eNeRGy Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Paidia pleon kykloforoun ta prwta GPS me to neo Chipset SiRF star III ,to opoio hdh apo ta prwta reviews fainetai na einai arketa mprosta apo opoiadhpote ylopoihsh exoume dei ws twra(me chipset SiRF star II, NEMERIX). to nemerix exei ena pleonektima... me 850mah mpataria krataei 20 ores (kai to exo dei stin praksi... kai malista kai parapano... to sirf III me mpataria 1700mah (pou de nomizo na ti dinoun sto paketo) krataei 15 ores... prosopika nomizo oti ola ta GPS me to chip nemerix einai ta idia... na protimithei apo ta apla sirf II... einai pragmatika poli evesthito sto sima kai to kalitero sto thema tis mpatarias... kai me mpataries apo nokia se periptosi pou thelete backup... kikloforoun me diafora onomata/retailers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 ΕΕε θέλω να πιστεύω ότι εννοεί ότι μπορεί να πιάσει μέχρι και 16. Μήν τρελαθούμε κι όλας να πιάνει 16 δορυφόρους ταυτόχρονα.... Πάντως... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ;;;; Να το πάρουμε κι εμείς;;; Αλήθεια, πόσους δορυφόρους πιάνετε ταυτόχρονα μέσα στην Αθήνα; Πιάνει συνήθως 10-11 δορυφόρους χωρίς εξωτερική κεραία. Κλειδώνει πολύ γρήγορα (γύρω στα 20sec) και η αυτονομία του είναι ΑΠΑΙΚΤΗ. Το είχα ξεχάσει να φανταστείτε 9.5 ώρες ανοικτό, όσο ήμουν στη δουλεια, και ήθελε μόνο μισή ώρα φόρτηση για να γεμίσει πάλι. Από σήμα όπως είπα δεν έχω κανένα παράπονο. Τα GPS με το SiRF III έχουν επεξεργαστή για τα δεδομένα που δέχονται από τους δορυφόρους αλλά από μπαταρία είναι άστα να πάνε. Θέλουν όντως 1700mAh για 15 και λιγότερο ώρες αυτονομία. Όσο γιατί δεν το είπα νωρίτερα: το έχω γύρω στους 2 μήνες και ήθελα πρώτα να δω αξιοπιστία, αυτονομία κτλ πριν διατυπώσω κάποια άποψη. Πάντως είναι καλύτερο και από το Rikaline και το παλιό Teletype πολυ έχω. Η Teletype πρόσφατα μάλιστα έβγαλε GPS βασισμένο στο Nemerix chipset αλλά δεν ξέρω αν έχει έρθει στο Ελλάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 to nemerix exei ena pleonektima... me 850mah mpataria krataei 20 ores (kai to exo dei stin praksi... kai malista kai parapano... to sirf III me mpataria 1700mah (pou de nomizo na ti dinoun sto paketo) krataei 15 ores... prosopika nomizo oti ola ta GPS me to chip nemerix einai ta idia... na protimithei apo ta apla sirf II... einai pragmatika poli evesthito sto sima kai to kalitero sto thema tis mpatarias... kai me mpataries apo nokia se periptosi pou thelete backup... kikloforoun me diafora onomata/retailers... Koita to Sirf III einai kata poly anwtero kai apo to NEMERIX kai apo to Sirf II stous perissoterous tomeis. Symfwnw oti to NEMERIX exei kalyterh diaxeirish energeias apo to klasiko Sirf II. Egw skopeyw na parw to Haicom HI-405BT(Sirf II) me 115 euro,me 1600 mah mpataria sto paketo, me testarismenh (apo emena) aytonomia stis 25 wres(!) h na perimenw ligo gia kapoio GPS me Sirf III. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 tha pas gia sirf II eno iparxei to nemerix pou einai poli kalitero?... to sirf III tha argisei na einai prosito... ksanaskepsou ti tha agoraseis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 tha pas gia sirf II eno iparxei to nemerix pou einai poli kalitero?... to sirf III tha argisei na einai prosito... ksanaskepsou ti tha agoraseis... Se kapoia shmeia yperexei to Sirf II kai se alla to Nemerix.De 8ewrw to Nemerix anwtero.Diavase kai EDW ena sygkritiko twn chipsets... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Όσον αφορά την ακτινοβολία ενός BT gps receiver τι γίνεται? Ασφαλές ή όχι? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Thanx all of u for the help. :) Τελικά παράγγειλα το Ambeon BT112A Bluetooth GPS Receiver. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Thanx all of u for the help. :) Τελικά παράγγειλα το Ambeon BT112A Bluetooth GPS Receiver. :) Τελικά bill σου ήρθε? Ποιές οι εντυπώσεις σου? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Είναι απλά άψογο! :) Έχω ξεχάσει πώς φορτίζει,και με στίγμα 5 δορυφόρων (μέχρι 16 max έχει τη δυνατότητα) ΔΕΝ υπάρχει απόκλιση!Είναι ακριβώς ότι ζητούσα,μ'έχει αφήσει 100% ευχαριστημένο! :thumbsup: Οπότε καταλαβαίνεις,ότι συστήνεται ανεπιφύλακτα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Σε ρώτησα γιατί έχω βάλει στο μάτι να πάρω ένα GPS το καλοκαίρι, και έχω αρχίσει σιγά σιγά να το ψάχνω... Κοίταξα και το καινούριο που αναφέρθηκε παραπάνω, το Globalsat BT-338 , αλλά έχει 243 ευρώ! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Re paidia dwste mia lysh! Ebala prin liges meres ta BT-Tools v.1.1.00 kai otan exw eiserxomenh klhsh anoigei to Bluetooth. Prin me thn v. 1.0.12 den mou to ekane ayto. Ti na kanw? Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Μόλις είδα και το Fortuna Slim με SiRF Star III. Είναι και στα χρώματα του JAM...! Το θέμα είναι ΑΝ το φέρει κάποιος στην Ελλαδα, ΠΟΤΕ και ΠΟΣΟ...! http://www.buygpsnow.com/item.aspx?itemid=425 Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 http://www.semsons.com/bluetgpsrec.html ποιο απο ολα αυτα με SIRF III πιστευετε ειναι η καλυτερη αγορα?κ κατι ακομη...πληρωσατε τελωνειο οσοι αγορασατε απο αμερικανικο σαιτ?εγω που ειχα αγορασει απο semsons ουτε κατα διανοια...τωρα λεω να παρω κ απο buygpsnow αλλα μην μου κοψουν κ κανα κοστουμακι...κ κατι ακομη,,,να προτιματε FEDEX για αγορα απο αμερικη.πολυ σπανια να περασει τελωνειο...Η UPS συνηθως σε περναει απο τελωνειο... Τελικα ειμαι πολυ ανυπομονως...το παραγγειλα απο http://www.ps-gps.com sta 160$(130 euro) το globalsat 338 βεβαια...εχει 170 δολλαρια αλλα βαλτε τη λεξη aximsite στο κουπονι εκπτωσης κ φυσικα εχει κ δωρεαν μεταφορικα...δηλαδη βγαινει 30 δολλαρια πιο φθηνα απο τα αλλα σαιτ... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 http://www.semsons.com/bluetgpsrec.html ποιο απο ολα αυτα με SIRF III πιστευετε ειναι η καλυτερη αγορα?κ κατι ακομη...πληρωσατε τελωνειο οσοι αγορασατε απο αμερικανικο σαιτ?εγω που ειχα αγορασει απο semsons ουτε κατα διανοια...τωρα λεω να παρω κ απο buygpsnow αλλα μην μου κοψουν κ κανα κοστουμακι...κ κατι ακομη,,,να προτιματε FEDEX για αγορα απο αμερικη.πολυ σπανια να περασει τελωνειο...Η UPS συνηθως σε περναει απο τελωνειο... Τελικα ειμαι πολυ ανυπομονως...το παραγγειλα απο www.ps-gps.com sta 160$(130 euro) το globalsat 338 βεβαια...εχει 170 δολλαρια αλλα βαλτε τη λεξη aximsite στο κουπονι εκπτωσης κ φυσικα εχει κ δωρεαν μεταφορικα...δηλαδη βγαινει 30 δολλαρια πιο φθηνα απο τα αλλα σαιτ... sostos o doctor-ziovani! grapse mas otan to paralavis gia tis dinatotites tu! Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Γνωρίζει κανείς τίποτα για το Haicom HI-405BT Bluetooth ???? ...Παίζει ρόλο ο ρυθμός διαμεταγωγής δεδομένων που είναι 4800 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkalaits Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Μεταξύ Holux Gr-236 και Globalsat 338 τι θα επιλέγατε? Και τα δύο είναι SIRF StarIII αλλά από όσο έψαξα σε άλλα fora οι γνώμες διίστανται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 file idi parageila to globalsat 338 k einai sto dromo..se 5-7 meres tha erthei,,,upomoni k tha sas po entiposeis Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Doctor, μέσω paypal πληρώνεις? Επίσης ξέρεις αν στο εξωτερικό δέχονται την Visa Electron? Σκέφτομαι να βγάλω μια τέτοια μόνο για τις αγορές απο το ιντερνετ... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 file idi parageila to globalsat 338 k einai sto dromo..se 5-7 meres tha erthei,,,upomoni k tha sas po entiposeis anipomonos! me <paresires> file ke to paragila ki ego, elpizo na kaname kali epilogi! Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Doctor, μέσω paypal πληρώνεις? Επίσης ξέρεις αν στο εξωτερικό δέχονται την Visa Electron? Σκέφτομαι να βγάλω μια τέτοια μόνο για τις αγορές απο το ιντερνετ... μεσω paypal πληρωνω τις περισσοτερες φορες αλλα κ για αυτο χρειαζεαι πιστωτικη..κ μαλιστα για να γινεις verified member κ να συναλλασεις πανω απο 100 ευρω εχει μια διαδικασια..παντως κ visa electron χρησιμοποιω μια χαρα..νομιζω εξαρταται την τραπεζα..παντως ενα να ξερετε...η διευθυνση αποστολης λογαριασμων της καρτας κ η διευθυνση αποστολης του αγαθου που αγοραζετε πρεπει να ειναι ιδια αλλιως δεν γινεται δεκτη..κ καλα κανουν βεβαια για ευνοητους λογους...α,κ ακομη κατι...απο το σαιτ που αγορασα εγω το γκλομπαλσατ εχει βεβαια 30 δολλαρια πιο φθηνα αλλα δεν εχει mount cradle δωρο Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Λοιπόν...πήρα από το play247.gr το HAICOM HI-405BT για το QTEK 2020i μου...παιδιά εκπληκτικό, φθηνό (116 ευρώ) και με αυτονομία ...παρακαλώ 25 ώρες !!!!!!! Λειτουργεί μια χαρά με το 2020i και το DESTINATOR που έχω !! Φοβόμουν μόνο μην είχα πρόβλημα με το brate που είναι 4800 αλλά δεν έχω το παραμικρό & όλα είναι τέλεια !!!!!!! Το συνιστώ !!!!! Δείτε το αν θέλετε...εδώ: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_76_89&products_id=1040 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Ok ευχαριστώ. Θα σε ρωτήσω και μερικές λεπτομέριες στο meeting... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavroudis Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Καλησπέρα, υπάρχει περίπτωση να κατεβάσω κάποια Trial εκδοση λογισμικού πλοήγησης ? Εχω ένα Fujitsu-Siemens Loox 720 Και ψάχνω για BT GPS και S/W. Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Ok ευχαριστώ. Θα σε ρωτήσω και μερικές λεπτομέριες στο meeting... Gia pote einai to mmeting re paidia kai pou ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Αρχικό Μήνυμα από agiorgitis Ok ευχαριστώ. Θα σε ρωτήσω και μερικές λεπτομέριες στο meeting... Gia pote einai to mmeting re paidia kai pou ?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=70364 Το κάνουν βέβαια οι γείτονες, αλλά είμαστε καλεσμένοι... :cool: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts