LION_XX Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Αν οντως εχεις το tab s, είσαι σε λάθος νήμα. Εδώ είσαι : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=396928 A sorry. Οκ ευχαριστώ Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Μακάρι να πάρουμε το update.δεν νομίζω να μας παρατήσει έτσι η Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Δεν θα είναι η πρωτη της φορά ούτε η τελευταία της. Το εχω ξαναδεί αυτο το εργο της Samsung και το γνώριζα οταν το αγορασα,απλα δεν πιστεύα οτι θα παρατουσε ετσι γρήγορα ενα μοντέλο οπος το T520. Για να δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zak81 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Δεν θα είναι η πρωτη της φορά ούτε η τελευταία της. Το εχω ξαναδεί αυτο το εργο της Samsung και το γνώριζα οταν το αγορασα,απλα δεν πιστεύα οτι θα παρατουσε ετσι γρήγορα ενα μοντέλο οπος το T520. Για να δούμε.... ξεκινησε η λολιποπ 5.1.1 στο tab pro 12.2 και σε κανα μηνα θα ρθει και στο 8.4.οποτε θα παρουμε κανονικα την αναβαθμιση.ολα οκ λοιπον http://www.youmobile.org/blogs/entry/-Firmware-Download-Samsung-Galaxy-TabPRO-12-2-WiFi-SM-T900-official-Android-5-1-1-Lollipop-Update-is-Rolling-out-in-the-UK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Άντε κι ενα καλό νέο!!! πρωτα το 12αρι, μετα το 10αρι και μετα καταιδρωμενο το 8αρακι Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Τέλεια! Εχω το 12αρι και περιμενω, Μια ερωτηση: Στην OTA αναβαθμιση, σε περιπτωση που διακοπει η συνδεση του wifi, εστω και στιγμιαία, δημιουργειται καποιο προβλημα ή συνεχιζει κανονικα οταν ξαναβρει τη συνδεση? Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Τέλεια! Εχω το 12αρι και περιμενω, Μια ερωτηση: Στην OTA αναβαθμιση, σε περιπτωση που διακοπει η συνδεση του wifi, εστω και στιγμιαία, δημιουργειται καποιο προβλημα ή συνεχιζει κανονικα οταν ξαναβρει τη συνδεση? Μην ανησυχείς. Πρώτα την κατεβάζει και εφόσον ολοκληρωθεί, κανει restart στο recovery και ξεκινάει την αναβάθμιση. Να φροντίσεις μονον να ειναι φορτισμένο. Δεν θέλεις να σβήσει ενω κάνει την αναβάθμιση! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Eτσι κι αλλιως η εγκατασταση των updates δεν γινεται αν η μπαταρια ειναι φορτισμενη απο ενα ποσοστο και κατω. Σου βγαζει μηνυμα να φορτισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ωραία.έχω το 10.1.αναμένω το update.ελπίζω να γίνει καλύτερο το μηχάνημα μετά το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Μην ανησυχείς. Πρώτα την κατεβάζει και εφόσον ολοκληρωθεί, κανει restart στο recovery και ξεκινάει την αναβάθμιση. Να φροντίσεις μονον να ειναι φορτισμένο. Δεν θέλεις να σβήσει ενω κάνει την αναβάθμιση! Ευχαριστώ για την απάντηση :) Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Eτσι κι αλλιως η εγκατασταση των updates δεν γινεται αν η μπαταρια ειναι φορτισμενη απο ενα ποσοστο και κατω. Σου βγαζει μηνυμα να φορτισεις. Έτσι οπως τα λες είναι! Απλα εγώ, επειδή δεν πολυ εμπιστεύομαι τις μπαταρίες που εχουν και καποια ηλικία, αν δεν ειναι τουλάχιστον 75-80% δεν προχωράω σε αναβάθμιση. Ευχαριστώ για την απάντηση :) Παρακαλώ. Μην ανησυχείς! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kre Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Εχω το tab pro 8.4 εδω κ 13 μηνες. Για πρωτη φορα μετα τον 2/15-οταν και εκανα root & greenify μονο για να μη γραψει knox- εκανα update σε σχεδον ολες τις εφαρμογες μου. Απο τότε σε ασχετες φασεις, αλλα συχνα, μου κανει restart. Δεν το νοιωθω ζεστο αλλα διαβασα σε προηγούμενα post για θερμοκρασία υψηλή. Με τι software θα τσεκαρω θερμοκρασίες? Προσπαθώνα γλυτωσω το reset to factory seetings αν γίνεται... οπότε αλλες ιδέες ευπρόσδεκτες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Εχω το tab pro 8.4 εδω κ 13 μηνες. Για πρωτη φορα μετα τον 2/15-οταν και εκανα root & greenify μονο για να μη γραψει knox- εκανα update σε σχεδον ολες τις εφαρμογες μου. Απο τότε σε ασχετες φασεις, αλλα συχνα, μου κανει restart. Δεν το νοιωθω ζεστο αλλα διαβασα σε προηγούμενα post για θερμοκρασία υψηλή. Με τι software θα τσεκαρω θερμοκρασίες? Προσπαθώνα γλυτωσω το reset to factory seetings αν γίνεται... οπότε αλλες ιδέες ευπρόσδεκτες:) Όταν έκανες root και άνοιξες το supersu για πρώτη φορά σε ρώτησε αν θες να απενεργοποιη σεις το knox αν πατήσεις ναι όπως είχα κάνει και εγώ παίζει να σου κάνει restart εγώ μετά ξανά ενεργοποίησα το knox και από τότε δεν έχω ούτε ένα restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kre Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ειχα διαβασει για knox κ το αφησα οπως ήταν, αλλωστε για 7 μηνες δεν ειχα κανένα θέμα, αλλά τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Ειχα διαβασει για knox κ το αφησα οπως ήταν, αλλωστε για 7 μηνες δεν ειχα κανένα θέμα, αλλά τωρα... Το πάγωμα του S Finder, μου έκανε σχετικά συχνά επανεκκινήσεις... μετά το ξεπάγωμα ούτε μία, αν έχεις βάλει xposed framework,υπάρχει ένα module το -Samsung kitkat Systemserver crash fix- που σου λέει από τι προήλθε το κρασάρισμα και η επανεκκίνηση... εγώ εκεί τι είδα το S Finder. Αν δέν έχεις ακουστά το xposed ψάξε το λίγο αξίζει τον κόπο. Αν πάλι σου ανεβάζει τρελλές θερμοκρασίες είναι λογικό να κάνει επανεκκινήσεις,έτσι νομίζω τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Παιδιά μπορεί να με προτείνει κάποιος φορτιστή για το τάμπλετ μας; Θα προτιμούσα από ελληνικό κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantos1 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 EP-TA10EWE EP-TA10EBE ο λευκός και ο μαύρος φορτιστής αντίστοιχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kre Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 [/color]QUOTE=geotzia;6283500]Το πάγωμα του S Finder, μου έκανε σχετικά συχνά επανεκκινήσεις... μετά το ξεπάγωμα ούτε μία, αν έχεις βάλει xposed framework,υπάρχει ένα module το -Samsung kitkat Systemserver crash fix- που σου λέει από τι προήλθε το κρασάρισμα και η επανεκκίνηση... εγώ εκεί τι είδα το S Finder. Αν δέν έχεις ακουστά το xposed ψάξε το λίγο αξίζει τον κόπο. Αν πάλι σου ανεβάζει τρελλές θερμοκρασίες είναι λογικό να κάνει επανεκκινήσεις,έτσι νομίζω τουλάχιστον. Tο s finder δε το χω πειραξει, όσο αναφορά το xposed framework-τι ειναι ακειβως? Δεν ξερω καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 [/color] Tο s finder δε το χω πειραξει, όσο αναφορά το xposed framework-τι ειναι ακειβως? Δεν ξερω καθολου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411056 http://www.doctorandroid.gr/2013/05/xposed-framework-hack-mod.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kre Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411056 http://www.doctorandroid.gr/2013/05/xposed-framework-hack-mod.html Ευχαριστώ πολυ δεν τα γνωριζα αυτα. Βαζοντας κατι τετοιο γραφει ο knox? Εχω και μια αλλη ερώτηση, με factory reset χανεται το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ευχαριστώ πολυ δεν τα γνωριζα αυτα. Βαζοντας κατι τετοιο γραφει ο knox? Εχω και μια αλλη ερώτηση, με factory reset χανεται το root? Οχι και Ναι Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Παιδια καλησπερα. Εχω θεμα με το tab pro 8.4. Οταν η μπαταρια παει κατω απο 15% μου κανει επανεκινηση και οταν ξαναμπαινει ξανακανει επανεκινηση συνεχια μεχρι να συνδεσω το φορτιστη. Για να μην σας κουραζω, εχω δοκιμασει τα παντα. Περασα παλι την official rom. Το ξαναrootαρα παλι τα ιδια. Μετα τα εσβησα ολα με flasify και ξαναπερασα παλι την official rom. Χωρις να κανω root αυτη τη φορα, παλι τα ιδια. Καπου διαβασα οτι ειναι bug απο την μπαταρια. Απλα ανοιγεις το ταμπλετ και την ξεσυνδεεις για λιγα δευτερολεπτα. Παιζει να ειναι κατι τετοιο? Σας εχει τυχει? Εγυηση δεν υπαρχει εχει πειραξει Knox. Y.Γ. H Lolipop τελικα θα ερθει τις επομενες εβδομαδες συμφωνα με επισημη ανακοινωση απο το facebook της Samsung του Tab pro. Παραθετω: Andrew Kulachkovsky 3 Σεπτεμβρίου στις 11:07 μ.μ. Dear readers, We would like to point out that all Samsung Galaxy TabPRO variants 12.2 - 10.1 - 8.4 will get the same Android 5.1.1 Lollipop build in the next few weeks. We have no ETA for any region yet, but TabPRO 10.1 is next. Edited September 17, 2015 by sakias1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Επομενες εβδομαδες ειναι και το 2016:p Τελοσπαντων οι ανθρωποι ειναι τραγικοι, ειδικα στα tablet, το ξεραμε αυτο. Τουλαχιστον να εχουν κανει καλη δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Δοκιμασες να κανεις battery calibration με καποια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Δοκιμασες να κανεις battery calibration με καποια εφαρμογη? Οχι ποτε. Πως γινεται αυτο? Εχεις καποια να μου προτεινεις? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts