Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόνο με το Push ενεργοποιήμενο εξηγείται η πτώση αυτή. Εμένα με Push, wifi ενεργοποιημένα σήμερα το βράδυ έπεσε 17%.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Λοιπόν, πάω για ένα καφεδάκι να συνέλθω από τον ύπνο του δικαίου και θα επιστρέψω για το JailBreak!!! :D:D:D:D

:yahoo:

:clap:

:dance:

Μήπως τα υπεραπλουστεύουμε λίγο τα πράγματα; Το marketing σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης πολλές φορές προσπαθεί να κάνει το άσπρο - μαύρο (να θυμήσω το slogan "Δεν είμαι και χθεσινός" της διαφήμισης μεγάλης ευρωπαϊκής αλυσίδας καταναλωτικών ηλεκτρονικών που λειτουργεί και στην Ελλάδα και τα προϊόντα που έχει στα ράφια της είναι 2-3 γενιές πίσω ώστε φαινομενικά οι τιμές τους να είναι χαμηλές, ή τον "εξειδικευμένο υπάλληλο" στη διαφήμιση άλλης ελληνικής αλυσίδας καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας παυ ανάθεμα οι περισσότεροι εκεί μέσα αν ξέρουν τα μισά από αυτά που ξέρει ο μέσος "συνάδελφος" αυτού του forum).

Έχουμε αρχίσει να φεύγουμε off topic αλλά καλό είναι να αποφύγουμε τις υπεραπλουστευτικές γενικεύσεις του στυλ .... "τα Αμερικανάκια", γιατί τα είδαμε και τα "χαϊρια" από τα "Ελληνάκια" και άλλους "μεγάλους" λαούς. Αλλοίμονο αν τα πράγματα ήταν τόσο flat και μπορούσε μία ιδιότητα / κατάσταση να εκφράσει ένα ολόκληρο λαό, μια ολόκληρη κοινωνία! (για περισσότερα, παραπέμπω στο εξαιρετικό παλιότερο κείμενο του Νίκου Δήμου "Περί Κοινοτυπιών").

Δεν ξέρω αν έχεις ζήσει εκεί ή όχι πάντως αυτό που λέμε "Αμερικανάκια" ισχύει όσο άσχημα κι αν ακούγεται!Η προπαγάνδα στα πάντα σε αυτή την χώρα και το πόσο "πρόβατα" είναι οι άνθρωποι εκεί είναι με διαφορά η μεγαλύτερη σε σ΄χεση με πολλές χώρες του ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!Σε ΟΛΕΣ τις χώρες υπάρχει προπαγάνδα όσον αφορά τον πολιτισμό,το μάρκετινγκ κ.α. αλλά εκεί τα συγκεκριμένα άτομα αφήνουν ΕΝΤΕΛΩΣ την τύχη τους στους "ανώτερους"!!!Αυτό για μένα είναι ο ορισμός της λέξης "ΠΡΟΒΑΤΑ"!Γιατί δηλαδή σε τόσες Ευρωπαϊκές χώρες δεν ισχύει αυτό?Γιατί σε όλες υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που δεν δέχονται ότι τους πασάρουν (σε όλους τους τομείς της ζωής τους) και το ψάχνουν πρώτα;

Πολύ σωστή παρατήρηση. Εκτός φυσικά και αν στην Ελλάδα τα "ανώτερα πνευματικά" Ελληνόπαιδα έχουν πεισθεί να αποκτήσουν πάση θυσία ένα iPhone ορμώμενοι από ...φιλοσοφικό οίστρο κάτι που αρμόζει στα παιδιά ενός ανώτερου λαού. :lol:

Δυστυχώς και τα "Ελληνάκια" που λες αρχίζουν και υιοθετούν κάποια ωραία "χαρίσματα" από τα "Αμερικανάκια" αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα τα επίπεδα που σκέφτονται ίδια σε μερικά πράγματα δεν έχουν φτάσει σε τόσο μεγάλο ποσοστό........ελπίζω να μην αλλάξει αυτό σε μερικά χρόνια!

Και επίσης ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε ότι είμαστε τόσο ανώτερος λαός όσο θες ειρωνικά να πεις!Αλλά σε κάποια πράγματα (ειδικά σε θέματα στο τι μας πασάρουν!) είμαστε σίγουρα σε καλύτεροι μοίρα!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Λοιπόν, πάω για ένα καφεδάκι να συνέλθω από τον ύπνο του δικαίου και θα επιστρέψω για το JailBreak!!! :D:D:D:D

:yahoo:

:clap:

:dance:

Βρε εισαι τρελλος ? Αντε γρηγορα για JB :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Βρε εισαι τρελλος ? Αντε γρηγορα για JB :p

υπομονή...... Σε λίγο που θα γυρίσω σπίτι θα το κάνω!!!

Παιδιά είναι απόλαυση να γράφεις στο myphone με το μηλαράκι........

Δεν ξέρω αν έχεις ζήσει εκεί ή όχι πάντως αυτό που λέμε "Αμερικανάκια" ισχύει όσο άσχημα κι αν ακούγεται!Η προπαγάνδα στα πάντα σε αυτή την χώρα και το πόσο "πρόβατα" είναι οι άνθρωποι εκεί είναι με διαφορά η μεγαλύτερη σε σ΄χεση με πολλές χώρες του ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!Σε ΟΛΕΣ τις χώρες υπάρχει προπαγάνδα όσον αφορά τον πολιτισμό,το μάρκετινγκ κ.α. αλλά εκεί τα συγκεκριμένα άτομα αφήνουν ΕΝΤΕΛΩΣ την τύχη τους στους "ανώτερους"!!!Αυτό για μένα είναι ο ορισμός της λέξης "ΠΡΟΒΑΤΑ"!Γιατί δηλαδή σε τόσες Ευρωπαϊκές χώρες δεν ισχύει αυτό?Γιατί σε όλες υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που δεν δέχονται ότι τους πασάρουν (σε όλους τους τομείς της ζωής τους) και το ψάχνουν πρώτα;

Δυστυχώς και τα "Ελληνάκια" που λες αρχίζουν και υιοθετούν κάποια ωραία "χαρίσματα" από τα "Αμερικανάκια" αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα τα επίπεδα που σκέφτονται ίδια σε μερικά πράγματα δεν έχουν φτάσει σε τόσο μεγάλο ποσοστό........ελπίζω να μην αλλάξει αυτό σε μερικά χρόνια!

Και επίσης ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε ότι είμαστε τόσο ανώτερος λαός όσο θες ειρωνικά να πεις!Αλλά σε κάποια πράγματα (ειδικά σε θέματα στο τι μας πασάρουν!) είμαστε σίγουρα σε καλύτεροι μοίρα!

Ο πυρήνας της τοποθέτησής μου είναι να μην γενικεύουμε συμπεριφορές σε επίπεδο ολόκληρων λαών, ειδικά δε σε τόσο μεγάλες χώρες (σε έκταση και πληθυσμό) που αποτελούν άθροισμα πολλών διαφορετικών πολιτισμικών / οικονομικών / κοινωνικών στρωμάτων.

Υπάρχουν (όπως και σε κάθε χώρα) εξαίρετοι έως απαράδεκτοι εκπρόσωποι και η ομαδοποίηση στο ίδιο τσουβάλι δεν εξυπηρετεί τίποτα εκτός αν θέλουμε να κάνουμε μια συζήτηση τύπου καφενείου, οι Αμερικανοί "απλοϊκοί", οι Βρετανοί "αδ**φές", οι Γερμανοί "φασίστες", οι Έλληνες "λεβέντες", κλπ κλπ.

Όπως λέει και μια παροιμία, "ποτέ μην περνάς πεζός ένα ποτάμι επειδή έχει μέσο βάθος ένα μέτρο".

Υ.Γ. Ναι έχω ζήσει και στην Αμερική και όπως όλοι όσοι έχουν περάσει κάποιο χρόνο εκεί και δεν στηρίζονται στα στερεότυπα από τις ταινίες ή την προπαγάνδα έχω διαπιστώσει τεράστιες διαφορές μεταξύ γεωγραφικών περιοχών αλλά και φυσικών προσώπων, όπως θα ήταν και αναμενόμενο.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Για όσους είχαν ήδη Jailbreak:

1. Αβαθμίστε στην 3.1.2
  2. Κάντε Restore
  3. Και μετά jailbreak!

Μην το αγνοήσετε το Restore γιατί δε σας δίνει την επιλογή για να κάνετε set up as new phone και αν δεν το κάνετε μετά το jailbreak θα μείνουν ένα σωρό σκουπίδια μέσα.

Γιατι ομως, δεν μας λες τους λογους ? :worry:

οταν θα κανω την κινηση θα τους πω....

μενει πρωτα αφου κανει και jailbreak o Αλεξανδρος να μας πει τις πληρεις εντυπωσεις του για το Μηλο προερχομενος απο το HD...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ο πυρήνας της τοποθέτησής μου είναι να μην γενικεύουμε συμπεριφορές σε επίπεδο ολόκληρων λαών, ειδικά δε σε τόσο μεγάλες χώρες (σε έκταση και πληθυσμό) που αποτελούν άθροισμα πολλών διαφορετικών πολιτισμικών / οικονομικών / κοινωνικών στρωμάτων.

Υπάρχουν (όπως και σε κάθε χώρα) εξαίρετοι έως απαράδεκτοι εκπρόσωποι και η ομαδοποίηση στο ίδιο τσουβάλι δεν εξυπηρετεί τίποτα εκτός αν θέλουμε να κάνουμε μια συζήτηση τύπου καφενείου, οι Αμερικανοί "απλοϊκοί", οι Βρετανοί "αδ**φές", οι Γερμανοί "φασίστες", οι Έλληνες "λεβέντες", κλπ κλπ.

Όπως λέει και μια παροιμία, "ποτέ μην περνάς πεζός ένα ποτάμι επειδή έχει μέσο βάθος ένα μέτρο".

Υ.Γ. Ναι έχω ζήσει και στην Αμερική και όπως όλοι όσοι έχουν περάσει κάποιο χρόνο εκεί και δεν στηρίζονται στα στερεότυπα από τις ταινίες ή την προπαγάνδα έχω διαπιστώσει τεράστιες διαφορές μεταξύ γεωγραφικών περιοχών αλλά και φυσικών προσώπων, όπως θα ήταν και αναμενόμενο.

Δεν μιλάω ούτε για φασιστες.ούτε για λεβέντες ούτε τίποτα!Μιλάω για κάτι το οποίο εδώ και τόσα χρόνια επαληθεύεται ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!Και συγγνώμη κιόλας αλλά όταν μια χώρα κάνει έναν πόλεμο κάπου και οι άνθρωποι που ζουν εκεί πρώτον δεν ξέρουν για το γεγονός το παραμικρό (εδώ πέρα κάποιοι δεν ήξεραν ότι γίνεται πόλεμος!) και δεύτερον όσοι το...έχουν ακούσει δεν έχουν ιδέα που βρίσκεται η..."αντίπαλη χώρα"....ε εντάξει.....απλά αυτοί οι άνθρωποι είναι κάτι παραπάνω από "πρόβατα"!!!!Ακόμα κι εμείς που έχουμε τα 1002 προβλήματα-λάθη θέλουμε να το ψαξουμε το κάθε τι και να εκφράσουμε την γνώμη μας και αν δεν είμαστε σύμφωνοι σαν λαός προσπαθούμε με κάθε τρόπο να το δείξουμε (διαδηλώσεις,κανάλια κ.α.)!

Οι Αμερικάνοι μετά το γεγονός των Πύργων σχετικά ξύπνησαν σε όλους τους τομείς!Ήταν γερό σοκ αυτό και εκεί άρχισαν να ψάχνονται γενικώς!

Αυτά δεν τα λέω μόνο εγώ!Έχω φίλους εκεί που μένουν μόνιμα πια αλλά για λόγους καθαρά βιοποριστικούς...!Αυτά που λέω οι ίδιοι μου τα είπαν άλλο που εγώ τα πίστευα/ήξερα πιο πριν!Απλά επιβεβαιώθηκα!

Ενημερωτικά ετσι είναι η ζωή τους...ελπίζω να βελτιωθούν τα επόμενα χρόνια σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα!Και φυσικά.....ευελπιστώ να μην πάρουμε εμείς τα κακά τους και να βελτιωθούμε εμείς εκεί που πρέπει(μην νομίζεις ότι πιστεύω ότι είμαστε ο τέλειος λαός....!)!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

οταν θα κανω την κινηση θα τους πω....

μενει πρωτα αφου κανει και jailbreak o Αλεξανδρος να μας πει τις πληρεις εντυπωσεις του για το Μηλο προερχομενος απο το HD...

Δημήτρη σε λιγάκι γυρναω σπίτι και μετά θα έχεις μια όσο το δυνατόν καλύτερη και αντικειμενική εικονα.

με την ησυχια σου...δεν βιαζομαι εξαλλου μια και το Λεο ή το Dragon δεν εχουν ακομα βγει... :D

θελω να μου πεις περισσοτερο τι αρχιζει να σου λειπει απο το ΗD...να καταλαβω....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Λοιπόν στο θεμα της μπαταρίας το 3g τα πήγαινε πολυ καλύτερα μιλάω και τα δυο με 3.0.1

Φυσιολογικο αυτό λογο του μεγαλύτερου και ταχυτερα χρονισμένου επεξεργαστη.

Θα επρεπε να εχουν φροντίσει για μπαταρία μεγαλύτερης χωριτικότητας.

iphone χωρίς push και notifications δεν λεει.

Όσο κοιμαμαι τα κλεινω ολα.

Αλλά και ανοικτα να τα αφησω στο 5-6 αωρο που κοιμαμαι δεν χανει πανω απο 9%

Μεγάλη καταναλωση σε ενεργεια και μνημη εχουν τα Cydia: Lockscreen themes, ismartDialer και λοιπα τετοια παρομοια προγραμματάκια.

Το iphone για να λειτουργισει κομπλε καινα μην εχεις αγχος ως το βραδυ, θα πρεπει στην διαρκεια της ημερας να παιρνει τις δοσεις του απο το pc.

Βάζω κι εδω μια προχειρη μεταφραση των οδηγειών του iClarified.

Αυτές είναι οδηγίες για το πώς γίνεται jailbreak το iPhone σας και iPodtouch χρησιμοποιώντας BlackRa1n για Windows.

Το jailbreak BlackRa1n δουλευει και στο 3.1.2 firmware.

Ωστόσο, αν εχετε συσκευη κλειδωμενη δηλαδη αγορασμενη απο το εξωτερικο, το BlackRa1n δεν μπορει να την ξεκλειδώσει.

Εφοσον εχετε ηδη χασει το ξεκλειδωμα, μπορειτε απλα να το χρησιμοποιείσετε μονο για jailbreak και ουσιαστικα μεχρι να βγει καποια εφαρμογη που θα κανει unlock, θα εχετε ενα jailbrokeniPod.

Για οσους εχουν το νέο iPodtouch, το BlackRa1n δεν παρεχει μονιμο jailbreak. Αυτό σημαίνει ότι στα jailbroken νέα iPodtouch δεν πρέπει να αφήσετε την μπαταρία να τελειωσει. Αν γινει αυτό θα πρεπει να ξανακανετε jailbreak με το BlackRa1n. Με λιγα λογια για να κρατησει το jailbreak δεν το κλεινετε ποτε:cry::blink::worry:

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Παρόλο που η jailbreak GeoHot υποστηρίζει την 3.1.2 οι συσκευες που βρισκονται σε 3.0.1 η 3.0 OS και εχουν ΞΕΚΛΕΙΔΩΘΕΙ με UltraSnow ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ BlackRa1n για μετάβαση στην 3.1 η 3.2 γιατι θα χάσουν το ξεκλείδωμα.

Αυτο που θα πρεπει να γινει, είναι να μεταβειτε στην 3.1 χρησιμοποιόντας το PwnageTool για κλειδωμενες συσκευες. Για το OS 3.1.2 θα πρεπει να περιμενετε κάποιο νεο PwnageTool.

Ας ξεκινήσουμε

Βημα πρώτο

Ανοίξτε τον webbrowser που χρησιμοποιήτε και πηγαίνετε στην διευθυνση http://www.blackra1n.com.

Καντε κλικ στο εικονιδιο των windows στο κατω μερος της οθονης.

Βημα δευτερο

Επιλέγουμε αποθηκευση τουblackra1n.exe

Βημα τριτο

Κάντε doubleclick στο αρχειο blackra1n για να ξεκινήσει να τρεχει το πρόγραμμα.

Βημα τεταρτο

Βεβαιωθείτε οτι η συσκευη σας ( your iPhone or iPod) είναι συνδεδεμενη με το κομπιουτερ σας και κατοπιν καντε κλικ στην εικονα που γραφει «make it ra1nbutton»

Βημα πέμπτο.

Το iPhone σας θα μπει σε recovery mode.

Θα δειτε την φωτογραφια του Αρχοντα των δαχτυλιδών, sorry του GeoHot ηθελα να πω. Η φωτο θα αντικαταστησει την official εικονα που βλεπουμε οταν ειμαστε σε recovery mode στο iphone.

Αν εχετε κόρη, της δείχνετε την φωτογραφία και την ρωτατε αν της αρεσει ο GeoHot.

To blackra1n θα αρχισει να τρεχει και η συσκευη σας θα κανει επανεκινηση.

Θα εμφανισθουν καποια μηνυματα που θα λενε οτι η εφαρμογη ειναι free και θα σας προτρτεπει να κανετε Donate.

Βημα έκτο

Μετα την επανεκινηση η συσκευη σας θα ειναι jailbroken και θα δειτε το εικονιδιο του blackra1n στην αρχικη της οθονη. Βεβαιωθειτε οτι ειστε συνδεδεμενοι στο ιντερνετ και καντε κλικ στο εικονιδιο να ανοιξει η εφαρμογη.

Επιλέξτε τον installer application που προτιματε (Cydia) και κατοπιν πιεστε το μπλε κουμπί που γραφει Install και βρισκεται πάνω δεξια.

Το BlackRa1n θα ξεκινησει την εγκατασταση του πακετου που επιλέξατε.

Βημα7

Οταν τελειωσει η διαδικασια θα γινει επανεκινηση και μετα απ ‘ αυτο θα δειτε να εμφανιζεται στην αρχικη σας οθονη το εικονιδιο του Cydia η οποιου άλλου πακετου επιλέξατε.

Βημα όγδοο

Αφου πρωτα τσεκαρετε οτι δουλευει σωστα το εγκατεστημενο πακέτο (Cydia), μπορειτε να το διαγραψετε αν δεν το θελετε η προτιματε κάποιο αλλο. Αυτο γινεται κλικαροντας το Uninstallblackra1nbutton που βρισκεται στην εφαρμογη BlackRa1n.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

αναρωτιεμαι ποσοι απο εσας με wm που περασατε στο Μηλο θα περασετε και σε Μακ σε λιγο καιρο...

για να δουμε...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

αναρωτιεμαι ποσοι απο εσας με wm που περασατε στο Μηλο θα περασετε και σε Μακ σε λιγο καιρο...

για να δουμε...

Τα φραγκα μας λειπουν:lol::p:D

Ασχετο:

Πλακα πλακα το μονο thread που κινειται στο θεμα iPhone ειναι το δικο μας.

Ανημερα της κυκλοφορίας του νεου jailbreak και δεν υπάρχει ενα σημερινο ποστ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μπα κομμένες οι βλακείες αυτές εδώ και χρόνια, τουλάχιστον για κάποιους από εμάς. Εδώ δεν βλέπουμε την ώρα να βγει κανένα WM με ικανό hardware και θα δεις που θα πάει μετά το iPhone. :lol:

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

για να δουμε...

Δημήτρη, σε πολύ λίγο καιρό.. :D

Τα φραγκα μας λειπουν:lol::p:D

Ασχετο:

Πλακα πλακα το μονο thread που κινειται στο θεμα iPhone ειναι το δικο μας.

Ανημερα της κυκλοφορίας του νεου jailbreak και δεν υπάρχει ενα σημερινο ποστ.

Πραγματικά.. Εγώ πρήζω τον Νίκο-Carpe... Θα με βαρέσει στο τέλος..

Και επ'ευκαιρίας.. Τo JB έλαβε χώρα επιτυχώς σε 3.1.2.. .Απλούστερη διαδικασία δεν θα μπορούσε να είναι. Πραγματικά.. Τι HSPl και USPL.....

Εν αναμονή για περαιτέρω στήσιμο και εφαρμογές και θα επιστρέψω για εντυπώσεις....

Μην το λες. Δεν ξέρω που ακριβώς και πόσο έζησες στις ΗΠΑ αλλά μετά από είκοσι και κάτι χρόνια εκεί (και άλλα τόσα προηγουμένως εδώ) δεν διαπίστωσα κάποια ιδιαίτερη διαφορά υπερ του ενός ή του άλλου λαού σε αυτό τουλάχιστον το θέμα. Σε πολλά πράγματα θα έλεγα πως συμβαίνει το εντελώς αντίθετο από αυτά που περιγράφεις, εκτός και αν το "στατιστικό σου δείγμα" είναι οι "κυρα-Κατίνες" της Αμερικής που και σε αυτή την περίπτωση μπορώ εύκολα να τις αντιπαραβάλλω με τις δικές μας, είδος το οποίο "ευδοκιμεί" στα μέρη μας. :lol:

Και αν θέλεις να το τραβήξουμε λίγο το όλο θέμα, εδώ στην Ελλάδα έχω δει πολύ πολύ περισσότερα iPhone από ότι εκεί, απίστευτα περισσότερα κινητά (πολλά εκ των οποίων πανάκριβα) που μέχρι και παιδιά νηπιαγωγίου κρατούν στα χέρια τους, πολύ περισσότερα καινούργια και πανάκριβα αυτοκίνητα, πολύ περισσότερα σκάφη και ...πολύ μικρότερους μισθούς. Τι λες να σημαίνει αυτό;

Και τελειώνοντας θα συμφωνήσω απόλυτα με τον kkalog. Βρίσκω εντελώς "αφελή" και "επικίνδυνη" την οποιαδήποτε γενίκευση περί λαών, κάτι που και δεν ισχύει και ταυτόχρονα δυστυχώς χαρακτηρίζει εμάς τους Έλληνες ως συνήθης πρακτική υποτίμησης των πάντων. Και όπως πάρα πολλοί συμπατριώτες μας, αντίστοιχες "ιδέες" είχα και εγώ πριν κάποιες δεκαετίες αλλά σε πληροφορώ πως τις έχασα με τον καιρό διαπιστώνοντας πόσο ανεδαφικές και λάθος ήταν. :)

JB σε 3GS με 3.1.2 έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία!!!

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Το είπα κατ'ιδίαν, το λέω και εδώ, στην παρέα...

Το JB πέτυχε.. Μπήκαν όλα κανονικότατα. :yahoo:

Να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον CarpeNoctum-Νίκο...

Τον έπρηξα, τον ζάλισα, αλλά χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα έκανα μόνος μου!!!:respect:

:thanks:

Ευχαριστώ... Δεν έχω λόγια...:O

Περισσότερα αργότερα.. Προς το παρόν έχει σκάλισμα και δοκιμές όλα όσα μπήκαν και βεβαίως δοκιμές επιπλέον προγραμμάτων αλλά και την πλοήγηση με το iPhone...

Όχι δεν είναι φυσιολογική η πτώση στο 33% μέσα σε 24ώρες απλής αναμονής. Για να σου δώσω ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, αυτό το Σαββατοκύριακο υπό σχεδόν τις ίδιες συνθήκες με κλήσεις 10' και σκέτη αναμονή χωρίς καθόλου άλλη χρήση το δικό μου είναι στο 85% μετά 24 ώρες από τη φόρτιση (με wifi ON, BT OFF, 3G ON, PUSH OFF).

Αυτό που συνήθως πηγαίνει "στραβά" στα iPhone, είναι πως κατά τη διάρκεια της χρήσης κάποια εφαρμογή του συστήματος ή τρίτη, "κολλάει" και μένει ενεργή αλλά όχι idle με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί ποσοστό των CPU resources επιβαρύνωντας συνεπώς την κατανάλωση μπαταρίας.

Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να κλείσεις τελείως το iPhone (με το lock button για 8") και να το επαναενεργοποιήσεις στη συνέχεια. Αυτό θα κλείσει όλα τα active applets μαζί με το ενδεχομένως "κολημμένο". Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις και ένα full restart (lock + home button για 15") αν και η απλό ανοιγοκλείσιμο συνήθως αρκεί. Μετά από αυτά δοκίμασε το τηλέφωνο υπό τις ίδιες συνθήκες και παρατηρησε την πτώση της μπαταρίας μετά 24 ώρες.

Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση πως δεν είναι jailbroken το τηλέφωνό σου, γιατί σε εκείνη την περίπτωση μπαίνουν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες όπως π.χ. backgrounded apps που εκ φύσεως τρέχουν συνεχώς επιβαρύνοντας το CPU και συνεπώς την αυτονομία.

Ας πούμε ότι το κάνω και μου δείχνει αύριο το βραδυ μετά από ένα 24ωρο 85% χωρίς καθόλου χρήση.Πάει να πει ότι είναι ok η σύσκευη??

Πήρα δηλαδή μια σύσκευη που για να την χρησιμοποιήσω πάνω από μια ημερα πρέπει να έχω τα πάντα κλειστά και να μη περνώ και τηλέφωνο????

ψιλοαπαράδεκτο νομίζω...

Χωρίς να θέλω να γίνω γκρινιάρης και περίεργος...απλά πληροφοριακά...

Εχω από χτες το πρωί το hd στο κομοδίνο και δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου...είναι στο 99%:X:X

any way τι προτείνεται εσείς?να το στείλω για service???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η άποψή σου είναι αυτή!Επέτρεψε μου να διαφωνήσω!

Άσε τι έχω δει εγώ.....πες ότι εγώ είμαι προκατειλλημένος!Αλλά και τόσοι άνθρωποι που έχουν ζήσει κι εδώ κι εκεί για αυτό το θέμα να μου λένε τα ίδια (και χειρότερα!)......και ζουν και πολλά χρόνια εκεί λες να μου λένε ψέμματα;Α και όσον αφορά για το τι ξέρουν για τους πολέμους που κάνει η χώρα τους κ.α..........να σου θυμίσω έναν πόλεμο σε μια πολύ κοντινή μας χώρα που είχε πάει και μια ποδοσφαιρική ελληνική ομάδα να παίξει εκεί φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα;Ε σε πληροφορώ ότι σε πολλά ρεπορτάζ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ρώταγαν πολίτες για τον πόλεμο και οι βασικές τους απορίες ήταν: 1.που είναι αυτή η χώρα και 2.γίνεται πόλεμος...;;;;!!!!

Αυτό είναι ένα δείγμα!Από τεχνολογικής άποψης τώρα:MOTOROLA.....ΜΟΝΟ στην Αμερική πιστεύουν ότι είναι τόσο σούπερ ντούπερ εταιρεία από όλες τις απόψεις!IPHONE,IPOD κ.α. μόνο εκεί όλα ΘΕΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ τόσο!

Τεσπα.....επειδή ξεφύγαμε από το θέμα μας σταματάω να σχολιάζω εδώ γιατί είναι κρίμα να διαβάζουν αυτά τα πράγματα τα υπόλοιπα παιδιά!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Αλλά και τόσοι άνθρωποι που έχουν ζήσει κι εδώ κι εκεί για αυτό το θέμα να μου λένε τα ίδια (και χειρότερα!)......και ζουν και πολλά χρόνια εκεί λες να μου λένε ψέμματα;Α και όσον αφορά για το τι ξέρουν για τους πολέμους που κάνει η χώρα τους κ.α..........να σου θυμίσω έναν πόλεμο σε μια πολύ κοντινή μας χώρα που είχε πάει και μια ποδοσφαιρική ελληνική ομάδα να παίξει εκεί φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα;Ε σε πληροφορώ ότι σε πολλά ρεπορτάζ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ρώταγαν πολίτες για τον πόλεμο και οι βασικές τους απορίες ήταν: 1.που είναι αυτή η χώρα και 2.γίνεται πόλεμος...

Δεν ξέρω αν είσαι προκατειλημένος όπως ο ίδιος είπες, ούτε και έχω το δικαίωμα να σε κρίνω γι'αυτό. Αυτό όμως που οφείλω να πω, είναι πως αυτά που ισχυρίζεσαι περισσότερο μου θυμίζουν τις γνωστές λαϊκίστικες κουβέντες "καφενείου" που όλοι μας κατά καιρούς ακούμε, παρά απόψεις έστω και προκατειλημένου ανθρώπου που έχει ζήσει στη συγκεκριμένη χώρα.

Ευτυχώς ή δυστυχώς πέρασα περισσότερο από τη μισή μου ζωή εκεί (όπου και συνεχίζω να ζώ 9 μήνες το χρόνο) και δεν έχω ανάλογες εμπειρίες με αυτά που ισχυρίζεσαι. Ανάλογη "αφέλεια" που είδα σε συγκεκριμένους εκεί ανθρώπους συναντώ καθημερινά στην Ελλάδα, ανάλογη ευφυία και ανάλογα πάθη και λάθη. Τουλάχιστον όμως στις εκεί συναναστροφές μου και συζητήσεις για την Ελλάδα και τους Έλληνες δεν έτυχε ποτέ να νοιώσω πως υποτιμούν τη νοημοσύνη του λαού μου ή άλλου λαού, κάτι που δεν μπορώ να ισχυριστώ πως συμβαίνει εδώ. :)

Ας πούμε ότι το κάνω και μου δείχνει αύριο το βραδυ μετά από ένα 24ωρο 85% χωρίς καθόλου χρήση.Πάει να πει ότι είναι ok η σύσκευη??

Πήρα δηλαδή μια σύσκευη που για να την χρησιμοποιήσω πάνω από μια ημερα πρέπει να έχω τα πάντα κλειστά και να μη περνώ και τηλέφωνο????

ψιλοαπαράδεκτο νομίζω

Αν σου δείξει περίπου τόσο, καθώς εξαρτάται και από τις συνθήκες λήψης καθώς και άλλους παράγοντες, σημαίνει ότι είναι εντάξει η συσκευή σου.

Όσον αφορά την άποψή σου περί αυτονομίας, θα πρέπει να σου πω πως δεν αγόρασες ένα dumbphone όπως τα περισσότερα κινητά που το μόνο που κάνουν είναι να πέρνουν τηλέφωνο. Ακόμα και τα περισσότερα από αυτά, έχουν μια αυτονομία σε κατάσταση αναμονής, της τάξης των 2-4 ημερών, χρόνο που φτάνει και ένα iPhone όσο το χρησιμοποιείς ως τηλέφωνο.

Αν "εκμεταλευτείς" τα λοιπά smart χαρακτηριστικά του λειτουργώντας το ως PDA, ως portable game machine ή netbook είναι φυσικό η κατανάλωσή του να είναι υπερπολλαπλάσια και ανάλογη άλλων smartphones που δεν τα καταφέρνουν καλύτερα στο θέμα αυτό. Άλλωστε είναι θέμα κοινής λογικής. Με τα σημερινά τεχνολογικά δεδομένα είναι θεωρητικά και πρακτικά αδύνατο μια μπαταρία 1250mAh να τροφοδοτήσει μια συσκευή αυτών των δυνατοτήτων και με αυτή τη χρήση για περισσότερο από 5-7 ώρες συνεχούς χρήσης, κάτι που μεταφράζεται σε 2 ημέρες περίπου υπό κανονικές συνθήκες.

Όπως έχει επανειλημμένως συζητηθεί, δεν ισχύει κάτι διαφορετικό στο iPhone και κάθε smartphone από ότι σε ένα netbook ή ένα laptop. Αν το δουλεύεις ως τέτοιο θα προσαρμοστείς και σε αυτούς τους χρόνους αναμονής. Αν πάλι το δουλεύεις συνετά κυρίως ως κινητό τηλέφωνο, τις δύο ημέρες τις έχεις σίγουρα. Αν ούτε και αυτό σε ικανοποιεί, τότε καλέ μου φίλε συγγνώμη αλλά μάλλον επέλεξες λάθος συσκευή και στην πραγματικότητα χρειάζεσαι κάποιο συνηθισμένο κινητό και όχι smartphone :)

Κοίτα δεν έχεις άδικο...αλλα...αν συγκρίνω με το hd που είχα πριν δεν μου βγαίνουν οι χρόνοι ρε γμτ.

Με το hd δεν έκανα την τρελή χρήση να είμαι δηλαδή συνεχεια με το 3g ανοιχτό και να σερφάρω συνεχώς αλλα ούτε και πολύ ώρα σε παιχνίδια κλπ.

Τις 3 μερούλες του όμως τις έβγαζε άνετα άσχετα που εγώ κάθε βραδυ πριν κοιμηθώ το φόρτιζα.

Τώρα με το μηλαράκι βλέπω ότι σχεδόν χωρίς καθόλου χρήση δεν βγάζει καλά καλά τι μέρα...:( (το θεωρείς φυσιολογικό εσύ αυτό και με τα στοιχεια και τους χρόνους που έδωσα σε προηγούμενο post???)

δεν ξέρω τι να πω...

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ψάχνουν να βρούν ελαττώματα και κουσούρια...ισα ισα είμαι υπέρ ευχαριστημένος από τι σύσκευη...απλά ένα μικρό παράπονο με τι μπαταρία έχω και σκέφτηκα να εκφράσω την απορία μου για τυχόν πρόβλημα τις σύσκευης...

Πίστεψε με μετά από αρκετά χρονια χρήσης με smartphone έχω γίνει συνετός χρηστης.Σίγουρα στην αρχή είχα άλλες απαιτήσεις από αυτές τις συσκευές αλλα μετά από κάποιο καιρό έμαθα και εγώ ποτε πρέπει που ποσο πρέπει...:cool::)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned