευτυχώς ξεμείναμε με την Microsoft και τους ανταγωνιστές της

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

με αυτο

δεν χρειαζεται να αναφερω καν το γιατι...

ποιοτητα

λογισμικο ανοιχτο

καλητερη οθονη

καλητερη μπαταρια

`καλητερη καμερα

καλος επεξεργαστης

κλπ

κλπ

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Το καλύτερο που έχει περάσει από τα χέρια μου ήταν μακράν το BeOS. Δυστυχώς δεν μπορώ να το περιγράψω, πρέπει κάποιος να το έχει δουλέψει για να καταλάβει την αξία του (άσχετο, θυμάμαι όταν έβγαζε μηνύματα σφάλματος, τα περιέγραφε με μια δόση χιούμορ).

Το θυμάμαι το BeOS, είχα μάλιστα αγοράσει μέχρι και την τελευταία του εμπορική έκδοση πριν εξαφανιστεί. Συμπαθητικό ήταν αλλά χωρίς ίχνος από drivers και την υπολειτουργία ακόμα και αυτών που υπήρχαν, χωρίς τεχνική υποστήριξη και βιβλιογραφία, και με την πλήρη απουσία εφαρμογών ήταν πολύ δύσκολο να το δει κανείς σαν κάτι περισσότερο από "παιχνίδι". :)

Μιλώντας γενικότερα, συμπαθούμε δεν συμπαθούμε την Microsoft ή την Apple, αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως μόνη της η δημιουργία ή το "χτίσιμο" ενός λειτουργικού δεν σημαίνει τίποτα, αν δεν συνοδεύεται από την παράλληλη δημιουργία ενός ολόκληρου επαγγελματικού επιπέδου χρηστικού, προγραμματιστικού και υποστηρικτικού οικοσυστήματος γύρω από αυτό. Αυτό είναι τεράστιο έργο, και δεν είναι παράξενο πως μόνο συγκεκριμένες εταιρείες κατάφεραν να το φέρουν σε πέρας, κερδίζοντας έτσι και την αποδοχή της αγοράς.

με αυτο

δεν χρειαζεται να αναφερω καν το γιατι...

ποιοτητα

λογισμικο ανοιχτο

καλητερη οθονη

καλητερη μπαταρια

`καλητερη καμερα

καλος επεξεργαστης

κλπ

κλπ

Κάτσε πρώτα να το δούμε Δημήτρη, γιατί στα λόγια πήξαμε από state-of-the-art μελλοντικές ...αποτυχίες. :lol:

Άσε που 256MB μνήμης και JAVA-based GUI είναι εξαιρετικά δυσοίωνος συνδυασμός.

Aλεξανδρε....μην ρωτας για το Ν900

γι αυτο ρωτα...

πωωωωωως σας φαινεται..;

Δημητρη με παρακολουθεις και γραφεις αυτα για αντρες;

:lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Aλεξανδρε....μην ρωτας για το Ν900

γι αυτο ρωτα...

πωωωωωως σας φαινεται..;

Δημητρη με παρακολουθεις και γραφεις αυτα για αντρες;

:lol:

Κανε κουραγιο λιγο ακομη....

Θα κανεις γιορτες με νεο παιχνιδι Δημητρη!!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

αφου βγαινει σε 2 με 3 μηνες.... :(

Ποιος ειπε οτι ενοουσα αυτες;;:lol:

ρε συ κατσε με το μηλο και ασε τις μλκιες που κανω εγω!!!!!!!!!

Αφου δεν παιζει τπτ σωστα τωρα...

Αν ψηνεσαι για android παρε τον ηρωα και βαλτου τα 2.1 σε cooked!!

Λενε οτι πετανε στον ηρωα!!!!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Για τους χρήστες MAC και iPhone ο παρακάτω οδηγός που μου ζήτησε ο πτέραρχος να μεταφέρω και εδώ. Το tip το βρήκα στο maclife.gr ενώ o οδηγός όπως είναι εδώ είναι αναδημοσίευση από το navimania.

Οι χρήστες Mac μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στα αρχεία του iPhone χωρίς τη χρήση κάποιου προγράμματος όπως είναι το Cyberduck ή αντίστοιχα στα Windows το WinSCP.

Μπορείτε να δείτε κανονικά το iPhone στο Finder και να περιηγηθείτε στα αρχεία του από αυτό. Βασική προϋπόθεση να είναι jailbroken το iPhone και να έχετε εγκαταστήσει από το Cydia το OpenSSH.

Πάμε λοιπόν να δούμε πώς γίνεται.

Ανοίγετε το Cydia και από την πρώτη οθόνη πατάτε τα Featured Packages

http://img29.imageshack.us/img29/2249/img0155.png

Κάτω κάτω θα βρούμε το Netatalk το οποίο και κάνουμε εγκατάσταση και μετά κάνουμε και επανεκκίνηση το iPhone.

http://img188.imageshack.us/img188/9540/img0156w.png

Μετά την επανεκκίνηση του iPhone πάμε στο Finder και πλέον μπορούμε να δούμε αριστερά τη συσκευή:

http://img30.imageshack.us/img30/4646/screenshot20091113at125.png

Πατάμε πάνω στο Connect As, και δίνουμε root και τον κωδικό. Αν δεν έχετε αλλάξει τον default κωδικό τότε δίνετε alpine αλλιώς βάζετε το νέο κωδικό που έχετε ορίσει:

http://img195.imageshack.us/img195/4646/screenshot20091113at125.png

Μετά τη σύνδεση μπορείτε πλέον να δείτε κανονικά τα αρχεία του iPhone στο Finder:

http://img190.imageshack.us/img190/4646/screenshot20091113at125.png

Πηγή: maclife.gr

Ανακαλύπτω την χαρά του Google Reader (με την ώρα μου...)...

Και αναρωτιόμουν, εκτός από το πραγματικά πολύ καλό Newsstand που πρότεινε ο Θάνος εχθές, υπάρχει κάτι αντίστοιχο που για Mac? Δηλαδή κάποιο ωραίο RSS που να συγχρονίζεται με το Google Reader? Έχει κάποιος κάτι υπόψιν του?:O:confused:

Ανακαλύπτω την χαρά του Google Reader (με την ώρα μου...)...

Και αναρωτιόμουν, εκτός από το πραγματικά πολύ καλό Newsstand που πρότεινε ο Θάνος εχθές, υπάρχει κάτι αντίστοιχο που για Mac? Δηλαδή κάποιο ωραίο RSS που να συγχρονίζεται με το Google Reader? Έχει κάποιος κάτι υπόψιν του?:O:confused:

Newsstand στο iPhone και Gruml ή NetNewsWire στο Mac.

Newsstand στο iPhone και Gruml ή NetNewsWire στο Mac.

Ά ρε Νίκο... Ά ρε Νίκο.... :lol: :clap:

Αυτό ακριβώς έψαχνα!!!

Τέλεια τώρα...

Τι ωραία...

Ανακαλύπτω τον κόσμο γύρω μου...! :)

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned